|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Cytat:
ale zostały jeszcze 3h 15 min więc nic nie jest przesądzone jeszcze express poród byłby![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
A tutaj Arya kiedyś wstawiała FAQ o te monitory i tam byli coś, ze materac nie może mieć przestrzeni z powietrzem czy coś takiego. Ja sama się zastanawiałam bo mój ma i to większe niż ten, który pokazałaś. A Leo jaki miał materac? Mój wyglada tak Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
To dobrze ze dziś nie rodziłas, byłabyś jedna z wielu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ivi no oszalec mozna w zyciu na to nie patrzylam. Łóżeczko mialam przy moim materacu i moj materac mial kieszonki powietrza . Wg tej istrukcji to nie wiem jaki materac miałby byc? Piankowy nie, z powietrzem nie, to jaki ;D ja zamówię ten dodatkowy i wloze czujnik miedzy dykte a ten pierwszy i juz. Zrobię kilka prob na ziemniakach i wsio.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() 🤣Pamietaj, siedzimy w tym razem. ;D wszystkie mamy dosc i jedziemy na jednym wozku. Ha ha ha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#216 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Hahah No właśnie daj znać jak pasuje ziemniakom bo tez bym chętnie kupiła dla świetego spokoju ![]() Aaa miałam pytać, myjcie jakoś szczotki do włosów dla maluszków? Ja mam drewniana z naturalnym włosiem i chociaż mydłem chciałabym ja przemyć przed pierwszym użyciem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Voice ja te gatki robiłam NB i tak wycięłam sobie materiał na longi, ale już żałuje i bede kroić drugie rozmiar większe. Biore ten wykrój katriny i spróbuje dopasować długość tak od min 62 rozmiaru pajaców, żeby jakby coś, to podwijać.
Voice instynkt wicia gniazda dopiero nam się teraz włączył . Ja tez chce zrobić takiego mobila, zamiast grającego plastiku, ale niedawno zamówiłam sobie jakieś skrawki filcu z Ali i dopiero wczoraj przyszły. No jak mam rodzic, jak tu jeszcze tyle rzeczy do roboty
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Hej, byłam wczoraj na USG, córka w dalszym ciągu ułożona jest pośladkowo, waży 2 900 g i marne szanse, żeby się przekręciła. Tak więc nastawiam się już psychicznie na cc.
Co do dostawek do łóżek, to polecam Lionelo Timon, posiada dodatkowy materacyk, łatwo i szybko się składa/rozkłada, wykonanie tez jest ok. Też kupiliśmy oczyszczacz Philipsa, po wietrzeniu mieszkania już teraz ma co robić, więc zimą sprawdzi się na pewno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Voice ja te gatki robiłam NB i tak wycięłam sobie materiał na longi, ale już żałuje i bede kroić drugie rozmiar większe. Biore ten wykrój katriny i spróbuje dopasować długość tak od min 62 rozmiaru pajaców, żeby jakby coś, to podwijać.
Voice instynkt wicia gniazda dopiero nam się teraz włączył . Ja tez chce zrobić takiego mobila, zamiast grającego plastiku, ale niedawno zamówiłam sobie jakieś skrawki filcu z Ali i dopiero wczoraj przyszły. No jak mam rodzic, jak tu jeszcze tyle rzeczy do roboty
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Oglam a próbowałaś coś działo w tym kierunku, żeby się miał odwróciła? Jakaś wizyta u fizjo, osteopata, ćwiczenia z neta spinning babies albo obrót zewnętrzny?
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
O kurcze oglam, a bylas nastawiona na SN czy obojetne Ci bylo?
Dziewczyny mam pytanie. Jak odchodzi wam czop tez macie taką rozpulchnioną pochwe w środku? Normalnie miekko jak w dni plodne 🤣 czytalam zeby seksow nie uprawiac juz bo jest duze ryzyko infekcji u dziecka gdy zacznie odchodzić... a tam tak milo, az sie chce 🤣🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
Tak, wykonywałam ćwiczenia i codziennie chodzę na 5-6 km spacery. Ona od samego początku jest tak ułożona, widocznie tak jej pasuje i nie da się już przekonać. Na szczęście mam super panią doktor, więc nie boję się tak bardzo cc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Obrotu zewnętrznego nie chcę, regularnie chodzę na masaże ale to nic nie daje. Raczej nastawiona byłam na poród SN. W każdym razie dobrze, że wiem na czym stoję bo nie wiedziałam na co się nastawiać i to takie dziwne uczucie było. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Spanie w ciągu dnia to słaby pomysł
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ja wiem, ze seksy zakazane, jak już się wody sączą, ale o czipie nic nie wiem. A ze nic nie wiem, to korzystam ![]()
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
No i pospane, może jednak to sprzątanie wczoraj nie było moim najlepszym pomysłem ;p moje biedne spojenie/plecy/tyłek, ała
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Dzień dobry
![]() W ogóle to zapomniałam powiedzieć, ze ja od wczoraj jestem donoszona ale ten tydzień do grudnia to poczekam spokojnie :P nie ma co się wyrywać przed szereg :PWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#228 | ||
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
a całkiem nieźle mi się spało no cóż, może później jeszcze pospieCytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Dzień dobry,
U mnie kolejna spoko nocka, nawet się wyspałam. Za to zgaga wróciła i nic nie pomaga ![]() Cytat:
Pati z tego co na SR było to dziecko chroni przed infekcjami pęcherz płodowy a nie czop, więc ja bym korzystała jak są chęci ![]() i tylko o sączących wodach mówiła że wtedy nie. Ale może dopytaj gina ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Przynajmniej już wiesz na czym stoisz i możesz się nastawić a termin CC ustalasz wcześniej czy czekasz aż się akcja zacznie i po prostu szybko do szpitala ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Ale to czop chroni dziecko glownie przeciez, po to w sumie on jest, no nie chciałabym jakiegos zapalenia na koniec chyba zlapac wiec wytrzymam.
Na każdej stronie jest to napisane, zeby sie wstrzymac jak odejdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
No właśnie nie na forach tak ludzie piszą, a wszystkie medyczne strony, że to pęcherz płodowy chroni. I tylko sączące się wody są przeszkodą. Wiadomo każda robi jak uważa, niewiele nam zostało to pewnie i można wytrzymać do po połogu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
http://www.medonet.pl/ciaza-i-dzieck...l,1724927.html
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,1...o-to-jest.html Wlasciwie na kazdej stronie jest o tym napisane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy mogę to czytam, a kiedy nie mogę - też czytam... Edytowane przez PatiPee Czas edycji: 2019-11-23 o 09:31 |
|
|
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
mi ostatnio tak TŻ działa na nerwy, że ochoty na seks tym bardziej brak. Zresztą mnie ostatnio o wszystko trafia szlag Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Akurat te strony to dla mnie żadne źródło medyczne więc myśle, że bez sensu jest przeklejanie sobie linków, bo tak jak pisałam każdy robi jak uważa dla siebie najlepiej dla mnie rzetelniejszy źródłem wiedzy jest ginekolog i położna niż Internet.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Jeszcze może wróci, jak synek nie będzie się pchał na świat ![]() ale rozumiem, bo też miałam taki etap, że mnie wszystko wkurzało jeszcze teraz czasem też mnie łapią takie dni.U nas akurat od początku był zakaz, więc jak już teraz można to korzystamy, chociaż moje libido w ciąży jest równe 0 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Jasne ale zobacz Arya ile te położne mowia głupot?
więkzosc sama sobie zaprzecza na podstawowe tematy. wiec bym nie ufala wszystkiemu co mowia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Położna to wiadomo, ale ginekolog już raczej się zna. Mój jest specyficzny jeśli chodzi o sposób bycia, ale medycznie mu nic nie zarzucę. Na ostatniej wizycie o wszystko wypytywałam, bo w końcu możemy coś podziałać ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Coz zrobic, ze chec wtedy kiedy nie trzeba przyszla Ginekologa mam dopiero za 1,5 tyg i mam nadzieje ze nie dotrwam do tej wizyty 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
I jak tu liczyć ruchy jak po słodkim dużym śniadaniu przez godzinę był tylko jeden ruch i to ledwie wyczuwalny
![]() Ale spoko niech doktorek to sprawdzi, może to co mi wydaje się normalne wcale normalne nie jest ![]() Witam się w sobotę Mam trochę do porobienia i nie wiem od czego zacząć Motywacja też pełną parą![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

️- część 5

Teraz już mi wszystko jedno i sądzę, że to nie będzie jeszcze następny tydzień
The end przedstawienia, dziękuję za uwagę dzisiaj i wszystkie życzenia
Zniósł mi mąż z piwnicy bo zanim ją rozłożę i ubiorę po niedzieli to do grudnia mi zejdzie
ale zostały jeszcze 3h 15 min więc nic nie jest przesądzone jeszcze
express poród byłby

bo tez bym chętnie kupiła dla świetego spokoju 

- część 5

a całkiem nieźle mi się spało 

więkzosc sama sobie zaprzecza na podstawowe tematy.