![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#213 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
A tutaj Arya kiedyś wstawiała FAQ o te monitory i tam byli coś, ze materac nie może mieć przestrzeni z powietrzem czy coś takiego. Ja sama się zastanawiałam bo mój ma i to większe niż ten, który pokazałaś. A Leo jaki miał materac? Mój wyglada tak Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To dobrze ze dziś nie rodziłas, byłabyś jedna z wielu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Ivi no oszalec mozna w zyciu na to nie patrzylam. Łóżeczko mialam przy moim materacu i moj materac mial kieszonki powietrza . Wg tej istrukcji to nie wiem jaki materac miałby byc? Piankowy nie, z powietrzem nie, to jaki ;D ja zamówię ten dodatkowy i wloze czujnik miedzy dykte a ten pierwszy i juz. Zrobię kilka prob na ziemniakach i wsio.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pamietaj, siedzimy w tym razem. ;D wszystkie mamy dosc i jedziemy na jednym wozku. Ha ha ha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#216 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Hahah No właśnie ![]() ![]() ![]() Aaa miałam pytać, myjcie jakoś szczotki do włosów dla maluszków? Ja mam drewniana z naturalnym włosiem i chociaż mydłem chciałabym ja przemyć przed pierwszym użyciem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
![]()
Voice ja te gatki robiłam NB i tak wycięłam sobie materiał na longi, ale już żałuje i bede kroić drugie rozmiar większe. Biore ten wykrój katriny i spróbuje dopasować długość tak od min 62 rozmiaru pajaców, żeby jakby coś, to podwijać.
Voice instynkt wicia gniazda dopiero nam się teraz włączył ![]() ![]()
#218 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, byłam wczoraj na USG, córka w dalszym ciągu ułożona jest pośladkowo, waży 2 900 g i marne szanse, żeby się przekręciła. Tak więc nastawiam się już psychicznie na cc.
Co do dostawek do łóżek, to polecam Lionelo Timon, posiada dodatkowy materacyk, łatwo i szybko się składa/rozkłada, wykonanie tez jest ok. Też kupiliśmy oczyszczacz Philipsa, po wietrzeniu mieszkania już teraz ma co robić, więc zimą sprawdzi się na pewno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
![]()
Voice ja te gatki robiłam NB i tak wycięłam sobie materiał na longi, ale już żałuje i bede kroić drugie rozmiar większe. Biore ten wykrój katriny i spróbuje dopasować długość tak od min 62 rozmiaru pajaców, żeby jakby coś, to podwijać.
Voice instynkt wicia gniazda dopiero nam się teraz włączył ![]() ![]()
#220 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
Oglam a próbowałaś coś działo w tym kierunku, żeby się miał odwróciła? Jakaś wizyta u fizjo, osteopata, ćwiczenia z neta spinning babies albo obrót zewnętrzny?
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
![]()
O kurcze oglam, a bylas nastawiona na SN czy obojetne Ci bylo?
Dziewczyny mam pytanie. Jak odchodzi wam czop tez macie taką rozpulchnioną pochwe w środku? Normalnie miekko jak w dni plodne 🤣 czytalam zeby seksow nie uprawiac juz bo jest duze ryzyko infekcji u dziecka gdy zacznie odchodzić... a tam tak milo, az sie chce 🤣🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#223 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Tak, wykonywałam ćwiczenia i codziennie chodzę na 5-6 km spacery. Ona od samego początku jest tak ułożona, widocznie tak jej pasuje i nie da się już przekonać. Na szczęście mam super panią doktor, więc nie boję się tak bardzo cc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Obrotu zewnętrznego nie chcę, regularnie chodzę na masaże ale to nic nie daje. Raczej nastawiona byłam na poród SN. W każdym razie dobrze, że wiem na czym stoję bo nie wiedziałam na co się nastawiać i to takie dziwne uczucie było. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
![]()
Spanie w ciągu dnia to słaby pomysł
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja wiem, ze seksy zakazane, jak już się wody sączą, ale o czipie nic nie wiem. A ze nic nie wiem, to korzystam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
![]()
No i pospane, może jednak to sprzątanie wczoraj nie było moim najlepszym pomysłem ;p moje biedne spojenie/plecy/tyłek, ała
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
![]()
Dzień dobry
![]() W ogóle to zapomniałam powiedzieć, ze ja od wczoraj jestem donoszona ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
![]()
Dzień dobry,
U mnie kolejna spoko nocka, nawet się wyspałam. Za to zgaga wróciła i nic nie pomaga ![]() Cytat:
Pati z tego co na SR było to dziecko chroni przed infekcjami pęcherz płodowy a nie czop, więc ja bym korzystała jak są chęci ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Przynajmniej już wiesz na czym stoisz i możesz się nastawić ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale to czop chroni dziecko glownie przeciez, po to w sumie on jest, no nie chciałabym jakiegos zapalenia na koniec chyba zlapac wiec wytrzymam.
Na każdej stronie jest to napisane, zeby sie wstrzymac jak odejdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#233 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No właśnie nie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
![]()
http://www.medonet.pl/ciaza-i-dzieck...l,1724927.html
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,1...o-to-jest.html Wlasciwie na kazdej stronie jest o tym napisane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy mogę to czytam, a kiedy nie mogę - też czytam... ![]() Edytowane przez PatiPee Czas edycji: 2019-11-23 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Zresztą mnie ostatnio o wszystko trafia szlag Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
Akurat te strony to dla mnie żadne źródło medyczne ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Jeszcze może wróci, jak synek nie będzie się pchał na świat ![]() ![]() ![]() U nas akurat od początku był zakaz, więc jak już teraz można to korzystamy, chociaż moje libido w ciąży jest równe 0 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jasne ale zobacz Arya ile te położne mowia głupot?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#238 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Położna to wiadomo, ale ginekolog już raczej się zna. Mój jest specyficzny jeśli chodzi o sposób bycia, ale medycznie mu nic nie zarzucę. Na ostatniej wizycie o wszystko wypytywałam, bo w końcu możemy coś podziałać ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Coz zrobic, ze chec wtedy kiedy nie trzeba przyszla ![]() Ginekologa mam dopiero za 1,5 tyg i mam nadzieje ze nie dotrwam do tej wizyty 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
![]()
I jak tu liczyć ruchy jak po słodkim dużym śniadaniu przez godzinę był tylko jeden ruch i to ledwie wyczuwalny
![]() Ale spoko niech doktorek to sprawdzi, może to co mi wydaje się normalne wcale normalne nie jest ![]() Witam się w sobotę ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.