|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny - łączcie się ;) :D
Cytat:
![]() Ja umielbiam chipsy, frytki. Z tradycyjnych potraw to schabowego chyba najbardziej , pierogi , pieczonego kurczaka też lubię A do picia to sprite
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
GOŁĄBKI RULEZZZ
uwielbiam to mało powiedziane, ale tylko te robione przez moją mamę i babcię- inne są fuj ooo i jeszcze uwielbiam barszczyk z grzybkami taki jak na Wigilię oprócz tego frytki, chipsy (of course )napoje- sok jabłkowy i grejfruitowy edit: zapomniałam, że za pierogi z kapustą i mięskiem, borówkami, truskawkami to mogłabym się dać pokroić
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam barszcze czerowny z uszkami
mniami moge bo jesc caly czas i mi nie minie inne zupy sa bleeeeewatróbke taka przypalona i przesolona tez uwielbiam, z napokojw to wsyztsko to co nie zdrowe i gazowane a roznego rodzaju oski pochalniam litrami(dosłownie)Czy wy kazdego nowego clzowieka traktujecie hmm tak fajnie nawet jelsi lsyszeliscie o tym kims duzo zlego ? ja tak mam ze kazdego traktuje jednakowo z uczuciem jestem mila i w ogole obojetnie co o danym clzowieku usłyszalam wczensiej -jelsi mi krzywdy nie zrobil to czmeu mam go skreślac?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samo (panna - 14 wrzesnia) EDIT: I też uwielbiam uszka z barszczem i watróbke
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Ja 27 sierpien. Tak lubie kotlet schabowy, frytki, salatki, ale nie lubie gotowac. Pierogi uwielbiam tez ale tylko ruskie.
Jestem uczuciowa, ale zawsze zakochuje sie nieszczesliwie, bo za bardzo sie angazuje. I jestem bardzo niezdecydowana. |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wszyscy mi powtarzają : 'nie zadawaj się z X bo jest taki i taki'- tragedia, nienawidze takich tekstów. A do wszystkich nowo poznanych i ogólnie ludzi staram się podchodzić przyjaźnie, nawet wtedy gdy komuś zrobili coś złego (znaczy się nie fizyczną krzywdę tak naumyślnie), to staram się zobaczyc powody ich postępowania, nawet czasem bronię. Nie wiem z czego to wynika, ale zawsze ciągnie mnie do ludzi, którzy są postrzegani przez innych za odmieńców, outsiderów, ludzi hmmm... trochę szalonych. I właśnie w ich towarzystwie czuję się najlepiej.
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hih ale jak juz sie zakocham to na maksa - i wszyscy wtedy to widzą - nawet bardziej niż ja sama
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
to widze ze cos w tych pannach jest ze msuza sama cos sprawdzic niz wierzyc ludziom .
Ale jak ktos cos mi zorbi za darno(tzn skrzywdzi wtedy kiedy ja go nie krzywdze) to juz koniec starams ie zpoamniec ze taki X istanial kiedy kolwiek
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze już trzeci mój post ale cóż ja zawsze sie rozpisuje
no więc jeśli hcodzi o ten oblegany barszcz z uszkami - pychota a na mysl o pierogach coraz bardziej mi slinka cieknie... ale oczywiscie tylko na te zrobione przez moją mamę - bo ogólnie uwielbiam kuchnię mojej mamy Kurcze, chyba bedzie burza - musze wyłączyć komputer bo mi jeszcze w niego ( że tak powiem) walnie |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie boicie się np. burzy?
Ja nie a mój pies normalnie świruje jak tylko zacznyna grzmieć
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mój piesek (jak go jeszcze miałam ) to też bardzo sie bał i zakładaliśmy mu zawsze nauszniki zeby nie slyszal
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem Panna!
26 sierpnia się kłania. I też lubię burzę. I leniwa jestem. I pedantycznie roztrzepana. Oto cała ja.
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie burze. a szczegolnie jak siedze w domu lub samochodzie i ogladam sobe pioruny
fajne wrazenia i moje koty tez sie nie boja burzy - czy lubia? nie wiem wiem ze im nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
oj ja uwielbiam burze
moja siostra zawsze się boi burzy, zasłania wszystkie okna a ja chodze za nią i tylko odsłaniam
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie boje burzy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie też zasłaniają okna, ja wyłączam tylko wszystkie urządzenia z prądy (ostatnio mojej sąsiadce spaliło niemal wszystkie )Lubicie kawę, herbatę (jakie smaki) ? Ja kawę pijam tylko wtedy gdy dzień wcześniej balowałam do rana a później miałam tylko np. 1 godzinę snu. Herbatkę lubię bardzo. W domku mam ponad 50 rodzajów (rodzai?), a dziś jeszcze kupiłam zieloną o smaku kaktusa jakiegoś Miałam jeszcze o coś zapytać, ale wyleciało mi z głowy Acha Gizmiatko gratuluję zaręczyn kochana
|
|
|
#235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm co lubie jeśc najbrdziej to pierogi z kapustą i grzybami , chipsy najbardzij to bekonowe , fryztki a z napoi to cole lub pepsi lub soko pomaranczowy jabkowy . Hm ja ma tak jak wy że nieoceniam ludzi po tym jak inny onich mówią . Jak prawie każda w tym watku angaruje sie czałym sercem jak sie zakocham a czy nieścześliwie zawsze hm trudno powiedziec choc w obecnie chwili jestem zakochana nieszczesliwie ;[ Eh coza los
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Jako, że równiez jestem panną (zodiakalną i w życiu jeszcze też)
przyłączam się do Was.Urodziłam się 2 września. Jestem uparta, wszystko lubię mieć zaplanowane, poukładane, ale marzy mi się coś szalonego. Zastanawiam się nad tatuażykiem (w okolicy lędźwi) . Mój MISIO ma tatuaż na lewej nodze, w kształcie tribala. |
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
o jeny uwielbiam herbate
az wstyd ze nie wspomniałąm o niej przy uzależnieniach Obsesje mam na punkcie gorącej herbati jeszcze z cytryna Smakowe też uwielbiam w szczególności malinową![]() Karolina ochoty mi narobiłaś, że ide sobie zaraz zaparzyć, a co mi tam O i po chipsy też zaraz idę to się mogę podzielić jakby co![]() Kawęto pije sporadycznie jak mi się chce spać mocno tak bez powodu Marika mój były też miał tatuaż na lewej nodze
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
I ja, i ja się wpiszę.
Panna, 30 lat (i do tego mam kota, znak staropanieństwa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ...!!! |
|
|
|
|
#239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NieWskaZaNa - kuszenie to moja specjalność (ja też id po herbatkę ) za chipsy ładnie dziękuję ![]() Cytat:
dokup sobie rybki jeszcze albo kanarka i już nie będzie, że kot oznacza staropanieństwo a tak zapytam jszcze jakieś sieci używacie? Orange, Era, Plus? ja Orange
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
9 września
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

ja tez jestem panienka 

, pieczonego kurczaka też lubię

mam tak samo (panna - 14 wrzesnia) 

i wszyscy mi powtarzają : 'nie zadawaj się z X bo jest taki i taki'- tragedia, nienawidze takich tekstów. A do wszystkich nowo poznanych i ogólnie ludzi staram się podchodzić przyjaźnie, nawet wtedy gdy komuś zrobili coś złego (znaczy się nie fizyczną krzywdę tak naumyślnie), to staram się zobaczyc powody ich postępowania, nawet czasem bronię. Nie wiem z czego to wynika, ale zawsze ciągnie mnie do ludzi, którzy są postrzegani przez innych za odmieńców, outsiderów, ludzi hmmm... trochę szalonych. I właśnie w ich towarzystwie czuję się najlepiej.

ale oczywiscie tylko na te zrobione przez moją mamę - bo ogólnie uwielbiam kuchnię mojej mamy
Obsesje mam na punkcie gorącej herbati jeszcze z cytryna