![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
łooo a to z niego cwaniak.
Wydaje mi sie ze on w ten sposob chcial sprawdzic czy Ciebie zależy... teraz juz wie. Idz na ta impreze, zachowuj sie normalnie, zobaczymy czy on cos zrobi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moon
![]() Spokojnie, myślę, że wiele z nas pomyślałoby podobnie, też by się martwiło, też pytało o co chodzi i czy coś się stało. Przysięgam, gdybym dostała takie zdjęcia od X ![]() I nie powinno być Ci głupio, nie ma ku temu podstaw ![]() Ja bym do niego napisała jakiś dłuższy tekst, czy to na maila, czy to na gg. I napisała, że się wystraszyłam, że martwiłam się o niego, że jest mi cholernie przykro, ze w taki sposób na tę moją troskę zareagował. Że przez jego reakcję jest mi teraz głupio. Że mi zależy, ale jemu najwyraźniej nie, skoro tak na mnie reaguje. Że wobec tego, że w tej chwili się przed nim odsłoniłam, reszta zależy od niego i tego, co zrobi po przeczytaniu tego, co napisałam. Nieco straszne się to wydaje ![]() ![]() Bo nie ma już czasu na gierki, nie ma czasu na niepewność, nie ma czasu na kolejne nieporozumienia. Chciałaś jakoś wyklarować tę sytuację - to jest właśnie na takie klarowanie sposób... ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-08-25 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, jesteście kochane
![]() zrobiło mi się naprawdę przykro po tym jego SMSie... ale perspektywa odkrycia swoich uczuć przed nim jest dla mnie przerażająca. a już na pewno nie dam rady do niego napisać pierwsza. jeśli spyta, sam zacznie - powiem. ale jeśli nie... nie dam rady, naprawdę. na imprezę chyba jednak pójdę. faktycznie warto sprawdzić jak się będzie tam zachowywał... w stosunku do mnie. ah... na forum jego klasy on napisał, że nie zdał tego prawka "z prostego powodu jakim jest nieustapienie pierszenstwa wynikajace z myslenia o sam nie wiem czym a nie o znaku ktory widzialem i do ktorego sie niezastosowalem. " pewnie będzie miał zły humor. chyba nie powinnam teraz zmuszać go do poważnych rozmów... ale z drugiej strony naprawdę nie ma czasu... ech, zobaczymy jak to się wszystko potoczy...
![]() |
#214 | |||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ja odruchowo wszystko porównuję do siebie i swojej sytuacji, a muszę brać pod uwagę, że Ty i PP to inny etap niż ja i X. ![]() Ja mojemu X ![]() Odkryłam się przed nim zupełnie. Jedna z bliższych koleżanek powiedziała mi "on teraz może to wykorzystać przeciwko tobie". A mnie to nawet przez myśl nie przeszło przez myśl i się tego nie bałam ani przez moment... Cytat:
![]() Cytat:
Nie zdał, ok, jest niezadowolony, ale pretensje może mieć tylko do siebie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
hmmm... mógłby się na mnie wyładować w złości. tak, mógłby. taki ma charakter - jak mój ojciec... jestem przyzwyczajona do takich facetów. ale nie tego się boję.
boję się, że on nie będzie w stanie gadać "o nas", że może mnie potraktować inaczej w złości niż na spokojnie. i potem będziemy tego żałować - oboje. ja że zaczęłam w złym momencie, on że powiedział coś czego nie chciał. i skoro teraz tak ciężko nam się dogadać, to później mogłoby nam być jeszcze ciężej się pogodzić. to byłby definitywny koniec. boję się tego... chcę mieć jak największe szanse... ale boję się też, że czekając na odpowiedni moment przegapię wszystkie szansy i już nic z tego nie wyjdzie... może już przegapiłam, może on widzi we mnie już tylko koleżankę... za każdym razem kiedy myślę o tej rozmowie (a myślę o niej bardzo często) słysze w głowie jego głos, słyszę jak mówi "sorry Monia, za późno, nic z tego nie będzie" boję się tej rozmowy, bardzo się boję, że właśnie to usłyszę... boję się jak jeszcze nigdy się nie bałam.
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
Moon, a Ty sie nie boisz, ze on sobie czyta ten watek i wszystko o Tobie wie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie Patryczku, mam nadzieję, że na to nie wpadł...
to by było... ![]() ale wiesz, jeśli to podła świnia to miałby ubaw a ja wiedziałabym że nie warto się takim gnojem przejmować. a jeśli jest wartościowy to może miło by mu się zrobiło, że takim uczuciem go darzę... nie wiem, faceci są dziwni. tak myślę, że za niedługo to się skończy i wyedytuję posty, co by śladu nie zostawiać podłemu losowi na pokuszenie... albo można by cały wątek usunąć? heh, ja nie wiem czy to przepisowe jest, nie znam się. ale edycja będzie na pewno. a Ty mój drogi Patryku pomógłbyś mi zgłębić męską psychikę a nie tu się nabijasz tylko ![]()
![]() |
#218 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moon, masowa edycja postów grozi banem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() <oddycha z ulgą?> ->ciąg dalszy będzie ![]()
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Pozdrowienia Moon
![]()
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
o kurcze, Lexie, nie wiedziałam
![]() ![]() Kala, myślałam wczoraj o Tobie... ![]() ![]() tak, to on zaczynał rozmowy. ja zaczęłam tylko raz, żeby mu życzenia urodzinowe złożyć. nie wiem czy on myśli, że się narzuca czy też nie... faktem jest że już 2 dni siedzi na niewidocznym na gadu i się nie odzywa. a chciałam do niego napisać, umówić się, ale nie mam jak... nie wiem dlaczego go nie ma. do tej pory był bardzo często na gadu, zagadywał, umawialiśmy się... a teraz ani słowa i do tego nie widzieliśmy się już kupę czasu ![]() tak sobie myślę, że albo się mnie wystraszył (bo może zauważył, że już się do niego przekonałam i jestem mu skora ![]() mam nadzieję, że mu się odmieni i pojawi się wreszcie na gadu, albo się odezwie jakoś... a jeśli nie to pozostaje mi czekać do środy, do imprezy i zobaczyć czy znalazł laskę, czy mnie oleje, czy wszystko będzie między nami "po staremu"...
![]() |
#222 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A czemu Ty do niego nie napiszesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Lexie nie pisałam bo skoro był niedostępny/niewidoczny to go nie ma albo nie chce/nie ma czasu gadać...
ale się odezwał przed chwileczką i jest nadzieja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co u mnie ![]() Moon trzymaj się cieplutko no i oczywiscie pisz, pisz, pisz wszystko nawet to że kichnął podczas spotkania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Reanimuj byle szybko i skutecznie może usta usta??
![]() ![]()
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
z tym proponowaniem spotkania przeze mnie to nie do końca dobry pomysł
![]() ![]() ![]() bo wróciłam od kuzynki i tak strasznie tęskniłam za nim, długo się nie widzieliśmy i napisałam mu podczas rozmowy na gadu że się nudzę i może byśmy gdzieś wyszli ,a on na to że za wcześnie jest ![]() ![]() ![]() gdybym znów zaproponowała spotkanie, a on znów by to olał to chyba bym go rozszarpała na strzępy! zakochana jestem ale charakterek mam swoją drogą ![]() a co do usta-usta. mam to środowych w planach ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
w środe moze byc ciekawie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
OOOO Moon widzę że zaczynasz ostro działac
![]() ![]() A impreza jest u niego w domu i czy idziesz tak z kims znajomym?? ( On Cie zaprosił??)
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
impreza jest w domu... działkowca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a PP... no cóż. może i mnie nie zapraszał ale jak przylazł do baru (kiedy byliśmy skłóceni, a ja miałam na niego focha i nie chciałam z nim gadać) to wspomniał o imprezie i spytał mojej ekipy czy wpadniemy. ekipa odpowiedziała, że nie... a ja milczałam ![]() ![]() ojjj będzie się działo ![]() ![]() w czwartek uchylę Wam rąbka tajemnicy ![]()
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
wiesz co, wez go olej na maxa i zapomnij o tym, ale nie ignoruj go, jak sie odezwie. jak powiesz sama soie, ze to konec, to czas szybciej zleci, a on w tym czasie sie odezwie. lepsze to niz siedziec przy tel czy gg i czekac (wtedy sie tylko dluzy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
To TY Moon lepiej nie myśl
![]()
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Patryk olac olac łatwo powiedzec, ale jesteś facetem więc powiedz jak takiego gościa jak PP zrozumiec??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
wiecie, bo ja czekam i się dołuję kiedy on tak z 2 dni się nie odzywa... ale skoro dziś dał znak życia to jestem bardzo szczęśliwa i to już mi wystarczy (oczywiście, miło by było gdyby wieczorem też napisał
![]() szkoda że się rozpadało, bo bym może jednak podgadała do niego, że mi się nudzi ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Moon ja znowu wtrące swoje trzy grosze jeśli pozwolisz
![]() Otóż słucham sobie muzyczki ( przegądając wizaz ![]() ![]() cytuje : To czego tylko chce ja z tobą w chłodnym deszczu Ty znów okłamiesz mnie kiedy spotkam Cię w tym miejscu To czego tylko chce ja z tobą w chłodnym deszczu Nie potrafisz znów zatrzymać mnie chociaż wiem że bardzo chcesz Deszczowy dzień szaro znów leje deszcz za oknem Ona setny raz z telefonem w dłoniach Znów napisał cześć mała zamiast witaj gwiazdko Tylko kumpel (szanuj to)nie oczekuj nic nad to Zły dzień zły sen jutro także złe (także złe) Dzień jest okrutny bo daje mniej niż chcesz Jeśli mówi siema to nic do mnie nie ma Gdyby zależało mu napisałby poemat Teraz tłumaczy sobie jest wielu takich jak on A jutro powie najlepiej być koleżanką Ten sam dzień wiadomość wreście odpisała Standard kilka słów a na końcu nara Chciałby przecież więcej ale pewnie ona nie chce Po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie I tak brną w to razem ale w przeciwne strony Ona zagubiona i on zagubiony Tego samego chcą i tak samo się boją Wielka miłość traktowana jak znajomość Ty chcesz i się boisz On boi się ale i chce - wielka miłośc??
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam wszystko
![]() ![]() ![]() Moon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
Kala, mimo że nie słucham Verby ani żadnej innej odmiany HH to tę piosenkę od kilku dni znam
![]() nawet miałam opis "ona zagubiona i on zagubiony. tego samego chcą i tak samo się boją..." i on wtedy napisał do mnie, że to o nim mam opis. ja szczęśliwa, że może wreszcie się dogadamy... spytałam czy myśli że chcemy tego samego... a wiesz co on odpisał? "ona to niekoniecznie ty, moniu" ![]() ![]() Satine, cóż to -> " ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak? bardzo latwo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Droczy się chłopak z Tobą, ale kurcze on naprawdę jakis dziwny jest, no bo po co na każdym kroku podkresla, że jest niezainteresowany, niedostępny, a z tego co piszesz to tak naprawdę ciąnie go do Ciebie
![]() Aha w którymś poście pisałas że on wyjeźdża na studia do wrocławia więc zapraszam do mnie będziesz miała baaardzo blisko ![]() a wiesz może co zamierza studiowac?
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.