![]() |
#211 |
Blond forever!
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Jeżeli lubisz tańczyć to w Sopocie jest fajny klub Pick&Roll (zaraz przy Aqua Parku), gdzie w każdą sobotę odbywa się kurs salsy (wstęp wolny i w klubie nie można palić, więc nie wychodzisz z papierosowymi perfumami
![]() ![]() Poza tym w Gdyni jest klub Zoltar, gdzie można pograć w elektoronicznego paintballa, aczkolwiek to już atrakcja dla większej liczby osób, ale zabawa przednia ![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
EmKa
|
Cytat:
a jak my spędzamy czas... ( a tak apropo ,bo ja tu jestem raczej przyczajoną świeżynką i zatanawiam się dlaczego na faceta mówi się TŻ ;p) - gramy w Monopol - gramy w NFS-a - spotykamy się z znajomymi... - oglądamy filmy ![]() - przytulamy się - wygłupiamy się, bijemy - siedzimy przed kompami, w sumie jakby razem, bo obok siebie, choć przy kompach dwóch;p - razem sobie gotujemy - chodzimy z naszym młodym na spacery, dłuuugie spacery no i do kina conajmniej 1 w miesiącu ![]() Od dłuższego czasu chodzę z moją bratową na basen i wyciągam mojego - ale on jest leniwy.... Edytowane przez NailsByEm Czas edycji: 2010-02-17 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
mj
|
Cytat:
Jeśli chodzi o skrót Tż -towarzysz życia ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
EmKa
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
- drapiemy po pleckach i brzuszku (nie wiedział, że to takie fajne..
![]() - śpimy (ja wygrywam - zasypiam od razu na jego łóżku.. ![]() - oglądamy filmy - gotujemy - jeździmy na łyżwach i nartach ![]() - robimy zakupy i małe i duże ![]() - spotykamy ze znajomymi i wiele wiele innych ![]()
![]() |
#216 | |
EmKa
|
Cytat:
ta strona jednak mało zaktualizowana i nie ma nic o zorbingu ale zadzwoń tam do nich, bo tam napewno jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że pływać kajakami można również po Motławie, ale szczerze - nie zdecydowałabym się. Czytałam swego czasu na Trójmieście o chuligańskich wybrykach skierowanych w stronę kajakarzy - obrzucanie kamieniami itp. Mało zachęcajace ![]() Szybowce - Pruszcz Gdański. Nie wiem czy już nimi latałaś, jeśli nie to polecam spróbować - najlepiej w sobotę czy niedzielę podjechać na lotnisko i przelecieć się z instruktorem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
EmKa
|
Cytat:
Polecam jezioro Dąbrowskie położone niedalego Ostrzyckiego ![]() ![]() Swoją drogą nie chciałbym chyba ogladać Motławy z perspektywy kajaka - ten cały syf..... Jeśli chodzi o szybowce, to faktycznie najlepsza opcja to Pruszcz, wiem ,że jeszcze można w Gdyni - Orłowie, ale nie znam szczegółow.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę o dokładniejsze dane na temat Gdyni Orłowa, bo z tego co się orientuję, nie ma tam warunków do nauki latania szybowcami
![]() Doczytałam jedynie w googlach, że pomiedzy Wielkim Kackiem a Orłowem funkcjonowało lotnisko szybowców od 1937 do 1949. ale nie wiem, czy to potwierdzona informacja, tak czy owak dziś już raczej nieaktualna ![]() O ile mi wiadomo, można się tam uczyć latać na paralotni. A jezioro obadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
EmKa
|
Cytat:
w necie też nic nie znalazłam.... muszę się mojego brata zapytać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
- oglądamy filmy
- on ogląda sport, ja siedzę na necie/śpię/czytam książkę - ja oglądam babskie programy, on buszuje po necie/śpi/przygotowuje coś do pracy - przytulamy się, całujemy, miziamy, kochamy - robimy zakupy - rozmawiamy - czasem działamy sobie na nerwy - raz w miesiącu jeździmy na weekend do jego rodziców - fotografujemy w plenerze (głównie ptaki) - czasem gotujemy - jemy na mieście - chodzimy na spacery - czasem spędzamy cały dzień w łóżku oddając się błogiemu lenistwu - zwiedzamy, zwiedzamy i jeszcze raz zwiedzamy - a przede wszystkim planujemy wspólną przyszłość ![]()
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
co to znaczy to TŻ ?
![]() |
#223 |
mj
|
wystarczy jak przeczytasz kilka postów wyżej i jest bardzo wyraźnie napisane.
Dzieki Dziewczyny za informacje ![]() W tej Gdynii zorbing faktycznie troche kosztuje bo 50zł za jeden zjazd, napisałam jeszcze do tego drugiego miejsca i czekam na odpowiedź. Byłam też na stronie aeroklubu i szkoda że mają aż tak duże kwoty, bo upatrzyłam sobie skok ze spadochronem i powiem szczerze, że znajomy w Katowicach jak organizował grupowo skok ze skadochronu to płacili 1800zł, ale to za rozruch samolotu, więc jak ich tam było ok10 osób to wyszło po 180zł na głowę. A tu? jak do nich napisałam to otrzymałam odpowiedź że koszt skoku 550zł liczonego oczywiście od osoby!!..... ![]() Jak chciałam zrealizować mój kolejny pomysł mianowicie lot balonem, poszukałam na ten temat informacji i się dowiedziałam, że w Gdynii jest facet który takie loty widokowe organizuje to sobie wyobraźcie, że przelot dla 1-2 osób to koszt 1800zł ![]() Chciałabym jakoś sobie zorganizować INACZEJ ten czas a tu trzeba mieć majętek jeśli chce się spróbować coś innego. Dziewczyny a wiecie może, czy gdzieś w okolicach są organizowane spływy kajkowe? Gdyż nie powiem, że na taki jednodniowy wypad jak najbardziej z przyjemnością sobie pojade. Jednak zastanawiałam się nad takim zorganizowanym spływem, bo to zawssze więcej osób a co za tym idzie zabawnie w grupie ![]()
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2010-02-18 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
NailsByEm
![]() ![]() ![]() marta1210 tanio, bo za około 200 zeta, balonem można sie przelecieć w Chinach ![]() ![]() A o spływy spróbuję się dopytać Tżeta, coś mi chodzi po głowie, że była taka propozycja w zeszłym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak u Was ze wspólnymi zakupami?Wasi TŻ chodzą chętnie po sklepach?Doradzają?
zmieniać.. Edytowane przez LauraS. Czas edycji: 2010-02-19 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
@LauraS.
Jestem z Dolnego Śląska i zwiedzamy głównie okolicę. Wcale nam nie przeszkadza, że po raz setny jedziemy np. do Karpacza bo za każdym razem jest inaczej. On uwielbia wodę, ja góry więc na przemian wybieramy się to tu, to tam. Zimą oczywiście rzadziej. Co do zakupów najczęściej robimy spożywcze, jeśli zaś chodzi o ubrania, to uwielbiam chodzić z TŻetem jeśli to on coś sobie kupuje. Jeśli natomiast ja mam zamiar kupić sobie jakąś bluzkę to wolę iść sama, bo mogę przymierzać miliony rzeczy i nie musze się martwić, że on się zanudza na śmierć. Spodnie kupujemy razem, bo TŻ musi naocznie zobaczyć jeszcze przed kupnem w których mój tyłek najlepiej wygląda ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
q
Edytowane przez trelem0rele Czas edycji: 2010-10-22 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak spędzacie czas z TŻ?:)
-gramy w monopol, karty
-ogladamy filmy -gadamy o życiu i innych pierdołach -gryziemy się -wygłupiamy -wychodzimy na miasto ( piwo, sok, sklepy ) -czasami usypiamy razem ![]()
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Metody spędzania czasu z Tż-em
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
-gotujemy
-klocimy sie -robimy sieste po obiedzie -ogladamy filmy -gotujemy cos razem -bierzemy wspolnie prysznic -robimy zakupy -rozmawiamy -spacerujemy -piwkujemy -palimy szisze -wyglupiamy sie -smarujemy sie kremami :P -pijemy kawe i jemy ciacho -zmywamy -przytulamy sie -siedzimy przy dwoch kompach (on na necie i ja necie) -gadamy na gg gdy jestesmy w jednym pokoju ![]() ![]() -piszemy duzo smsow do siebie -jemy na miescie -chodzimy po galeriach -gramy w bilard Edytowane przez Aniulka88 Czas edycji: 2010-03-08 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
-leżymy
-tulimy -całujemy -łaskoczemy -gryziemy -bijemy -patrzymy na tv -śpimy -oglądamy filmy na kompie -jemy -gotujemy -pieczemy -uczymy -gramy (monopol,statki,państwa-miasta) -spacerujemy -jeździmy na rowerze -jeździmy po sklepach -robimy zdjęcia -czytamy -śpiewamy -słuchamy muzyki -idziemy do znajomych -pijemy piwo, wino -masujemy sie -bierzemy prysznic -rozmawiamy -przegadujemy -rozmawiamy z rodzicami -planujemy przyszłość -każdy siedzi w swoim domu i zajmuje sie swoim hobby -zwiedzamy -jeździmy na wycieczki -jedziemy do knajpy coś zjeść -układamy puzzle -rysujemy -bawimy się z dziećmi sióstr -bawimy z kotem lub psem -rozwiązujemy krzyżówki -regulujemy sobie brwi (on mi całokształt, ja jemu tylko "złącze") ![]() -ćwiczymy -patrzymy przez okno -opalamy -pływamy itd, itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny/Kobiety chcę Was prosić o pomoc,a nie będę zakładała kolejnego podobnego wątku.W tamtym tygodniu na domówce poznałam chłopaka.Od razu wpadł mi w oko,wcześniej nie znaliśmy się wcale.Wiadomo jak to bywa na imprezach..raczej ze sobą nie porozmawialiśmy.Umówiliśm y się na ten piątek.Tylko,że On przyjeżdża do mnie ze swojego miasta,więc wygląda to tak,że ja muszę zorganizować nam czas.Jestem strasznie zestresowana,bo przecież wcale go nie znam.Nie wiem co mam z nim robić.Możecie mi podpowiedzieć?jakie były Wasze początki z TŻami,gdzie wychodziliscie,co robiliście,czy rozmowa się kleiła?baaaardzo proszę o pomoc i będę wdzięczna za każdą wskazówkę
![]() Jestem niestety niedoświadczona w tych sprawach mimo swojego wieku ![]() ![]()
![]() |
#233 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozmowa się kleiła, bez problemów ![]() ![]() Na 1 randke tak jak wyżej, spacer, knajpka, ławka w parku.. A jak boisz się, że nie będzie tematów do rozmowy to idzcie do kina, 2 godziny Wam przelecą, to na reszte wieczoru napewno tematów wystarczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wymyśliłam,że pójdziemy na kręgle,ale godzina kosztuje 50zl więc odpada.. Myślę dalej,bo tak bardzo nie chce zeby bylo nudno..
zmieniać.. Edytowane przez LauraS. Czas edycji: 2010-03-02 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Pomogłby mi jescze ktoś
![]() Wiem tylko,że chłopak jest energiczny,pozytywnie zakręcony..nie chcę żeby zasnął mi w kawiarni..
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
1. Przytulamy się
2. Całujemy się 3. Leżymy przytuleni 4. Śpimy 5. Uprawiamy seks albo tylko się pieścimy 6. Robimy sobie masażyk 7. Bierzemy wspólną kąpiel/prysznic 8. Dużo, bardzo dużo rozmawiamy 9. Planujemy ślub, dzieci i przyszłość 10. Jeździmy po świecie i zwiedzamy 11. Planujemy gdzie pojechać i co zobaczyć 12. Piknikujemy 13. Często i dużo spacerujemy 14. Spotykamy się ze znajomymi moimi lub jego 15. Siedzimy i gadamy z moją rodzinką albo z jego 16. Ćwiczymy (głównie ja) 17. Odpytuje mnie z tego, czego musiałam się nauczyć na studia 18. Oglądamy programy muzyczne 19. Oglądamy filmy na DVD 20. Gramy w scrabble 21. Kłócimy się lub tylko lekko sprzeczamy 22. Ja czytam kolorowe gazety albo uczę się, a on śpi albo siedzi na necie 23. Robimy sobie zdjęcia 24. Oglądamy wspólne zdjęcia lub dawne, z czasów, kiedy byliśmy dziećmi 25. Chodzimy do kina (bardzo często) 26. Chodzimy na basen 27. Idziemy do kawiarni albo coś zjeść 28. Idziemy do pubu albo na dyskotekę 29. Idziemy na zakupy 30. Łazimy po centrach handlowych 31. Wspólnie gotujemy To takie główne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
mój TŻ już jest w takim wieku (28) że już mu się po imprezkach chodzic nie chce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
ogladamy desperate housewifes itp
idziemy na chałpy plotkujemy marzymy robimy coś dobrego do jedzenia ( ostatnio sałetke grecką) dokuczamy sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
- oglądamy jakieś filmy, teledyski, śmieszne filmiki
- objadamy się (głównie chipsami ![]() - rozmawiamy (poważnie i o zupełnych głupotach) - wychodzimy do kina, restauracji, jak jest ciepło to do parku - jeździmy rowerem na "naszą łąkę" i robimy piknik ![]() - odprężający masaż (naprawdę polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle, ze moj mnie jeszcze po plecach drapie- uwielbiam ![]() Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-08 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.