![]() |
#211 | ||
BAN stały
|
Dot.: boje sie:(
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
No ok ale skoro mówicie ze nie mam szans o przepisanie tabletek przez lekarza to czy nie da sie ich zdobyć w inny sposób? hmmmm macie racje ,dziękuje za odpowiedzi.. Fakt mam 15 lat za pare miesięcy 16 ale czuje się gotowa, często o tym myśle . A sex oralny jestz już za nami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tabletki raczej trudno kupic bez recepty a jak juz faktycznie jakies dostaniesz to mozesz sie liczyc ze moga wystapic jakies dzialania niepozadane... takze lepiej nie ryzykowac isc do ginekologa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
MOim zdaniem powinnas jeszcze z seksem poczekac.Masz dopiero 15 lat,jeszcze sie rozwijasz.Przyjemnosc odczuwana w tym wieku z seksu moze byc mala(akurat to znam ze slyszenia)a moze nawet Cie zrazic.
A skad wiesz czy dlugo jeszcze bedziesz z tym chlopakiem?Przykladowo za rok spotkasz innego,ktory okaze sie Twoja prawdziwa miloscia i bedziesz zalowala,ze nie poczekalas z seksem tylko dla niego.Jestes jeszcze strasznie młoda i wszytsko sie moze zdarzyc. I tak jak tu jedna z kolezanek napisala-bierzesz cala odpowiedzialnosc na siebie,i chlopak oczywiscie tez. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Nie chcę umoralniać, może jestem niedzisiejsza, jakaś przedpotopowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz zdobedziesz pigulki przeczytaj chociaz ulotke.Samo łykanie kiedy sie chce nie zabezpiecza przed ciaza Juz tu czytalam takiego posta czy jak sie łyknie 2 to sie jest lepiej zabezpieczonym.Ot i ta cala gotowosc ![]() 16 lat bedziesz miala za pol roku,wyglada to zupelnie inaczej niz"pare miesiecy" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
Faktycznie jest czym się szczycić droga 15 latko,ze oral masz juz za sobą.
![]() Daruj sobie seks,bo seks nie jest dla dzieci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie kochani, posłucham was ,macie racje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
BAN stały
|
No widzisz Sylwiu,rozsądna z Ciebie dzewczyna.Możecie poczekac i zaplanować sobie np: za rok,wcale aż tak długo nie musicie czekać.Zresztą to zależy od waszej gotowości do seksu.Tak trzymaj.
![]() Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2007-05-09 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Słuchaj, masz 15 lat myślę, że warto jeszcze z seksem poczekać
![]()
"Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło...kupię nóż, zostawię tylko dwoje..tylko Ja i Ty" M ![]() Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam; ale we śnie każdy ucieka do własnego świata.-Heraklit z Efezu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Patentex Oval
Wizażanki, nie zlinczujcie mnie, jeśli taki wątek już się poradził, ale wpisywałam w wyszukiwarce i nic konkretnego mi nie wyskoczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Patentex Oval
hm....to sa takie globulki ktore sie wprowadza do pochwy na jakis czas przed stosunkiem...
moja kolezanka kiedys uzyla i nie byla zadowolona...pienilo sie to... i ogolnie podczas stosunku odczuwala dyskomfort... no ale nie sprobujesz-nie przekonasz sie ![]() ![]()
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Właśnie. Trzeba spróbować
![]() Chciałam się dowiedzieć o Waszych doświadczeniach związanych z używaniem tego specyfiku, bo wydaje mi się to zbyt piękne by było prawdziwe; tak wysoka skuteczność, nie trzeba brać codziennie, są niedrogie i raczej nie mają skutków ubocznych.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale sprobuj..moze akurat Tobie bedzie odpowiadal ![]() pozdr ![]() p.s. kolezanka mowila tez ze pieklo
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
dziwne mi wyskoczylo sporo watków:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=Patentex+Oval http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=Patentex+Oval http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=Patentex+Oval http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=Patentex+Oval http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=Patentex+Oval osobiscie globulki odradzam po aplikacji trzeba odczekac 10 minut, pienia sie, wyplywaja sa straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś je używałam, ale nie ufaliśmy im na tyle, żeby nie łączyć ich z prezerwatywą. Jakoś strasznie się nie pieniły... Tyle, że to czekanie z zegarkiem w ręku...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
ja odstawilam tabletki i z mezem uzywamy gumek plus te gobulki... moje doswiadczenia to ..... nie pienia sie strasnie po prostu jak sluz wyplywaja... nie czulam zadnego dysomfortu czy pieczenia.... najgorsze jest czekanie bo czlowiek chce juz a tu trzeba 10 min czekac.... i ochota zazwyczaj mi spada:/ ale samych ich nie odwazylabym sie uzyc gumki plus to jedynie
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
skutecznosc 99,7% ??? chyba z bezplodnym facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
loooo ja nie jestem zadowolona
po 1 psuje to cala atmosfere i wogole jakos mnie rozpraszalo ze musialam wczesniej ja zaplikowac po 2 strasznie sie pieni po 3 jak juz wstalam to niczym doszlam do lazienki cale spodnie mi zamokly bo wszystko wylecialo!!!!??? po 4 dobrze byla zaplikowana:P i po 5 ma dziwny zapach ktory za mna chodzil ze dwa dni mimo ze sie chyba mylam co 2 godz hehe
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ta skuteczność sięgająca prawie 100% to na pewno totalna bujda, jeśli już, to tylko z prezerwatywą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Nie pisałam o tym, co jest zdrowsze (bo na pewno nie są to tabletki i mam tego świadomość). Chodziło mi o większy komfort, jakiego na pewno globulki nie zapewniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
globulki i ( prawie ) 100% skuteczność? to sie uśmiałam
![]() ![]() My uzywam (+ gumka) i nie narzekamy. Raz tylko poczułam jakies takie... hmm... pieczenie? ciepło? ale szybko mineło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Lepiej doradzić 'dzieciom' odpowiednie środki antykoncepcyjne, zamiast mówić, że sex nie jest dla nich
![]() sylwia1666, myślę, że jesteś na tyle rozsądna, żeby wiedzieć, że jeszcze masz czas na sex ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
BAN stały
|
nie bój się grunt to delikatność
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mnie to strasznie się pieniły no i po nich strasznie piekło i zaczynały się grzybice no i jakoś im nie ufam więc raczej nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Nie polecam.Najgorsza rzecz o jakiej słyszałam.Postanowiłam wyprobowac patentex przed wszystkim,zeby w trakcie nie miec niemiłej niespodzianki...i dobrze zrobiłam,globułka zaczęła się potwornie pienic,spowodowała okropne pieczenie i ogolnie dyskomfort.Dodatkowo wypływająca,rozpuszczona przypomina spermę...mozna się niezle wystraszyc...ciesze sie ,ze tego nie uzywam,polegam tylko na gumkach.Gumki tak,patentex nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Uzywalam,rzeczywiscie sie pienia.Nie polecam.
Teraz uzywam LAVOLEN,nie wiem czy dostepne w PL.Ja to uzywam zeby zapobiegac nawrotom zapalenie pecherza.Wcale nie musicie uzywac tego z zegarkiem w reku.Przy odrobinie fantazji,w trakcie gry wstepnej.... moze byc baaaardzo przyjemnie.
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez katzet Czas edycji: 2014-05-14 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.