|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu kupują Wizażanki - lista Sklepów i Ciuchlandów
A Olsztyn? up up
Ja moge od siebie dodać Fatałaszek na osiedlu Zatorze
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Łódź, lumpeksy?
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie niestety
dlatego poszukuje jakiegos fajnego, gdzie nie wejde na marne![]() Cytat:
![]() polecam 2 ciuchlandy na Swietokrzyskiej, bywaja ladne rzeczy, i ten naprzeciw centralnego. wszedzie ceny 60 za kg pomoze ktos? Warszawa?
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Białostockie lumpy:
Anka bis, ul. sw. Rocha, przy skrzyzowaniu, na przeciwko pawilonow - czasem jest naprawde niezle, mozna znalezc cos ciekawego. Jak dla mnie najlepszy bialostocki lump. Ceny wieszakow duzo za wysokie, 10 - 30zl, wiec nawet tam nie zagladam, bo nie wydaje w lumpie wiecej niz 10zl jednorazowo. Ciuchy w koszach 38-6zl/kg. Dostawy bodajze poniedzialek i czwartek, godziny otwarcia pon-pt 10-18, sobota 10-15 Fatalaszek, ul. Zwyciestwa, dobre ceny, sa kosze wycenione (w granicach 1-10zl za ciuch), sa wieszaki, sa kosze na wage. Troche przereklamowany, pierwszy raz tam zawitalam dosc niedawno, bo jakos latem, ale podobno kiedys bylo tam lepiej. Jak dla mnie srednio, aczkolwiek da sie znalezc perelki. Ceny na wieszakach zalezy jak sie trafi, raz np spotkalam bluzke na ramiaczkach za 10zl, a obok lezala w koszu identyczna za 5zl. Dostawa sroda, sobota, niedziela, pon-pt 9-18, sobota 10-15, niedziela 10-13. Elka, ul. Stoleczna, dostawy chyba wtorek i piatek, lecz nie jestem pewna, godzin otwarcia takze. Jak dla mnie slabiutko, kupilam tam cos raptem raz, a potem i tak nie nosilam, drugi raz kupilam babciowa kiecke, do rozprucia i uszycia sobie torby. Torba wyszla ladna, wiec jest ok Generalnie moze i mozna cos tam znalezc, mnie sie nie udalo, aczkolwiek ceny na wage sa w porzadku(38-6zl/kg), wybor tez niezly, chociaz na wieszaki nawet nie patrze, wysoko wycenione.Wzorcownia, ul. Krakowska; wprawdzie nie lumpeks, ale outlet, ceny w porzadku (15-50, 90-120 za kiecki wieczorowe, ponad 100 kurtki skorzane) ubrania naprawde super, szkoda ze sporo np sweterkow jest dziurawych, zazwyczaj po szwie, wiec latwe do naprawienia, a przez to sa nizej wyceniane. Praktycznie zawsze cos sobie tam znajde, super figi i stringi 3-10zl, jest tez kilka torebek, chustki, apaszki, ostatnio widzialam arafatke, szlafroki, pizamy, takze ubrania meskie i dzieciece. Super, naprawde polecam, ale nie wyczailam kiedy maja dostawy. Godziny otwarcia pon-pt 10-18, sobota 10-15 Sklep na przeciwko przystanku 2 przy kosciele sw. Wojciecha - pomaranczowy szyld, ul. Warszawska, nazwy zapomnialam, ale tez niewielki outlet. Bylam tylko raz i mialam malo czasu, ale sporo interesujacych rzeczy, kilka par butow, raczej slabych, za to widzialam kilka fajnych ciuchow, jak bede miala chwile to znowu tam zawitam. Ostatnio widzialam szyld jakiegos outletu z markami typu Max Mara, na trasie 19, przy abc, po tej samej stronie, ale nie mialam okazji jeszcze tam zajsc, moze ktoras bialostoczanka wie jak to wyglada?
Edytowane przez meginnia Czas edycji: 2009-10-04 o 22:57 |
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
a ja bym chchaial wiedzieć gdzie warto się udać będąc w Tychach ??
![]() znam trzy lumpki [ koło poczty, koło reala i obi oraz koło alberta ] ale tam jest drogo i mały wybór... prosze o odpowiedź !
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
sorry za offtop.
czy nie wiecie może gdzie w Krakowie znajde CZARNY płaszcz, najlepiej z takimi "militarnymi, staro złotymi" guzikami, nie jestem zdecydowana co do fasonu - najlepiej ładnie podkreślający talie, wyszczuplający. Chodzi mi o cos lepszego jakościowo, cos porządnijszego, zeby sie nie deformował ten fason i nie mechacił materiał. Cenowo tak w granicach 300-400zł. Jakby ktoś wiedział - dajcie znać plis
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
haloooo: d up up
Wawa?
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
W Białymstoku polecam jeszcze "Szafę Klary" to jest chyba na Białówny. Ceny są bardzo wysokie, a co druga rzecz mi się podobała szczególnie sukienki!!!!! Zna ktoś inny białostostocki ciuch z podobnymi rzeczami ale w niższych cenach????
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Słyszałam, że w Łodzi na ul. Piłsudskiego jest jakiś nowy lumpek, w okolicach bodajże sądu rejonowego, kojarzy ktoś gdzie dokładnie może się on znajdować?
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Lumpex w Gorzowie Wielkopolskim ul.Kwiatowa 30 (w pobliżu Wojewódzkiej Komendy Policji) Czynne: pon-pt 9-17, sobota 10-14 Można tam znaleźć odzież damską, męską i dziecięcą zarówno używaną jak i nową. Poza tym torebki, buty, paski. Co dwa tygodnie obniżka -50%. Polecam!
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2010-01-26 o 23:05 |
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
Znacie jakieś ciekawe lumpeksy w Rybniku ?
Ja znam dwa , jeden na paruszowcu , drugi w okolicach reala... znacie jeszcze jakieś? |
|
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie dokładniej? Możesz bliżej opisać? : >
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
Tak sobie czytam ten wątek i jestem w szoku! Duże miasta mają to do siebie, że i ceny są baaardzo duże! 60 zł/kg używanych ciuchów ? A w życiu! Przecież to rozbój w biały dzień.
Mogę się cieszyć, że w moim mieście takich radykalnych cen nie ma... bo bym nago chodzić musiała ;P |
|
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Ja polecam Wam second hand w Chorzowie, na ul. Żeromskiego 4( lokal w podwórzu) BELLA STYLE. Ubrania najlepszej jakości w atrakcyjnych cenach! Poza tym ładny wystrój sklepu![]() Polecam!
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kiedy są dostawy? mozna znalezc tam ciuszki firmowe i z metkami ? ja polecam lumpeks na mysliborskiej, na staszica (granatowy pawilon) i na sikorskiego (naprzeciwko parku 111) wszystkie 3 z tego co wiem są tego samego własciciela w dniu dostawy 50zl/kg mozna znalezc fajne ciuszki z metkami dobrych firm, znacie jakies jeszcze w gorzowie ?
|
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odzież nie jest na kilogramy. Są ciuchy nowe z metkami oraz używane różnych znanych firm np. Vila, Marks and Spencer, B.Young, Topshop z katalogów Bon Prix, Quelle .. Od niedawna sklep czynny tylko od poniedziałku do piątku 11:00 - 18:00 |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Odświeżę trochę wątek i mam dość niecodzienne pytanie ^^
Czy wiecie może w jakich ciuchlandach w Katowicach i okolicy można dostać lalki Barbie? |
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Podbijam, które z ciuszków są sprawdzone we Wrocławiu ?
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
halo halo, a Opole? chodzi mi o lumpy? ;p
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Toruń?:d
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Bumar i okolice, poza tym widziałam na Rubinkowie 3 albo 4 w jednym pasażu, ale jaka to ulica to nie wiem, wysiadłam na następnym przystanku linii 40 za McDonaldem.
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że jest lump naprzeciwko Biedronki za McDonaldem. O ten chodziło? Ja z okolic jestem, więc nie znam się tak dokładnie.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
ZAMOŚĆ
Ostatnio odkryłam świetny sklep z ubraniami w Zamościu, fajny sklep bo są i nowe i używane rzeczy, ale naprawde extra, ostatnio kupiłam jeansy za 15 zł od tommy'ego hilfigera ubrania są ok, właściwie to niektóre rzeczy bardzo tanie ale naprawdę extra są tam buty ![]() a zapomniałam napisać gdzie ten sklep nazywa się modnie.pl chyba, a trochę ciężko go znaleśźć: - jest na ul. spadek (nie pamiętam numeru) - jak się idzie od rynku na nowym mieście w stronę carrefoura to jest po prawej stronie w takim pomarańczowym parterowym budynku, - w tym budynku jest sklep z rzeczami dla dzieci, a do tego z ubraniami wchodzi się jakby od tyłu,tylko to nie jest pierwszy sklep od ulicy tylko drugi ![]() ale sie rozpisałam ale za te buty
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
drozyznaaa . u mnie jest 15 zł za kg
polecialbym kilka sh ale mieszkam w malej miejscowosci i pewnei nikomu by sie nie chiualo jecha c;.p hehe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Jaworzno
Ciuchlandy: ul. Farna (na piętrze, wycena, dostawa w poniedziałki- tłumy); ul. Matejki (dostawa w czwartki- trzeba szukać, zdzarzają się perełki za grosze) Rogatka- jeden w kamienicy przy przystanku (specyficzny- jak sprzed 15- 10 lat, trzeba szukać, zaleta- taniutki); drugi- Sortownia na Sportowej, polecam piętro z wyceną (za 6- 2 zł) Edytowane przez narzeczona z Lamermooru Czas edycji: 2010-10-26 o 19:12 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam w JAWORZNIE:
* Podłężę (za przystankiem Przychodnia - drugie piętro - dawny Pewex) - w dniu dostawy wszystko po 6zl, dzien następny po 3zł, a 3 dzień od dostawy 1zł... dostawy w poniedziałki i w czwartki * Osiedle Stałe (stodoła) - w dzień dostawy (poniedziałek 7zł, z każdym dniem o 1zł taniej) |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Znacie jakies fajne tansze lumpki w Szczecinie?
Ja chodze zazwyczaj do Lump London Fashion na jagielońskiej ale tam w dniu dostawy kilo kosztuje bodajże 60 zł a to bardzo duzo ;// , dlatego osttatnio zaczelam chodzic w dni przedostatnie albo ostatnie bo wtedy za 10 zł Lump kolo sklepu fala --> Nieco tańszy ale tez bez rewelacji Lumpek na Wojska Polskiego 2 piętrowy
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

wystarczy Marzena 
dlatego poszukuje jakiegos fajnego, gdzie nie wejde na marne