Brak mi....Przyjaciólki :(:(:(:(Czy ktoś też tak ma?? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-19, 15:19   #211
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81
Dot.: Brak mi....Przyjaciólki:(:(:(: (Czy ktoś też tak ma??

Witam! Dołącze do waszego grona..gdyż tak jak większość tutaj zgromadzonych opini też borykam się z brakiem prawidziwej przyjaciółki. Owszemi miałam kiedyś 2 najlepsze przyjaciółki byłyśmy nazywane wręcz: 3 czarownice...no ale cóż..jak w większosci przypadków w tym wątku wszystko się z czasem kończy, a mianowice po poznaniu mojego chłopaka(jesteśmy już 4 lata razem i w przyszłym roku ślub)cos zaczęło sie psuć w "Naszej przyjaźni"..nie wiem co było tego przyczyną tak naprawdę..w skrucie doszło do takiego etapu że "przyjaciółki" KAZAŁY mi wybierać między przyjaźnią z nimi albo moim chłopakiem. Było to bardzo przykre dla mnie tym bardziej że dobrze wiedziały że to jest moja wielka miłość, gdyż zanim zaczęłam sie z nim regularnie spotykać, znałam go ponad rok. Niestety wtedy jak zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia nie było nam dane być razem-gdyż on nie mieszkał wtedy u mnie w mieście, także były to spotkania sporadyczne raczej ale cały czas o nim myślałam-oczywiście cały czas paplałam o nim moim przyjaciółkom..tak trzymało mnie to ponad rok az do momentu jak mój aktualnie narzeczony dostał mieszkanie blok obok mnie!!!Czujecie?to było przeznaczenie!!!(do dzis dnia tak mówimy z moim TŻa wiec jak sie wprowadził i zaczął sie "pokazywać"na horyzoncie w pubach okolicznych moje koleżanki pomogły mi go "przypadkiem"spotkać no i od tego się zaczęło ponownie z nami..najgorsze z tego wszystkiego jest to że one mnie najbardziej przekonywały że warto się za niego "wziąć"bo jest spoko kolesiem itd...a jak zobaczyły że to coś poważnego i już nie za bardzo mi w główie imprezy do białego rana(chyba że razem z moim TŻ i z nimi im to nie pasowało..także skończyła sie nasza przyjaźń..wiem tylko tyle że one nadal są "samotne"czyli nie w stałym związku i obie wyjechały do Holandii..hmm..Dziwny jest ten świat jak to śpiewał Niemen...
Z moim facetem doskonale sie rozumiemy, wspieramy itd. ..ale jednak brak czasami osoby płci tej samej do pogadania o typowych pierdołach (które pomimo skrzętnego ukrywania przez mojego chłopaka lekko go nudzą hihi...
Ps. ALE SIĘ ROZPISAŁAM hihi..

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-19, 16:33   #212
monika1207
Przyczajenie

GG do monika1207

Witaj Tala A więc jest nas więcej. Historia lubi się powtarzać.. No cóż życie toczy się dalej i większość z nas tu obecnych ma swoich ukochanych, którzy pełnią również rolę najlepszego przyjaciela. Ja uważam to jest najlepsze w związku że chłopak jest zarówno przyacielem, powiernikiem i naszą miłością. Ciężko znaleźć przyjaciółkę, do tego trzeba czasu i zaufania, ale przede wszystkim czasu.. Z moim M. rozmawiamy zupełnie o wszystkim dzięki czemu w naszym związku nie ma żadnych nie domówień i problemów. A dodam że właśnie dzisiaj mija nam cudowne wspólne 2,5 roku Pozdrawiam was serdecznie i cieplutko.
monika1207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 12:46   #213
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

Eech u mnie przyjaznie...wygasaja(??) perzyjaznilam sie kiedy bardzo bardzo mocno, codziennie razem, wszystko wiedzialysmy....i to niagle jakby wygaslo, wczesniej mieszklaysmy dalej od siebie i sie widzialysmy a teraz niemal dom w dom i nic, nie widzimy sie miesiacami, jakby nic sie nie stalo. Po prostu zauwazylam, ze u mnie zwiazki z ludzmi sa jakby sezonowe, pare lat i koniec, cos sie wypala....totez juz nie wierze w prawdziwa przyzjan. Mam kumpelki dwie, z podobnymi doswiadczeniami co do przyjazni i tak sobie zyjemy, ale jednak przyjacoilke warto byloby miec. Tyle ze ja juz sie jakby podswiadomie bornie, bo nie mam zaufania (bezgranicznego) do ludzi. Dobrze ze jest moj TZ, przez 3,5 roku zastepuje mi dzielnie przyjacoilke, zasem rodzinke ale to jednak nie to....i widze ze jest nas naprawde duzo dziewczatka...
Moii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 21:42   #214
Judytka2
Rozeznanie

Ja tez nie mam przyjaciolki zadnej! Naprawde zadnej. Mam tylko kolezanke z bylej szkoly ktora mieszka daleko. Czasem tylko jakis sms i tyle. Mam TZ-ta tylko ale to nie to samo. Czuje sie samotna. On ma kolegow a ja nie mam kolezanek. czasem mimo ze mam jego czuje sie taka samotna. Jesli telefon dzwoni to wiem ze to TZ.....bo kto by inny....nie mam nikogo.....Czuje sie samotna kolezanki sie odwrocily odemnie...Nie wiem czemu... Moze dlatego ze poszlam do dobrej szkoly, mialam pare facetow, jezdze autem swoim. To wzbudza moze w nich zazdrosc.Tak mysle. Ale to przeciez nie powod. nie jestem w niczym od nich lepsza. Wiem ze one nie "koleguja sie z ladnymi dziewczynami" ..... a ja raczej nie moge narzekac na swoja urode. ale przeciez to sie nie liczy w przyjazni. przeciez mam TZ i nie odbieralabym im facetow Probowalam nawiazac kontakt ale to bylo jedno spotkanie i na tym koniec....niektore na wet czesc mi nie mowia....A nawet sie nie poklocilysmy.
Zazdroszcze TZ ze do niego co chwile dzwoni jakis kolega. Jak idziemy ulica to on w przeciagu pol godziny powie dziesieciu osobom CZESC a ja nikomu.......Chodzilam do liceum w innym miescie. ale przeciez kiedys mialam tu wiele przyjaciol....Najgorsza w zyciu jest samotnosc...Boje sie odejsc od TZ Bo kogo bede miala wtedy Tylko siebie i 4 sciany. ...
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 22:26   #215
tripka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Judytka2 Pokaż wiadomość
Najgorsza w zyciu jest samotnosc...Boje sie odejsc od TZ Bo kogo bede miala wtedy Tylko siebie i 4 sciany. ...
Judytko doskonale Cie rozumiem
tripka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 23:00   #216
Judytka2
Rozeznanie

moj Tz mnie czasem tak rani słowami. Ale ja nie moge sie sprzeciwic bo co bede robic sama Dobrze ze chociaz tutaj sa osoby ktore mnie rozumieja i moge sie wypowiedziec Czasem wizaz jest ucieczka od samotnosci. co ja bym wtedy robila bez internetu - siedziala i plakala w poduszke. Raz jestem szczesliwa z TZ a raz mam go dosc. przypomina mi sie ile bólu mi zadal i jak ranil kiedys. Wybaczalam wszystko. On mi nigdy nic nie musial wybaczac. Nigdy nie zrobilam nic zlego. nic nie powiedzialam. Pocieszalam a on dobijal. Czasem mam ochote rzucic wszystko ale po co ?? Po to zeby siedziec sama w domu zamknieta przez cale dnie? Wole sie meczyc i czekac az samo sie rozwiaze. Boje sie poprostu samotnosci. Wole zeby bylo jak jest. nie ma sie czasem wyborów. Ile bym dala teraz za to zeby kolezanka do mnie zadzwonila i powidziala- "zejdz na chwile na dół musze ci cos waznego opowiedziec" lub "mozesz wyjsc teraz" lub "idziemy do knajpy"..... myslalam ze samotnosc dotyczy tylko starszych ludzi. Myliłam sie
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 23:08   #217
tripka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Judytka2 Pokaż wiadomość
moj Tz mnie czasem tak rani słowami. Ale ja nie moge sie sprzeciwic bo co bede robic sama Dobrze ze chociaz tutaj sa osoby ktore mnie rozumieja i moge sie wypowiedziec Czasem wizaz jest ucieczka od samotnosci. co ja bym wtedy robila bez internetu - siedziala i plakala w poduszke. Raz jestem szczesliwa z TZ a raz mam go dosc. przypomina mi sie ile bólu mi zadal i jak ranil kiedys. Wybaczalam wszystko. On mi nigdy nic nie musial wybaczac. Nigdy nie zrobilam nic zlego. nic nie powiedzialam. Pocieszalam a on dobijal. Czasem mam ochote rzucic wszystko ale po co ?? Po to zeby siedziec sama w domu zamknieta przez cale dnie? Wole sie meczyc i czekac az samo sie rozwiaze. Boje sie poprostu samotnosci. Wole zeby bylo jak jest. nie ma sie czasem wyborów. Ile bym dala teraz za to zeby kolezanka do mnie zadzwonila i powidziala- "zejdz na chwile na dół musze ci cos waznego opowiedziec" lub "mozesz wyjsc teraz" lub "idziemy do knajpy"..... myslalam ze samotnosc dotyczy tylko starszych ludzi. Myliłam sie
mnie też to dobija-jesteśmy przecież młode,powinnysmy mieć mase znajomych,bawić się a tu..
poniekąd Cie rozumiem,że jesteś ze swoim TŻ-tem z obawy przed samotnością...ale sama dobrze wiesz na pewno ,że to nie jest wyjście,bo przecież męczysz się przy tym..nie łatwo jest poznać nowych ludzi,przybliżyć się do nich,ale nie można siedzieć bezczynnie.Mysle,że trzeba wyjść do ludzi,może rzeczywiście dobrym pomysłem są różne kursy-od np językowych po kursy tańca..
tripka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 23:42   #218
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

przykro mi jak to czytam... przecież powinnyśmy szaleć szaleć szaleć.... a jak skoro nie ma z kim? ;/
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-23, 08:18   #219
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

a ja mam na odwrót. Nie brakuje mi przyjaciółki. Od jakiegoś czasu nie czuję potrzeby jej posiadania. Parę razy się a takich układach w życiu przejechałam. Wszystko mówię mojemu TŻ i to on mnie podnosi na duchu. Kiedyś pewna osoba w wieku 40 lat powiedziała mi, że gdy jest się bardzo młodym ma się małe grono najlepszych przyjaciól, w miare jak się dorasta i starzeje to grono zmienia się w duży krąg znajomych. I tak właśnie czuję teraz. Kiedyś odczuwałam silną potrzebę posiadania jednej, dwóch najlepszych przyjaciólek. Teraz mam grono kilku bardzo dobrych koleżanek, z którymi widuję się raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie...każda z nas studiuje w innym mieście, czasem są to kumpele z mojej uczelni...i widzimy się kiedy jest okazja. Gdy mam problem mogę z nimi iśc na piwo czy kawę i zawsze wiemy mniej więcej co się u drugiej dzieje.
Stary 2006-09-23, 08:40   #220
esolinka
Zadomowienie

Ostatni moja "była" przyjaciółka wysyła mi sms-y a ja ją najzwyczajniej w świecie olewam, tak jak kiedyś ona olewała mnie i powiem szczerze, ze jest mi z tym dobrze. Ostatni odkryłam, że przez nią stałam sie strasznie wredna, ale może kiedyś to się zmnieni.
esolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-23, 11:31   #221
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

ja nie mam ani faceta, ani takiej przyjaciółki, i brak mi takiej bliskiej koleżanki, własnie na wspólne wypady do pubu, na dyskotekę, czy jakies babskie wieczory, bieganie po sklepach, której można się wygadać i ufać jej

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-23, 22:45   #222
sweetes_things
Rozeznanie

Też podobnie tak jak Ty mam mnóstwo koleżanek ale tej najprawdziwszej przyjaciółki brak Kiedyś miałam a raczej myślałam,ze jest moją przyjaciółką ale doszło co do czego była fałszywa :/ Życie mnie nauczyło podchodzić z dystansem.Jedyną osobą,której bezgranicznie ufam jest mój TŻ. Brakuje mi oczywiście przyjaciółki..pożyje..poc zekam..moze życie przyniesie mi jeszcze taką przyjaciółkę z krwi i kości.Tobie również tego życze
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-24, 02:22   #223
*chinchilla*
Rozeznanie

GG do *chinchilla*

poczytalam sobie i zdalam sobie sprawe ze ja bylam troszke taka nie fair dla mojej przyjaciolki bo z TZ spedzalam 24 h na dobe kiedy byl w kraju, a z nia mnie, choc gdy go nie bylo bylysmy razem caly czas. bije sie w piersi i postanawiam dbac o moja przyjaciolke jak o kwiatuszek bo jest cudowna, wspaniala i naprawde na to zasluguje!!!

http://www.myspace.com/killahmouse
trynna be optimistic but have realized i really hate chips&fish nowadays. . . i'ma do somethin!!!!!!!!!!!!!!
*chinchilla* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-24, 16:41   #224
aurelia_1
Raczkowanie

Ja też nie mam żadnej przyjaciółki, ale mam moje kochanie, z którym jestem już 5 lat i wiem, że mogę mu powiedzieć wszytsko i się wyżalic.Ale jednak brakuje mi czasem takiej typowo babskiej rozmowy. Kiedyś miałam przyjaciółki, ale jedna wyjechała, a druga ma już męża i dziecko i to już nie to samo. Później "miałam" następne dwie przez ponad 3 lata. Nawet poszłyśmy na jedną uczelnię i zamieszkałyśmy razem. I wtedy dopiero okazało się że to wcale nie jest przyjaźń...Teraz to nienawiśc po tym co mi zrobiły...Było mi strasznie ciężko ale przetrwałam to wyprowadziłam sie od nich i jest mi bardzo dobrze Więc może nie warto mieć bliskich przyjaciółek??Nie wiem...

aurelia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-24, 16:58   #225
sylwia622
Rozeznanie

Dobrze ze wiekszosc z nas ma swoich kochanych facetow bo bez nich to chyba byśmy sobie nie poradzily. Chociaz badz co badz czasami z facetem tez ciezko wytrzymac
Stary 2006-10-05, 15:33   #226
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

cześć dziewczyny, to i ja się dopiszę...
brakuje mi przyjaciółki, brakuje mi kobitki, z którą bym mogła w wolnym czasie skoczyć na kawę, do której mogłabym zadzwonić jak jest do dupy, jest mój ukochany TŻ, ale tak jak już wcześniej pisałyście, baba to baba, a TŻ to TŻ.
U mnie jeszcze doszło to, że niecały rok temu przeprowadziłam się do łodzi, tak postanowiliśmy z moim facetem. no i wszystkie koleżanki mimo, że było ich tylko kilka, koledzy, zostali w warszawie. teraz kontakt jest z nimi coraz rzadszy, raz na jakis czas telefon, mail, a nie o to chodzi. Znajomi TŻta tutaj? no niby są, ale to nie przyjaciółki i dziewczyny do pogawędki. w pracy mam praktycznie samych facetów. kurczę, smutno mi się zrobiło...

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 18:07   #227
Kizia Mizia19
Zadomowienie

Wg mnie warto jest mieć najlepszą przyjaciółkę jak najbardziej!!! której sie ufa i wierzy!, ja jedną mam od 7 lat a drugą 4 lata i nigdy ich nie zamieniłabym na żadne inne koleżanki czy nie wiadomo kogo
Stary 2006-10-05, 18:23   #228
Silly
Zadomowienie

Ja mialam przyjaciolke do momentu az sie na niej nie przejechalam,oklamywala mnie z kazdej strony sciemiala czego ja nienawidze Ostatnio okolo 6 miesiecy temu tez poznalam dziewczyne i okazalo sie ze to tez jest tylko jedna wielka sciema do dzis pisze do mnie listy,smsy siedzi i czeka kiedy bede na gg...przez nia bede musiala zmienic gg,adres zamieszkania i numer telefonu nie znosze jej ma wielka fantazje zmysla duzo rzeczy,chwali sie co ona nie ma a pozniej okazuje sie ze nic nie ma
Brakuje mi tez takiej dobrej duszyczki z ktora mozna wyjsc gdzies razem typu dyska,pub,kino,zakupy ,pogaduchy przy kawie,wieczorki babskie,plotki,wyzalic sie ze swoich sekretow itp.. fajnie by bylo
Ciezko jest mi zaufac oprocz mojego ukochanego nikomu nie moge nic powiedziec
Chcialabym znalesc taka druga jak ja szalona,zwariowana ale oczywiscie z granicami.

Silly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 19:03   #229
Kizia Mizia19
Zadomowienie

napewno jeszcze znajdziesz, przyjazn jest mozliwa w kazdym wieku
Stary 2006-10-05, 19:48   #230
Klariska
Wtajemniczenie

Faceci sa najlepszymi przyjaciolmi bo niczego nie wypaplaja. Jest tylko jeden przypadek kiedy jest nieciekawie, mianowicie gdy taki przyjaciel sie w was zakocha... Chyba wszystkie musimy poszukac prawdziwych przyjazni. Dobrze ze jest chociaz to forum gdzie czasem mozna znalezc osoby godne zaufania

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 08:13   #231
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81

Dziewczyny a może zgadacie się, chodzi mi o dziewczyny które są z tego samego miasta i umówicie sie na piwko i ponarzekacie sobie razem co?otworzymy klub samotnych(bez przyjaciółkowychwizazan ek co?pozdrawiam serdecznie!

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 11:41   #232
Kizia Mizia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Faceci sa najlepszymi przyjaciolmi bo niczego nie wypaplaja.
a z tym się nie zgodzę, kiedyś miałam takiego przyjaciela choćto było dawno dawno temu i wsumie, zadne sie w sobie nie zakochała, tylko taka przyjażn, bo blisko mieszkalismy itp. i jak mu kiedyś coś powiedziałam to on to właśnie wypaplał, faceci też lubią poplotkować aż byś się zdziwiła, może nie dorównują nam- KOBIETOM( bo my jesteśmy mistrzyniami pod tym względem) ale napewno potrafią to robic i robią to dobrze
Stary 2006-10-06, 19:07   #233
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Faceci sa najlepszymi przyjaciolmi bo niczego nie wypaplaja. Jest tylko jeden przypadek kiedy jest nieciekawie, mianowicie gdy taki przyjaciel sie w was zakocha... Chyba wszystkie musimy poszukac prawdziwych przyjazni. Dobrze ze jest chociaz to forum gdzie czasem mozna znalezc osoby godne zaufania
kochana zebys sie nie zdziwila. mialam niestety okazje trafic na takich dwoch....i dzieki bogu szybko sie zorientowalam ze to meskie plotkary, i szybciutko wykreslilam ich z mojej listy znajomych - nie znosze tkich ludzi,

mnie tez brak moich przyjaciolek, ktore niestety miszkaja daleko ode mnie...kontakt mailowy i telefoniczny nie wystarcza, i nie jest to to samo co rozmowa w cztery oczy....bardzo za nimi tesknie,bo wiem ze z nikim juz sie tak nie zzyje i nie zaufam tak jak tamtymi

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-10-24 o 21:38 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
keythh26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 19:51   #234
Kizia Mizia19
Zadomowienie

dokładnie faceci plotkują i to nieżle
Stary 2006-10-07, 14:56   #235
Klariska
Wtajemniczenie

Moj TŻ plotkuje tylko ze mna niech by tylko sprobowal z inna Ja jesli chodzi o facetow mialam takiego pecha ze 2 przyjaciol ktorych mialam zakochali sie we mnie Na szczescie nie trafilam na takich ktorzy by mi tylek obrabiali

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 15:27   #236
blueania
Zakorzenienie

na jednej"przyjaciolce"sie wlasnie niezle przejchalam ale mam jeszcze druga ktora jest mi duzo bardziej wierniejsza a co do kolegow chlopaka....przyjaciel mojego bylego sie we mnie zakochal,najpierw byly normalne smsy na kzady temat,pozniej przyjazn a teraz wiem,ze cos wiecej z jego strony
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-08, 07:24   #237
CzarnyElf
Zakorzenienie

Niewiem czy sie juz wpisywalam w tym watku-ale chyba nie.Tez nie mam przyjaciolki .

Kiedys mialam przyjaciolke w liceum-byl to tzw zwiazek dusz-rozumialysmy sie bardzo-przyjazn sie skonczyla-zmienilysmy sie bardzo-i ona i ja -drogi sie rozeszly.
Przez kilka lat mialam przyjaciolke w studium-niestety po moim wyjezdzie z kraju utrzymujemy sporadyczny kontakt-tesknie za nia.

Mam siostry-moge je nazwac przyjaciolkami-niestety ja jestem tutaj a one w Polsce-skype mi nie wystarcza-ja chce na zywoNie ma jak babskie zakupy ploty i wyglupy.

Mam Tz -czasami on mnie chyba ma dosc bo wyciagam go nawet na babskie zakupy-no coz trzeba sobie radzic.

Ale gdybym byla w wiezieniu w Meksyku(odnosnie cytatu jednej z wizazanek o przyjazni) to pierwsza osoba do ktorej zadzwonilabym to bylby moj Tz bo on jest moim przyjacielem.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-08, 08:24   #238
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

Czarny Elfie, dokładnie, mam tak samo, mimo, że nie wyprowadziłam się za granicę, a tylko paręset km dalej, ale znajomości na odległość się rozluźniają, niestety. A mój TŻ też już obeznany w babskich zakupach, tematach, filmach almodovara, ciuszkach i kosmetykach no ale przyjaciółka by się i tak przydała...

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-08, 18:25   #239
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilly78 Pokaż wiadomość
Czarny Elfie, dokładnie, mam tak samo, mimo, że nie wyprowadziłam się za granicę, a tylko paręset km dalej, ale znajomości na odległość się rozluźniają, niestety. A mój TŻ też już obeznany w babskich zakupach, tematach, filmach almodovara, ciuszkach i kosmetykach no ale przyjaciółka by się i tak przydała...

Moj tez pomaga wybrac mi ciuchy itp,filmy nawet sam mi wybiera-babskie-tylko zazwyczaj sama je ogladam.

Fakt przydalaby sie przyjaciolka-moze kiedys sie znajdzie
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-20, 19:28   #240
Magdalena_P
Raczkowanie

ja mam w sumie 4 przyjaciółki, sytuacja jednak nie wyglada tak kolorowo jakby się zdawało, gdyz 3 nich mieszkają od ponad roku za granicą a czwarta ma zajęcia w innych terminach niż ja i się poprostu mijamy..także są ale tak naprawde ich nie ma, bo nawet kontakt telefoniczno-internetowy się urywa

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości