|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stalowa Wola,
No to się wybiorę
![]() Koleżanki też na Porębach zdobywaly niezłe rzeczy, z tego co wiem, ale tam jest wyścig szczórow, "JA jak na 7 rano do szkoły jadę to już kolejka przy drzwiach a o 9 otwierają;p
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
mam pytanie do dziewczyn że stalowej woli a szczególnie do tych które studiują na KULU. Chodzi mi o to że chciałabym wybrać z uczelni dokumenty- dostałam się ale w całe nie chodziłam - chodzi o ten kończący się rok akademicki. Czy panie w dziekanaćie bez problemu wydadzą mi papiery? Czy będę musiała pisać jakieś podanie, podbijac obiegowke? Jeśli tak, to czy dużo jest tych bibliotek? Da to się załatwić w jeden dzień? Choć na zajęciach nie byłam ani razu jestem ciekawa czego się spodziewać.
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy jest tu ktoś kto studiuje/studiował pedagogikę na Kulu w Stalowej?
![]() Możecie mi coś o tych studiach powiedzieć jak jest, czy jest ciężko, czy dużo luzów, czy wykłady obowiązkowe, czy dużo zajęć?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

mam pytanie do dziewczyn że stalowej woli a szczególnie do tych które studiują na KULU. Chodzi mi o to że chciałabym wybrać z uczelni dokumenty- dostałam się ale w całe nie chodziłam - chodzi o ten kończący się rok akademicki. Czy panie w dziekanaćie bez problemu wydadzą mi papiery? Czy będę musiała pisać jakieś podanie, podbijac obiegowke? Jeśli tak, to czy dużo jest tych bibliotek? Da to się załatwić w jeden dzień? Choć na zajęciach nie byłam ani razu jestem ciekawa czego się spodziewać.