![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: puder creme puff
To fajnie. Napiszesz mi swój adres na PW?
Ja swój zaraz Ci napiszę. Być może jeszcze dzisiaj wyślę ten samoopalacz, bo akurat wieczorem idę na pocztę. A Ty kiedy byś wysłała?
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do oddania
a moze znajdziesz cos u mnie za ktorys z tych kosmetykow:
1. Naturalny Jedwab do włosów BIOSILK - 14 ml 12. Balsam do ciała LINERE BODY EXCLUSIVE - balsam modelujący 250 ml zostało trochę wiecej jak połowa 14. Krem do twarzy AA OCEANIC OLIGOvital do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty 4 ml 28.Dax Cosmetics Perfecta ExtraSlim Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu, 200ml - zostało 3/4 38. Próbka podkładu DERMABLEND VICHY kolor nude 35 ?? zapraszam ![]()
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
[quote=*nulka*;4318933]a moze znajdziesz cos u mnie za ktorys z tych kosmetykow:
1. Naturalny Jedwab do włosów BIOSILK - 14 ml 12. Balsam do ciała LINERE BODY EXCLUSIVE - balsam modelujący 250 ml zostało trochę wiecej jak połowa 14. Krem do twarzy AA OCEANIC OLIGOvital do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty 4 ml 28.Dax Cosmetics Perfecta ExtraSlim Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu, 200ml - zostało 3/4 38. Próbka podkładu DERMABLEND VICHY kolor nude 35 ?? Niestety ale nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Podoba mi się za błyszczyk cień INGLOT kolor turkusowy MATRIX 438!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Ja jestem chętna na wymianę możesz mi podać adres
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
interesuje mnie za czarna kredke diora ten blyszczyk
Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 LEVRES SCINTILLANTES prawie nowy uzyty może trzy, cztery razy, kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - przygaszony brudny róż ,ale czy dobrze spisalas numer?szukalam na stronie chanela i nie ma 17,moze masz zdjecie? ![]()
MOJE KOSMETYKI NA WYMIANE ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...39#post4385139 W WATKU TARGOWISKOWYM INTERESUJA MNIE WYSOKOPOLKOWE KOREKTORY POD OCZY,KREMY POD OCZY, BLYSZCZYKI LANCOME,PUDTY I PODKLADY,PERFUMY ORAZ ICH PROBKI. NIE INTERESUJA MNIE W OGOLE KOSMETYKI AVON I ORIFLAME ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
[quote=chokeit;4414570]interesuje mnie za czarna kredke diora ten blyszczyk
Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 LEVRES SCINTILLANTES prawie nowy uzyty może trzy, cztery razy, kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - przygaszony brudny róż ,ale czy dobrze spisalas numer?szukalam na stronie chanela i nie ma 17,moze masz zdjecie? Nie mogę włożyć zdjęcia nie wiem co się dzieje Edytowane przez Mcherub Czas edycji: 2007-05-24 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
www.sheilasliquidation.com/product/119674
zobacz na tej stronie to jest taki kolor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
10. Balsam do ciała LINERE BODY EXCLUSIVE - balsam modelujący 250 ml zostało więcej jak połowa 15. Pojemniczki na soczewki kontaktowe - nowe 3 szt (zakręcane zaznaczone na prawą i lewą) - jedna sztuka 23.Dax Cosmetics Perfecta ExtraSlim Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu, 200ml - została połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
napisałam u ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Zmieniłam troszkę swoją listę
![]() Może tak, czy mogłabym wziąć za pomadkę giordani gold: - saszetka vichy thermal fix - jedna - 2 pojemniczki na soczewki - Krem LIPOBASE Yamanouchi - Dax Cosmetics Perfecta ExtraSlim Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu, 200ml - została połowa - Samoopalacz w piance DAX COSMETICS - 3/4 opakowania, termin wazności lipiec 2007r. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, to już zamiast tego wolałabym zrezygnować z pianki daxa i wziąć w zamian np 6 ml iwostina, bo z błyszczykiem będzie mi się ciężko rozstawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
11.08 to termin ważności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za cokolwiek z tego?:
7. Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 LEVRES SCINTILLANTES prawie nowy uzyty może trzy, cztery razy, kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - przygaszony brudny róż i drugi błyszczyk tylko kolor 31 jaśniejszy delikatny róż - mało używany jest napewno 3/4 a może trochę więcej 4. Tonik anybaktryjny TIN TIN Ziaja - 200 ml - zostało 1/2 15. wazelina kosmetyczna - nowa nie jest napisane ale myślę że jest ok 30 ml 19. Cienie do powiek PIERRE RENE EXLUSIVE TRIO YES SHADOW - 3 cienie super lśniące perłowe w odcieniach beżu - dwa cienie zuzycie ok 50 % jeden cień zuzucie niewielkie termin wazności XI 2009r. opakowanie z lusterkiem (:
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
cześć więc jesteś zdecydowana na wymiane:
Ja ci daje 2.AVON Re-charge mandarynkowo-korzenny scrub do ciała NOWY 200ml A ty mi 3. Podkład T Balance Foundation ORIFLAME - i Tusz do rzęs LADY DIANA Fragrance free. Odpisz
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
[quote=Lea93;4457126]Coś u mnie za cokolwiek z tego?:
7. Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 LEVRES SCINTILLANTES prawie nowy uzyty może trzy, cztery razy, kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - przygaszony brudny róż i drugi błyszczyk tylko kolor 31 jaśniejszy delikatny róż - mało używany jest napewno 3/4 a może trochę więcej 4. Tonik anybaktryjny TIN TIN Ziaja - 200 ml - zostało 1/2 15. wazelina kosmetyczna - nowa nie jest napisane ale myślę że jest ok 30 ml 19. Cienie do powiek PIERRE RENE EXLUSIVE TRIO YES SHADOW - 3 cienie super lśniące perłowe w odcieniach beżu - dwa cienie zuzycie ok 50 % jeden cień zuzucie niewielkie termin wazności XI 2009r. opakowanie z lusterkiem Niestety nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.