![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
A- ambicja
B- balagan a raczej artystyczny nielad C- Czekolada (kocham) D- Damianek (moj TŻ) E- F- G- Gorlice (moje miasto) H- Herbata (dobra na wszystko) I - idywidualistka (ja) J- K- KAsia (moje imie) M- Muzyka (kocham) N- O P- Przyjaciele R- Rodzina S- Sigur Ros (muzyka ktora wiele dla mnie znaczy) T- Taniec (kocham) U W- wegetarianka (ja) Y Z- Zepsuta
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
A- ambicja
B- biały C- czas D- dom E- elegancja F- facet G- grzech H- hihot :P I- inteligencja J- jakość K- kocham L- lustro M- męskość N- namiętność O- oczy P- pierścionek R- rysunek S- seks, spokój T- trwać U- usta W- wojtek Z- zaradność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
A - anielska cierpliwość (której czasem mi brakuje
![]() B - blask (który inni we mnie dostrzegają ![]() C - Ciepło D - Dotyk E - Euforia F - Fantazja ![]() G - Głupotka ![]() H - Harmonia I - Idealizm, intymność, Imprezy ![]() J - Jagódka ![]() K - Kocham L - Lenistwo ;] Ł - łatwowierność M - Marcin (<3) Miłość ![]() N - Naiwność (mimo wszystko czasem mi się zdarza ![]() O - Otwartość P - Pozytywizm R - Romantyzm (heh ![]() ![]() S - Słowność, Szacunek, Szczerość Ś - Śmiech ![]() T - Towarzystwo, Troska U - Upór, Uśmiech W - Wiara, Wesołość Z - zabawa, zazdrość (oj, oj ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
A-Aniołek
B-Biel C-ciekawość D-Drzwi E-Empatia F-Fantazja G-Góry H-Herbata I-Igła J-Jezus K-Kocham L-Latć M-Marzenia N-Nadzieja O-Oczy P-Przyrzekanie R-Rozmowa S-Skarb T-Tomek ![]() W-Wspomnienia X-xenna ![]() Y-yyyyy Z-Zdrada...
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
A - ananas
B - Beyonce C - czerwony, czekolada D - dinozaur E - elf F - fuksja G - gomene H - humor I - irreplaceable J - Jacek K - krem Bonjour, kolczyki L - lody (w polewie czekoladowej! mniaaam...) M - majonez N - nie!, niezależność, Nestea O - o! P - przeklinać... x) R - Roswell S - Sailor Moon Ś - śledzie (w śmietanie, w occie...), ślub T - tak! U - urwis W - wódka X - x-rated Y - Yeti Z - zasnąć Ż - żer Ź - żródło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
A- agorafobia
![]() B- bałagan C- czekolada D- E-empatia F-fiolet G H-humor I-inteligencja J- K L-lustro M- Mateusz N-Natalia O- P-piłka można R-romantyzm S-seks T-taniec ![]() U- upór W-własność Z- zazdrość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
A- analfabetyzm
![]() B- biseks C- ciuchy D- dieta E- egoizm ( czasami) F- fashion victim, film G- gruba H- harmonijka (pewne przezycie :P ) I- irytacja J- Jimmy Choo K- k***a (ze mnie czasem) L- Lichee, Londyn Ł- łasuch M- makijaz, mama N- nauka, nonkonformizm O- operacja (plastyczna by mi sie przydała) P- Piotr, Paryz, Placebo R- reżim ( wole nie komentowac) S- seks, stylizacja T- tłusta U- upor, usmiech W- wizaz Z- ziuta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
A- ania, moje imie
B - budyń ;D kooocham waniliowy C - ciepło. kaloryfer w zime u mnie grzeje na maksa, nie znosze zimna! nie umiem funkcjonować D - dłonie,zwracam na nie szczególna uwage E - energiczna F - filmy komediowe, uwielbiam G - głupia czasem H - huśtawki nastrojów I - intymność J - jakość K - kocham Cie! L - leki Ł - ładna, podobno M - Maciek N - naiwna O - orginalna P - przygody R - rezygnacja S - super T - tradycja U - uwielbiam W- wyjątkowa X - xxx Y - yy? Z - zazdrość
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
A- anioł.
B - bałagan. C - czarny, czerwony (kolor) D - dom. E - ewenement. F - figlarność, flirt. G - grafika komputerowa. H - herbata I - imprezy. J - jabłko. K - koncerty. L - lody. M - makijaż, muzyka. N - niezrozumienie. O - oryginalność. P - pieniądze, przyjaciele. R - rodzina. S - styl. T - taniec. U - ubrania. W- wrażliwość, wolność. Z - zazdrość, zakupy.
Edytowane przez Kriana Czas edycji: 2011-04-11 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
A - jak ania
B - batoniki C - cisza D - jak dom E - euforia F - fajne ciuszki G - gadulstwo H - hehehe... I - impulsywnosc J - jablko K - kakao L - lubic Ł - pierwsza literka imienia tz M - muzyka, milosc N - nie O - owoce P - pokoj R - romantyczna kolacja S - smutek T - telewizja U - uczuciowosc W - wesele Z - zwiazek ![]()
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
A - arbuz
B - barwny C - czekolada D - Dordonia E - emancypacja F - feminizm G - Grecja H - haha I - intercyza J - Japonia K - Kreta L - lazur Ł - Łukasz M - minimalizm N - nowoczesność O - okazja P - perfumy R - radość S - spontaniczność T - taniec U - urlop W - Wenecja Z - zamki szkockie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
A- anemia ;/
B- bliskość C- ciepło D- duma E- emocje F- falbany :O G- gorąc H- hip hop [taniec] I- ironia J- jazz [taniec] K- kochanie L- lustro M- miłość N- nadzieja O- optymizm P- przyjaźń R- razem S- seks T- taniec W- wyjazd Z- złość
![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
A - ambicje
B - Bóg C - czerń D - diabeł E - emocje F - fiolet G - grzech H - historia (pewnej znajomości ![]() I - infantylizm J - Justyna (przyjaciółka ![]() K - kochać L - litość M - Magda (ach ![]() N - narcyz O - omylność P - pocałunek, przyjaźń R - rozum S - słowo, Słoneczko Ś - śmierć T - towarzystwo U - umysł W - wzrok X - ![]() Y - Yeti Z - zabójstwo Ż - żaba Ź - źrebak Pierwsze skojarzenia ![]() Wydają mi się dość dziwne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
A-afirmacja, astma, auto
B-boczki ![]() C-cisza, czas D-doświadczenie, dupa, dom, dzieci E-energia, empatia F-finanse ![]() G-grzech, gość, H-honor I-irytacja, ironia, intuicja J-jasność, jedność, K-kwiat, kocham, krempacja, krytyka, L-lato, lustro, Ł-łasuch ![]() M-miłość, mama, moment, marzenia N-nic, nadzieja, namiętność, natura P-przyjaźń, pieniądze, pomoc, podaż, pamięć, postawa, pozytywy, R-rodzina, rada, rok, S-sport, szczęście, samopoczucie, Ś-świat, święta, ślub T-tęsknota, troska, trauma U-uśmiech, ukochany, ukłon W-wierność wiara, wódka, woda, warka strong ![]() Z-związek, zasady, zamiar, zazdrość, zakochanie, zdrowie, zamek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
.
Tańczę na stole, kieckę zadzieram, tłukę butelki, depczę szkło. ![]() Za stałe kobiety i zmiennych mężczyzn ... ![]() Edytowane przez ZoltaKredka Czas edycji: 2010-08-23 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
A- asertywność
B- bliskość C- ciuchy, Coma D- dom E- empatycza F- film, Francja G- Gadanie H- Happysad I- ironiczna J- jajka K- Klementynki, korale L- leniuch, lipa M- Magda, miłość N- naleśniki, nadzieja O- opanowana P- papryka, pomarańcze R- rodzina, radosć S- stanowcza, serdeczna T- troskliwa, tajemniczaa U- uczciwa W- Wojtek Z- zazdrosna, zachłanna
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
A - abstrakcja
B - ból C - cud (może się zdarzyć?) D - duma E - emocje F - G - gniew H - huśtawka I - irytacja J - K - kłamstwo L - lek (na całe zło - nie istnieje) Ł - M - miłość (tylko w filmach) N - nadzieja (matka głupich ale umiera ostatnia :/) O - oszukiwać (siebie...) P - płacz R - ..... (to nie on) S - smutek Ś - śmierć (ostatni ratunek) T - trud U - ulewa W - wykrzyczeć Z - zapomnieć (trudno...)
![]() Edytowane przez maDziuS666 Czas edycji: 2009-06-22 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
A-ambicja
B-bałagan C-czekolada(najlepsza na poprawę humoru) D-deszcz(a jednak znajdzie się kilku zwolenników deszczu) ![]() E-emocje F-fotografia (ulubione zajęcie) G-gotowanie H-herbatka I-,,inni''-świetny film J-jagody K-kumple L-lawenda M-Martyna -moje imie N-nauka O-ostateczność P-piercing R-rower ![]() S- smoloty T-turystyka U-uznanie W-wiedza Z-zabytki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
A-anarchia
B-jego imię C-czułośc D-duma E-elita F-film G-grób H-hamak I-imitacja J-jubileusz K-Karolina L-latawiec Ł-łamać M-mama N-nerwy O- P-praca R-rozruba S-szczerość T-tama U-upojenie W-wolność Z-zdrada Wszystko jest pierwszą myśla na temat danej literki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
A - asertywność
B - bliskość C- czułość D - Damian E - emocje F - figura G - godność H - higiena, humor I - indywidualizm J - jasność K - klimat M - miłość N - nowość O - opinia P - praca R - realizm S - sarkazm T - tradycja U - uczucie W - wiarygodność Y - ... Z - złość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
A- aluzja
B- buty C- córcia D- dom E- emocje F- fiolet G- Grzegorz H- higiena I- informacja J- jabłko K- kwiaty L- lubię M- miłość N- niemoc O- okno na świat P- przyjaźń R- rumieniec S- sumienie T- tolerancja U- ufność W- wierność Z- zaufanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
A - A. (sis <3), Ambicja, Agresja, Alkohol
B - Bladość, Brzuch, Baunsy, Bunt, Ból, Biseksualizm C - Ciało, Cera, Czekolada, Całowanie, Centrum uwagi D - Dekold, Dieta, Duma, Dbanie, Depresja, Dążenie E - ED, Energiczność, Ekipa F - Fajki, Fantazja, F G - G. (nazwisko mojego ex), G. (friend <3) H - Hiszpania I - Imprezy, Indywidualizm, Inwencja, Ironia J - Jakość, Jedzenie K - Kochanie, Kreacja L - Londyn, Liceum, Luz M - Mama, Medycyna, Muzyka, Makijaż, Miłość, Moda N - Nadzieja O - Obawa, Odrzucenie P - Poprawa, Palenie, Przytulanie, Perfumy, Pewność siebie R - R. (brat <3), Rodzina, Rozrywka S - Sarkazm, Studia, Styl, Seksapil, Słodycze, Smutek T - Tata, Taniec, T. <3, TH U - Uwaga, Utrata W - Wrażliwość, Walka, Wyróżnianie się, Włochy, Wegetarianizm Z - Zmiany, Zadowolenie, Zapach
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
A - Anglia
![]() B - Bournemouth ![]() C - Czeladź.. ![]() ![]() D - dom. E - emocje. F - fantazja. G - głupota. H - herbata. I - infobot :dddd, impreza. J - jutro. K - kłamstwo. L - leniuchowanie. Ł - łzy. M - miłość, młodość. N - nadzieja. O - oryginalność. P - Patrycja [moje imię], przyjaciele. R - rodzina. S - szacunek, Sosnowiec ![]() T - Teddy Da Costa - hokeista. U - uczucia. W - wolność, władza. Z - Zagłębie Sosnowiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
A- artystka, a co !
![]() B- Bóg C- ciało, cytrynowe lody ;] D- dom E- Edward Cullen. <3 F- fiolet G- góry!, Gosia<3 H- Happysad, herbata. I- intuicja J- jasność. K- książki, koty L- lato, Linkin Park Ł- Łódź M- muzyka, Muse, miłość N- noc, Nosowska O- Oskar. <33 P- pewność siebie. podróże. Placebo R- rysunek. rock S- styl T- teatr, telefon. U- uczucia W- wakacje, wolność, wieś. Z- `Zmierzch`.
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
A - Ania (moje imię), Andrzej (mój przyjaciel)
B - Brąz, buty, Boss ( psisiul) C - Ciepłełko, ciuszki D - Darek, dyskoteki E - Ewenement F - Filip ( mój ciciuś) G - Gumy H - Humor, huśtawki I - Imprezki, idealność J - Jedzonko K - Kochanie, kawa L - Lizak Ł - Łukasz, łąka M - Miłość, marzenia, muzyka N - Natalia, natura O - Opalanie, ogniska P - Pocałunek R - Radość S - Słoneczko, szaleństwo, szpilki T - Taniec U - Uroda, ubranie W - Wojtuś <3, wakacje, waraiactwa Z - Zabawa, zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
A - Ania ( mamusia
![]() B - biust, buty, balety . C - czułość, ciuchy, całus . D - dieta, dom, dotyk . E - emocje, energia . F - fantazja, flirty . G - Grześ ( Mój Miś ;-* ) gumy, grzech . H - humor, hip - hop . I - Irlandia, ironia . J - jedność, jabłka . K - Kocham Cię, kawa, kłamstwo, kolczyki . L - lizaki, Lech Pils . M - miłość, marzenia, muzyka . N - nerwy, noc, nauka . O - opalanie, oczy, optynizm . P - Polska, Poznań, przyjaciele, piwo . R - radość, rower S - słoneczko, szaleństwo, szpilki, solarium, sex, szczerość . T - taniec, tęsknota . U - uroda, uśmiech, ufnosć, uczucia . W - wakacje, wódka, wizaż . Z - zabawa, zakupy, zazdrość, związek, zaufanie .
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
A- Adrian (mój
![]() B- bracia C- całusy D- dom E- ekran monitora ![]() F- fizyczność ![]() G- grzech H- happysad I- imprezy J- jawa (nie sen :P) K- Kasia (przyjaciółka ![]() L- lustro Ł- łasuch (to ja ![]() M- mama N- niebo O- okulary (niestety ![]() P- PAJUJO (uwielbiam ![]() R- reggae S- ska T- tata U- Ula (przyjaciółka ![]() W- wakacje Z- zielony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
A - antykoncepcja
B - browar ![]() C - czas D - Darek E - emocje F - Ferdek ![]() G - gwarancja H - homoseksualizm I - intrygi J - jabłko K - kochać L - latać M - miłość N - nienawiść O - obraza P - papierosy R - rozum S - Scooby (mój kochany goldenek) T - towarzysz U - ulga W - wolność Z - zdrada Ż - żywioł
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
A- Angel
B- Banan C- Ciocia D- Domi E- Elf F- Frajerzy G- Głupota H- Historia I- Idiotka J- Ja K- Kłamstwo L- Lamus M- Młodość N- Niewinność O- opór P- Przyjaźń R- Ring S- Słowa T- Tchórzostwo U- Uwielbienie W- Wizaż Z- Zemsta
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
A - Ambicja, Arachnofobia, Alkohol
B - Babcia, Buty C - Czułość, Coca - cola, Czekolada D - Dom E - Emocje F - Fajerwerki, G - Gotowanie H - Herbata I - Intymność J - Jasność, K - Kochać, Kupowanie, Krystian L - Lato, Londyn, Lody, Light Ł - Łazienka M - Miłość, Mamba, Muzyka, Manarynki N - Namiętność O - Oczy, Opieka P - Przemek ;*, Przyjaźń, Patrycja R - Rozłąka, Rozstanie, Radość S - Seks, Samotność, Sklepy T - Taniec, Torebki U - Uwodzenie, Urok W - Wakacje, Wibracje, Warzywa Z - Zdrada, Zazdrość, Zabawa
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.