![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
Jednak Twoja Asieńka to twardzielka, nie dała się choróbsku jakiemuś
![]() Fajnie, że się lepiej czujesz, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
dzieki Linijka
![]() probuje znalesc muzyczke o ktorej piszesz ale watek styczniowy jest dluuuugachny ![]()
#213 |
Zadomowienie
|
Witam, malutka spi a ja chciałam się pochwalić szkrabem i nie moge wstawić zdjecia.
![]() Mała nazwana została Paulina Aleksandra.Dziś ma dokładnie dwa tygodnie .Zaczełam ją od wczoraj karmić co godzine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Kiciamała witaj!!!
![]() Ejva piosenki są na str. 153, 154, 156, 157. Linki wklejała Adriana83, mam nadzieję, że się nie obrazi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Kiciu, mała przez godzinę chyba nie zgłodnieje dostatecznie... chyba że nie zjadła, tylko pociamkała trochę... Mi też się to wydaje podejrzane. Moja w tym wieku ciamkała godzinę z obu piersi co 3-4 godziny i przybierała 30 gramów dziennie, a w trzecim juz 50 dziennie. Może lepiej się upewnij że wsio ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Miałam dziś dzwonić do poradni laktacyjnej ale moje dziecko odką obudziło się o 9ej rano tak płacze cały czas do teraz (już miałam dość i wsadziłam ją w fotelik i bujam nogą)... nie licząc pół godziny na spacerze i drugie pół w domu "na suszarkę"
... A teraz przyszła odsiecz (tato z pracy) i przejął prosiaka... no więc nie dałam rady nigdzie zadzwonić... a wczoraj przespała cały wieczór! jak nigdy! aż ją przed wszystkimi chwaliłam ![]() Ocho, chyba tato zadziałał bo przestała płakać. A pomyśleć że przez pierwsze trzy dni po porodzie nie wiedziałam jaki ma głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=2563782761126734 0954
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=8886356252549936 6702 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=0005682968076393 0681 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=018...5 13167569562 http://s001.wyslijto.pl/?file_id=011...9 16943666436 Tu są linki do muzyki dla bobasów o kttórych pisały dziewczyny. Naprawdę bardzo fajne płytki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
moja Lenka właśnie przysneła. nie wiem jak u Was ale moje dziewcze tfu tfu żeby nie zapeszyć przesypia nocki mniamuśnie - czasem nawet po 9 godzin
![]() niestety nasze usg wykazalo dysplazje w obu bioderkach - teraz malutka nosi poduszke ortopedyczna - i tak przez trzy miesiace.... jakos dajemy rade. jesli chodzi o karmienie to i z moich piersi tryska fontanna ktora wkurza malenstwo ale nic na to nie poradze Misia - takie prężenie u mojej malej oznacza ni mniej ni wiecej polkniete powietrze koniecznosc odbekniecia go po prostu. wkurza sie gdy w trakcie karmienia przerzucam ja przez ramie ale pozniej juz sie uspokaja. ja rozpoznaje juz jak zaczyna sie tylko krecic. Ejva - tez niestety stoje z waga na bakier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
My z Kubusiem, dzisiaj zaczynamy wietrzenie na świeżym powietrzu. Jestem ciekawa jak to było u Was mamusie, kiedy pierwsze spacery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Carya - biedna jestes z ta mala
![]() Na pierwsze spacery wychodzilam juz w drugim tygodniu. Wychodzilabym nawet i w pierwszym, bo polozna jak najbardziej polecala a pogoda dopisywala, ale ja sama nie czulam sie na silach ![]() Muzyczka jest rewelacyjna - polecam ![]() Sucha - wlasnie sciagnelaqm sobie Cindy 'nowy wymiar' od dziewczyn z watku fitnessowego 'filmiki do sciagniecia', czy tak jakos. I zobaczymy - moze to mi cos pomoze. ![]()
#221 |
Raczkowanie
|
heh ja mam nawet płytę z gazety z cwiczeniami po porodzie - na razie doszlam do tego ze odpalilam ja w tv i mala sie obudzila
![]() chyba wyciagne rowerek stacjonarny z komorki - jego nie trzeba odpalac ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Miałam dzisiaj mały maraton. Poszłam wyrobić książeczkę RUMowską, to jest 40 min. drogi w jedną stronę spacerkiem, spowrotem prawie biegłam, bo mały sie obudził. Także tą trasę pokonałam już w 20 minut
![]() ![]() Płyty też mam, leżą na półce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy już po pierwszym wietrzeniu
![]() ![]() Płytke z cwiczeniami też mam i mam zamiar zacząc cwiczyc za jakiś czas zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko ja właściwie nie mam co zrzucac, bo po tygodniu weszłam w swoje ulubione dżinsy i teraz juz waże tyle co przed porodem. Brzuszek tylko troche został, ale ubieram pas poporodowy i widac efekty, także polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||
Raczkowanie
|
Haj Dziunia widze ze Zuzia i Kubuś w ten sam dzień zaliczyli pierwszy spacerek na balkonie
![]() Juz nie moge doczekac sie prawdziwego spacerku ![]() ![]() A poropo muzyki dla dzieci... nie chcą sie otworzyc te strony :/ tez tak macie?
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
hej mamuski! tloczno tu ze hej!
Carya-ja tez mysle,ze to kolki- moja kuzynka ma podobnie...Trzymaj sie dzielnie! Moj pulpecik rosnie i rosnie! choc noce ladnie przesypia- min 6 godz nieprzerwanego snu!a tyje na potege!w przyszlym tyg czeka nas..kolejne szczepienie!! jak ten czas leci!! i drugie usg bioderek! niesamowite! wlaczam groszkowi karuzelke i mam spokoj na jakis czas ![]() ![]() z waga nie ma problemow- juz sie wrocilo do przedciazowej ![]() ![]() a to moja ksiezniczka |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Moja kluska przybrała na wadze 100 w ciągu trzech dni, więc chyba jest już w miare oki. Miałysmy sie dzisiaj wietrzyć ale pada deszcz
![]() Waga mi nie wróciła do dawnej tylko 7 kg na minusie mam od porodu. Musze kupić jakieś spodnie bo teraz nosze tak małą 40 a przed ciążą 36. W zasadzie brzucha raczej już nie mam tylko jakoś tak szersza w biodrach jestem. A ja dalej mam problem z załącznikami ani zdjęcia mi nie wstawia ani nie mam wszystkich uśmieszków - tylko te podstawowe mi wyswietla. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Majorkaa - cudo dziewoja
![]() Odnosnie spacerów - nasze pierwsze balkonowanie trwało z 10-15 minut o ile pamiętam ![]() A u nas kichawo. Mała załapała katar. Tym co to przeszli nie muszę mówić jak teraz niefajno u nas jest ![]() ech życie |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Sucha katar przerabialiśmy już dwa razy, nie lubię
![]() A mnie dzisiaj wizaż wkurza, bo ciągle się jakieś reklamy otwierają ![]() Deszcz pada i nie chce mi się nic, jeszcze się z małżem pożarłam i nie mogę sobie przypomnieć o co poszło, a właściwie od czego się zaczęło, ale się wredna zrobiłam ponoć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Mój Kubuś skończył dzisiaj 2 tygodnie
![]() ![]() Chaka, Zuzia na drugim zdjęciu jest strasznie podobna do mojego Kubusia ![]() ![]() majorkaa twoja Księżniczka jest przeurocza i taka już duża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
muzyczki byly spakowane - zeby sie otworzyly trzeba miec program do rozpakowywania plikow -rar. ja sciagnelam sobie WinRAR-a
Majorka - ty masz drugie usg, a ja jutro robie drugie podejscie zeby mi baba wypisala skierowanie na usg ![]() Kiciamala - a moze twoje zalaczniki maja jakies roszerzenie dziwne. ktorego wizaz nie rozpoznaje? a co to ten pas porodowy ![]()
#231 |
Zadomowienie
|
Chaka - sorry, teraz doczytalam ze to strony sie nie otwieraja a nie pliki
![]() mnie sie otwieraly bez problemu, po czym klikalam na link, strona sie przeladowywala i trzeba bylo kliknac jeszcze raz - dopiero wtedy sciagal.
#232 |
Zadomowienie
|
Udało mi się otworzyć okienko zarządzania załącznikami ale explorerze, a w operze nagle nie idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
A tak wygląda po dwóch tygodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Raczkowanie
|
kiciamała Śliczny ten Twój dzisiuś
![]() ![]() dziunia3105 tez sama sie zdziwiłam jak pierwszy raz Twojego Kubusia zobaczyłam ![]() Ejva nie wiem co jest z tymi stronami bo winrara mam i zawsze tak pilki sciagam a te strony wogóle nie chca sie otworzyc, błedy jakies wyskakuja alebo w ogóle nic nie wyskakuje ![]() A na necie znalazłam dzisiaj zestaw 5 płyt MUZYKA BOBASA i są urywki do ściagniecia. Może te co nie chcą mi sie otworzyć to coś podobnego??
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Chaka mi się dwa pierwsze linki nie otwieraja, pozostałe tak. A Tobie żadna się nie chce otworzyć? A to są właśnie te płytki Muzyka Bobasa, są naprawdę super. Mój Filip słucha jak zaczarowany, a przy niektórych smieje sie w głos
![]() Kiciu Paulinka śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Chaka - a probowalas isc do watku styczniowych mam (ale tych przyszlych
![]()
#238 |
Wtajemniczenie
|
te linki jeszcze wczoraj sie otwieraly bo pierwsza czesc sciagnelam... teraz zaluje ze nie wszystkie bo dzis tez juz nie moge ich otworzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Mi się jeszcze 3 i 4 link otwierają, pozostałe już nie. Nie wiem Chaka, czemu u Ciebie nie chce się otworzyc poprawnie. Ja też nie mam pierwszej płytki, bo mąż robił porządki w kompie i mu się usunęło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
jak nie wyjdzie z mailem, to dajcie znac sprobuje wrzucic to jeszcze raz na wyslij to albo megapouland
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.