|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tońka - biżuteria według cyfrówki
baaardzo ładne, zwłaszcza koła... no i widzę, że z aparatem coraz lepiej się dogadujesz
naprawde masz talenciocha ![]() pozdr.
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() Mi się zdaje, że już opanowałam so trzeba w tym ustrojstwie w wystarczającym stopniu. Przynajmniej ze zdjęć jestem już zadowolona. |
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia bardzo fajne i czyściutkie,jak dla mnie bez brushy lepiej wyglądają (nie odciągą uwagi od biżuterii)...
Biżu bardzo dokładna i starannie wykonana...najbardziej jednek podobają mi się kolczyki ze srebrnymi koralami z army i perłami Pierwsza klasa![]() Aha no i pod wrazeniem jestem zapasów koralikowych ![]() Ps.Dziewczyny czy gdzieś w okolicach Katowic można dostać te srebrne korale ?? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pewnie ja, wsciekla paskuda
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
krótko i na temat
W O W !!!!!!!
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Może na dniach coś wrzucę - jak ruszę tyłek i zechce mi się fotki poobrabiać. A że aktualnie parę nowych wizji telepie mi się we łbie, to fotki chyba zaczekają...
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Toniu...no czekamy na nowe zdjecia Twej cudnej bizuterii...oraz Twoich papuzek buszujacych w koralikach
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Papugów nie będzie w najblizszym czasie, bo nie byłabym w stanie przenieść 3 pudełek z koralami do pokoju w którym latają, rozłożyć korale, zrobić cokolwiek i schować z powrotem. Brak czasu.
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Toniu, dołączam do fanek Twojej twórczości. Biżu piękna!
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieję, że bedą się podobać, ale nie myślalam że aż tak bardzo!
Ostatnio mam napaść robienia i próbowania nowych wzorów. Tylko że jak na nie patrzę to boję się, czy nie zostaną one odebrane jako tandeta. Mi przynajmniej się podobają - wiem ile pracy włożyłam w robienie tych żyłkowych, żeby były w miarę równe... I pierwsza przywieszka. Dostanie siostra, bo ja nie lubię jak mi coś brzęczy przy telefonie.
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się bardziej podoba zdjęcie przywieszki z telefonem
A co do kolczyków to te drugie mnie powaliły - fantastyczne kostki!!!! Gdzieś je wyczaiła??? P.S. Na jakim drucie mocowałaś koraliki do komórkowej przywieszki?? |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Kostki z drugiego zdjęcia kupiłam w Loopiku, ale nie wiem czy są nadal. A przywieszka jest z Beadshopu. To taka jaką mają te dyndaje dodawane do gazet. Drucik długo by nie przeżył.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Te kostki z loopika są fenomenalne!
Zakochałam się! Jak dobrze, że natrafiłam na ten wąteczek.....bo sobie przejrzałam tego loopika i okazało się, że możliwy jest odbiór osobisty i nie musze płacić za przesyłkę Świetne są A ja pędzę robić zamówionko PS. Przywieszka do komóry świetna jest
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Toniu...brawo brawo brawo
![]() Zawieszka jest bomba! Te kosteczki z loopiku tez mam zlote srebrne...sa super...ale ich jeszcze nie wykorzystalam....czekam na wene tworcza ![]() P.S. My chcemy papugi!
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bóg zapłać za informacje Sprawdziłam w loopiku, są Fajny maja tam asortyment Cyyba niedługo wydam u nich pieniądze ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o zawieszki do komy, to ponoć robienie ich na stalowej lice też zdaje egzamin... |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz lepsze rzeczy wszyscy robią. Normalnie nie ma co krytykować
Podoba mi się wszystko. Do komórki świetne - też się na coś takiego czaję, mam pomysł, mam materiały, ale czasu brak . 3 zdjęcie - ta czarna plama nie fest fajna - ja wiem, że to telefon, ale mógłby byc jakoś bardziej widoczny, że to on
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Zlote kolczyki powalaja!
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie pierwsze kolczyki
bo zielone A jesli chodzi o przywieszke to czarna plama tez niezbyt mi sie podoba. Z tych dwoch zdjec wybralabym drugie, ale byc moze najlepiej by wygladalo gdyby na pierwszym zdjeciu bylo widac ze to telefon.
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Następne zdjęcia będę robić z bardziej widocznym telefonem. Te robiłam po 14, kiedy zaczynało robić się ciemniej i tylko to z tych "komórkowych" było wystarczająco ostre. Reszta nawet do obróbki się nie nadawała. Vildi - "Tońkuś" mnie powaliło. Dzięki.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz prze prze przepiękną biżuterię! Bardzo ciekawą, zaskakującą
I zdjęcia tez wspaniałe - jakim programem obrabiasz fotosy??
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Susanna - dzięki.
Obrabiam w Paint Shop Pro 9 (i w sumie to dopiero teraz zaczęłam odkrywać jego prawdziwe możliwości). |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obrabiam w XnView i czasem w Gimp/ie
|
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Tońka, uważaj, przyszła sroga zemsta
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
............aż mnie zatkało....Marvin porównujac Twoja biżu z tą tu to niebo i ziemia....ta jest precyzyjnie wykonana i ładna...
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Marvin - oooo, wreszcie komuś się nie spodobało.
A możesz mi powiedzieć co jest nie tak? Może będę miała okazję się rozwinąć twórczo. Akurat dziś mam okazję zaprezentować efekt pierwszych prób z wire wrappingiem. Na zdjęciu są wyolbrzymione krzywe druciki w paru miejscach, ale w realu są o wiele mniej widoczne. Nie jest to do końca to, co chciałam osiagnąć, ale pocieszam się, że to pierwsza praca. |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
No i super. Ale najbardziej mi sie dwie pierwsze pary podobaja
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Tonia...no nie wiem, jak Ty się nie wstydzisz pokazywać tak nieciekawych i niestarannie zrobionych prac
tak serio podobają mi się pierwsze trzy pary, miodzio
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jakoś mam tak za mało samokrytyki...
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
zamknac ten watek!!!!! nie chcemy tandety ogladac!!!! ewentualnie TROCHE podobaja mi sie te z tym czyms takim tym czyms srebrnym na dole
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

naprawde masz talenciocha 

Zakochałam się!
Fajny maja tam asortyment
jestem również