|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczeta ja rowniez wybieram sie do nysy tyle ze nie na kosmetologie a na zdrowie publiczne jestem w podobnej sytuacji tez sie dzisiaj dowiedzialam ze nie przyznali mi akademika no cuz trudno troche pozno ale trzeba zaczac rozgladac sie za jakas inna kwatera...
z tego o czytalam was na forum odnioslam wrazenie ze te 3 lata beda udane pozdro
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PWSZ w Nysie
no to widze, ze nie jestem sama
cheers ! laczmy sie dziewczyny bo zginiemy !
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
trochce szkola dala plame ze tak pozno was poinformowala o braku miejsc w akademiku:/ ale trzymam kciuki dziewczynki zebyscie cos sobie znalazly i pozdrawiam
|
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
jakos trzeba sobie radzic... nie ma co sie zalamywac cos zawsze sie znajdzie a pozniej przeciesz zawsze mozna sie przeniesc gdzie indziej...
myszka dzieki pauliszon najlepiej to my sie wszytskie zjednoczymy juz na miejscu
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie bylo by siw spotakac w nysie wszystki wizazanki z kosmetologi:0 co wy na to??
|
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
jestem jak najbardziej na tak tylko nie wiem czy tez sie do tego zaliczam bo ja ze zdrowia publicznego jestem
|
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
ja proponuje zaczac juz planowac nocne zwiedzanie nysy w dniu inauguracji roku akademickiego
sama wybywam do nysy wiec mile towarzystwo bylo by wskazane... sa jakies chetne??
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kiedy sie wybieraz do nysy??
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w koncu tez jestes wizazanka hihihi kiedy wybierasz sie do nysy??
|
|
|
|
#220 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze a kiedy mam zamiar wyladowac w nysie hmm tego jeszce nie wiem najpierw musze znalesc lokum a jak juz to zrobie to planuje przyjechac gdzies hmm 28 albo 29 a ty?
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
he he
Ja sie wprowadzam 25 -26 bo chce jeszcze porządki w nowym mieszkanku zrobić I też jestem chętna na nocke zwiedzanie i to bardzo Wiec jak cos to dajcie znać hehe Myszka podobno praca jest w Kauflandzie musimy isc zapytać :P
|
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie wiesz czy to na weekendy czy jak bo wiesz nie wiadomo jak bedziemy miec zajecia .
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
ja wyjedzam wlasnei 28 albo 29 wiec mam nadzieje ze jeszcze s9e dogadamy co do ZWIEDZANia :0 hi hi szukaj szukaj mieszkanka zycze powodzenia pozdrawiam
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
ja wyjedzam wlasnei 28 albo 29 wiec mam nadzieje ze jeszcze s9e dogadamy co do ZWIEDZANia :0 hi hi szukaj szukaj mieszkanka zycze powodzenia pozdrawiam
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co nam szkodzi tam zajrzec moze akurat bedzie fajnie i bedzie pasować wszystko ![]() he he a co Wy tak późno do nyski jedziecie?:P
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny ja tez sie wybieram na studia do Nysy I rok kosmetologi. Z tago co piszecie to widze ze nie tylko mi odmówili akademik :/
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zartuje oczywiscie pozno bo wiesz ktos mial sie wyprowadzic kolo 26 i dlatego ale mam nadzieje ze 29 tj.sobota spotkamy sie wszystkie i poznamy zeby na rozpoczecie wejsc pelna para
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
O nie tylko nie 29 bo ide na ślub :P moze 28:P albo hmm 27 :P
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
Ja i moja koleżanka jesteśmy studenkami drugiego roku historii i kosmetologii..i szukamy mieszkania..jeżeli było by większe niż kawalerka również współlokatorow, bądź 2osobowego pokoju.
Jeżeli byłbyś zainteresowany, poszukujesz współlokatorów bądź masz do wynajęcia mieszkanie, lub pokój daj znać..z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
hmm... jesli przyjade do nysy w piotek to 28 a jak nie zostajen nam niedziela
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Ja proponuje sobote zostawic na pozegnanie ze znajomymi z rodzinnych stron (jak to ladnie brzmi
), a w niedziele witaj nyso i zycie studenckie moze po pozegnaniach bedziemy leczyc kaca ale na to klin najlepszy hehe nie wiedzialam ze az tyle tu imprezowiczek... coraz bardziej chce zaczac studia
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Witam
w tym roku rozpoczynam studia na filologii germańskiej na PWSZ w Nysie
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w naszym gronie
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie poznam osoby z 1 roku filologii germańskiej
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie wybiera sie na finanse
ale jestescie :P fajnie jest
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Germanistyka?
Fujjjj.... Ale podziwiam, ja bym nie zniosła dzień w dzień słyszeć ten "kwadratowy" język. Jednak witam Cię ada929![]() kaska87 dla Ciebie też ukłony, bo nie mogłabym siedzieć non stop nad papierkami Powodzenia![]() Ktoś tu coś o imprezie mówił? Hmmm...ciekawa propozycja...Muszę się skonsultować z moimi współlokatorkami i może się przyłączymy. Problem tylko chyba będzie polegał na tym, że się rozstaniemy z dostępem do neta i nie wiem jak wkońcu się WSZYSTKIE spotkamy![]() Może ustalimy tutaj jakiś ostateczny termin spotkania?
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o PRZYWITANIE NYSKII to mam nadzieje ze mozemy na ciebie liczyc buzka
|
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
U mnie tez moze byc problem z netem na poczatku... i ja wstepnie proponuje niedziele ostatniego wrzesnia bo juz wszyscy powinni byc (ja sie wczesniej nie wybieram musze sie domowym jedzonkiem jeszcze nacieszyc i wam tez radze :P ) a godzinka... no nie wiem ja nie bardzo miasto znam wiec bardzo pozno nie oplaca sie wychodzic chyba ze ktos z was wie gdzie tam sa jakies knajpy... ja zadnej jeszcze nie widzialam... wiec moze 18-19... ale mozemy tez sie umowic ze spotkamy sie wszystkie w ktoryms miejscu w nysie po inauguracji juz w poniedzialek... kombinujcie babeczki jak wam najbardziej pasuje
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez UsMiEcHnIeTa89 Czas edycji: 2007-09-14 o 20:53 Powód: post po poscie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

cheers !
laczmy sie dziewczyny bo zginiemy !

fajnie bylo by siw spotakac w nysie wszystki wizazanki z kosmetologi:0 co wy na to??