![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe "ja" !!!
no hej dziewczynki cos sie lekki przestoj zrobil w naszym watku...ja moge powiedziec ze przestawilam sie na diete bialkowa hehe a tak naprawde to juz wiem na co mam zawracac uwage i nie jesm wszystkiego co popadnie lecz umiem wybrac dla siebie odpowiednie posilki..
oczywiscie zdarzaja mi sie gorsze dni a wtedy i czekoladka sie trafia...ale jest to jakies 2 razy w tyg wiec chyba nie ma powodow do zmartwien wkoncu nie mozna ze wszystkiego zrezygnowac bo inaczej dlugo bym nie wytrzymama i po pewnym czasie rzucila sie na czaekolade atak pare kostek i koniec....wiec ja jestem bardzo zadowolona...i moje cialo sie zmienia...a to dobry znak;].. pozdrawiam was wszystkie i tzrymajcie sie dzielnie.. ![]() ![]()
![]() |
#212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
ejjj i nie pozwolcie zeby ten watek umarl
![]() ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Ja mogę tylko napisać, że dopóki nie będę miała w domku orbitreka to chyba nic sie nie ruszy.
![]() ![]() Sama dietka nic mi nie daje, chcoć sie staram wcinać tego białka ile wlezie. Doszłam do wniosku, że muszę postawić na aeroby w dużej mierze. Potem za jakiś czas dołączyć do tego siłowe i cały czas pilnować białka. Ale bardzo się cieszę , że wam sie udaje!!! ![]() Mam nadzieję, że już niedługo ja tez zauważe pozytywne zmiany, bo jak narazie to spodnie robia sie coraz ciaśniejsze. ![]()
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale mnie tutaj dawno nie było ale to nie znaczy że sie zaopuscilam w dietce i ćwiczeniach, chociaz ostatnie dni ![]() ![]() Co wy ta no dziewczyny zeby zrobic akcje "Tydzień bez słodyczy" i Tydzień bez jedzonka po 18 ( 19 ) Podejmujemy wyzwanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Italianka dieta nie polega tylko na wcinaniu białka, od nadmiaru kalorii ( niezależnie z czego) się tyje, podstawa jest lekko ujemny bilans kaloryczny
![]() Niejedzenie po 18 to jeden z większych mitów dietetyki, tylko spowolnisz w ten sposób metsbolizm.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Niejedzenie po 18 to jeden z większych mitów dietetyki, tylko spowolnisz w ten sposób metsbolizm.[/quote]
Upss no masz racje to raczej zły pomysł, pozostańmy przy tydzien bez slodkiego i bialko na wieczor moze byc ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
no
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
mam pytanie do znawcy tematu tj. pingwin2
![]() ![]()
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Siemacie!
Aż się sama zdumiewam, dwie czekolady i snickers nic mi nie zrobiły ( mniam, wczoraj), a wy tak biadolicie o tych słodyczach, A może to moję naciągnięte ścięgno to zjadło, nie wiem,w każdym razie ma się ono lepiej. Powodzenia wszystkim dążącym do idealnej figury!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze coś o nie jedzeniu po 18.
Czyli jednym słowem o 17.58 mżna sie napchać byle skończyć o 18.00 Dziewczyny gdzie to ma sens??
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2006-12-07 o 18:50 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Wafelina nie, bo białko to bialko a warzywa to minimalna ilość węglowodanów. To pytanie z serii"Czy zamiast benzyny można nalać wodę"
estgrp a niby co miał Ci ten snickers zrobić, trochę nie rozumiem sensu tej wypowiedzi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
cóż za ukryta złośliwość
![]()
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Niejedzenie po 18 to jeden z większych mitów dietetyki, tylko spowolnisz w ten sposób metsbolizm.[/quote]
zgadzam sie !!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie niejedzenie po 18 to totalna bzdura, nie byłabym w stanie wytrwać....
mój tryb życia na to zresztą mi nie pozwala... obiad jem ok 16- po pracy, potem 2-3 godzinach ćwiczę minimum godzinę i po treningu jestem zwyczajnie głodna.... tak więc moja kolacja zazwyczaj przypada na godzinę 20 ....i nie wpływa to bardzo fatalnie na moja wage |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
też tak myślę
nie wiem dlaczego ale pomysły drastycznych diet jakoś źle mi sie kojarzą.nie obżeram się po prostu i tyle, słodyczy raczej nie jem, ale sniadanie obiad i kolacja to podstawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Ja też zawsze byłam "kluską", a poza kilkoma zbytecznymi kilogramami mam też kwadratową twarz, więc niezależnie od tego, ile ważyłam, zawsze miałam kompleksy na tle swojego wyglądu.
No i od jakiegoś czasu dojrzewała we mnie potrzeba spektakularnej zmiany, stąd też od końca grudnia fitness 2-3 razy w tygodniu (orbitrek + pilates), dieta (z wyłączeniem Świąt, szczególnie że podejmowaliśmy Rodziców Konkubenta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
mam pytanko
![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moge do Was dolaczyc ?? hmm od dosyc dawna jestem na wizazu ale nikgdy nie natknelam sie na ten watek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.