![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: --> Poloneza czas zacząć, czyli Studniówkowe Odchudzanie <--
ooo
![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
agata - atrakcje gwarantowane
![]() btw- zapraszm do watku maturzystek '07 na społecznościach ; )))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha ty w oswiecimiu jest duzo sexów obcokrajowcow na ulicach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Atosiu cieszę się że mogłam pomóc
![]() Coc oj nie wiem czy jest czego gratulować ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu, w Sopocie?? No to już na pewno przyjechałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Atoska, tą wode to najlepiej sobię ustaw gdzieś przy sobie, w sensie ja mam zawsze na biurku i pije ją siedząc przy kompie tak odruchowo, jak niekoniecznie chce mi się pić
![]() Jennuś, spoooooooooko, wszystkie jesteśmy porozrzucane po całej Polsce, ale coś wymyślimy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ![]() a zwodą robie tak samo, mam butelke na biurku i jak siedze przy kompie albo przy lekcjach to nawet odruchowo siegam po wode, a potem sie zastanwiam kto wypil mi prawie calą butelkę ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
no własnie, bo jak bym miała w kółko chodizć do kuchni to pewnie bym w sumie ze 3 łyki wypiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. A ja was chętnie powspieram
![]() ![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() btw- Gumbas, dziewczyny tu sobie świetnie dają rade ![]() Edytowane przez hamster_killer Czas edycji: 2006-12-17 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam wode na biurku:P
dzis mi TZ powiedzial w zarcie Sylwusia wielka pupka :/ ja iwme ze to zart bo on mi tak zawsze mowi ale cholera jasna nagorsze jest to ze to jest prawda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
o co kaman?? :|
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
jennuś, Gumis88 chodzi ze mną do klasy. Pisanie tu na temat mojej wagi wymiarów itd jest dla mnie conajmniej niezręczne, o czym zresztą od doskonale wie od kiedy miał tu swoje wcześniejsze konto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
A ja sie musze pochwalic ze kupilam juz studniowkowa kiece
![]() ![]() ![]() studniowkowa sama skompletowałam, za gorset dalam 154 zl (zakochalam sie:P) a za spodnice 130. za sylwestrowa jedyne 45 zl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() foteczki: ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-01-22 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja bym chciala taka na sylwka co sa bie za 45 zł kupilas:P przydalaby mi sie eheheh ![]() Dziewczyny jak idzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
no to super Atosiu oby tak dalej
![]() Karolina super że juz masz sukienki, nie musisz szukać ![]() ![]() u mnie nawet nawet, ostatnio tylko skacze na skskance zamiast biegac, bo zimno sie zrobilo i nie chce mi sie za bardzo biegać ![]() ![]() ![]() Pzodrawiam , a jak u Was dziewczyny?? Schodzicie w dol ![]()
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
ja sie narazie wole nie waazyc
![]() hehe. nie ma zle ![]() poza tym jestem padnieta. Przeziebilam sie i w ogole na nic nie mam sily. Ale damy rade:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
kochana Atoś
![]() ![]() karola, ładan sukienka ![]() ![]() a ja się trzymam całkiem doibrze, anwet po woli ucze się jeść śniadania przed szkola ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie opuściłam:P po 2 tygodniach ostrego pilnowania się znów sobie pozwalam na wykroczenia :P
trzeba sie za siebie wziąć!!! 100dniówka za ![]() ![]() ![]() cholera... sama jestem w szoku... to już?? ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
ja do mojejmam jeszcze....hmmmm...moemnt , niech no policze... 44
![]() ![]() Agata,pomyśl sobie ze za16 dni odbijesz sobię ten calky rygor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
ja od dzis mam 16 dni Oo.
ale hamster masz racje, potem juz bedziemy sobie mogly pozwolic na male grzeszki :P ale nie za dlugo, bo od nowego roku obiecalam sobie dbac o figure i sobie powolutku, zdrowo chudnac zeby na lato bylo ideaaaaalnie ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
o czekajcie ja tez policze... o cholera.. 37 !!!!!! ratunku
![]() chlip. I tak bede wygladac jak kluska:P dla mnie nei ma juz ratunku ![]() ![]() Hamsterku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
ja daję sobie dyspensę na święta
![]() ![]() już wiem, że jestem w stanie w ciagu tygodnia doprowadzić mój brzuszek do stanu prawie idealnego ![]() ![]() ![]() ![]() a 3 I zrobię sobie głodówkę.. tak dla oczyszczenia... a może 4?? hmmm... jeszcze sie okażw 'w praniu' ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
ja na tydzien przed studniowką czyli za 2 tygodnie rowne, o matko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
za 14 dni studniowka
![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
JA dzisiaj mam ostatniaprzed świętami okazję na spalenie sorej ilości kalorii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Agatko przepraszam, ze wczesniej nie napisalam o co chodzi z ta dieta, ale niestety bylam w szpitalu i nie mialam dostepu do neta
![]() Ta diete wymyslil doktor Arthur Agatston-amerykanski kardiolog. Chcial zredukowac u swoich pacjentow ryzyko chorob serca, wylewu i cukrzycy. Szybko okazalo sie jednak, ze sposob zywienia, ktory opracowal, umozliwia tez osiagniecie wymarzonej figury ![]() A wiec dieta plaz poludniowych sklada sie z 3 faz. Przez pierwsze dni mozesz czuc sie dziwnie jedzac np. jajko bez chleba czy mieso bez ziemniakow, ale to tylko kwestia zmiany sposobu myslenia ![]() Po kilku dniach bedziesz zaskoczona tym jak sie lekko czujesz. Jedz posilki dostatecznie duze, zebys nie byla glodna, ale nie przejadaj sie. Pierwsza faza trwa 2 tygodnie i chudnie sie od 3 do 6kg (ja chudne zazwyczaj 6-7) Nie wolno jesc: -produktow skrobiowych: pieczywa, ziemniakow, ryzu, makaronow, platkow zbozowych -slodyczy: cukru, lodow, ciast -owocow ani sokow - jogurtow, sietany, tlustych serow, tlustego mleka -tlustych mies, (zeberek, gesi, kaczek, pasztetow, kielbas) -warzyw o wysokim IG (burakow, kukurydzy, marchwi, ziemniakow) -alkocholu -masla, smalcu, margaryny Mozesz jesc: -orzechy arachidowe (do 20 sztuk) -orzechy pistacjowe (do 30) -migdaly (do 15) -chude mieso i ryby (grilowane lub opiekane chude mieso-poledwica, piers kurczaka) -sery niskotluszczowe- odtluszczone feta, mozzarella, ricota, serek wiejski 2 proc. ser sojowy tofu -tluszcze: oliwa z oliwek, oleje nierafinowane -jajka; gotowane, s,azone, omlety -warzywa: wszystkie poza ziemniakami, burakami, kukurydza, marchwia i dynia druga faza trwa do skutku az osiagniesz wymarzona wage: moze trwaz tydzien, miesiac, a nawet rok. Chudniesz od 0,5 do 1 kg tygodniowo. Mozesz jesc: -produkty skrobiowe: platki owsiane (nie blyskawiczne), chleb z pelnego ziarna (okolo kromki dziennie), ryz brazowy, makaron razowy -gorzka czekolada -fasola: fasola, soczewica, soja, cieciorka, ale gotowane, nie z puszki -niektore owoce: te ktore maja niski IG czyli jablka, grejfruty, owoce, jagodowe, gruszki, morele, pomarancze, sliwki -wino czerwone faza 3 trwa do konca zycia ![]() Mozesz jesc do syta: -dobre tluszcze -warzywa -owoce -produkty zbozowe Jesli zgrzeszylas: Kazdemu zdarza sie zjes kilka kawalkow tortu czy zywic sie przez kilka dni piwem i kielbasa z grila. Po krotszym lub dluzszym czasie takiego szalenstwa nalezy wrocic na tydzien-dwa do fazy pierwszeej, a pozniej plynnie przejsc do fazy 3. Stracisz nabyte kilogramy, a krew sie oczysci. W diecie chodzi przewaznie o to, aby jesc zywnosc jak najmniej przetworzona, organizm potrzebuje wiecej czasu na rozlozenie takiego pokarmu i dluzej czujesz sie nasycona. Co do napoi mozna pic kawe czy herbate, ale bez cukru (najwyzej slodzik). Zapomnij tez o slodkich napojach gazowanych. W jednej szklance coca-coli jest az 8 lyzek cukru! Najzdrowsza jest woda. Dla zmiany smaku mozesz dodac odrobine soku. Chyba napisalam juz wszystko, jaesli bedziecie mialy jakies watpliwosci to piszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
heh... ja jestem typowym przykłądem na stwierdzenie "Głodny polak - zły polak" a jak nie zjem czegoś 'porządnego' to chodzę głodna.. może nie odrazu, ale po 2-3 tygodniac wychodzi.. tak jak teraz xP
co do cukru - i tak nie słodzę... odzwyczaiłam się na koloniach [kiedy to było xP] ale nie wyobrażam sobie żebym miała tak rygorystycznie przestrzegać diety mam dość mocno rozbudowane poczucie wolności i każde ograniczenie zaczynam odbierać jako zamach na moją osóbkę xP woem... okropna jestem:P chcę schudnać z powietrza xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
hehe jasne ze nie wszystkim sluzy taka sama dieta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
kamilko ja myślałam ze w pierwszej fazie można owoce
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.