![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
witam wszystkich nowych
![]() ![]() Ja już jestem u siebie w domku ... źle się czuję i wogóle znó dokucza mi ból w klatce piersiowej ale to wszystko przez podróż ... we wrocku jest inny mikroklimat ![]() ale tak fajnie było przyjechać do domku po 2 miesiącach:O mamy nową choinkę ![]() ![]() moja sis też dziś przyjechala wiec caaaly wieczor plotkowalysmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie w ramach "świątecznych zakupów" kupiłam... panele podłogowe, w ilości przyprawiającej mnie o przerażenie
![]() ![]() ![]() ![]() Za to nie kupiłam drzwi, bo nie dowieźli. Nic to- zmykam piec ciasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkim Wrocławiankom przyszywanym i prawdziwym życzę Wesołych i spokojnych świąt
![]() Dzisiaj jadę do domku prosto po pracy, więc do zobaczenia po świętach ! ![]()
#214 |
Zadomowienie
|
Eeeeh a ja jak siedziałam tak siedze w tym zakichanym Wrocku. ZImno, ciemno... w ogóle nie czuje świąt. Chciałabym studiować w jakimś innym (nie rodzinnym
![]() No nic.. ide wiązać cukierki na choinke... |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
a u mnie całe wielkie gotowanie zaczyna się dziś ;] ehh lubię siedzieć w kuchni i pichcić ...ale co za dużo to niezdrowo
![]() a tak przy okazjii muszę się pochwalić, że byłam u fryzjera , normalnie ściałam swoje kochane włoski a już dość dłuugie miałam, ściełam tzn tak baaardzo wycieniowane mam ![]() jutro jeszcze ostatnie zakupki (oczywiscie nie mam nic jeszcze dla brata:[ ) ale kupiłam z sis dla rodziców masażeer do stóp, oczywiscie pech chciał że musieli sie dowiedzieć przed wigilią ;/ ale co zadowoleni są:d nawet już wypróbowany ehhh fajnie wibruje ![]() ehh chyba pora na sen ... dobranoc ![]() ![]()
#216 | |
Zakorzenienie
|
a ja musze się pochwalić, że po Świętach jadę na Sylwestra do Anglii!!!
na całe 10 dni, sialala ![]() ![]() ![]() Juz sie nie moge doczekać, bo tak baaaaaaaaaaaaaardzo stęskniłam się za swoim chłopakiem i resztą znajomych... Życzę Wam Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
!Hola!..Dopisuje się kolejna rdzenna wrocławianka...juz od ćwierćwiecza
![]() Pozdrowionka dla wszystkich wizażanek-wrocławianek ![]() En. |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem z Wrocławia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny!! Ja również jestem rodowitą Wrocławianką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
no ... i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm...Nie chcem dyskryminować dziewczyn "nie-studentek", ale co dziewczynki studiujecie i gdzie??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam kolezanke z tej samej uczelni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
ale glupio wam nazwe zmienili
![]() moja siostra studiuje na ar i niezle z tej zmiany polewaja ze znajomymi. bo akurat rolnictwo jako takie nic wspolnego z przyroda nie ma. mogli zostawic w nazwie przymiotnik "rolniczy" ![]() ja studiuje na uwr. kierunek...scisle przyrodniczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
hej, ja tez z Wro
![]() nie czytalam praktycznie tego watku, wiec sie nie wypowiadam, tylko dopisuje do listy szanownych Wroclawianek no i studiuje na PWr
#226 |
Raczkowanie
|
Witam po Świętach!!!
![]() Jestem objedzona maksymalnie i chyba będę musiała się zapisać do jakiegoś wątku odchudzaczek he he ![]() Pogoda mnie dobija, szaro, buro i ponuro, śniegu brak, moje dziecko na sankach pojeździć nie może ech co za pech w tym roku z tym śniegiem ale mam cichą nadzieję, że może chociaż troszkę go spadnie w końcu ![]()
#227 |
Raczkowanie
|
Dopisuję się do Wrocławianek
![]()
#228 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe wroclawianki
![]() Ja wlasnie jestem w Rzymie - poza sloneczna pogoda (i oczywiscie zabytkami) nie podoba mi sie tu... Przyjechalam z TZ do tescia, ktory w sierpniu dostal tu wylewu i od tamtej pory jest w szpitalu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
A ja nie jestem z Wroclawia... i zaluje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chce studiowac we Wrocku wiec moze kiedys na ktoras z Was sie natkne ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
jak sie podobala impreza na wroclawskim rynku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
SUPER EXTRA SYLWESTER W RYNKU!!!!
![]() Wygraliśmy z Krakowem ![]() Podobno 140 tysięcy ludzi było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ale jak mam byc szczera to norbi potem gadal takie bzdury ze nie potrafilam wylapac sensu
![]() po za tym ze urszula perfidnie jechala z plejbeku... bylo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uuuuh taaaakich szczegółów to ja nie pamięęęętam ![]() Ale Danzel był fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
ja nie bylam na rynku,bo jak zwykle lipni artsci, za to w krakowie byl ZakopoweRRR ... hahaha dla nich bym sie przeszla na ten rynek, ale nie dla Beatki i Bajmu itd.
#236 |
Zakorzenienie
|
Wrocławianki kochane - zadam pytanie z innej beczki- gdzie chodzicie do ginów?
Wiem, że jest wątek o polecanyhc lekarzach gdzies na Ginekologii, ale chciałam was podpytać. Ja chodziłam do tej pory do przychodni na Glinianej- jest to dosyć nowa przychodnia, prywatna ale mają umowę z NFZ, więc za wizyty się nie płaci. Nie trzeba dużo wcześniej się umawiać (chociaz to w sumie zależy od lekarza), nie ma problemu z badaniami (cytologia, usg). Przyjmuje tam kilku lekarzy- poza przychodnią pracują na Dyrekcyjnej. Moje pytanie stąd, że z powodu godzin pracy nie mam możliwości chodzić do lekarza, do którego zawsze chodziłam... poszłabym do innego, ale jest jedno "ale" - lekarze ci jak już wspomniałam pracują na Dyrekcyjnej, a ja z TŻ planujemy dziecko i chiałabym rodzić na Brochowie - dlatego wolę zmienić lekarza na takiego, który pracuje w tamtym szpitalu. Znaci ei polecaci ejakiegoś lekarza stamtąd? |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
BAN stały
|
slyszalam straszne opinie o szpitalu na brochowie-mozna sie tam polozyc tylko, gdy umierasz, bo wtedy ci juz wszystko jedno.
ale mi nie zdarzylo sie tam leczyc, wiec tylko powtarzam ploty. do gina chodze na wojciecha z brudzewa, wiec ci nie pomoge, bo to inny rejon miasta zupelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie w tegorocznej akcji "Rodzić po ludzku" Wrocław wypadł słabiutko, ale ten szpital podobno nie jest taki zły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
no...ja bym sie chyba nie zdecydowala tam rodzic.
moja mama rodzila na kamienskiego 7 lat temu i bylo dosc w porzadku. |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamieńskiego- kiedyś był dobry, teraz podobno ma już gorszą opinię. Ja patrzę też na odległość ode mnie- najbliżej mi do Dyrekcyjnej (ale tam to już w ogóle podobno porażka, odstrasza mnie zwłaszcza to, że przy porodach uczestniczą studenci i nikt się kobiety o zgodę nie pyta) i właśnie na Brochów... Koleżanka rodziła rok temu i bardzo chwaliła Trzebnicę-ale ode mnie to już w ogóle kawał drogi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.