|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
Hihihi Wroncia, sorry nie chciałam Cię zdenerwować
![]() My żony żołnierzy nie mamy lekko,ale damy radę ![]() Karolcia będzie dobrze.
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
))zyczę WAM milutkiego i cieplutkiego dzionka |
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
W nocy Tomek napisał mi,że są już w bazie i wszystko ok ![]() WRoncia ale Ci fajnie z małym szkrabem w brzuszku ja tez bym juz chciala,ale najpierw studia....śliczna dzisiaj pogoda,a ja caly dzień musze spedzic z nosem w ksiazkach
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia przyslij troszke tej ładnej aury do mnie, bo cos tu tak licho...
A ze szkrabem w brzuszku...bomba...poleca m, ale mój szanowny wkońcu dojrzał do bycia tatą-wiek zobowiązuje(29 lat) i jest juz strasznie szczęśliwy, zreszta ja także, nawet nie martwie sie tym że jestem bez pracy, gdyby nie dzidzia to juz pracowałabym w swoim zawodzie czyli masażystka-rehabilitant Ale co tam...jestem szczęśliwa a to wielkie osiągnięcie![]() BUZIULKI dla Dziewczynek |
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Ach dziewczyny jakies doly lapie
Wczoraj rozmawiałam z Rafalem na gg i spłakałam sie jak bobr...okropne...mysle ze moja sila jest przy nim-jemu bardziej sie przyda...jutro minie 10tyg.jak Go nie ma-moze to mnie przytłacza... Dzis tez jakas taka jestem rozbita, przez wiekszosc dnia jest oki, a w pewnym momencie... Ale przepraszam zaczynam Wam truc...SPokojnej nocki moje Słomianki |
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Hej...
Tez jakos dola mam od wczoraj i to strasznego..... chyba wlasnie te samotne weekendy sa najbardziej dobijajace.... mimo wszystko staram sie byc dobrej mysli...ale jakos cieszko mi to idzie dzis.. wam.
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,dacie radę
![]() Wroncia Ty dbaj o siebie kobieto ![]() Bedzie dobrze.
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Momo masz racje nie powinnan płakac i się denerwować, ale chlerka żeby to było takie proste to naprawde byłoby gites Cat głowa do góry i banan na buzke Karolcia a Ty jak sobie radzisz??Mam nadziejeże nie płakusiasz za dużo Całuski |
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie jakos leci...
piszemy maile,u niego wszystko ok ![]() u mnie troche gorzej,nie placze narazie wogole...wychodze,spotyka m sie z przyjaciolmi... doła łapie czesto i tak bedzie dziewczyny,raz bedzie dobrze a zaraz znowu smutek i tesknota beda nas przygnebiac... Pozdrawiam
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
w ta jakze brzydka i ponura pogode Ale co tam pogoda, ja mam humorek dziś extra-kupiłam sobie płaszczyk bluzeczke byłam u lekarza wszycho u mnie gra i trąbi, 5 kwietnia mam usg Przesyłam |
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...Ciesze sie Wroncia, ze masz dobry humor i ze sie dobrze czujesz tez sobie ostatnio kupilam plaszczyk na wiosne heh....Kajetan i Maja mowisz, bardzo dobry wybor heh, w mojej bardzo bliskiej rodzinie mam i Majke i Kajusa! Trzymajcie sie wszystkie, 1000
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cicho
( ( (Gdzie sie podziałyscie??Mnie znowu dzis dopadł dół , pokłóciłam sie z Rafałem i tak juz potem łzy płynęły same , zresztą to chyba przez pogode, jak było słonko to i bananik na buźce był, a przy tym czymś za oknem...ach szkoda gadać...A co u was słomianki moje kochane???? Buziulki ode mnie i kopniaczki od Maleństwa ![]() |
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny....
nie odzywam sie,bo staram sie uczyc ... nie zawsze wychodzi... nic mnie nie cieszy ![]() jeszcze pół roku!! rzadko sie odzywa,pisze ze nie maja czasu,ze sluzba za sluzba... nie daje rady... Trzymajcie sie kochane ![]() chce wrzesnia!!
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia to tak jak u mojego...służba za służbą...robota goni robote, ale mówi że to dobrze bo czas szybko płynie, dni uciekają, szkoda że nie nam
![]() U nas narazie łącznośc do , same rozumiecie...Buźki spokojnej nocki zyczymy |
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
No dziewczyny co sie dzieje??
Nie wolno zmykać się w 4 ścianach, jak zdejme zaraz pasa jak dam to od razu się polepszy na forum...Dziś wiosna, za oknem może tego nie widać ale mam nadzieje ze w duszach gra Ja dziś mam wypad z kumpelka na reedsika...hmm...może dzis mi zasmakuje , a potem-puste łóżko Ściskam mocno i całuje wszyskie słomiankiPamiętajcie-BANANIK NA BUŹCE
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Widze Wroncia w dobrym humorku
![]() tak trzymac ![]() u mnie wiosny nie widac,od rana deszcz.... moze to i dobrze,ze ma tyle sluzb tak jak piszesz Wroncia czas szybciej mija,a ja mam nauke to tez sie troche jej poswiecam ![]() Jutro jade do domku ![]() A co do smsow to mam kilkanascie,ale z internetu wysylane,Tomek nie ma syryjskiej karty a z polskiej smsy po 2,9 moze kupi syryjska jak bedzie mogl pojechac do najblizszego miasta... doladuje mu dzisiaj konto,zeby mogl chociaz puszczac sygnalki ,ze wszystko w porzadku![]() ale sie rozpisalam Ide na w-f hehe wieczorem sie odezwe
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
No Karolcia to superowo...tylko pech że karty nie ma, u mojego w bazie są sklepy w których moga dotać karty iracke, no ale misja w Iraku już ile trwa...Na pewno kupi i bedzie gites, wtedy Ty więcej za smski zapłacisz
Ja płace na itacka karte za smsa 61 gr. i rachunek mam kosmiczny270 zeta , no ale coż nie będe pisała do miłości mej![]() ![]() Karolcia supcio że do domciu jedziesz, spotkanie z rodzinka i kumpelami napewno Ci poprawi humor, choc na troche ale zawsze lepsze to niz nic...nie przemęczaj się na w-fie
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
po w-fie padam!!
i jeszcze musze przeczytac ,,Demona" w orginale...nie wiem jak ja to zrobie...Tomek dzisiaj nic sie nie odezwal...ja pisze do niego smsy na polska karte mam po groszu ale co z tego jak nie dochodza? a jak juz to bardzo rzadko ![]() jutro minie tydzien jak wyjechal a przede mna jeszcze wiecznosc.... Wroncia mam nadzieje ze kupi ta karte i bedziemy mieli lepszy kontakt tak jak Ty z Rafałem,bo 10 smsow dziennie to sporo
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia na pewno kupi jest tam dopiero tydzień jak wspomniałas, więc pewnie na wszystko potrzeba czasu-będzie dobrze!!
Czasem smsy nie dochodzą-wina sieci i odległości A pamiętaj brak wiadomości to dobra wiadomośc..A u mojego rafała znowu atak na baze , polak ranny, a mój napisał mi smska, że jaki atak on nic nie wie, żebym mu napisała co sie stało...mysli że głupia jestem...cwaniaczek:rolle yes: Dziś miał jechać gdzies do jakieś bazy innej(konwój), ale naszczęście go odwołali, bo w sobote ma zawody, a on maratończyk jest, tzn. biega wszystko...taki z niego wariatowy wojskowy |
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
dostalam maila i kilka zdjec!
napisal,ze warunki super i jedzenie tez,tylko na nic czasu nie ma:/ postaram sie jutro wkleic ze 2 zdjecia mojego Skarba
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Heloł Dziewczyny do mojego postu dołaczam zdjęcie moje i mojego Kitulka!!
U nas dzisiaj pogoda troszke lepsza ale to jeszcze nie wiosna )BUZIAK |
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny! cos sie ostatnio zaniedbujemy z piasaniem!!!
do roboty!!! Ja nie mialam jakos czasu napisac,jestem w domu,wiec albo cos robie albo wychodze do kolezanek ![]() Tomek rzadko pisze ,ale we wtorek jedzie druga tura żolnierzy wiec troche ich odciaza ![]() Jutro dołacze nasze fotki,wyslalam je dzisiaj do kolezanki i ma mi pomniejszyc .... Wroncia słodko razem wyglądacie a juz niedlugo bedzie Was trojka!super Ja juz tak bardzo bym chciala mieć malutka istotke pod sercem,ale trzeba jeszcze poczekac....
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia dziękuje, aż sie zawstydziałam, a Ty maleństwo pod serduszkiem bedziesz nisiła może zaraz po powrocie Tomka sie uda
![]() ![]() U nas pogoda dzisiaj juz dużo lepsza, a i rafał poprawił mi humor bo wygrał dla mnie bieg na 12 kilometrów...ach ten mój biegacz... Całuje WAS cieplutko |
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
obiecałam to dalaczam nasze zdjecia
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
obiecałam to dalaczam nasze zdjecia
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
teraz moze beda
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Fajna tworzycie pare-gratuluje
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ale fajnie Was widzieć!
Ale macie TŻ-tów przystojniaków ![]() Póżniej też coś podrzucę
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
MOMO no nareszcie juz zaczynałam sie martwic że zaginełas nam w akcji
Oj tam przystojniaki...zwykłe chłopaki ![]() CAT gdzie sie podziewasz?? |
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie! malo kto sie udziela....
Tomek nie odzywa sie juz 4 dzien ![]() troche sie martwie,ale tlumacze sobie ,ze to z braku czasu....naszczescie we wtorek doleci druga tura to troche beda mieli wolnego ![]() Weekend sie konczy,czas wracac na uczelnie tak mi sie nie chce,a jak pomysle ile przede mna egzaminow to az mnie telepie śliczna dzisiaj u mnie pogoda,w sam raz na spacer z ukochanym ![]() no,ale niestety slużba nie drużba....
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wam.

i całuje wszyskie słomianki
, no ale coż nie będe pisała do miłości mej