|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gratisy
A ja postanowiłam zrobić zakupy w Tacy Koralików, mają tam fajną opcję wybierania gratisów samemu
Ciekawe jak z jakością kamyczków i srebra, napiszę wrażenia jak tylko dostanę paczkę.
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
Ale tam te gratisy mało ciekawe są
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Akurat mi odpowiadały, bo potrzebny mi był drut posrebrzany 0,6 i kwarc dymny, więc jestem zadowolona. Ale w sumie, powinni jakoś urozmaicać dział gratisów, bo rzeczywiście może się znudzić
|
|
#214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do zamówienia o wartości prawie 56zl dorzucili extra gratisy, których łaczna wartość wynisi.....8,30! Jestem w szoku.1. 2x Jadeit Rubinowy 2. 2x masa parłowa 3. 6 perełek białych EDIT: chciałam jeszcze dodac, że wszystkie kamienie, które dostałam są idealnie podobierane w pary! No nie mogę z podziwu wyjść
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Caly beadshop!!
gdyby jeszcze mieli wiekszy wybor to bylby to sklepik idealny!
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Na wybór już nie narzekam
po tym, jak dodali więcej kamieni i druty, to dają radę ![]() Ja czekam na paczkę również...
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
A ja tylko mam nadzieję, że państwo Jakubowsy bedą na giełdzie w Sosnowcu
Poza tym ostatnio błyskawicznie powiększają asoretyment, i na dzień dzisiejszy są moim numero uno
|
|
|
|
|
#218 |
|
Joanna d'Moder
|
ostatnio jak się poskarżyłam,że w Beadshopie nie ma żadnych nowości,to na drugi dzień zaczęły się pojawiać.To może dzisiaj napiszę,że chciałabym duże kule nieszlifowanego korala i onyks
.Może wkrótce się pojawią?
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
onyks jest w koralowie
w różnych kształtach
|
|
|
|
|
#220 |
|
Joanna d'Moder
|
wiem,ale chciałabym zrobić zakupy w beadshop (niskie koszty wysyłki)
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis dostałam paczuszkę z BeadShopu. Zamówienie za 38 złotych z groszami.
A gratisy takie: - czarna linka stalowa (nie wiem ile metrów )- 4 perełki szklane 8 mm (nie wiem, białe chyba albo srebre czy cos.. no jasne )- 2 pary bigle ze stali chirurgicznej
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś z coolek jako gratis dostałam 2 różowe kryształki
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zamówiłam z beadshopu więc jestem ciekawa gratisów oczywiście
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
ja tez zzamówiłam w beadshopie..
przedwczoraj ale były z moimi kamieniami drobne problemi i wysłali ja dopiero dzisiaj..
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Beadshop, zamowienie za 111 zl (ale pozniej jakos mniej bo znizka byla). Co zamawialam - różności... wszystko i nic.
Gratis : Oponki szklane 2 szt, krysztalki (inny kolor- nie moglam znalesc) 2 szt, sztyfty - dwie pary , i opakowanie tych przekladek pozlacanych : |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Beadshop moich jeszcze ciągle nie wysłał. A buuu.
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
to teraz ja się pochwalę
pierwsze dwa - astari, listki 4 szt, dużo jaśniejsze niż na zdjęciu i dwie łezki kryształowe. zamawiałam sporo listków, więc się przydadzą. zamówienie za 40.53 zł pozostałe - beadshop, dwa kryształki turkusowe, dwie monetki z kwiatuszkami (zamawiałam z dwóch innych kolorów jeszcze) i sześć perełek turkusowych. wszystko bardzo mi pasuje. zamówienie 40.52 zł koraliki.pl - 32 zł i nic gratis, zresztą jeszcze niemiła niespodzianka że kuleczki zaciskowe które chciałam (w astari się skończyły) pakowane po 2 sztuki, nie po 20 jak myślałam (chyba tak czytałam w astari i tak było w qunszcie) |
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
A ja musze sie wam wyżalic..
Jestem załamana!!!;( Zrobiłam pierwsze zamówienie w beadshopie i nie dośc że nie było juz tych kamieni które chciałam to po zamówieniu napisali mi że tych za które juz zapłaciłam też nie mają w takiej ilości i że zwracaja mi pieniądze. Przez to przedłużył się czas wysyłki paczki, ale wczoraj sie bardzo ucieszyłam bo znalazłam w skrzynce awizo. POszłam na poczte a tam mi mowia że mam przyjśc jutro bo listonosz jeszcze nie wrócił..:/ Dzisiaj w ostatniej chwili mój tata odebrał paczke. Ja oczywiście cała podekscytowana jakie mi tam mogli włozyc gratisy, i że pewnie jeszcze cos dodali zeby mi zadoścuczynic te wszystkie braki, otwieram paczke a tam... Oprócz tego za co zapłaciłam.. NIC!! a Zamówienie za 160zł (po przelaniu pieniędzy za braki 110zł).. ( Ja nie mówie że beadshop ma obowiązek mi dac gratis, ale troche mi sie przykro zrobiło bo to było moje pierwsze zamówienie i po tym co wy tu mówicie o tym sklepie byłam na gratisy strasznie napalona.. No to sie wyżaliłam.. Ale i tak bede robic tam zakupy..
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
A w astari jakis czas temu do zamowienia 30-40 zl dostalam dwie te kruysztalowe łezki, czesto je chyba daja jako gratis ;P
|
|
|
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
Lady Eilen, na pewno dobrze sprawdziłaś? Wszystkie dostajemy gratisy z beadshopu...
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, dobrze sprawdziłas?? Zobacz czy na woreczkach masz napisane GRATIS
bo moze przy tak duzym zamówieniu tego nie zauwazyłas
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdziłam bardzo dokładnie. Za zamówienie zapłaciłam duzo, ale duże to ono wcale nie było bo brałam prawie same kamienie.. Naprawde bardzo się rozczarowałam..
( Może nie dali gratisa przez to całe zamieszanie z oddawaniem pieniędzy i brakami kamieni i zapomnieli. (albo to za kare..:P)
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile razy nie zamawiałam w beadshopie i za jakie pieniądze- miły i ładny gratis zawsze był
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
no trudno ja zawsze miałam pecha..:P jeszcze nigdy gratisa nie dostałam..
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Ja to dopiero miałam dziś pecha
Zamówiłam u pewnego allegrowicza mnóstwo półproduktów, kuleczek itd. Najbardziej zależało mi jednak na karabińczykach, bo mam zamówienia na 3 bransoletki i 2 naszyjniki - zamówiłam więc 5 karabińczyków. No i co się okazało, wszystko w porządku, oprócz...karabińczyków !! 3 popsute, jakieś pozginane, nie dające się otworzyć i w ogóle jakieś lewe. Oczywiście miły pan napisał, że zwróci mi pieniądze za te uszkodzone. Niestety, żeby zrobić zamówione rzeczy muszę zamawiać kolejne u innej osoby, tracić czas i kasę na przesyłkę
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja właśnie dostałam wiadomośc od Beadshop i nasze przypuszczenia się potwierdziły. Gratis sie zawieruszył.
Teraz jestem jeszcze bardziej przekonana o tym ze beadshop to najlepszy sklep koralikowy a pani Ola jest Bardzo miła. I kożystając z okazji jeszcze raz chciałabym podziękowac no i przeprosic ze z jednym moim zamówieniem tyle kłopotów sprawiłam..![]() No i mam rabat na 10zł przy następnych zakupach.. ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz
![]() To może ktoś z Beadshopu przeczyta moje żale i dołączy mi w formie gratisu działające karabińczyki
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Aha, może to głupie, ale jak czytałam maila od pani Oli to sie prawie popłakałam..:P Myślałam że takich sympatycznych ludzi juz na świecie nie ma..
zwłaszcza w internecie gdzie każdy jest anonimowy..
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Ech, fajna historia z happy endem
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj dołaczyłam do fanek Beadshopu
Początkowo zaniepokoiłam sie, bo nie było żadnego info o złożeniu zamówienia i wpłacie, ale Jedna z Was mnie uspokoiła i tylko czekałam na przesyłkę. No i nie zawiodłam się! Koraliki suuper, malutka rysą jest fakt, że dwa koraliki ze szkła weneckiego są różnej wielkości, ale trudno, staram się być nieinwazyjną i reklamować nie będę. A gratisy, to:1. Lampwork kwiatowy, wzór wypukły, biało-czerwony 2szt. (choć wg. mnie jest to kolor pomarańczowy )2. Przekładki z cyrkoniami, jasny róż, 2szt - chciałam je zamówić, bardzo jestem zadowolona 3. Posrebrzana kula gładka [2szt] 4. Kryształy różowe, 8mm [2szt] 5. Perelki szklane 6mm, różowe [6szt] - w zasadzie to całe moje zamówienie było silnie różowe, więc idealnie dopasowano gratisy. Kwota zamówienia = 141,58. Baaardzo jestem zadowolona i już myslę nad kolejnym zamówieniem. Wszystkie sklepy powinny brać przykład z Beadshopu, bo wystarczy drobiazg, a daje tyyle radości
www.czesuaf.art.pl - Strona Kabaretu Czesuaf www.gasiorowicz.art.pl - Oficjalna strona aktora Przemysława Gąsiorowicza. Edytowane przez katka_r Czas edycji: 2007-03-29 o 23:36 Powód: Uzupełnienie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

Ciekawe jak z jakością kamyczków i srebra, napiszę wrażenia jak tylko dostanę paczkę.

Do zamówienia o wartości prawie 56zl dorzucili extra gratisy, których łaczna wartość wynisi.....8,30!
Jestem w szoku.

przedwczoraj ale były z moimi kamieniami drobne problemi i wysłali ja dopiero dzisiaj..