|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: chwalę się :) nowe ściany i moje obrazy :)
Śliczne!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję wam bardzo
Troszkę się namęczyliśmy z Mężusiem-on nad ścianami ja nad obrazami,ale też jestem zadowolona Zrobię więcej zdjątek i na pewno wkleję Oczywiście chętnie poznam więcej opinii
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba! Obrazy świetne i idealnie pasują do koloru ścian. Nawet Cezarego Morawskiego w TV zatkało
(3 fotka)
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
hihi,może teraz palnę głupotę ale kto to Cezary Morawski?
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Swietny pomysl na kolor i sposob malowania scian - mam na mysli przemiennosc biel / pomarancz - ostatni krzyk moda
Jak dla mnie wszystko swietnie sie ze soba komponuje.p.s. swietna kanapa !!!
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
bardzo sympatycznie to wygląda..odważny kolor
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Sliczy pokoj....na pierwszy rzut oka tak srednio mi sie podobal...ale im dluzej patrze to tym bardziej mi sie podoba.
Obrazy tez ciekawe, takie proste ale naprawde fajne. |
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo orginalny pokoik. Świetny pomysł i wykonanie. Gratuluję wyobraźni i talentu
|
|
#220 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
świetne te obrazy
|
|
|
|
|
#221 |
|
BAN stały
|
bardzo mi sie podoba pokoik a w szczegolnosci kolorek scian no i oczywiscie przesliczne obrazy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
kolor scian cuuuudowny
![]() i swietne osłonki na doniczki ![]() Podoba mi sie. Sama taki kolorek bym chciala, ale mojemu TZ chyba nie bardzo by sie podobał
...zabij wszystkie moje demony, a moje anioły też mogą umrzeć... Edytowane przez niobe7 Czas edycji: 2006-03-10 o 20:20 Powód: literówki i bład:( |
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
WOW ale super !!! pierwsza fotka bardzo mi sie podoba ,w szczególności obrazy.Wszystko fajnie do siebie pasuje ten kolor scian, kanapa i obrazy ,taka energia i cieplo tam bije
hehemam pytanko jak zrobilas te obrazy ze masz taki fajny efekt marmury (o ile dobrze widze) i czy moge prosic o powiekszenie? bardzo fajny pomysl.Tak mysle ,ze moze tam gdzie jest biala sciana tez pomalowac na pomaranczowo albo powiesic tam lustro ?Ciekawa jestem jak by to wygladalo. Pozdrawiam
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję wam -kochane jesteście
![]() jak by ktoś był zainteresowany kolorkiem ścian to Dulux-"Szczypta papryki", ta ściana niby biała,wcale nie jest biała-to pastelowy jaśmin,ale rzeczywiście jak nie porówna się z sufitem-wygląda jak biały w rzeczywistości to taka złamana biel .Jeśli chodzi o "efekt marmuru" to trudno mi powiedzieć-po prostu to sposób pociągnięcia pędzlem i ukształtowanie odpowiedniej faktury-ale tego nie można wyjaśnić słownie ;/ powiększenie będzie za parę dni ![]() lustro na jasnej ścianie? obawiam się, że nie byłoby gdzie już go wścibić :P a pomalowanie jej na pomarańcz-tu się obawiam,że byłoby za dużo tego pomarańczu-może byłoby za ciemno a jak myślicie?bo przymierzam się do kupienia rolet na okna? pewnie będzie wam łatwiej jak wkleję tu zdjęcia całego pokoju,ale jaki kolor rolet tu widzicie? myślę, że chyba pomarańcz,co? czekam kochane na dalsze rady i opinie
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
super, bardzo ładnie!
Rolety zrób kremowe - będa pasowały do mebli, ewentualnie z jakims delikatnym akcentem pomarańczu- jesli znajdziesz cos takiego. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
wiesz Elciu?chyba masz rację hmm-faktycznie-same pomarańczowe też by się zlały ze ścianami i może byłoby za dużo tego koloru
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Rolety kremowe jak najbardziec .A co powiesz na bambuse rolety ,moze sa malo praktyczne ale pasowalyby do ozdow ktore masz na polkach.
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Obrazy sa sliczne, kolor scian orginalny, razem idealnie sie komponuje.
Pozdrawiam
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo tak- krem z delikatnym wzorkiem pomarańczowym
|
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
wspaniały pomysł no i wazne se samodzielne wykonanie
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny ten pokoik
meble masz z brw??
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Baaaardzo ładny pokój. Obrazy super.
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super!
Mocny kolor, świetne obrazy i w połączeniu daje to niezwykły efekt. Takie ogniste. Jak zebry w Afryce na tle zachodzącego słońca! Tak mi się kojarzy. Naprawdę rewelacja. Lubię takie klimaty.
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
jak ślicznie... naprwde super
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Prosze O Pomoc!! Moj pokoj jest na poddaszu i ma zalamania i chcialabym zrobic w nim dwa kolory moze jakies pomysly?? z gory dzieki!! A jeszcze jak by mozna napisac jakie to sa kolorki i z jakich firm sa one :P bo pozniej nie wyjdzie co mialo wyjsc i bedzie lipa;/
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomóżcie wybrać mi kolor farby do sypialni
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie sa modne kolory scian pokoi?
Uważam że kolor zależy od osoby. Jeśli chcesz mieć modnie urządzony polecam zrobienie 1 lub 2 ścian w wyrazistym kolorze, a reszty pozostawienia na biało(polecałabym mocne odciene : zieleni, czerwieni lub różu). Wtedy nie odczujesz ciężaru koloru, a ostatnio to jest bardzo modne. Możesz oczywiście reszte ścian pomalowac na jakis inny jaśniejszy kolor. Jeśli ten pomysł Ci nie pasuje możesz pomalowac ściany na kolor pastelowy i postawić mocne akcenty kolorystyczne w pokoju. Np: pomalowac na kolor zółty i zrobić granatowe dodatki. Wrzuce kilka pomysłów na kolorowe mieszkanie, może coś ci się spodoba . Nie wiem jakie masz meble itd. Napisz więcej szczegółów to coś sie wymyśli ... POZDRAWIAM
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
modne sa polonczenia kolorow np intensywny jakis i bardzije delikatny w tej samej tonacji lub wszytkie sciany jednakowe sadze ze hitami sa takie wlasnie kolorki mi osobiscie strsaznie sie podobaja mam taki turkusowy pokoik i czuje sie w nim swietnie w zimie i latem nie ejst ani ciemny ani tez jasny(bo takiego nie chcialam)serio polecam
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
cd...
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie sa modne kolory scian pokoi?
hmm tak naprawde to zastanawiala sie nad stylem hawajskim:P i bym chciala zakupic wypoczynek z bambusa
moze jakies inne propozycje?? Jestem wpelni otwarta na nie bo ciagle sie zmienia wszystko w mojej glowce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Troszkę się namęczyliśmy z Mężusiem-on nad ścianami ja nad obrazami,ale też jestem zadowolona
-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15