![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Hmm, piekna, podobna do Serenady. I dlaczego nie do Twojej figury? Jest szyta do A.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Mam stanowczo za duży biust i za wąskie biodra, zeby dobrze w niej wyglądać. Tak czy siak, jak na razie ślub mnie nie dotyczy. Jeden już zaliczyłam, i mam nadzieję, że do drugiego nie dojdzie
![]() Po prostu podoba mi się sukienka ![]() Pozdrawiam
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest to może odpowiedni wątek, ale cóż.
Bardzo maeł zdjęcie, ale to chyba Manuel Mota Silaba. Ma bardzo nietypową koronkę, więc na 99% to ona ( ostatnio odpruł sie kawałek koronki w naszej więc nawet w nocy o pólnocy rozpoznam ten wzór, bo go naprawiałam). http://media.preownedweddingdresses....2010-84011.jpg http://wedding-pictures.onewed.com/e...ota-Silaba.JPG http://www.thewedding-club.co.uk/wp-...a/silaba-b.jpg http://www.elizabethannedesigns.com/...07/trudys3.jpg
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2011-01-23 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
byłam w salonie EM tydzień temu założyłam kilka sukienek i najlepiej wyglądałam w http://emmimariage.pl/kolekcja2011-1/2.html . Model ten doradziła mi Pani z sprzedawczyni bo ja wybrałam zupełnie inne modele. Suknia była jedynie w kolorze ecru a ja chcę białą więc Pani powiedziała że sprowadzą drugi model w kolorze białym i już dzisiaj miałam telefon że suknia jest do oglądania. Jutro biegnę ją zobaczyć a inne salony zwiedzę chyba tylko po to żeby oczyścić sumienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
A ile sobie zycza za ta piekna suknie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
suknia którą ja oglądałam jest za 3400 zł. Ciekawe czy w Radomiu gdzie produkują te suknie jest taniej. Może warto się wybrać. Czy ktoś ma porównanie cen w Warszawie i Radomiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
akurat tych miejscowosci nie mam, ale ja miałam suknie Roxanna i roznica miedzy poznaniem a szczecinem byla duza. Poznan 2800 a szczecin 3200. Warto dzwonic i pytac o ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
W zeszłym roku jak kupowałam swoją suknię w warszawskim salonie to zadzwoniłam do Radomia dowiedzieć się o cenę i była taka sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Faktycznie nie ma różnicy cenowej między W-wą a Radomiem. Ja jestem mocno zainteresowana modelem Flower
![]() Hotaru, Twoja suknia -piękna !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
m _lena811018 mi się suknia flower też bardzo podoba nawet pokazywałam ją pani jako mój typ ale niestety usłyszałam że nie jest dla mnie bo jestem za niska
![]() Wydaje mi się jednak że wszystkie suknie są tam śliczne i oryginalne i każdy znajdzie coś dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Uuuuu... to u mnie też będzie problem, bo jestem maleńka
![]() Pozostaje mi "wbić" się w 10 cm obcas ![]() W przyszłym tygodniu wybieram się do EM, pożyjemy - zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Co do różnicy cen w salonach firmowych raczej nie powinno być, nawet jeśli w Radomiu byłyby tańsza, to biorąc pod uwagę koszty dojazdów na przymiarki i odbiór sukni + czas na to poświęcony, to chyba nie jest warte to zachodu.
![]() Suknie w EM są przede wszystkim inne, ja szukałam czegoś wyróżniającego się z tłumu i tylko tam znalazłam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
No nie powinno byc roznicy cen, ale są. Przekonalam sie i wiem, ze warto dzwonic i szukac. Tak jak pisalam wczesniej Pozanań-Szczecin ronica 400zł, jak dla mnie to duzo. A nie bylo dla mnie znaczenia w jakim miescie ją kipie, bo i tu i tu czesto bywam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Ale ja mówie o salonach firmowych, tam nie powinno być różnicy w cenie, co innego w salonach współpracujących, to oczywiście, że będą różnice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Tez tak mysle. Ale jak juz napisalam, inny kraj inne ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
ja mam do sprzedania suknie Kenzo
![]() Edytowane przez kiki2013 Czas edycji: 2011-02-01 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
kiki nie ma handlu na wizazu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
poszukuje uzywanej sukni kenzo rozmiar ok 38/40
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Witam;
Też jestem na etapie planowania ślubu! Mimo, że ślub dopiero za rok chciałam się rozejrzeć za sukienką i znalazłam EM Marabu. Sukienka strasznie mi się podoba i niedługo pojadę ją przymierzyć do wypożyczalni w Wadowicach. Chciałbym jednak wiedzieć czy zna ktoś cenę tego modelu?? Jadnak cały czas waham się czy wypożyczyć czy kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety nie miałam mozliwości jej przymierzyć bo suknie wybierałam w salonie współpracujacym Evita w Tychach. Ja się zdecydowałm na Poem w kolorze ecri ![]() Niestety baaardzo przepłaciłam o czym dowiedziałam sie po zapłaceniu zadatku ![]() Za suknie w Evicie musze zapłacić 3700zł bez dodatków w salonie firmowym w Radomiu kosztuje 3200zł plus welon i bolerko gratis... ![]() Dlatego polecam Wam kupowac tylko i wyłącznie w salonach firmowych bo współpracujące narzucaja straszna marżę ![]()
![]() |
![]() |
#231 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Idąc takim tokiem rozumowania w USA i Chinach mamy najtańsze suknie (oczywiscie nie Emmi Mariage)które nawet po opłaceniu cła wychodzą po 1000zł mniej ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Ja tez, bo to jest salon wspolpracujacy, jest rowniez napisany na stronach www.emmimariage.pl i sa ta suknie markowe EM. Ja i moja koleznaka nawet nieznosimy wlasnie ta Chinskie imitacje. I placila we zlotowkach. Mogla takze w koronach i nawet w EUR. Pani powiedziala nam, ze niejest pierwsza panna mloda z Pl.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
JA widziałam ją w internecie w jakimś salonie w gdańsku i kosztowała 2900zł z tym, ze to trochę daleko jak dla mnie. Już bliżej do Czech. Z tego co się orientuję to wypożyczenie kosztuje okolo 1500zł dlatego zaczęłam się zastanawiać nad kupnem ale ostatecznie jeszcze nie wiem co zrobie. Zaintrygowała mnie też sukienka http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna...500668439.html. Jest chyba sprowadzana z zagranicy, a w jakimś polskim salonie znalazłam ją za 2200zł z tym, że też daleko ode mnie, a nie zdecyduje się na kupno sukni bez przymierzania.
Już sama nie wiem co robić...mogę liczyć , ze w 2012 kolekcja z 2011 bedzie tańsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Też zwróciłam uwagę na suknie Poem i jeszcze na Destene z kolekcji z 2010. Myślę, że jak przymierzę to będę wiedzieć, która jest dla mnie.
![]() Jeszcze jedno mnie zastanawia. NA allegro znalazłam suknie trochę podobną http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna...500668439.html. Na aukcjach kosztuje ona do 500zł bo jest sprowadzana chyba z Anglii. Chciałam znaleźć ją w jakimś polskim salonie i w jedynym jaki udało mi się znaleźć cena była 2200zł. Zastanawia mnie ta różnica bardzo, ale nie kupię sukni nie przymierzając jej wcześniej. Mam nadzieję, że jak zaczekam to w 2012 może kolekcja z 2011 będzie tańsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Niechce brac ci nadzieje, ale jak przekonala sie moja kolezanka, to nawet kolekcje 2009 i 2010 podrozyla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Muszę przyznać, że mnie nie pocieszyłaś. A co do wyboru to muszę przymierzyć i zobaczyć jaka mi pasuje. Jedno wiem, że ma być biała. A jak koleżanka wyglądała w swojej?? Była zadowolona??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Jak juz pisalam, wyprobowala ten kroj na Acapulco a zamowila Marabu. I teraz na nia czeka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa! Myślałam, że ją ma.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Witam. Interesuje mnie model Carmen z kolekcji 2011 czy może któraś z Was wystąpi w tej sukni w tym roku? Jestem ciekawa bardzo jak wygląda na „normalnej osobie” a nie na modelce.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.