|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Ja także mykam, czas iśc lulu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Już spać, no co Wy
![]() Ale z uwagi, że ja się lubię czepiać to się trochę poczepiam. Tak nie złośliwie ![]() Skupcie przede wszystkim się na diecie bo to ona jest podstawą! Wyliczcie swoje zapotrzebowanie, nie żonglujcie kaloriami. Wystarczy odjąć od niego ok. 200-500kcal. I obserwować swój organizm.... Pamiętajcie, że posiłek to białko + warzywa + zdrowe tłuszcze albo białko + ww. Mogłabym tam wypisywać i wypisywać... a poruszam ten temat bo to ważne bardzo. I... przecież ma być SKUTECZNIE I ZDROWO! Nie wiem, czy to wiecie, czy nie... ale przypomnieć chyba nie zaszkodzi. Co do wody... ja dziennie piję 3L i nawet nie wiem kiedy to znika... ![]() Jeśli macie jakieś pytania co do diety to piszcie... rozwiejemy razem wszystkie wątpliwości. Będę, będę trzymać. POWODZENIA!!!
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Monicka9219 a od kiedy robisz te cwiczenia? I jak traktujesz je osobno to przynosi to jakies skutki? bo czytlalam zeby tyle stracic w te 40 dni to trzeba te cwiczenia wykonywac idealnie..a ja nie wiem czy je traktowac osobno czy tez nie
![]()
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
laurynka - kochana dodam cie jutro - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz - dzisiaj juz jestem zbyt zmeczona i praktycznie spie
![]()
#217 |
Wtajemniczenie
|
Italiaanko
![]() Jesteś dietetyczką? Ja mam tutaj na wiażyku swoją dietetyczkę, która bardzo wiele mi pomogła ![]() ![]() Co do Twojego wpisu Italiaanko, święte słowa. Stosuje się do tego, tylko jakoś tłuszczyk mi mało schodzi, troszke za mało warzyw jem, ale to sie musi zmienic. Pozdrawiam ![]()
#218 |
Raczkowanie
|
Italiaanko mam do Ciebie wielką prośbe... Może to troche nie na miejscu ale jakoś głupio mi było pytać na fitnesie... W każdym razie chodzi o to że podejżałam watek o filmikach i bardzo mnie zainteresował ten hip hop abs. Mogłabyś mi jakieś namiary na niego przesłac na PW? Byłabym bardzo wdzięczna... Sorry za offtopic:/
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
monica! o 10 mam juz zajecia,ale mocno bede trzymac kciuki
![]() A jutro pobudka przed 6 ![]() ![]() ![]() chociaż to, że dzisiejsze a6w nie wyszły mi najlepiej nie jest optymistyczne,to cieszę się, że w ogóle były ![]() od wtorku już fitness ![]() ![]() italiaanko to chyba Ty pisalaś coś o posiłku potreningowym..mogłabyś napisać co to na przykład może być? i czy moge/muszę go jeść nawet jak kończe trening ok 21-22?zawsze jadłam jakąś activie,ale teraz to już sama nie wiem..z góry dziękuję ![]() a teraz to już do nauki ![]() ![]() Buuuziaki nocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Co do A6W to bez przesady, wiadomo, staramy się wykonywać każde ćwiczenie jak najlepiej umiemy, ale jeśli nie jest to perfekcyjnie, to nic się przecież nie dzieje
![]() ![]() Do picia większej ilości napojów można się przyzwyczaić, jak do wszystkiego zresztą. Ja kiedyś nie lubiłam wody mineralnej niegazowanej. Teraz piję przynajmniej 1,5 litra dziennie. Nie wyobrażałam sobie picia herbaty bez cukru (dwóch czubatych łyżeczek), teraz nie słodzę wogóle, tak samo z kawą (ale obowiązkowo musi być z mleczkiem). Słodycze zastępowały mi kiedyś posiłek, teraz nie jadłam już ich praktycznie, jeśli już, to te bez czekolady, albo z bardzo małą ilością (jakiś kisiel, wafelek bez czekolady Dietto, BeVite itp.) A od wczoraj piję sobie herbatkę pu-ehr i czekam na rezultaty ![]() A póki co uciekam już spać ![]() ![]()
#221 |
Rozeznanie
|
jejku dziewczyny... ja mam tyle nauki a ciągle tu siedze i Was czytam
![]() ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
NolQa jeszcze mnie proszę dopisać
![]() Wagę podaję orientacyjną (wazyłam się na starej wadze, chyba zepsutej, bo ciagle sie rypie), ale też myslę, że ważę 55 kg A że jestem malutka chce dojść do 45 kg ![]() ![]() Wymiarki: Wzrost: 1,60m Waga: 55 kg Udo: 49/50 Łydki: 37 Biodra: 86 Wymarzona waga: 45 kg Wiem, że mam odpowiednią wagę, ale ja nie czuje sie dobrze w swoim ciele i już ![]() Dziewczyny, jutro mam wycieczkę. Wszyscy biorą tradycyjnie do autobusu chrupki, paluszki itd. ![]() Ja kupiłam wodę mineralną niegazowaną Kropla Beskidu i wafelka zbożowego. Rano dukupie słonecznik ![]() Aha i u mnie w sklepie są pyszne bułki z czekoladą ( nie ma jej duzo, więcej tej bułki ![]() hmm ![]()
#223 |
Rozeznanie
|
Ja takze spadam, jeszcze muszę odrobić angielski i poczytać książkę
![]() Papa ![]() Pamiętajcie, w kupie siła ![]() Justynko - co do bułki... ja myślę, że na pewno Ci nie zaszkodzi ![]()
#224 |
Raczkowanie
|
No to ja też już mówie dobranoc
![]() ![]() ![]()
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
* Posiłek przedtreningowy - 1-2 godziny przed: bialko i ww ( ale o niskim ig) czyli np. placek owsiany na białkach * Posiłek potreningowy pół godziny do godziny po treningu: białko i ww ( wysokie ig) kurczak i ryż btw -> Activia to NIE POSŁEK. To może być dodatek do posiłu...
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-04-15 o 21:33 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
szi- właśnie tak samo pomyślałam, ale wolałam zasięgnąć opinii ekspertek
![]() Dobranoc kochane ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wrócę prawdopodobnie o 17.00 więc będe gdzieś po tej godzinie ![]() Jeszcze na przerwach Gotowe na wszystko porobie brzuszki i rowerek ![]() buziaki ![]() monicka - mocno trzymam kciuki ![]() ps. NolQa nie wiem jak Ci dziękować za ten wątek i wam dziewczyny ![]() ![]() pa ![]()
#227 |
Rozeznanie
|
A mnie ?? Dodasz ?? Mam w moim podpisie wymiary
Biust- 97 cm Pod biustem. - 83 cm Pas. - 87 cm / W najszerszym miejscu czyt. fałdka ;/90 cm Biodra. - 101 cm Udo.- 59,5 cm Waga 71 kg chcę wazyć około 62 i zgubić ten brzuch ![]() Wzrost 173 Wiek 20
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
bardzo fajny watek
juz na poczatku zapalu tu duzo widac mam nadzieje, ze i mi go troszke udzieliceie tez w sumie chce wymodelowac sylwetke tak aby dobrze sie czuc i bez wstydu rozebrac sie na plazy diet stosowac nie potrfie ale od lat staram sie odzywiac zdrowo oczywiscie zdarzaja sie grzeszne potrawy pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to wszystkim dzień dobry ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
![]() ![]() Ja dziś po prostu pałam niespożytą energią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dzisiejszy zaczęłam oczywiście od szklanki wody z cytrynką ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz popakuję rzeczy, doprowadzę swoje włosy do ładu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.Czy moge prosić o dodanie mnie do listy ?? A może możnabyłoby ja edytować i wkleić do pierwszego wątku, tak żeby było widać odrazu jak wejdziemy na nasz wątek ![]() ![]() ![]() ![]() Całuje ![]() ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry wszystkim
![]() ![]() edit: Zaliczyłam właśnie 40 minutek Crunch Workout - Burn and Firm Pilates, aaa... świetne, to, to... ![]() ![]() ![]() Miłego dnia.
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-04-16 o 12:00 Powód: dodałam jeszcze kilka zdań |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Oczywiscie ze dodam cala nasza liste do pierwszego postu na tym watku ![]() I wszystkie chetnie dziewczynki tez zamieszcze na liscie ![]() TYLKO DAJCIE MI CHWILKE CZASU! ![]() CO tu tak cicho sie robi? ![]() ![]()
#234 |
Rozeznanie
|
NoLQa stworzyłaś potwory
![]() ![]() ![]() ![]()
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wieczorkiem zapewne będzie duuużo do czytania. NoLQa jak już znajdziesz ten czas to dodaj także i wymiary. W sumie to one są ważniejsze od wagi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
Weszlam na chwilkę. Ale DOSŁOWNIE na chwilę
![]() ![]() italiaanka widzę, że dużo wiesz na temat prawidłowego żywienia. I dobrze, warto mieć taką osóbkę. Zawsze można się czegoś przydatnego dowiedzieć ![]()
#237 |
Zakorzenienie
|
LISTA Z 15 kwietnia 2007 - WIELKI POCZATEK
1. Madzik =) -
Jeszcze ktos ? ![]() 3. Nolka -
Ti vorrei... condividere con il mondo e tenerti solo per me... Studentka! BLOG - zapraszam Edytowane przez NoLQa Czas edycji: 2007-04-16 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! A ja własnie jestem po obiadku - kuskus z chińską mieszanką
![]() ![]() ![]() P.S. Sorki ze bez polskich znakow ale cos mi sie popsulo ze skrotami klawiszowymi w operze i mi co chwila jakies %$&@ wyskakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Poki co wklejam odswiezona liste kg, ale obiecuje ze w najblizszym czasie pojawia sie rowniez wymiary.. Po prostu dzisiaj jestem zabiegana, mam mase nauki.. a co najgorsze jestem piekielnie rozmarzona i zarazem troszke smutna.. Eh takie zycie
![]() A co do watku i dziewczyn z niego, to baaardzo sie ciesze, ze jest tu tyle motywacji ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.