![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla mamy
A ja mam takie pytanie,z racji tego że mam 14 lat, nie zarabiam itd. czy wypada Mamie kupić tylko jakąś bombonierkę i złożyć życzenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz też jednak spróbować np. upiec torcik lub jakieś ciasto dla niej, na pewno będzie się bardziej cieszyła nawet jeżeli nie do końca się uda ten wypiek. Ewentualnie skorzystać z działu "zrób to sama" i poszukać czegoś co potrafiłabyś sama wykonać.
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja sie zawsze przed wszystkimi okazjami prezentowymi słuchać co tam mama mówi. Zawsze jakoś wyłapię co by jej się przydało i prezent mam trafiony. W tym roku na dzień matki zamówiłam jej suszarko- lokówkę http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_...17643,182.html, bo coś słyszałam ostatnio, że ta która ma zaczyna świrować i raz działa a raz jej się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
A moja Mama dostała od mojej siostry książkę Wojciecha Cejrowskiego, którego bardzo lubi ... z autografem Cejrowskiego i dedykacją dla niej. Bardzo się ucieszyła!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Zrobienie ciasta nie jest przecież kosztowne, mały torcik na bitej śmietanie z brzoskwiniami z puszki to wydatek około 12 zł.
![]() |
#217 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
moja mama jest z tych, co wolą praktyczne prezenty, więc kupiłam jej pomadkę, którą chciała sobie jakiś czas temu kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
moja mamcia w tym roku dostanie - srebrną broszke , 2 płyty kombii ( jakieś wydanie kolekcjonerskie) i rafaello. mam nadzieję że się ucieszy
![]()
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Ja mojej mamie wraz siostrą wykupilam taki 'talon' ('bon') do kosmetyczki na pedicure
![]() ![]()
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
...a ja nadal nie wiem co dać mojej mamie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam koszulkę z napisem "najfajniejsza MAMA na świecie", w piekarniku siedzą ciasteczka i zaraz lecę do ogródka po kwiaty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
digi1 przeglądałam tą stronę z biżuterią. Bardzo mi się podoba. Myślę, że wykorzystam ją niedługo, zbliżają się urodziny przyjaciółki, a ona lubi oryginalne rzeczy. Mamie kupiliśmy z bratem perfumy w e-zakupy, które już dawno sobie upatrzyła, tylko jakoś nie mogła się zebrać, żeby kupić. Zrobiłam to za nią. Powiem, że dostałam bzika, jak zobaczyłam jaki mają wybór i promocje, wahałam się co wybrać, czy nie wymyśleć coś innego, ale ostatecznie padło na mademoiselle coco chanel, czyli to co chciała. Bardzo się cieszyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
Tak przeglądałam tę stronę. Podoba mi się wiele rzeczy. Myślę, że na pewno coś wybiorę. Dzięki i również pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
BAN stały
|
Jednak najlepszym prezentem okazały sie kwiaty-brałam przez poczte kwiatowa e-kwiaty.pl a jak u Was?? Sprawdziły sie prezenty na dzien matki??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
Co do kwiatów to kiedys tez zamawiałam na e-kwiaty.pl i musze sywierdzic ze sa lepsi niz poczta kwiatowa,poniewaz to mniejsza ale solidniejsza firma. Nie lekcewaza ludzi. Wysyłałam kwiaty na urodziny babci i to był trafiony prezent.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
Kupiła ostatnio mamie cały zestaw programów pielęgnacyjnych EVA NATURA (peeling+maseczka - jedna duosaszetka), które może wykonać sobie w zaciszu swojego domu. Powiem Wam, że była i jest nadal z tego prezentu bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Moja Mama ma niedługo urodziny. Z racji, że to okrągła 40, chciałabym kupić jej coś orginalnego
![]() Myślałam nad kalendarzem ze zdjęciami z całego jej życia i najważniejszych wydarzeń lub coś w stylu fotoksiążki. Możecie mi powiedzieć, gdzie mogłabym takei coś zaprojektować i w jakiej mniej więcej cenie? ![]() A może zaproponujecie coś innego ? ![]()
![]() |
#230 |
BAN stały
|
A moja ma imieniny
![]() ![]() <ciach> ten drugi jakiś unowocześniony. Miałyście taki? ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- NiColQa14 znalazłam też taki okaz ![]() ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Prezent dla chorej mamy
Cześć dziewczyny,
liczę na Waszą kreatywność, ponieważ mamy z moim chłopakiem nie lada problem. Jego mama obchodzi za 2 tygodnie 50te urodziny. Jest jednak chora na raka i całe dnie spędza w domu, bo brak jej sił, a co dwa tygodnie jeździ na 2-3 dni do szpitala na chemię. Chcemy kupić jej prezent do 200 zł. Nie wiemy jednak co ![]() chcielibyśmy kupić jej prezent, który wyciągnie ją z domu i z kanapy przed telewizorem, ale boimy się, że znowu będzie to tylko strata pieniędzy... Oczywiście ciuchy, biżuteria i kosmetyki odpadają, bo ona nie ma gdzie tego wykorzystać. Już się zastanawialiśmy nad jakś sreią filmów dvd, bo to by na pewno wykorzystała. Z tym, że to znowu takie zachęcanie jej do siedzenia bezczynnie w domu... Liczę na Waszą pomoc, bo naprawdę jestemy juz bezradni. Z góry dzięki za wszelkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent dla chorej mamy
Jeśli brak jej siło, to prezent wyciągający ją z domu jest nieodpowiedni. No chyba, że seans u kosmetyczki? Wiesz, myśmy w pracy dla chorej na raka koleżanki się składali właśnie na kosmetyki - by mimo choroby poczuła się kobieco, zadbanie. Może kosmetyczne zabiegi (przy okazji wyjście z domu, które ją nie zmęczy) będą miłym prezentem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla chorej mamy
jesli mama lubi kwiaty to warto jej kupic cos takiego, ale radze w doniczce a nie bukiet roz itp., bo postoi kilka dni i dupa :/ albo warto podpatrzec jakich perfum uzywa i zakupic jej flakonik takich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Mysle, ze kosmetyczka to fajny pomysl, ale jeszcze lepiej masaz relaksujacy, albo jedno i drugie. To zalezy jak cenowo, ale za 200zl to masaz calego ciala pownien byc spokojnie
![]() Moja mama ma 50-tke ale dopiero za rok w maju, jednak juz sie zastanawiam co jej dac. No i ostatnio wymyslilam, zeby wykupic jej lot lotnia! Wiem, ze jest to jej marzenie od wielu lat. Musze tylko zadzwonic do aeroklubu i dowiedziec sie jak wyglada zalatwianie czegos takiego. Czy wystarczy zaplacic, czy moze jakies badania trzeba przejsc czy cos. Zupelnie sie nie orientuje. Lot oczywiscie z instruktorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Ja kupię mamie na urodziny masaż relaksacyjny u kosmetyczki całego ciała
![]()
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Radzilabym raczej w gabinecie masazu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Prezent na 50-te urodziny mamy
Moja mama obchodzi 50-te urodziny w grudniu
![]() Mysle nad prezentem. Kurcze ale niewiem ile przeznaczyc kasy. wiec tego wam jak narazie nie powiem. wogole niewiem czy sama bede kupywała jej prezent czy wspólnie z rodzenstwem. wiec prosze o jakies pomysły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na 50-te urodziny mamy
"kupowała"?:P
hm ... a co mama lubi, ma jakieś zainteresowania? itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
BAN stały
|
Powracajac do tematu to chciałam napisac,ze pomysł z kwiatami sprawdził sie i mozna go powtórzyc za rok albo na urodziny. Zamówiłam bukiet na e-kwiaty.pl i gdy kurier doręczył je mamie to reakcja była bardzo pozytywna. Jesli juz to moge polecic włsnei ta kwiaciarnie bo sama przekonałąm sie ze pozytywne opinie o nich sa zasłuzone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.