Prezenty na Dzień Matki - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-23, 18:45   #211
kiiku
Raczkowanie

Dot.: Prezenty dla mamy

A ja mam takie pytanie,z racji tego że mam 14 lat, nie zarabiam itd. czy wypada Mamie kupić tylko jakąś bombonierkę i złożyć życzenia?
kiiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-23, 21:40   #212
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiku Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie,z racji tego że mam 14 lat, nie zarabiam itd. czy wypada Mamie kupić tylko jakąś bombonierkę i złożyć życzenia?
Moim zdaniem wypada.
Możesz też jednak spróbować np. upiec torcik lub jakieś ciasto dla niej, na pewno będzie się bardziej cieszyła nawet jeżeli nie do końca się uda ten wypiek. Ewentualnie skorzystać z działu "zrób to sama" i poszukać czegoś co potrafiłabyś sama wykonać.
Stary 2009-05-23, 23:10   #213
bebebe87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wypada.
Możesz też jednak spróbować np. upiec torcik lub jakieś ciasto dla niej, na pewno będzie się bardziej cieszyła nawet jeżeli nie do końca się uda ten wypiek. Ewentualnie skorzystać z działu "zrób to sama" i poszukać czegoś co potrafiłabyś sama wykonać.
wypada , chyba ze wygrałaś w totolotka i pływasz w kasie
bebebe87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 18:31   #214
Eurynika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiiku Pokaż wiadomość
Nie tylko wypada, ale jestem pewna, że bardzo ją to ucieszy najważniejsze, że pamiętasz!

Ja sie zawsze przed wszystkimi okazjami prezentowymi słuchać co tam mama mówi. Zawsze jakoś wyłapię co by jej się przydało i prezent mam trafiony. W tym roku na dzień matki zamówiłam jej suszarko- lokówkę http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_...17643,182.html, bo coś słyszałam ostatnio, że ta która ma zaczyna świrować i raz działa a raz jej się nie chce.
Eurynika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 20:56   #215
Linka25
Zakorzenienie

A moja Mama dostała od mojej siostry książkę Wojciecha Cejrowskiego, którego bardzo lubi ... z autografem Cejrowskiego i dedykacją dla niej. Bardzo się ucieszyła!
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-25, 07:22   #216
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bebebe87 Pokaż wiadomość
wypada , chyba ze wygrałaś w totolotka i pływasz w kasie
Zrobienie ciasta nie jest przecież kosztowne, mały torcik na bitej śmietanie z brzoskwiniami z puszki to wydatek około 12 zł.
Stary 2009-05-25, 12:03   #217
brioszka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez volleygirl Pokaż wiadomość
No właśnie ja też wpadłam na pomysł, że w tym roku wykorzystam zdjęcia i stworzę z nich prezent. Mój to akurat fotoksiążka, ale w tym samym sklepie - możesz wykonać np odbitki taniej - bodajże w czwartki jest taka promocja:P- w różnych formatach, potem wstawić w ramkę
Robot nie jest wyjątkowy - a wszystko co hand-made lub właśnie zdjęcia itp - wszystko co wymaga jakiejś kreatywności jest zawsze mile widziane
Również jestem zwolenniczką kreatywnych prezentów. W tym roku znalazłam w internecie program na stronie www.print24.pl, w którym zaprojektowałam śliczny 12 stronny kalendarz z różnymi naszymi zdjęciami i wierszykami. Jutro kalendarz powinien dotrzeć do mamy Mam nadzieję, że jej się spodoba. Według mnie jest śliczny, chyba sobie też taki zamówię
brioszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 15:35   #218
marcela23
Raczkowanie

moja mama jest z tych, co wolą praktyczne prezenty, więc kupiłam jej pomadkę, którą chciała sobie jakiś czas temu kupić.
marcela23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-25, 18:30   #219
jodie
Zakorzenienie

moja mamcia w tym roku dostanie - srebrną broszke , 2 płyty kombii ( jakieś wydanie kolekcjonerskie) i rafaello. mam nadzieję że się ucieszy
Stary 2009-05-25, 19:59   #220
wertusia
Zakorzenienie

Ja mojej mamie wraz siostrą wykupilam taki 'talon' ('bon') do kosmetyczki na pedicure wiem ze chciała pojsc wiec bedzie napewno zadowolona

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 12:55   #221
AkuRa
Przyczajenie

...a ja nadal nie wiem co dać mojej mamie...
AkuRa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 13:54   #222
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Ja kupiłam koszulkę z napisem "najfajniejsza MAMA na świecie", w piekarniku siedzą ciasteczka i zaraz lecę do ogródka po kwiaty.
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-02, 21:41   #223
summershine
BAN stały

digi1 przeglądałam tą stronę z biżuterią. Bardzo mi się podoba. Myślę, że wykorzystam ją niedługo, zbliżają się urodziny przyjaciółki, a ona lubi oryginalne rzeczy. Mamie kupiliśmy z bratem perfumy w e-zakupy, które już dawno sobie upatrzyła, tylko jakoś nie mogła się zebrać, żeby kupić. Zrobiłam to za nią. Powiem, że dostałam bzika, jak zobaczyłam jaki mają wybór i promocje, wahałam się co wybrać, czy nie wymyśleć coś innego, ale ostatecznie padło na mademoiselle coco chanel, czyli to co chciała. Bardzo się cieszyła No i ja też się cieszę, bo czasem i ja skorzystam
summershine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 09:04   #224
summershine
BAN stały

Tak przeglądałam tę stronę. Podoba mi się wiele rzeczy. Myślę, że na pewno coś wybiorę. Dzięki i również pozdrawiam
summershine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 12:27   #225
emerka
BAN stały

Jednak najlepszym prezentem okazały sie kwiaty-brałam przez poczte kwiatowa e-kwiaty.pl a jak u Was?? Sprawdziły sie prezenty na dzien matki??
emerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 19:49   #226
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam koszulkę z napisem "najfajniejsza MAMA na świecie", w piekarniku siedzą ciasteczka i zaraz lecę do ogródka po kwiaty.
Bardzo miły prezent, gdybym była mamą, chciałabym taki
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 08:32   #227
danka11
BAN stały

Co do kwiatów to kiedys tez zamawiałam na e-kwiaty.pl i musze sywierdzic ze sa lepsi niz poczta kwiatowa,poniewaz to mniejsza ale solidniejsza firma. Nie lekcewaza ludzi. Wysyłałam kwiaty na urodziny babci i to był trafiony prezent.
danka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-08, 19:14   #228
baska1233
Przyczajenie

Kupiła ostatnio mamie cały zestaw programów pielęgnacyjnych EVA NATURA (peeling+maseczka - jedna duosaszetka), które może wykonać sobie w zaciszu swojego domu. Powiem Wam, że była i jest nadal z tego prezentu bardzo zadowolona
baska1233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-08, 22:14   #229
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Moja Mama ma niedługo urodziny. Z racji, że to okrągła 40, chciałabym kupić jej coś orginalnego
Myślałam nad kalendarzem ze zdjęciami z całego jej życia i najważniejszych wydarzeń lub coś w stylu fotoksiążki. Możecie mi powiedzieć, gdzie mogłabym takei coś zaprojektować i w jakiej mniej więcej cenie?
A może zaproponujecie coś innego ?
Stary 2009-07-10, 13:10   #230
violet77
BAN stały

A moja ma imieniny Możesz skorzystać z mojego pomysłu depilator! tylko który?
<ciach>
ten drugi jakiś unowocześniony. Miałyście taki?

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

NiColQa14 znalazłam też taki okaz <ciach> Może Ci się przyda : A ja im więcej oglądam, tym większy mam dylemat! Zaraz oszaleje

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2009-10-16 o 18:17
violet77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 10:59   #231
evka007
Przyczajenie

Prezent dla chorej mamy

Cześć dziewczyny,

liczę na Waszą kreatywność, ponieważ mamy z moim chłopakiem nie lada problem. Jego mama obchodzi za 2 tygodnie 50te urodziny. Jest jednak chora na raka i całe dnie spędza w domu, bo brak jej sił, a co dwa tygodnie jeździ na 2-3 dni do szpitala na chemię.
Chcemy kupić jej prezent do 200 zł. Nie wiemy jednak co Na gwiazdkę dostała od swoich synów prezent w postaci wpłaconej w biurze podróźy zaliczki na dowolną wycieczkę. Jednak stan zdrowia nie pozwala jej na wykorzystanie tego prezentu :/ Jakiś czas temu dostała od swojej siostry kijki do nordic walking, zeby ułatwić jej spacerowanie, ale też leża w szafie :/
chcielibyśmy kupić jej prezent, który wyciągnie ją z domu i z kanapy przed telewizorem, ale boimy się, że znowu będzie to tylko strata pieniędzy...
Oczywiście ciuchy, biżuteria i kosmetyki odpadają, bo ona nie ma gdzie tego wykorzystać.
Już się zastanawialiśmy nad jakś sreią filmów dvd, bo to by na pewno wykorzystała. Z tym, że to znowu takie zachęcanie jej do siedzenia bezczynnie w domu...
Liczę na Waszą pomoc, bo naprawdę jestemy juz bezradni.
Z góry dzięki za wszelkie propozycje
evka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 14:03   #232
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Prezent dla chorej mamy

Jeśli brak jej siło, to prezent wyciągający ją z domu jest nieodpowiedni. No chyba, że seans u kosmetyczki? Wiesz, myśmy w pracy dla chorej na raka koleżanki się składali właśnie na kosmetyki - by mimo choroby poczuła się kobieco, zadbanie. Może kosmetyczne zabiegi (przy okazji wyjście z domu, które ją nie zmęczy) będą miłym prezentem?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 22:20   #233
miskawiska
Przyczajenie

Dot.: Prezent dla chorej mamy

jesli mama lubi kwiaty to warto jej kupic cos takiego, ale radze w doniczce a nie bukiet roz itp., bo postoi kilka dni i dupa :/ albo warto podpatrzec jakich perfum uzywa i zakupic jej flakonik takich
miskawiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 10:18   #234
molly18
Raczkowanie

Mysle, ze kosmetyczka to fajny pomysl, ale jeszcze lepiej masaz relaksujacy, albo jedno i drugie. To zalezy jak cenowo, ale za 200zl to masaz calego ciala pownien byc spokojnie Zycze powodzenia!

Moja mama ma 50-tke ale dopiero za rok w maju, jednak juz sie zastanawiam co jej dac. No i ostatnio wymyslilam, zeby wykupic jej lot lotnia! Wiem, ze jest to jej marzenie od wielu lat. Musze tylko zadzwonic do aeroklubu i dowiedziec sie jak wyglada zalatwianie czegos takiego. Czy wystarczy zaplacic, czy moze jakies badania trzeba przejsc czy cos. Zupelnie sie nie orientuje. Lot oczywiscie z instruktorem Och, juz sie sama nie moge doczekac! Mam nadzieje, ze uda mi sie to zalatwic
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 19:48   #235
leseurr
Rozeznanie

Ja kupię mamie na urodziny masaż relaksacyjny u kosmetyczki całego ciała
Stary 2009-08-07, 09:08   #236
molly18
Raczkowanie

Radzilabym raczej w gabinecie masazu.
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:58   #237
Czarna018
Rozeznanie

Prezent na 50-te urodziny mamy

Moja mama obchodzi 50-te urodziny w grudniu
Mysle nad prezentem. Kurcze ale niewiem ile przeznaczyc kasy. wiec tego wam jak narazie nie powiem. wogole niewiem czy sama bede kupywała jej prezent czy wspólnie z rodzenstwem. wiec prosze o jakies pomysły
Czarna018 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 14:50   #238
ocziko
Raczkowanie

GG do ocziko
Dot.: Prezent na 50-te urodziny mamy

"kupowała"?:P

hm ... a co mama lubi, ma jakieś zainteresowania? itp. Sprecyzuj , to będzie łatwiej Ci doradzić:P
Stary 2009-08-12, 21:10   #239
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Prezent na 50-te urodziny mamy

weekend w spa? /ja to planuje mojej kupic na 50tke/
Stary 2009-08-12, 21:41   #240
danka11
BAN stały

Powracajac do tematu to chciałam napisac,ze pomysł z kwiatami sprawdził sie i mozna go powtórzyc za rok albo na urodziny. Zamówiłam bukiet na e-kwiaty.pl i gdy kurier doręczył je mamie to reakcja była bardzo pozytywna. Jesli juz to moge polecic włsnei ta kwiaciarnie bo sama przekonałąm sie ze pozytywne opinie o nich sa zasłuzone.
danka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości