![]() |
#211 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Kiedy przeceny?
u nas w szczecinie jest ta sukienka i jest jeszcze czarna. ale powiem Ci ze prezentuje sie beznadziejnie na czlowieku - przymierzalam i sie zalamalam - talia jest za wysoka i ogolnie juz nie wyglada ona tak fajnie jak na wieszaku
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
A jak sytuacja na dzień dzisiejszy w Galerii Kazimierz albo Krakowskiej???miłam jechać dziś na zakupy, ale stypendium nie przelali:/i kurde nie wiem czy w przyszłym tygodniu mogę spodziewać się jeszcze czegoś fajnego
![]()
![]() |
#213 |
Anomalia
|
Bylam wczoraj i (Szczecin)
House - 55 % Top Secret - 50 % Carry - od 50% do 70 % marycha0033, przecenione czarne bojówki są w Trollu, chyba też w Reversed. zależy gdzie mieszkasz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
byma dzis w M1 (Zabrze)
House 55% Bigs Star - wybrane modele po 99zl Wrangler, Lewis -129, 149 wybrane modele KMX - drobne przeceny, bluzki, koszule Orsay - nic ciekwego tyle co zauwazylam bo bylam bardzo krotko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Mia a w tym big starze, czy wranglerze to wybrane modele mozna rozumiec jako rurki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Wie ktos mzoe cos na temat kIng Crossa w Poznaniu? Chodzi mi o sklepu croop, orsay, house hmm h&m ? itp itd
![]()
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj też tam byłam, po świętach przybyło troche piedziędzy a tu nic ciekawego.Myslałam że w new yorkerze bedzie coś ciekawego a tu klapa,tak samo w plejdzie bytom,może ja jestem tak wybredna ?? A niewiesz czy w new yorker będa jakieś przeceny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
W housie nie widziałam zandych spodni narciarkich, bynajmniej ja.
Wiecie co z nwej yorkerem?
![]() |
#221 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak się tam zapuszczam to do Ikeii czasem tylko zajrze gdzie niegdzie. Teraz jesli jeżdze do Czech to do Bohumina gdzie są taniuśkie rzeczy jeansy od 20zł do 40zł, swetry od 15zł do 30zł, buty takie co na allegro schodzą od 50 do 150zł tam są od 20zł do 50zł. Tłok tam jest po połudbiu i w sobote niesamowity przecisnąć się nie idzie nigdzie. Aha no i kurtki z futerkiem od 30 do 60zł do koloru do wyboru.Ale trzeba by było się wybrać do shopping parku tylko bo New Yorker w centrum i inne sklepy wykańczają chodzeniem samym.
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z małych rozmiarów strasznie przebrane wszystko, bez rewelacji. Głównie królują motywy trupiej czaszki, cekiny, brokacik i inne "szczęścia". Może w H&M Hcoś znajdziesz, takie zwykłe sweterki przecenione 30, 50 %. W Promodzie jest dużo ładnych rzeczy, większość przecenionych. Nie są tanie jak barszcz, trzeba wydać minimum 69 zł, ale Promod jest raczej drogi, więc nawet po przecenach nie można liczyć na bluzki za 19 zł. W Cubusie, prawie cały asortyment jest przeceniony. Swetry od 70 do 90 zł. Sukienki z golfem. Rozmiary zazwyczaj są. W Zarze, nic ciekawego. Małe przeceny, duże rozmiary. Z Li XL można znaleźć long'i za np. 19 zł. Hmmm... w Bershce same cekiny i brokaty, w Pull & Bear dużo sportowych rzeczy, W Stradivariusie też sporo elementów świecących. To sklepy, do których ja zaglądam, więc co w reszcie? Nie mam pojęcia.
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
go sport ma niby od wczoraj wyprzedaz, ale bylam i jakos nie rzucila mi sie w oczy. chociaz np. sporo butow sporowych przecenili
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
dzieczyny a jak to jest z ta przecena w HOUSIE?
te 55% to na wszystko<odlicza sie od ceny z metki,tak jak wczesniej przy akcji -33%> czy tylko na wybrane rzeczy? bo podoba mi sie bluzeczka,ale 60zl za ciuszek z krotkim rekawem w styczniu to wydaje mi sie sporo...ale gdyby odjac od tego 55% ![]() jade dzis do Klifu wiec wieczorem zdam relacje z przecen i lowow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
puchatkowa za dobrze by bylo :P
Milky_quartz nie widzialam zadnych spodni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
fakt za dobrze
![]() co do new yorkera to bylam tam kilka dni temu i szczerze mowiac sa jakies przeceny bo byly juz i wieszaki po 19,99zl, ale jak dla mnie nic specjalnego (no i nic cieplego bo takie tanie to tylko jakies t-sherciki). zadne kurtki ani inne takie plaszczyki zimowe nie byly poprzeceniane jeszcze. troche przecenionych jeansow na 79,95zl i troszke roznych marynareczek tez po 79,95. ale nic mi w oko nie wpadlo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
ja sie wybieram do KC Poznań w poniedziałek pomiedzy zjeciami, wiec na pewno zdam relacje
![]() ![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z Platana (zabrze) wiecie co nic nie ma
![]() kupilam jeden sweter w carry z zalem bo za 70zl. tam jest przecena od - 50% do - 70% na wybrane modele, ta najwieksza przecena - polowa z cen co sa teraz jeszcze bedzie bo pytalam Pan przy kasie. w reserved to co mi sie podobalo bylo -10%. w pretty girl z tylu jeden czy dwa wieszaki, same czarne bluzki i biale koszule. z zakietow czy spodnic nic. ogolnie beznadzieja. chyba mma ostatnio pecha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ja byłam dzisiaj w Starym Browarze i muszę powiedzieć że nic specjalnie mnie nie zainteresowało
![]() za tydzień wybiorę się mam nadzieję do M1 i może w końcu kupię te moje wymarzone rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Dobijaja mnie dlugie kolejki do przymierzalni
![]()
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Wszystko w jednym miejscu
![]() http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=253 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a nie wiecie jak ma sie sytuacja w rzeszowie?
bo planuje sie wybrac chyba po 15 i boje sie, ze moze byc juz po przecenach.. ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam wczoraj w Silesia City Center i z przecenami wg mnie krucho
![]() Przecen dużo w Zarze (jedyne miejsce, w którym coś kupiłam) oraz w Orsay - ale ludzi koszmarnie dużo i odechciewa się na samym wstępie ![]() Kompletna porażka w Reserved, przecen malutko i w koszmarnych rozmiarach (drobne dziewczyny mogą zapomnieć o kupnie czegokolwiek ![]() W H&M przecenione tylko "dziwne" rzeczy, w dodatku kiepskiej jakości, nic z Basic'u nie jest nawet o grosz przecenione chociaż zostały tylko po 2-3 sztuki.
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym ja zamelduję : Troll - 50% prawie na wszystko Reporter - 50& na ok. pół kolekcji Top Secret - niby 50% ale i tak drogo jak dla mnie, a niekotre sweterki wogole nie sa przecenione DiVerse - bluzy od 69 zł, bluzki od 39 ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga jak bylo -33%od ceny na metce to moje bluzeczki zostaly schowane chyba na zaplecze,bo bylam w 2 Housach i nigdzie ich nie znalazlam,a jak sie tylko promocja skonczyla to wyrosly jak grzyby po deszczu ![]() A co do KLIFU: VERO MODA-no tu mozna troche poszalec-byly spodenki po 65 zlotych, koszule po 45-65 <zaleznie od ceny wyjsciowej>,troszke bluzek po 15zlotych<mocno przebrane>oraz swetry za okolo 50zl. Rowniez rzeczy na wieszakach poprzeceniane-zakiety,spodnie<takie bardziej eleganckie,oraz dzinsy>,rozne topy,ale tu ceny juz wyzsze... KappAhl- troche wieszakow z przecenionymi topakimi,spodnicami itp,ale wszystko w duzych rozmiarach. Z bizuterii i dodatkow przecenione tlyko pojedyncze sztuki,a ceny i tak nie powalaja. H&M- moim zdanime porazka-zdecydowanie mniej przecne niz w innych trojmiejskich h&m'ach, glownie kurtki,troche sweterkow-raczej ciezko o jakies fajne modele. Spodnie nie stanialy ani o zlotowke :/ Cubus-sporo przecenionych swetrow i sweterkow,troszke imprezowych topow. Byly tez dzinsy za 50% ceny,ale pozostaly jedynie rozmiary od 40 wzwyz... Reserved-sporo przeceninych dodatkow-torby w duzo nizszych cenach, tak samo szaliki <srednio po 19zl>i czapki. Carlings/ Bik Bok- torche przecenionych spodni,glownie Levis'y i LEE po 199zlotych, poza tym z damskich ciuszkow sweterki i koszule w nizszych cenach,ale to niemal te same rzeczy ktore wisaly juz ponad miesiac temu... Ja sama z sobotnich lowow przywiozlam jedynie czapeczke z daszkiem z Reserved, bo przecenie z 30na 14 zlotych nie moglam sie oprzec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki to wg Ciebie, koszmarny rozmiar? 40? Błagam, litości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, wiecie kiedy sa najlepsze promocje na takie plaszczyki z materialu, nie jakies super cieple, ale tez chcialabym, żeby mialy jakas podszewke czy cos w tym stylu...
Bylam dzis w arkadii, ale nie znlazlam nic wartego kupienia, a jeśli już było cos fajnego to cena taka, ze fi, fiu.... P.S. dolaczam zdjecie plaszczyka, który jest mniej wiecej w moim stylu (może nie ten wzor i ciut inny model) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.