![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(
Cytat:
![]() Mnie czeka obrona licencjatu i chce iść w spódnicy i szukam bardziej rozkloszowanej ale ciężko mi jest taką znaleźć. Znalazłam jedną ale usłyszałam, że ma same duże rozmiary, a ja na to, że potrzebuje mniejszy, a ona "no potrzebuje Pani bardzo malutki". Ten tekst mnie rozwalił.
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyżej te same wymiary nóg. xD i ten sam wzrost ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() edit zrobiłam zdjęcie swoim i chyba je troszkę wyidealizowałam moje nie są takie ładne to moje krzywulce i do tego jeszcze w bliznach ![]() Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2009-04-14 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
do kariera 85
Taaakie nogi jak Ty masz to moje marzenie!!! i wcale nie są krzywe są śliczne zgrabne i wogóle...aż mi przykro że ja mam takie straszne... ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- cwicze te nieszczęsne łydki ale na razie efektów nie widac...ale to na razie 2 tydzień...poczekamy zobaczymy Edytowane przez kotek23 Czas edycji: 2009-04-14 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
a oto zdjecia ktore udalo mi sie znalezc
nie sa to zdjecia calych nog...jak widzicie ..nie mam aparatu obecnie dlatego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Przejrzałam cały wątek, tylko pare zdj. przedstawiało naprawde chude nogi, reszta jest ok;-)
Ja tez mam taki problem, wysoka chuda.. przerwa między udami(;DD) .. co lepsze ja się tak przyzwyczaiłam do rurek że cały czas w nich śmigam, i nie wiem nawet czy mi pasują ale sie przyzwyczaiłam i co poradze ;] teraz latoo się zbliża wielkimi krokami i już się obawiam co to będzie, tzn jak wyjde na ulice w szortach ..zgroza ;OO w mini b.rzadko chodze, zresztą mam tylko jedną , i może dobrze bo wyglądam nie za dobrze ;[
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Kariera85 , wydaje mi sie że mamy podobne nóżki. Ja postanowiłam się wyleczyć z kompleksów, dosyć już ukrywania swoich nóżek i jak tak zaczełam im pstrykać zdjęcia, to stwierdziłam że nie są takie złe. To ja chyba przywiązuję do nich zbyt dużą wagę. Jak widać na zdjęciu nóżki nie łączą się troszkę w łydkach no i sa chude
![]() Edytowane przez louve14 Czas edycji: 2011-10-09 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
louve :
też masz ładne nóżki, ja też bym wrzuciła swoje ale nie wiem jak można tu wrzucic fotki... ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- louve: masz ładne nogi jak ja zrobie jakieś foty to też wrzuce jak mi się udawtedy zobaczycie chouude nogi... ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- do louve: masz ładne nogi jak ja wrzuce foty to dopiero zobaczycie chude nogi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kotek23, fotki wrzucasz poprzez klikniecie spinacza na gorze na pasku zaraz za wyborem czcionki itd. lub na dole poprzez "zarzadzaj zalacznikami" pozniej w nowootwartym okienku zalaczasz swoje fotki z kompa i dajesz "zaladuj" pzdr ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
oj dzięki śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam ten sam problem chude nogi ;/ wstydze sie wyjść gdziekolwiek w spodnicy. za miesiac bede miała komer i trzeba isc w sukience a te chude nogi ;/
wymiasry: kostka 20 . łyska 30 udo 47 . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
oj laski kochane jestescie ale naprawde prosze o powage
![]() niestety czas noszenia kozaków ostatecznie minął, a moje kozaczurki z zamszu pod kolanko tak pieknie maskowały moje pałąkowate odnóża :P louve14: ![]() przyjrzyj się proszę moim fotom i porownaj długośc płetwo-stopy z piszczelem ![]() bardzo żałuję ale nie mamy takich samych nóżków ![]() ![]()
Małgoszova Entertainment presents: overcoming imperfections Episode I: Killing the ogre![]() Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć Edytowane przez kariera85 Czas edycji: 2009-04-23 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
moje odnoza. powiedzcie szczerze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
AGA :)
|
Moje
![]() Chude i w bliznach:/ chociaż teraz noszę rajty 100den i jest lepiej, nie wyglądają aż tak chudo. Co nie zmienia faktu, że są.
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mam diokladnie takie same te nogi....masakra.jak na nie patrze ale ostanio nawet znalazalm fajan spodniczke..wiec mysle ze kto bedzioe patrzal na moje nogi...bedzie sie nia zachywcal;d he jakos to musi byc przeciez lepiej jest byc szczuplym niz za grubym...jesz ile chceszheh powiedzcie ze sie ze mna zagadzacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
oj mam dokładnie takie same nogi jak AG 4...a dokładnie takie jak na pierwszym zdjęciu...powiemWam laseczki że cwicze intensywnie i skacze na skakance i już widze rezultaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
a ja mam udo 43 bo ostatnio mierzyłam
kiedyś bardzo przejmowałam się swoimi nogami, zwłaszcza ze są nieproporcjonalne do tułowia, bo mają ponad metr. Ostatnio kupiłam srebrno-czarne opalizujące rajstopy i wyglądają ok. Chudsze nogi na pewno są lepsze niż te z celulitem ;p
![]() |
#232 |
|
ooo to widzę, że nie jestem sama. Jeden powód do radości jest
![]() Na tych zdjęciach i tak mam już lepsze nogi niż jeszcze kilka lat temu... Naprawdę były przerażająco chude, no ale taką mam figurę i nic na to nie poradze. Teraz już nabrałam trochę ciała i myślę że jest ok. Jeszcze kilka kg i będę w ogóle zadowolona. kotek będę więc ćwiczyć ![]() Przede wszystkim jezdzić na rowerze. jana12 noś śmiało spódniczkę ![]() Ja już przestałam się tym przejmować i przełamałam się. Noszę szorty i spódnice. Do rajtek 100den. i to czarnych ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Aga w tych rajtach fajnie wygladasz mimo tego ze sa czarne ;-) Ja bym sie nie odważyła ubrac czarnych. Boje sie tego co moze wyszczuplic...
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
A ja mam i chude i z cellulitem
![]() ![]() ![]() 168 cm / 47 kg na czczo. Niestety nie mam nic żeby zmierzyć obwody ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Czesc kochane!
Jetsem tutaj nowa,postanowialam sie zalogowac bo przypadkowo trafilam na ten temat...Nie wiem co wy chcecie od swoich nog-naprawde sa sliczne i nie wygladaja na chude.Prawie kazda z was jest dosc niska w porownaniu do mnie wiec az tak to nie razi jak wam sie moze wydawac. Ja mam 180cm,51kg-w ciazy przytylam do 72kg ale wszystko rozeszlo sie niestety ![]() ![]() Teraz w czerwcu i we wrzesniu ide na wesela i juz kupilam sukienke cos w stylu Alicji z krainy czarow,taka przed kolana i jest problem bo coraz bardziej mam obawy zeby w niej wyjsc. Co do chodzenia w spodenkach to udalo mi sie w nich wyjsc dwa razy podczas ciazy bo wtedy brzuch przyslanial mi nogi i jakos nie skupialam sie na nich tylko na nim heheh ![]() Co do sukienki to ani razu,ale kupilam sobie rajstopy filetowo-czarne we wzory-romby i miniowke czarna i teraz mina wieki kiedy to zaloze i wyjde...ehh... Jak podladuje aparat to wstawie fotki moich nog to same ocenicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Oglądalam wasze zdjecia i w ogole i musze stwierdzic ze macie bardzo ładne i zgrabne nózki i możecie smiało chodzic w spodniczkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czemu ale nie lubie swojego ciała a szczególnie nóg !!!
Mam 180 cm i waze tylko 48 kg. ... tak 48 kg a do tego mam 15 lat !!!! tylko 15 lat ...nie wiem w co sie mam ubierac w taka pore jak np lato jak kolezanki pytaja sie mnie czy nie mam anoreksji ...to jest dla mnie bardzo smutne ...chciałabym miec grube nogi ...prosze o rade !!!! A i jestem z np (niepełnosprawna) wiec tez jest mi ciezko ale na serio prosze o rade codziennie bede czekac na wasza odpowiedz w co mam sie ubierac ???(Prosze) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
|
Mada te czarne rajty są grubsze, dlatego nie wyszczuplają nóg.
Mam 100 Den i naprawdę ok, z kolei jak ubiorę cieńsze,. zdaje się że 40 albo 60 den szare legginsy to one tak przylegają do nogi jakoś że wygląda jak patyk :/ beatakob mam chyba 1 mniej niż ty i ważę kg mniej ![]() mamy podobne sylwetki, jednak patrząc na Twoje zdjęcie wydaje mi się, że jednak wyglądasz grubiej (to komplement ![]() Też zauważyłam u siebie niewielki cellulit i zaczynam walkę. patuśko faktycznie jesteś szczuplutka. No, ale jesteś jeszcze młoda. Ja w Twoim wieku wyglądałam tak samo i wszyscy myśleli, że choruję na anoreksję. Taką miałam budowę ciała, jadłam normalnie, nigdy się nie odchudzałam, przeciwnie - bardzo chciałam przytyć, ale nic z tego nie wychodziło. Z wiekiem jednak się nieco bardziej zaokrągliłam i moja figura coraz bardziej mi się podoba, chociaż nadal jestem szczupła, no ale mam już jakieś kształty. Nie przejmuj się docinkami koleżanek, wiem, że to boli, no ale staraj się nie zwracać na to uwagi ![]() Co do ubioru to ja w tym wieku ubierałam się na działach dziecięcych. Nawet dziś czasami to robię ![]() Staraj sie unikać ciuchów bardzo obcisłych, przylegających do ciała. Może jakieś tshirty z dużymi, fajnymi motywami? albo tuniki w jakieś duże kwiaty? ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Do niedawna miałam kompleksy związane z tym, że mam za chude nogi. Powoli zaczynam się do nich przekonywać. A co wy sądzicie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
masz ladne nogi, naprawde, smialo je pokazuj
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.