Ślubne wpadki - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-17, 19:08   #211
Netula
Raczkowanie

Dot.: Ślubne wpadki

U nas calkiem niedawno Panna Mloda wracajac juz w welonie od fryzjerki miala wypadek samochodowy. O lusterko rozwalila sobie czolo. Na pogotowiu szybko jej to spejalnymi plastrami przyklejono. Wrocila sie do fryzjera by zmienic fryzurke by nie blo czola widac. Slub sie odbyl lecz z 20minutowym opuznieniem.. Cale szczescie ze mloda nie byla jeszcze w slubnej sukience..
Netula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-17, 19:16   #212
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Netula Pokaż wiadomość
Cale szczescie ze mloda nie byla jeszcze w slubnej sukience..
powiedziałabym raczej 'całe szczęście, że nic gorszego się nie stało'. sukienka jest w tym momencie najmniej ważna.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-20, 12:47   #213
-agniesia-
Wtajemniczenie

U mnie poważnych wpadek nie było. Jedyna to z kierowcą, który miał zawieźć gości z hotelu to kościoła, a nie wiedział, gdzie jest kościół. Najpierw zapytał gości, którzy myśleli, że to żart, bo jako przyjezdni nie mięli pojęcia jak dojechać do kościoła, a potem zatrzymywał się po drodze i pytał obcych ludzi jak dojechać Prawie się spóźnił, a po mszy oświadczył, że zaraz odjeżdża, bo za chwilę ma następny ślub i część gości musiała zrezygnować z składania mi życzeń pod kościołem i na szybko wsiadać do autokaru, bo inaczej nie mieliby jak dotrzeć na salę Całe szczęście, że miałam gości z poczuciem humoru, obrócili to w żart i kazali mi się nie denerwować
Przysięga przebiegła bez potknięć, ale w czasie jednej z modlitw ksiądz pomylił imię mojego męża i zaczął mówić: "Pobłogosław Agnieszkę i Sebastia..ee.. Przemysława.." Moje kochanie przez całe wesele pytało kto to jest Sebastian
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 10:57   #214
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Przysięga przebiegła bez potknięć, ale w czasie jednej z modlitw ksiądz pomylił imię mojego męża i zaczął mówić: "Pobłogosław Agnieszkę i Sebastia..ee.. Przemysława.." Moje kochanie przez całe wesele pytało kto to jest Sebastian
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 11:36   #215
Bunny_82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Netula Pokaż wiadomość
U nas calkiem niedawno Panna Mloda wracajac juz w welonie od fryzjerki miala wypadek samochodowy. O lusterko rozwalila sobie czolo. Na pogotowiu szybko jej to spejalnymi plastrami przyklejono. Wrocila sie do fryzjera by zmienic fryzurke by nie blo czola widac. Slub sie odbyl lecz z 20minutowym opuznieniem.. Cale szczescie ze mloda nie byla jeszcze w slubnej sukience..

31.10.2008

Aniołek [*] 12.10.2011 - 16 tc

Bunny_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 13:06   #216
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
U mnie poważnych wpadek nie było. Jedyna to z kierowcą, który miał zawieźć gości z hotelu to kościoła, a nie wiedział, gdzie jest kościół. Najpierw zapytał gości, którzy myśleli, że to żart, bo jako przyjezdni nie mięli pojęcia jak dojechać do kościoła, a potem zatrzymywał się po drodze i pytał obcych ludzi jak dojechać Prawie się spóźnił, a po mszy oświadczył, że zaraz odjeżdża, bo za chwilę ma następny ślub i część gości musiała zrezygnować z składania mi życzeń pod kościołem i na szybko wsiadać do autokaru, bo inaczej nie mieliby jak dotrzeć na salę Całe szczęście, że miałam gości z poczuciem humoru, obrócili to w żart i kazali mi się nie denerwować
hehee fajny motyw z tym Sebastianem pewnie smiesznie wyszlo
Stary 2007-08-21, 16:07   #217
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hehee fajny motyw z tym Sebastianem pewnie smiesznie wyszlo
No dobra -agniesia- to teraz przyznawaj sie jak to było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-21, 16:33   #218
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
No dobra -agniesia- to teraz przyznawaj sie jak to było
No co Wy, nie mogę, jeszcze się małżonek na to natknie
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 20:16   #219
Yazowa
Raczkowanie

GG do Yazowa

wpadki wpadki wpadki.... hm... nerwy, łzy, stres... wyszliśmy z domu godz za wcześnie msza na 15:30 do kościoła z mojego domku raptem 15 min, jedziemy w pięknym, ozdobionym i głośnym samochodowym orszaku a na zegarku 14:30- masakra. Dzwonie do brata który jedzie z tyłu a on- dawaj na miasto i tak trąbiąc 40 km/h pruliśmy... a wskazówki jakby do tyłu szły... to kazałam do parku jechać na sesje zdjęciową z rodzinkami wyszła pięknie fot nr 1. Przed kościołem zauważyłam że mój mąż ma na rękawie uroczą metkę garnituru z nazwą firmy- jak sam stwierdził- myślał że tak ma być i tylko mnie jeden dzień w domu brakło więc na fot nr 2 prezentacja metki a na fot nr 3 patrzymy się w stronę gdzie szwagier męża odgryza ową niespodziankę ...przed salą weselną kieliszek rozbiłam za 3im razem reszta poszła sprawnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WESELE U AGI I JACKA 026.jpg (100,0 KB, 1727 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0676.jpg (103,4 KB, 1878 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0711.jpg (85,4 KB, 1703 załadowań)
Stary 2007-08-22, 20:36   #220
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yazowa Pokaż wiadomość
wpadki wpadki wpadki.... hm... nerwy, łzy, stres... wyszliśmy z domu godz za wcześnie msza na 15:30 do kościoła z mojego domku raptem 15 min, jedziemy w pięknym, ozdobionym i głośnym samochodowym orszaku a na zegarku 14:30- masakra. Dzwonie do brata który jedzie z tyłu a on- dawaj na miasto i tak trąbiąc 40 km/h pruliśmy... a wskazówki jakby do tyłu szły... to kazałam do parku jechać na sesje zdjęciową z rodzinkami wyszła pięknie fot nr 1. Przed kościołem zauważyłam że mój mąż ma na rękawie uroczą metkę garnituru z nazwą firmy- jak sam stwierdził- myślał że tak ma być i tylko mnie jeden dzień w domu brakło więc na fot nr 2 prezentacja metki a na fot nr 3 patrzymy się w stronę gdzie szwagier męża odgryza ową niespodziankę ...przed salą weselną kieliszek rozbiłam za 3im razem reszta poszła sprawnie
Yazzowa - uwielbiam Cię
że też pamiętasz takie wpadki..
freshona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 08:57   #221
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Superowo!! w tym szale slubnym rozne dziwne rzeczy sie dzieja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-23, 09:41   #222
becia_leszno
Zadomowienie

GG do becia_leszno

Hmmmmmm... wpadek jakiś gigantycznych u nas nie było, ale dopiero po wszystkim dotarlo do mnie jakiego mialam stresa :P Przed weselem molestowałam orkiestrę, że zorganizowali kilka zabaw według mojego pomysłu, żeby na oczepinach przeczytali list mlodemu itp... po weselu płacimy orkiestrze a oni mnie zaczynaja przepraszać, że nie było tego.. tego... i tego... a ja ze zdziwieniem na nich patrze hehe bylo tak pięknie, że nawet nie zauważylam haha
becia_leszno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 15:29   #223
Yazowa
Raczkowanie

GG do Yazowa

freshona , SoNeRa... pamiętam bo to jakby wczoraj było a teraz coś dla Was... tylko ciiiiiiiiiiiiii bo wujek by mnie zabił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1385.jpg (69,7 KB, 1662 załadowań)
Stary 2007-08-23, 15:43   #224
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
freshona , SoNeRa... pamiętam bo to jakby wczoraj było a teraz coś dla Was... tylko ciiiiiiiiiiiiii bo wujek by mnie zabił
Ale dajesz czadu - porzadnie!!!Pozdrawiam
Stary 2007-08-23, 17:03   #225
Yazowa
Raczkowanie

GG do Yazowa

fotka zrobiła furorę tylko wujek był niezadowolony flaszeczkę wcisnęła mu jego żonka sprzątam teraz i nie mam jak poszukać innych będę wieczorkiem. ( spod łóżka w sypialni odkurzacz dalej wciąga ryż a miejsce zabaw mojego męża-kącik komputerowy a dokładniej monitor prysnęłam raidem a nie pronto- "pachnie" tu uroczo )
buziam
Stary 2007-08-23, 17:14   #226
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
fotka zrobiła furorę tylko wujek był niezadowolony flaszeczkę wcisnęła mu jego żonka sprzątam teraz i nie mam jak poszukać innych będę wieczorkiem. ( spod łóżka w sypialni odkurzacz dalej wciąga ryż a miejsce zabaw mojego męża-kącik komputerowy a dokładniej monitor prysnęłam raidem a nie pronto- "pachnie" tu uroczo )
buziam
Hehe nie dziwię się - najlepsze są takie zdjęcia "z życia wzięte" anie jakieś ustawiane. A co do "pomyłek"-ostatnio zamiast psiknąć bluzkę wodą odświeżającą Lenora użyłam płynu do mycia szyb
Całe szczęście, że się nic nie odbarwiło
Pozdrawiam
Stary 2007-08-23, 20:16   #227
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

No nie! Yazowa, dziś mnie po prostu powaliłaś
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 20:22   #228
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Niezłe zdjęcie
Stary 2007-08-23, 20:30   #229
Yazowa
Raczkowanie

GG do Yazowa

jestem jestem tyle uśmiechów - wuja byłby dumny zanim mój Jacuś wrócił włączyłam raida na komary- smrodek ten sam , więc nie wyskoczyłam z tekstem że mam nowy środek na monitorki
freshona widzę że nie tylko ja mam wpadki typu chowanie czajnika do lodówki a może to miłość ? oby... i niech żyje wiecznie
buziam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-23, 20:42   #230
Kasiunia26
Raczkowanie

GG do Kasiunia26

hmmm
U nas większych wpadek nie było chociaż.....
Po złożeniu przysięgi ksiadź bez wczęsniejszego ustalenia bądź uprzedzenia wypowiedział cudowne słowa do mojego męża " a teraz Michale mozę legalnie pocałowac swoją żonę" a ja myslałam ze to tylko na filmach .....
Pozatym po wyjsciu z kościoła naszym małym gościom tak bardzo spodobało sie rzucanie! w nas ryzem ze jeszcze troche i miałambym ślady do końca życia<lol2> pozatym wszysytko zgodnie z planem, pozdrawiam
Kasiunia26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 09:53   #231
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiunia26 Pokaż wiadomość
hmmm
U nas większych wpadek nie było chociaż.....
Po złożeniu przysięgi ksiadź bez wczęsniejszego ustalenia bądź uprzedzenia wypowiedział cudowne słowa do mojego męża " a teraz Michale mozę legalnie pocałowac swoją żonę" a ja myslałam ze to tylko na filmach .....
Pozatym po wyjsciu z kościoła naszym małym gościom tak bardzo spodobało sie rzucanie! w nas ryzem ze jeszcze troche i miałambym ślady do końca życia<lol2> pozatym wszysytko zgodnie z planem, pozdrawiam
Przypomniało mi się, że na tydzień przed moim ślubem wybrałam sie z siostrą na ślub jej koleżanki. Pod koniec mszy proboszcz pyta pana młodego "I co Piotrze, jesteś teraz szczęśliwy???", po czym sam sobie dodał: "Zresztą musisz, co masz teraz powiedzieć?"
Stary 2007-08-24, 11:03   #232
Bunny_82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freshona Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, że na tydzień przed moim ślubem wybrałam sie z siostrą na ślub jej koleżanki. Pod koniec mszy proboszcz pyta pana młodego "I co Piotrze, jesteś teraz szczęśliwy???", po czym sam sobie dodał: "Zresztą musisz, co masz teraz powiedzieć?"

to musiał być bardzo wesoły ksiądz

31.10.2008

Aniołek [*] 12.10.2011 - 16 tc

Bunny_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 12:20   #233
muszka66
Rozeznanie

Cytat:
takie "wstawki" moim zdaniem sa super potrafia rozladowac napiecie hehe
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 12:40   #234
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunny_82 Pokaż wiadomość
to musiał być bardzo wesoły ksiądz
No ba!

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
takie "wstawki" moim zdaniem sa super potrafia rozladowac napiecie hehe
Owszem W ogóle mamy fajnych księży w parafii
Przed moim ślubem, jak siostra- świadkowa, razem ze świadkim poszli załatwiać sprawy w zachrystii (na 10 minut przed ceremonią) ksiądz ją spytał "to oni naprawdę się chcą pobrać? nie przeszło im?)
Poza tym siostra wręczyła mu zezwolenie naszej fotografki na robienie zdjęć w kościele, a ksiądz kazał fotografkę zawołać. Ona zdziwiona (bo nigdy jej sie to nie zdarzyło) wchodzi. Ksiądz mierzy ja wzrokiem z góry na dół i stwierdził "No, ładnie pani wygląda"
Stary 2007-08-24, 12:59   #235
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
No ba!
Poza tym siostra wręczyła mu zezwolenie naszej fotografki na robienie zdjęć w kościele, a ksiądz kazał fotografkę zawołać. Ona zdziwiona (bo nigdy jej sie to nie zdarzyło) wchodzi. Ksiądz mierzy ja wzrokiem z góry na dół i stwierdził "No, ładnie pani wygląda"
dowcipniś
irkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 13:03   #236
freddy296
Wtajemniczenie

Niedawno bylam na ślubie u kuzyna, Juz po ceremonii w kościele, para młoda wsiada do wystrojonego samochodu - nowiut ładny jeepek - nie znam marki, ale super auto i traf chcial ze te piekne nowiutkie auto nie chcialo odpalic. Musieli otworzyc maske i chwile pogrzebac, ale smiechu bylo, bo biedaczki nie mieli jak spod kosciola wyjechac.
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-25, 20:52   #237
agniesikk
Zakorzenienie

Ghahaha, ja pamiętam wpadkę z 18 sierpnia 2007, ze ślubu mojego bardzo bliskiego ukochanego kuzyna Już po ceremonii ślubnej, chcemy odjeżdżać spod kościoła do domu weselnego, kierowca młodych już odpala jaguarka, my za nimi (ja z moim postrzelonym szwagrem), a tu opel kadet stoi na drodze i nie można przejechać Co tu robić, myślimy. Winiar (szwagier) mówi, że moglibyśmy przez trawę przejechać, ale to nie wypali, bo jego zderzaki kosztowały 700 zł Para młoda spanikowana, przez tego głupiego kadeta, to wysiedli 4 faceci, jacyś kumple pana młodego, Winiar wariat jeden też i rozbujali tego kadeta i go przesuwali. To wyglądało tak: bujają go w przód, w tył i *** w bok przesuwają Trwało to parę minut, aż wysiadłam z samochodu, żeby pooglądać. Wszyscy razem z młodymi leją ze śmiechu, a kamerzysta oczywiście wszystko filmował. Niezła pamiątka będzie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-25, 21:00   #238
jaskier
Raczkowanie

GG do jaskier

W zeszłą sobotę byliśmy na ślubie i jedyne wpadki przytrafiły się nam...
Na ślyb musieliśmy dojechać 11-0 km więc fryzjer był już o 10.30 - zapisałam się do tej co zawsze mnie czesała przed takimi imprezami - zawsze w podobny sposób. Tym razem zażyczyłam sobie coś innego.... Jak określił to mój narzeczony wyglądałam tak jakby narobił mi na głowę ptak i próbowała to jakoś wyczesać. Cała we łzach pojechałam do domu myć głowę i szukać wolnego fryzjera. Znalazł się - umówiłam się na 13 (ślub o 17 a tu jeszcze dojazd). Pędzimy więc na drugi koniec miasta i w połowie drogi okazało się, że nie wzięłam telefonu a na ten numer nasi goście mają potwierdzać przyjazd więc powrót do domu. W końcu docieramy do fryzjera. Tym razem fryzura rewelacyjna - jedziemy . Dojechaliśmy na godzinkę przed ślubem - ja jeszcze bez makijażu. Szybko wyciągamy ubrania i co się okazuje??? Garnitur mojego przyszłego zsunął się podczas jazdy z wieszaka i CAŁY się pogniótł niemiłosiernie... Stwierdziliśmy że chyba przeczekamy msze i pójdziemy pod kościół złożyć życzenia. Całe szczęcie, że jakoś udało się uratować sytuację i zdążyliśmy. Ciszę się, że my mamy ślub o 18.40 - mam pewność, że wszyscy zdążą
jaskier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 09:19   #239
bienioka
Rozeznanie

slub znajomych.

pod kosciol zostalismy podwiezieni autobusem (slub w miejscowosci rodzinnej panny mlodej, my - goscie ze strony pana mlodego). autobus jednak zaraz po przywiezieniu nas pod kosciol odjechal i po mszy przyjechal po nas inny, aby dowiezc wszysckich na sale. slub przebiegl tzw. "po bozemu". po zlozeniu zyczen i paru fotkach wszyscy wsiadamy do podstawionego autokaru i jedziemy...jedziemy....i. .jedziemy....
autobus podjezdza pod sale, otwiera drzwi, a tu.....siostra pana mlodego z tył autokaru krzyczy: "TO NIE TA SALA!!!!!!!!!" HEHEHEHEHHE niezle sie usmialismy. najgorsze jednak bylo to, ze sala ta byla oddalona od tej wlasciwej ok 40km . no i mlodzi musieli na nas ok 40 min czekac....
coz....zdarzaja sie tez niekompetentni kierowcy....
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 18:18   #240
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Ja już po... i bez wpadek, było miło ech..

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości