Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-09, 20:19   #211
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II

Anitko dziękuję bardzo za komplement i cieszę się że widać że trochę schudłam, ale powiem ci że do powrotu do wagi i figury z przed ciąży jeszcze trochę mi brakuje, wczoraj zmierzyłam swoje ulubione dżinsy i już prawie w nie wchodzę, tylko wisi mi nad nimi taka spora oponka. Co do wózków które pokazałaś to mi się podoba ten pierwszy.

My narazie nie myślimy o kupnie innego wózka, bo po to kupiliśmy osobno gondolę i spacerówkę, a nie wielofunkcyjny, żeby go używać przez min. 2 lata, ale co będzie w przyszłym roku to się jeszcze okaże.

Schatzsi piękny zamek i widoki. A Colin bombowo wygląda w tych okularkach

Fibian ja ci nic nie doradze, bo do mnie co 2 miesiące przyjeżdża znajoma fryzjerka i to ona ma zawsze koncepcje jak mi zrobić włosy i zawsze jestem z tego zadowolona, ostatnio jesteśmy na etapie pasemek w kolorze brąz i blond, tylko w różnych ilościach

A u nas był strasznie marudny dzień, zwłaszcza popołudnie, dobrze że Asiula już śpi
Stary 2007-07-09, 21:11   #212
Simona
Zadomowienie

GG do Simona

poprzedni post szlag trafil moje dziecko spalo dzisiaj od 17 do 21 ciekaw jaka nocka bedzie
przedstawiam ,swiezego" Kocura:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5560.jpg (90,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5579.jpg (76,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5552.jpg (73,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5648.jpg (92,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5664.jpg (93,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5687.jpg (87,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2007-07-09, 21:18   #213
Simona
Zadomowienie

GG do Simona

no to Was pomecze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5726.jpg (98,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5735.jpg (101,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5770.jpg (96,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 5761.jpg (89,8 KB, 24 załadowań)
Stary 2007-07-09, 21:23   #214
malgogaj
Zadomowienie

Schatzsi Colin jest superowy. Ciągle uśmiechnięty i radosny. Fajny jest. I ładny ma kolor wózeczka. A widoki :wow! zaraz sprawdzę gdzie to jest, może kiedyś uda nam się zajechać.
Zabo, ja niby wróciłam do wagi sprzed ciąży i wchodze w spodnie ale oponka jest i pewnie jeszcze trochę będzie. Ja się jakoś rozeszłam w biodrach dziwnie. I generalnie figura mi się zmieniła.
Fibian, ja myśle ze Simona dobrze radzi z ta płukanką. Ładne masz fotki z Ciutką.

A u nas masakra pogodowa!. Pada i pada. Po knajpach z synem chodzę, bo ile można w domu siedzieć.

Simona! Tamara jest śliczna! A w tej chusteczce jest rewelacyjna. I ma śliczne fałdki Jutro ją pokarze Olafkowi I zrobiła sie do Ciebie podobna.
Stary 2007-07-09, 21:28   #215
kasia191273
Zakorzenienie

minka Kocura ze zdjęcia nr 3 z serii 1. - rewelacja! No i niezłą ma nózię. To już nie jest taki szczypior, jak kiedyś
kasia191273 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 21:28   #216
gajka29
Raczkowanie

Gajko no to musimy sie spotkac jak przujade w rodzinne stronykoniecznie

Jak mus to mus-

Tamarka superaśna ale gdzie podziały się jej włoski

gajka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 22:02   #217
marti86
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Fibian naprawde wygladasz jak mlodziusienka dziolchaco do wlosow to ja nie doradze bo sie nie znama Anielka to sie chyba podobna do mamusi robi czy mi sie zdaje

Schatzsi Colin rewelacyjny szczegolnie z brylacha widoki boskie

SimonaTamarka sie tak zmienila ze jestem w szoku-a jaka sie do Ciebie podobna zrobila-smieszka mala-swietna jestmniesie podobazdjecie ze smoczkiem-sliczne na nim "kocie oczy"zrobila

pytanie do Simony i Aranki-gdzie kupujecie takie sliczne chustkidajcie jakies namiary

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-09, 22:06   #218
AnitaSuska
Zadomowienie

Fibian nie narzekaj ,przecież wyglądasz fajowo!A mała jest bardzo do Ciebie podobnaśliczniutka!A powiedz mi jeszcze znajomy WAM dorobił te metalowe adziabadzia i co sami jak przymocowaliście?

To samo Kocurek robi się do Ciebie Simonko podobna,czaderskie foty w chusteczce i z nunkami między szczebelkamiMaciek też tak kombinujeUdko niczego sobie

Zabko ta oponka to "wałeczki miłości"

No a ja jutro mam wakacyjny dyżur w szkole,będą oczywiście uczniowie i ja sama;/a ne mam ani kropelki papu dla Maćka,będzie kaszka,zupka,owoce i modyfikowane mleko w zapasie..Młody musi sobie poradzić przez ok5godzin..

Malgogaj ,jeśli z synem się szlajasz po knajpach to nic Ci nie grozihehehe

Idę spać!Dobranoc

http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png
AnitaSuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 22:59   #219
cléo
Rozeznanie

Kobity ale te wszystkie dzieci sa śliczne, ja nigdy w życiu nie byłam fanatyczką dzieci ale teraz to jestem zakochana w moim synku

Kasiu chciałabym bardzo móc częściej tu zaglądac ale wlasnie finiszuje z przeprowadzką, mamy czas do konca miesiąca, jutro muszę wybrac farby a tak wogóle to ta Twoja córa to dziecko jak z bajki, takie grzeczniutkie... ja też nie mogę narzekac na mojego Wiktora, bo jak mu się poświeca czas i uwage to jest grzeczny i usmiechnięty

Simona ja cały czas karmie bo Wiktor tez ma skaze jak Tami, lekarka przepisała mi Bebilon pepti, wiec jak zostawiam go z mamą albo idziemy z nim "do ludzi" to pije to świństwo (chociaż jemu smakuje), strasznie to śmierdzi, ostatnio byliśmy w ZOO ale Wiktor nie wykazał zainteresowania ani słoniami ani żyrafami, do gustu przypadły mu kaczuszki i kózki ... podziwiam Cie kobieto z ta pracą, ja nie wiem jak Wy kobity funkcjonujecie, ja nie pracuje a wiecznie mam nie poprasowane pranie i kurz na półkach...

a Wiktor dalej jest bezzębny i nie siedzi chociaż bardzo by chciał

dobrej nocki, ja uciekam na forum muratora poczytać o farbach

jejku jaka ja jestem chaotyczna... zawsze taka byłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg duży2 (480 x 640).jpg (43,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg duży (480 x 640).jpg (44,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wiktor 040 (640 x 480).jpg (118,0 KB, 47 załadowań)
cléo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 00:37   #220
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Fibian wklejaj cześciej Wasze fotki

polecam płukanki do włosów, Celia ma jakąś, kupowałam też flor illium czy jakoś tak ale nie pamiętam firmy, w rossmanie są tez jakieś szampony.

Simonko Tami wyrasta na prawdziwą ślicznotkę i cudnie się uśmiecha

Cleo miło widzieć Ciebie i Wiktora, fotki super

to ja też wkleję swoje dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9935_resize.jpg (117,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9936_resize.jpg (116,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9939_resize.jpg (117,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9941_resize.jpg (118,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9943_resize.jpg (116,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9945_resize.jpg (118,0 KB, 34 załadowań)
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 00:40   #221
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

i jeszcze kilka
pierwsza z wczoraj w restauracji
następne dzisiaj po drzemce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9959resize.jpg (119,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9972resize.jpg (118,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9979resize.jpg (114,3 KB, 31 załadowań)
10 PŻ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-10, 08:39   #222
maszka66
Zadomowienie

Wiem, że już po czasie, ale nie było mnie jakiś czas więc chociaż z opóźnieniem to przesyłam bardzo gorące życzenia dla naszych kolejnych jubilatów!

Rzabo, ale fajne siostrzyczki!

A Tamcia, tak bardzo się zmieniła i ma takie cudne niemowlęce fałdeczki

Same dzieciaczkowe śliczności na tym naszym forum

Fibian, ja dopiero ostatnio znalazłam fryzjerkę, po której nie poprawiam fryzury więc rozumiem, że czasami prosto "od fryzjera" można się czuć fatalnie, ale Kasia ma rację, jak będziesz wybierała się do jakiejś knajpy to weź dowód bo wyglądasz jak nastolatka

Ja ostatnio ważyłam kilogram mniej niż przed ciążą, ale został jeszcze tłuszczyk na brzuszku, poza tym mięśnie są kiepściutkie bo cokolwiek zjem to brzuch od razu wstrętnie sterczy bo nie ma go co trzymać w ryzach Pod koniec sierpnia mam wesele brata i dopasowaną sukienkę i o ile pozostałe "rzeczy" są za chude to muszę coś zrobić z tym workowatym brzucholem

A my jutro jedziemy na kontrolę do Warszawki. Wydawało mi się cały czas, że jestem spokojna, ale trzydniowy ból głowy, nieustanne mdłości i żołądek "wyżarty" jak po litrze wódki to raczej nie są objawy spokoju. Jakoś tak człowiek podświadomie reaguje na to wszystko.
Wczoraj rozmawiałam z moją ciocią, tak o wszystkim i oczywiście o Wiktorii. Powiedziałam jej, że jak wcześniej ktoś powiedziałby mi, że po tym wszystkim co przeszłam można skończyć bez choroby psychicznej to nie uwierzyłabym. Okazuje się jednak, że tak zupełnie normalna to ja nie jestem Dzisiaj
przyszłam do pracy na 8. (normalnie idę na mniej więcej 11 i często z moją niunią), a czułam się jakbym żegnała się z nią przynajmniej na tydzień a jak się rano do mnie zaczęła śmiać to aż mi łzy pociekły. Ja nie jestem normalna Będąc w ciąży obiecałam sobie, że będę ją bardzo kochała, bo to oczywiste, ale nie zrobię z niej życiowej niedorajdy trzymającej się maminej spódnicy, a teraz jestem na najlepszej drodze do tego. Muszę się wziąć w garść!

Ja zamówilam Wiktorii łóżeczko-kojec (chicco) do pracy żeby nie musiała cały czas w tym wózku leżeć bo jej się strasznie nudzi. Przyszedł i jest całkiem fajny i chociaż wydawał mi się strasznie wąski to mała ma tam jednak sporo miejsca. Tylko nie wiem albo już go popsułam albo tylko nie potrafię złożyć. Wczoraj poradziłam sobie z tym bez problemu a dzisiaj jedna blokada nie chce zaskoczyć. Zobaczę później. Tak więc jestem o krok przed rządowymi zmianami i mam w firmie żłobek Fajna sprawa póki pogoda sprzyja spacerom do pracy
maszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 08:54   #223
kasia191273
Zakorzenienie

Maszko myślę, że jesteś zupełnie normalna. Każda z nas nie raz popłakała sobie, patrząc na swoje dziecko, bo to przecież rozczulające, wzruszające. Ty masz jeszcze na plecach ten szczególny bagaż wspomnień związanych z lękiem o dziecko, o jego życie, który całą relację tylko wzmacnia i czyni jeszcze bardziej emocjonalną.

Myślę też, że na takie 'wychowawcze' roztrząsania na razie za wcześnie, nasze dzieci są takie małe, że najlepsze, co można im dać jako prezent na przyszłość, to miłość, czułość. W dawkach bez ograniczeń. To chyba właśnie paradoksalnie najlepsza inwestycja w kogoś, kto później nie będzie miał żadnych niedoborów emocjonalnych, a tym samym- odważnie, śmiało pójdzie w świat.

No to się powymądrzałam

Rzabbo seria fotek Twoich córeczek wspaniała!

cleo synuś prześliczny w tych brązach!
Stary 2007-07-10, 09:18   #224
maszka66
Zadomowienie

Dziękuję Kasiu, ja chyba potrzebuję żeby ktoś rozsądny "powymądrzał się" od czasu do czasu odnośnie mojego postępowania w moim pokręconym życiu
Stary 2007-07-10, 09:53   #225
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Maszko ja też czasem ryczę jak patrzę na te moje szkraby
A samodzielności życiowej uczę inaczej. Helena potrafi sama zjeść, ubrać się, umyć rączki, ząbki, posprzątać zabawki. Jest otwarta, towarzyska, śmiała. Mam nadzieję że tak zostanie i w przyszłości poradzi sobie z trudniejszymi zadaniami
10 PŻ
Stary 2007-07-10, 10:23   #226
fibian
Zadomowienie

GG do fibian

Maszka - dziewczyny mają rację, kazda z nas co jakiś czas popłacze sobie na widok swojego maluszka. Ty pewnie czujesz się jeszcze mocniej związana bo przeszłyście razem bardzo trudne chwile. Nie miej sobie za złe ,że tak się do siebie przywiązałyście - to jest dla Was obu najlepsze, a na samodzielność kindersztubę przyjdzie jeszcze czas.
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jutro będzie ok.

Anita - ten znajomy "kowal" mocował mi też ten system w samochodzie. Jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie.

Simona - Tamara bardzo się zmieniła, wyjaśniały jej włoski. Jak zwykle słodka.
Wogóle wszystkie dzieciaczki jakoś wydorośłały.

Rzabba - dwa szkraby są rozbrajające. Już dawno chciałam Cie spytać, czy drzemki mają w tym samym czasie? Zasypiają razem w łóżku? Jak sięna nie patrzę, to chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko

Dzisiaj mamy szczepienie.
Kupię tą płukankę fioletową w rossmanie , ale generalnie to chyba jakieś pasemka sobie jeszcze zafunduję
fibian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 11:10   #227
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Fibian ja niestety cały czas walczę o ustalenie jakiegoś konkretnego rytmu dnia ale na razie różnie to wygląda. Rzadko sie zdarzy, że dziewczyny śpią w tym samym czasie, zresztą Helena jeśli już śpi (czasami nie śpi w dzień wcale) do długo 1-2 godziny a Miśka ma krótkie drzemki 10 - 20 minut.
10 PŻ
Stary 2007-07-10, 11:17   #228
fibian
Zadomowienie

GG do fibian

Rzabba - no to cały dzień na pełnych obrotach jesteś. Ale dziewczynki Ci się na prawdę udały, słodkie są
Stary 2007-07-10, 11:32   #229
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Simono z kocura to się taka mała kobietka robi, super wygląda
Cleo z Wiktora to też niezly kawaler, moja Asia też jeszcze nie siedzi, choc bardzo by chciała
Anitko rozbawiłaś mnie tymi "wałeczkami miłości" - trafna nazwa, z tym że u mnie to jeden wielki wał
Malgogaj ja jeszcze nawet nie wróciłam do wagi z przed ciąży, ale chodzę na aerobik 2x w tygodniu i staram się nie żreć, tylko jeść i bardzo ograniczyłam słodycze, więc jak tak dalej pójdzie to jesienią wejde na luzaka w moje uluboine ubrania, bo jak narazie w moich najlepszych bluzkach to chodzi moja siostra, bo szkoda żeby leżały w szafie
Rzabbo dawni nie widziałam zdjęć twoich panienek i stęskniłam suę troszkę za nimi, super razem wyglądają, fajnie mieć rodzeństwo z niewielką róznicą wieku
Maszko dziewczyny mają rację. Ja też nieraz rozczulę się przy moim skarbeczku i staram się jej okazywać jak najwięcej czułości, a przecież przez chorobę Wiktorii obydwie przeszłyście sporo, więc nadrabiajcie teraz z czułością, a czas na wychowywanie jeszcze przyjdzie.

A właśnie kiedyś pisałam że nie będę kupować kojca, a okazało się że go dostałam, bo kobieta u której pracuje moja ciocia jako niania pozbywała się z domu niepotrzebnych rzeczy, a wiedziała że my mamy małe dziecko, więc nam oddała kojec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-10, 12:16   #230
fibian
Zadomowienie

GG do fibian

Cleo - Wiktor ma ładne wesołe oczka, śliczny chłopaczek
Maszka - taki kupiłaś?
http://www.allegro.pl/item211604531_..._wys_15zl.html
Stary 2007-07-10, 13:15   #231
Aranka
Zakorzenienie

Simona - Tamarka ma chusteczkę i polarek identyczne jak Laura - normalnie kopia mojej córki na tych fotkach ! A fałdki ma naprawdę słodkie na nunkach. U Laury takich atrybutów niemowlęctwa ciągle brak...jak pisałam gdzieś niżej niecały tydzień temu ważyła 6930 więc chuda jest ale ma 69cm długości więc to jeszcze bardziej widać...

marti - chusteczkę mam z H&M ale kupowałam pod koniec maja. Jest z mięciutkiej, elastycznej bawełny więc łatwo się dopasowuje do główki i nie ściąga.

Rzabba - ale się dziewczynki do siebie robią podobne. Na początku Misia wydawała mi się zupełnie inna niż Helen ale teraz widze wiele podobieństwa w wyglądzie!

fibian - ta płukanka Rossmana robi matowe i sianowate włosy - przynajmniej u mnie...Ale ja też miałam takie przebój z piaskowym blondem, który każdemu fryzjerowi do którego poszłam z prośbą o zmianę się bardzo podobał, tylko ja się sobie w nim nie podobała...Ale każdy z nich odmawiał dołożenia do tego pasemek przed upływem co najmniej 3 tygodni bojąc się, ze za bardzo zniszczę sobie włosy. Wzięłam sprawy w swoje ręce machnęłam sobie farbę bodajże z Londy coś w odcieniu popielu i fajnie pomogło przynajmniej przez 3 tygodnie mogłam na siebie patrzeć zanim fryzjer wmieszał w to pasemka!

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 14:27   #232
maszka66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fibian Pokaż wiadomość
Cleo - Wiktor ma ładne wesołe oczka, śliczny chłopaczek
Maszka - taki kupiłaś?
http://www.allegro.pl/item211604531_..._wys_15zl.html
Właśnie taki. Kupiłam swojemu słoneczku pomarańczowy oczywiście ze słoneczkiem

Hmm a myślałam, że ze mnie to płaczka. Cieszę się, że mieszczę się w normie. A czułości to mojej maleńkiej nie brakuje, a kindersztuba... no cóż chyba jej nie będzie nawet w przyszłości . Pożyjemy, zobaczymy.
Stary 2007-07-10, 14:57   #233
sohf
Wtajemniczenie

Maszko zgadzam się z przedmówczyniami mnie też się czasem łezka w oku zakręci jak patrzę na mojego szkraba, więc to doprawdy nic dziwnego zwłaszcza po tym co przeszłyście. a stres przed kontrolą też całkiem naturalny, na pewno wszystko będzie dobrze kojec też fajnie wygląda i fajny pomysł żeby dzidzia miała w pracy swój kątek

fibian, no faktycznie strasznie słodko wyglądasz rozumiem, zę może CI nie do końca pasować, w sprawie koloru nie doradzę, bo sie nie znam:P ale powiem, zę bardoz łądna z CIebie kobietka i wklejaj koniecznie częściej swoje foty z CIutką oczywiście.

simona, Kocur już duża panna i faktycznie zmieniła się na buźce. tylko gdzie jej gęsta czupryna się podziała??? a już te zdjęcia w chusteczce prześliczne.

Rzabba dziewczyny obie cudne. Misia ma bardoz ładny wykrój ust, i w oole się zrobiła bardzie j dziewczęca. ta sesja gdzie obie siedzą bardzo mi się podoba.

Cleo Wiktor już strasznie urósł. bardzo żadko nam go pokazujesz. i jakie ma wyścigowe podkolanka gdzie takie kupiłaś???

zabko
Cytat:
Napisane przez zaba21_22
jeden wielki wał
lol
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 16:41   #234
gajka29
Raczkowanie

Dzisiaj Partyk kończy pół roku, tez jeszcze nie siedzi właściwie to się nawet nie przekręca z plecków na brzuszek i odwrotnie. Udało mu się to dosłownie ze trzy cztery razy i nawet nie próbuje za bardzo tego robić. Za to już od miesiąca skacze na nogach i czasami żadną siłą nie można go sobie posadzić na kolanach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (109,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (94,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (56,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (66,4 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-07-10, 16:58   #235
marti86
Zakorzenienie

hej dziewczyny
weszlam zeby sie z Wami pozegnac...
nie pisalam o swoich problemach bo najzwyczajniej w swiecie wstydzilam sie o tym pisac-choc to nie ja wstydzic sie powinnam.moze kiedys bede miala chwile zeby wszystko strescic.teraz mam tylko moment na pozegnanie sie z Wami.TŻ zabiera z domu wszystko co jego lacznie z komputerem i zostaje bez dostepu do internetu.z tego co mi wiadomo moj brat niebawem chce nabyc laptopa i byc moze bede mogla od czasu do czasu zajrzec-juz goscinnie nie domowona kupno komputera najzwyczajniej w swiecie mnie nie stac i tak ledwo wiaze koniec z koncem.moze uda mi sie zreperowac ten stary to bylabym szczesliwa-choc watpiez ostatnich newsow to bylysmy dzis na szczepieniu mala wazy 8200 i miewa sie bardzo dobrze-wlasnie robi kupke
jak to pisze to lzy mi ciekna po polikach-jestem bardzo do Was przywiazana bylyscie moja odskocznia od szarej rzeczywistosci a teraz zostane nawet bez tego co napalalo mnie zyciowym optymizmem-i sie poryczalam.postaram sie jeszcze za godzine zajrzec i cos napisac.narazie chce podziekowac za wszytsko.za te wspolne chwile, dzielenie radosci i smutkow za wszelkie dobre rady i opiernicz takze.bedzie mi Was bardzo brakowalo.pozdrawiam i caluje Marta

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 17:12   #236
kasia191273
Zakorzenienie

Marti współczuję, miałam właśnie pisać na priva i pytać, jak sprawy...No ale moje zdanie znasz i chyba duuuuużo czasu i dobrej woli poświęciłaś, żeby ratować Wasz związek. Mam nadzieję, że się pozbierasz i wszystko poukładasz, no i że uda Wam się jakoś dojrzale ustalić zasady widywania się Laury z tatą.
Jeśli rozstanie jest ostateczne, rzecz jasna. Ale tego pewnie nadal sama jeszcze nie umiesz powiedzieć, wiadomo...

Że też, kuźwa, mieszkam 1500 km od Ciebie. Mam w domu komputer, co stoi za drzwiami i się kurzy. Gdyby tylko było bliżej, zaraz bym Ci go przywiozła, bo sobie nie wyobrażam Twojej tu nieobecności.

Trzymaj się mocno! Buziaki!
Stary 2007-07-10, 17:21   #237
gajka29
Raczkowanie

Marit strasznie mi przykro. Trzymaj sie kochana. Na pewno prędzej czy później do nas wrócisz. Będziemy czekać. Buźka
Stary 2007-07-10, 17:42   #238
Aranka
Zakorzenienie

Marti no weź...siedze i ryczę! jaki ten świat durny....

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 18:06   #239
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Marti
trzymaj sie kochana
10 PŻ
Stary 2007-07-10, 18:14   #240
jaga_2001
Zakorzenienie

Marti, przykre to co piszesz. Szkoda, ze losy Wasze tak sie potczyly. Trzymam za Wasza trojeczke mocno kciuki. Sle tez pozytywne fluidy, aby Wam sie ulozylo po Waszej mysli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

Znasz do mnie nr, tak wiec jakbys kiedys chciala zadzwonic, pogadac, to pamietaj ze zawsze mozesz. Nawet w srodku nocy Dla Ciebie zawsze znajde czas Zaluje, ze taki wala mieszkam od Ciebie i ze nie moge pogadac z Toba w cztery oczy

Buzka dla Was dziewczyny

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości