![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Niki dzięki bardzo
![]() ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
Nel zrób wszystko tak jak Ci napisałam, na pewno się uda
![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!
Uff... jak goraco,przeszłam az dwa kilometry żeby poczytac co u Was no i cos skrobnąc ![]() Jestem u teściowej a własciwie to u braciaków mojego tż,zostawili nas z Wikunia i siedzimy same w domu,teściowa pewnie zaraz przyjdzie wiec nie napisze za wiele,bede uciekac do domku ![]() Przeprowadzka trwa ![]() ![]() Netu nie mam niestety i siedzimy z Wika jak dwa pustelniki,dobrze ze chociaz pogoda jest ładna to łazimy po plaży ![]() Bardzo fajnie ze sie Wam wyjazdy udały,super ![]() My to w tym roku z tż niegdzie nie pojedziemy niestety ![]() Całuje was mocno kochane ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was mocno i ściskam ![]() Ucałujcie najmniejszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Jastinku muszę coś dla Ciebie napisać bo jak szłaś aż 10 km ,żeby poczytać co u nas to nie można nic nie pisać. U mnie remont łazienki i problemy, po weekendzie fachowiec popił i niestety dzisiaj go nie widać.
![]() Niki nie mam czasu spróbować zmniejszać zdjęcia bo mała marudzi.
#215 |
Zakorzenienie
|
Jastin miło nam że do nas zajrzałaś
![]() ![]() Wklejam obiecane fotki z Zakopanego ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
i reszta (troszkę małe te fotki, ale większe mi się nie chciały załadować
![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ![]() Niki świetne foteczki ![]() ![]() Jastin pisz kiedy tylko możesz ![]() Wczoraj byliśmy na działce u teściów , jest tam fajnie bo jest spokojnie i bezpiecznie wiec dzieci mogą się wyszaleć. Była też na swojej działce szwagierka z dziećmi więc dziewczyny miały towarzystwo a pod wieczór szwagierka wzięła Julię na noc do siebie bo bardzo chciała nocować u kuzynek ![]() ![]()
#218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tesknimy bardzo buziaczki ![]() NIKI aleś Ty ładna ![]() ![]() ![]() Nikolka Laleczka ![]() Ja w Zakopanym nie bylam ale mam nadzieje ze kiedys tam dotre ![]() ![]() Cytat:
![]() No to Kkasiaaa odpoczelas troszke jak corcia poszła do kuzynek, pamietam jak za dziecka chcialam spac u kuzynek a mama martwila sie i 100 razy pytała mnie "nie bedziesz płakała za mna??" w nocy mamy nie bedzie pamietaj...itd... To wielka frajda była ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:25 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy u was też jest taki ukrop ?? ja już normalnie wymiękam jest tak duszno że wytrzymac się nie da, cała się kleję fee
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Foteczki Nel
![]() BOMBOWE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Moni dziękuję bardzo
![]() A u nas smutek bo pojawiła się choroba ![]() Druga córka dostała uczulenia od słońca,taką pokrzywkę także poszła do dermatologa. Także u nas skwar,gorączka a ja pomimo bałaganu i remontu muszę siedzieć w domku. Mamusia moja dzisiaj pojechała na 2 tygodnie na wczasy do Chorwacji także nie mam gdzie pójść. ![]() Mam dzisiaj doła,uciekam ,ażeby Was nie zarazić pa,pa...........
#222 |
Zakorzenienie
|
Nel super foteczki
![]() Biedna Amelcia ![]() ![]() ![]() ![]() Nel co do lodów to ja Nikolce nie daję, po pierwsze trochę się boję, a po drugie ona sama nie chce, jak poczuje, że to takie zimne to się krzywi i odpycha rączką. A moze Amlecia się przeziębiła w wodzie?? Bo to chyba Ty pisałaś, że woda była chłodna a ona tak chciała się pluskać, prawda?? U nas tak Patryk dawniej, jak był młodszy, to przeważnie był przeziębiony po kąpieli w jeziorku czy basenie ![]() Kasiu u nas też gorąco, ale na szczęście wiaterek wieje, to jest tak fajne ![]() Moni@ jak Ty to robisz, że ładujesz tu takie duże zdjęcia(Nel) i Ci je załaduje, a mi nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ powiem Ci szczerze, że ja też tak za górami nie przepadam, chodzić po górach nie lubię, jedynie to widoki ładne lubię pooglądać, ale żeby chodzić, wspinać się to nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Nel super foteczki
![]() Temperaturę mierzę pod paszką albo przez odbyt. Pod paszką nie lubi więc trzymam ją z całych sił innego wyjścia nie mam.
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mierze temp Szymkowi termomertem na czole, kupiłam taki pasek co przykleja sie na glowke i jestem z niego bardzo bardzo zadowolona... Ja Szymkowi nie dawałam jeszcze lodów ![]() Nie smuc sie ze mamusia pojechała, niech i jej naleza sie wakacje ![]() ![]() Ucałuj Martynke i daj znac co to za pokrzywka?? Cytat:
![]() NIKI ja jak pomnijeszam zdjecia to nie patrze na te piksele tylko na rozm pliku w KB (KiloBajtach) i pomniejszam je do 120KB bo taki jest limit (122KB) a piksele to nie patrze, bo sie na tym nie znam ![]() Szymka fotki różne różniste ![]() Moj synek juz sie uczy czytac ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:12 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Moni@ ślicznego masz synka
![]() ![]()
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Moni ale ładny rośnie mi zięć
![]() Amelcia ma katar,kaszel ale nie gorączkuje,myślę,że obejdzie się bez antybiotyku. Cały czas tylko psika........... Martynka okazało się,że ma słabą skórę ,wrażliwą lekarka przepisała jej na nogę zwykły krem dla niemowląt penaten,nie należy stosować kremów nawilżających tylko wysuszające. U nas dzisiaj parno i pochmurno.
#227 |
Zadomowienie
|
Moni@ śliczne foteczki
![]() Nel u was katar i kaszel bez temperatury a u nas odwrotnie wczoraj o 23 Oliwka obudziła się z gorączką miała 38,5 , dałam syrop na zbicie , rano jak wstała miała 38 dałam syrop i gorączka minęła na kilka godzin ale znowu powróciła 37,7 ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-08-10 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje NIKI
![]() Cytat:
![]() Nie Nel nie kupowałam stroju, bo jakos nie spotkałam w handlu tego co planowałam a jak znalazłam to były po 80zł ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:13 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
dzieci mi pokój rozniosły
![]() Nikolka powyciągała wszystkie swoje ciuszki z komody, leży na dywanie jedna wielka kupa ubrań, wszystkie gazetki, reklamy ze szpitala jeszcze itp, zabawki poroznoszone, pampersy, KOSZMAR ![]() ![]()
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
pomimo tego że mieszkam nad morzem i na plaży jesteśmy często to od kilku lat stroju kąielowego nie posiadam bo wstyd mi byłoby się pokazać w nim
![]()
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:14 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Kasia mojej Amelce na temperaturę pomaga tylko czopek,żaden syrop jej nie pomaga.
Moni sylwetkę masz super także co Ty świrujesz z tym klubem? Ja to ostatnio przytyłam od browarka ale takie życie. A Amelka przed chwilką zwymiotowała i okazało się,że nie pogryzła kiełbaski i jabłka wszystko było w kawałkach,ruszyło ją jak dałam jej kaszkę,a teraz zasnęła,idę myć naczynia bo czeka na mnie sterta.Dobrej nocki. ![]()
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kiełbaski to widze ze tylko chyba moj Szymek chowany delikatnie..kurcze ja sie boje mu dawac kiełbasy czy jabłek..on jablko je tylko jak mu zetre raz na cienkiej tarce raz na grubszej...a jesli chodzi o wedline to tylko z indyka lub kurczaka i to w plastrach mu kupuje na chlebek.. W dodatku łobuz nie lubi takich sliskich wedlin tylko wedzone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
U nas kolejny dzień z temperaturą. W nocy miała tak wysoką że nie mogłam uleżeć przy niej dopiero po podaniu czopka spadła , a teraz znowu wróciła
![]() Moni@ u nas z jedzeniem większych kawałków nie ma problemu, jabłka daję do rączki i sobie gryzie , kiełbachę też lubi ![]()
#235 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ale na weekendzie był zastój w pisaniu a myślałam,że sobie poczytam.
![]() I tak sobie pomyślałam,że może na przyszły rok byśmy zgadały się na jakiś weekend na wypoczynek i zapoznanie się,maluchów i w ogóle,wystarczy,że zabierzecie pociechy i namioty,a będzie super. ![]() Kasia a jak tam zdrówko Oliwki czy nadal gorączkuje ,napisz kochana. A mi w piątek pękło naczynko krwionośne w oku,myślałam,że przejdzie ale nie przeszło,tak miałam po porodzie a teraz nie wiem co to za przyczyna ,czytałam w googlach,że należy jeść rutinoscorbin czy też tak macie,bo oko mnie dzisiaj szczypie i nie wiem czy iść do okulisty bo mi się nie chce. Jastin jak tam przeprowadzka? Martynka pomniejszyła mi zdjęcia w Poincie zobaczymy czy się załączą,jeżeli tak to zdjęcia z działeczki. ![]()
![]() ![]() Moje skarby:Martynka i Amelcia ![]() Czas na przedszkole Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:15 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane
![]() Ja nie pisałam bo nie miałam czasu kompletnie a wieczorami jak myslalam ze sobie odpoczne na wizazu to Szymek sie przeziebił i ma katar ![]() ![]() Nel widze ze Martynka pomogła Ci w zdjeciach, ciesze sie ze masz pomocnika ![]() ![]() Uciekam bo mam duzo roboty dzis, mozliwe ze wieczorkiem zagladne ![]() Milego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Ale super wakacyjne zdjęcia. Ja w tym roku nigdzie nie wybywam
![]() dzis mam pierwszy dzien kolejnego urlopu (tygodniowego) i dlatego odrazu witam do Was. Niestety ani pogoda ani humor nie dopisuje...od przyszłego tygodnia mam isc na zwolnienie lekarskie, ale cały czas sie zastanawiam nad tym....bo odzwyczailam sie od sedzenia w domciu i dostaję kociokwiku....mam tydzien aby sie przyzwyczaic... a tak wogóle to NEL Szymonek to mój zięć- został mi juz daaaaaawno obiecany ![]() pozdrowionka i całuski szczególnie dla chorowitków ![]()
#238 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Nel ciesze się że Amelci już lepiej ![]() ![]() ![]() Oliwka ma się dobrze , gorączka minęła wczorajszej nocy , także teraz jestem pewna że to była trzydniówka bo sama nagle przyszła i nagle odeszła ![]() Wczoraj byliśmy w zoo , akurat jak wyszliśmy z domu to pogoda sie trochę popsuła ale to nam nie przeszkodziło. dzieciaki miały frajdę ![]() ![]() tu trochę zdjęć ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
cd
![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
sory za ilość
![]() na ostatnim zdjęciu Oliwia ma słoniowe kapcie babci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.