Dzieciaczki styczeń 06! II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-07, 13:30   #211
Nel70
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II

Niki dzięki bardzospróbuję,ale nie wiem czy dam radę bo ja w sprawach komputeryzacji jestem cienka Dziewczynki moja Amelcia po 2 dniach pobytu poza domkiem tak się stęskniła,że dzisiaj ładnie się bawiła sama i teraz już śpi 3 godzinki szok................:jupi :Mam czas na rozpakowanie toreb i porządki.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 13:49   #212
*Niki*
Zakorzenienie

Nel zrób wszystko tak jak Ci napisałam, na pewno się uda to łatwiutkie, a jakbyś czasem miała problemy, to pisz, zawsze pomogę
Stary 2007-08-07, 14:50   #213
jastin83
Zakorzenienie

Witajcie kochane!

Uff... jak goraco,przeszłam az dwa kilometry żeby poczytac co u Was no i cos skrobnąc
Jestem u teściowej a własciwie to u braciaków mojego tż,zostawili nas z Wikunia i siedzimy same w domu,teściowa pewnie zaraz przyjdzie wiec nie napisze za wiele,bede uciekac do domku
Przeprowadzka trwa jednak jeszcze mieszkamy na stancji bo nie ma ciepłej wody w mieszkanku
Netu nie mam niestety i siedzimy z Wika jak dwa pustelniki,dobrze ze chociaz pogoda jest ładna to łazimy po plaży

Bardzo fajnie ze sie Wam wyjazdy udały,super
My to w tym roku z tż niegdzie nie pojedziemy niestety,ale moze za rok,kto wie..?

Całuje was mocno kochaneI do następnego razu,niestety z internetu w firmie tż zabardzo nie moge korzystac bo maja kupe roboty i wszystkie komputery zajęte a szkoda bo tam mam troszke bliżej niz tu gdzie jestemAle co tam,warto przejśc nawet 10 km byle by poczytac co u Was

Pozdrawiam Was mocno i ściskam
Ucałujcie najmniejszych!

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 15:19   #214
Nel70
Zadomowienie

Jastinku muszę coś dla Ciebie napisać bo jak szłaś aż 10 km ,żeby poczytać co u nas to nie można nic nie pisać. U mnie remont łazienki i problemy, po weekendzie fachowiec popił i niestety dzisiaj go nie widać. Stare kafle już zbite ,bałagan w domu i nic tylko płakać. Nie nawidzę remontów. Uciekam bo Amelcia marudzi i idę z nią do piaskownicy.
Niki nie mam czasu spróbować zmniejszać zdjęcia bo mała marudzi.
Stary 2007-08-07, 17:55   #215
*Niki*
Zakorzenienie

Jastin miło nam że do nas zajrzałaś , pisz do nas, jak tylko bedziesz mogła i miała dostęp do netu

Wklejam obiecane fotki z Zakopanego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 027.jpg (107,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 001.jpg (91,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 002.jpg (88,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 008.jpg (82,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 013.jpg (99,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 020.jpg (68,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2007-08-07, 18:05   #216
*Niki*
Zakorzenienie

i reszta (troszkę małe te fotki, ale większe mi się nie chciały załadować )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 034.jpg (53,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 041.jpg (61,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 045.jpg (97,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 056.jpg (103,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane2007 059.jpg (72,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2007-08-08, 12:02   #217
kkasiaaa
Zadomowienie

witajcie jak tak na szybkiego bo zaraz wychodzimy.
Niki świetne foteczki

Jastin pisz kiedy tylko możesz

Wczoraj byliśmy na działce u teściów , jest tam fajnie bo jest spokojnie i bezpiecznie wiec dzieci mogą się wyszaleć. Była też na swojej działce szwagierka z dziećmi więc dziewczyny miały towarzystwo a pod wieczór szwagierka wzięła Julię na noc do siebie bo bardzo chciała nocować u kuzynek na początku nie chciałam się zgodzić ale w końcu się zgodziłam, to byla jej pierwsza nocka poza domem bez nas wiec się trochę bałam że pod wieczór może płakać że nas nie ma i czekałam czy szwagierka nie zadzwoni ze przywozi Julię ale na szczęście telefonu nie było wiec Julia była grzeczna No i zaraz z Oliwią idziemy na spacerek a później pojedziemy po Julkę.
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 12:23   #218
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nel70 Pokaż wiadomość
Niki dzięki bardzospróbuję,ale nie wiem czy dam radę bo ja w sprawach komputeryzacji jestem cienka
Ja takze pomoge Tylko wystarczy napisac dla mnie zaden klopot...(to tak na marginesie, nie che sie wtracac)

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Ale co tam,warto przejśc nawet 10 km byle by poczytac co u Was

Pozdrawiam Was mocno i ściskam
Ucałujcie najmniejszych!
Jastinku kochany warto warto, tylko oby ktos tu pisał bo na darmo tylke km robic a tu zaledwie 2 posty
Tesknimy bardzo buziaczki

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane fotki z Zakopanego
NIKI aleś Ty ładna Rodzinka super...zawsze mam ciarki jak widze rodzinke w komplecie, tatus z dziecmi az milo patrzec
Nikolka Laleczka

Ja w Zakopanym nie bylam ale mam nadzieje ze kiedys tam dotre Ogolnie nie lubie gor..jakas leniwa jestem i po gorach nie lubie spacerowac, ale gory sa piekne przyznaje z czystym sumieniem

Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
(...) pod wieczór szwagierka wzięła Julię na noc do siebie bo bardzo chciała nocować u kuzynek Julia była grzeczna No i zaraz z Oliwią idziemy na spacerek a później pojedziemy po Julkę.
Brawo dla Julii

No to Kkasiaaa odpoczelas troszke jak corcia poszła do kuzynek, pamietam jak za dziecka chcialam spac u kuzynek a mama martwila sie i 100 razy pytała mnie "nie bedziesz płakała za mna??" w nocy mamy nie bedzie pamietaj...itd...
To wielka frajda była

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-17 o 15:25 Powód: post pod postem
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 18:42   #219
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Brawo dla Julii

No to Kkasiaaa odpoczelas troszke jak corcia poszła do kuzynek, pamietam jak za dziecka chcialam spac u kuzynek a mama martwila sie i 100 razy pytała mnie "nie bedziesz płakała za mna??" w nocy mamy nie bedzie pamietaj...itd...
To wielka frajda była
ja to samo pytanie zadałam jej i odpowiedź oczywiście była że nie bedzie płakać, ale dzisiaj jak po nią pojechałam to mi się przyznała że w nocy trochę płakała bo tęskniła za nami ale nikt tego płaczu nie słyszał. Najważniejsze że było ok i szwagierka bardzo ją chwaliła że taka spokojna tylko ciekawe czemu w domu taka spokojna nie jest

Czy u was też jest taki ukrop ?? ja już normalnie wymiękam jest tak duszno że wytrzymac się nie da, cała się kleję fee
Lena 5 lat
Stary 2007-08-09, 09:10   #220
Moni@
Zakorzenienie

Foteczki Nel

BOMBOWE!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 397.jpg (111,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 402.jpg (120,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 408.jpg (112,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 423.jpg (75,4 KB, 7 załadowań)
Stary 2007-08-09, 11:39   #221
Nel70
Zadomowienie

Moni dziękuję bardzo
A u nas smutek bo pojawiła się chorobaWczoraj wieczorem Amelcia po kąpieli obudziła się po godzince snu i nie mogła zasnąć,kaszlała. Oczywiście zmierzyć temperatury sobie nie dała,a propo jak Wy z tym sobie radzicie? Zasnęła ale spała niespokojnie o 3.30 była rozpalona więc podałam jej czopek eferelgam i zadziałał. Obudziła się o 7 i nie miała apetytu.Pojechaliśmy do lekarza i okazało się,że infekcja wirusowa,kaszel.katar i dostała lekarstwa rubital syrop na kaszel,cebion,pyrosal,wap no,przed chwilką zasnęła ale cały czas się budzi. Tż mówił,że to przez lody a czy Wy dajecie maluchom lody?
Druga córka dostała uczulenia od słońca,taką pokrzywkę także poszła do dermatologa. Także u nas skwar,gorączka a ja pomimo bałaganu i remontu muszę siedzieć w domku. Mamusia moja dzisiaj pojechała na 2 tygodnie na wczasy do Chorwacji także nie mam gdzie pójść.
Mam dzisiaj doła,uciekam ,ażeby Was nie zarazić pa,pa...........

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-09, 12:01   #222
*Niki*
Zakorzenienie

Nel super foteczki

Biedna Amelcia . Ucałuj ją mocno od nas Mam nadzieję, ze choroba szybko minie, także Martynce

Nel co do lodów to ja Nikolce nie daję, po pierwsze trochę się boję, a po drugie ona sama nie chce, jak poczuje, że to takie zimne to się krzywi i odpycha rączką.
A moze Amlecia się przeziębiła w wodzie?? Bo to chyba Ty pisałaś, że woda była chłodna a ona tak chciała się pluskać, prawda?? U nas tak Patryk dawniej, jak był młodszy, to przeważnie był przeziębiony po kąpieli w jeziorku czy basenie

Kasiu u nas też gorąco, ale na szczęście wiaterek wieje, to jest tak fajne

Moni@ jak Ty to robisz, że ładujesz tu takie duże zdjęcia(Nel) i Ci je załaduje, a mi nie chce . Te z Zakopanego które Wam wkleiłam musiałam zmniejszyć do rozmiaru 448 pikseli, bo 600 pix. już mi nie chiało załadować

Moni@ powiem Ci szczerze, że ja też tak za górami nie przepadam, chodzić po górach nie lubię, jedynie to widoki ładne lubię pooglądać, ale żeby chodzić, wspinać się to nie. Wolę morze , tak sobie usiąść na piasku i patrzeć na fale, moje marzenie . Tak w ogóle to tropiki kocham, te wszystkie ciepłe kraje Grecja Hiszpania itp ale tak daleko tam
Stary 2007-08-09, 12:17   #223
kkasiaaa
Zadomowienie

Nel super foteczki mam nadzieję że choróbsko szybko minie. Co do lodów to ja daję ale maluteńko, jak mała widzi że Julia je to ona też chce więc zawsze biorę dla noiej suchy wafelek i troszeczkę loda na niego z Julki loda. Ale to naprawdę malutka ilośc tylko tyle żeby mała widziała że coś tam jest.
Temperaturę mierzę pod paszką albo przez odbyt. Pod paszką nie lubi więc trzymam ją z całych sił innego wyjścia nie mam.
Lena 5 lat
Stary 2007-08-09, 12:21   #224
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni dziękuję bardzo

Oczywiście zmierzyć temperatury sobie nie dała,a propo jak Wy z tym sobie radzicie?

a czy Wy dajecie maluchom lody?

Mamusia moja dzisiaj pojechała na 2 tygodnie na wczasy do Chorwacji także nie mam gdzie pójść.
Mam dzisiaj doła,uciekam ,ażeby Was nie zarazić pa,pa...........
Nel nie ma za co, polecam sie na przyszłosc jak zawsze

Ja mierze temp Szymkowi termomertem na czole, kupiłam taki pasek co przykleja sie na glowke i jestem z niego bardzo bardzo zadowolona...

Ja Szymkowi nie dawałam jeszcze lodów on zawsze dostaje wafelka-kubeczek i sobie gryzie..

Nie smuc sie ze mamusia pojechała, niech i jej naleza sie wakacje Odpocznie, zwiedzi..naszym mamon tez sie cos od zycia nalezy
Ucałuj Martynke i daj znac co to za pokrzywka??

Cytat:
A moze Amlecia się przeziębiła w wodzie?? Bo to chyba Ty pisałaś, że woda była chłodna a ona tak chciała się pluskać, prawda?? U nas tak Patryk dawniej, jak był młodszy, to przeważnie był przeziębiony po kąpieli w jeziorku czy basenie

Moni@ jak Ty to robisz, że ładujesz tu takie duże zdjęcia(Nel) i Ci je załaduje, a mi nie chce . Te z Zakopanego które Wam wkleiłam musiałam zmniejszyć do rozmiaru 448 pikseli, bo 600 pix. już mi nie chiało załadować
NIKi chyba masz racje ja tez pomyslalam ze to od wody, bo wiem ze od nozek najbardziej ciagnie...Nawet moj Szymek jak biegał w zimie po kafelkach bosso to za pare dni katar miał i goraczke...

NIKI ja jak pomnijeszam zdjecia to nie patrze na te piksele tylko na rozm pliku w KB (KiloBajtach) i pomniejszam je do 120KB bo taki jest limit (122KB) a piksele to nie patrze, bo sie na tym nie znam

Szymka fotki różne różniste cz1

Moj synek juz sie uczy czytac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_8798.JPG (55,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_8908.JPG (49,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_8982.JPG (104,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_9051.JPG (43,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_9032.JPG (51,2 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-17 o 15:12 Powód: post pod postem
Stary 2007-08-10, 12:08   #225
*Niki*
Zakorzenienie

Moni@ ślicznego masz synka
Stary 2007-08-10, 13:29   #226
Nel70
Zadomowienie

Moni ale ładny rośnie mi zięć Moni czy kupiłaś jakiś strój do opalania bo ja w tym roku nie kupowałam,jak widać na zdjęciach byłam w starym.
Amelcia ma katar,kaszel ale nie gorączkuje,myślę,że obejdzie się bez antybiotyku. Cały czas tylko psika...........
Martynka okazało się,że ma słabą skórę ,wrażliwą lekarka przepisała jej na nogę zwykły krem dla niemowląt penaten,nie należy stosować kremów nawilżających tylko wysuszające.
U nas dzisiaj parno i pochmurno.
Stary 2007-08-10, 17:30   #227
kkasiaaa
Zadomowienie

Moni@ śliczne foteczki

Nel u was katar i kaszel bez temperatury a u nas odwrotnie wczoraj o 23 Oliwka obudziła się z gorączką miała 38,5 , dałam syrop na zbicie , rano jak wstała miała 38 dałam syrop i gorączka minęła na kilka godzin ale znowu powróciła 37,7 oprócz gorączki nic jej nie dolega ani kataru nie ma ani nie kaszle , nic tylko ta temperatura. Nie wiem co jest grane, podejrzewam ze może to trzydniówka bo jeszcze jej nie miała. Biedna chodzi taka trochę otępiała ale to normalne przy gorączce.
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Czas edycji: 2007-08-10 o 18:34
Stary 2007-08-10, 18:14   #228
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni@ ślicznego masz synka
Dziekuje NIKI

Cytat:
Moni ale ładny rośnie mi zięć Moni czy kupiłaś jakiś strój do opalania bo ja w tym roku nie kupowałam,jak widać na zdjęciach byłam w starym.
Dziekuje Nel i Kkasiaa

Nie Nel nie kupowałam stroju, bo jakos nie spotkałam w handlu tego co planowałam a jak znalazłam to były po 80zł a ze mam inne wydatki to sobie podarowałam, w sumie i tak nie bylam nigdzie nad woda wiec po co mi ten stroj?? Za rok kupie

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-17 o 15:13 Powód: post pod postem
Stary 2007-08-10, 18:35   #229
*Niki*
Zakorzenienie

dzieci mi pokój rozniosły
Nikolka powyciągała wszystkie swoje ciuszki z komody, leży na dywanie jedna wielka kupa ubrań, wszystkie gazetki, reklamy ze szpitala jeszcze itp, zabawki poroznoszone, pampersy, KOSZMAR
Stary 2007-08-10, 18:36   #230
kkasiaaa
Zadomowienie

pomimo tego że mieszkam nad morzem i na plaży jesteśmy często to od kilku lat stroju kąielowego nie posiadam bo wstyd mi byłoby się pokazać w nim
Lena 5 lat
Stary 2007-08-10, 19:44   #231
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
pomimo tego że mieszkam nad morzem i na plaży jesteśmy często to od kilku lat stroju kąielowego nie posiadam bo wstyd mi byłoby się pokazać w nim
Witaj w druzynie Kasienko

Cytat:
dzieci mi pokój rozniosły
Nikolka powyciągała wszystkie swoje ciuszki z komody, leży na dywanie jedna wielka kupa ubrań, wszystkie gazetki, reklamy ze szpitala jeszcze itp, zabawki poroznoszone, pampersy, KOSZMAR
NIKI podejrzewam co masz w domku Ja nie widze porzadku w domu przy Szymku Jak posprzatam to jest tylko chwila, potem Szymek znow wyciaga wszystko nawet w kuchni garami sie bawi... Wtedy odwiedza mnie mama moja i mowi "kiedy ty porzadek w domu zrobisz"

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-17 o 15:14 Powód: post pod postem
Stary 2007-08-10, 20:21   #232
Nel70
Zadomowienie

Kasia mojej Amelce na temperaturę pomaga tylko czopek,żaden syrop jej nie pomaga.
Moni sylwetkę masz super także co Ty świrujesz z tym klubem? Ja to ostatnio przytyłam od browarka ale takie życie.
A Amelka przed chwilką zwymiotowała i okazało się,że nie pogryzła kiełbaski i jabłka wszystko było w kawałkach,ruszyło ją jak dałam jej kaszkę,a teraz zasnęła,idę myć naczynia bo czeka na mnie sterta.Dobrej nocki.
Stary 2007-08-10, 20:53   #233
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni sylwetkę masz super także co Ty świrujesz z tym klubem? Ja to ostatnio przytyłam od browarka ale takie życie.
A Amelka przed chwilką zwymiotowała i okazało się,że nie pogryzła kiełbaski i jabłka (...)
Nel sliczne dzieki, ale mi tez niczego nie brakuje..poddałam sie dawno i pogodzilam z tym bandziorem (brzuchem)

Co do kiełbaski to widze ze tylko chyba moj Szymek chowany delikatnie..kurcze ja sie boje mu dawac kiełbasy czy jabłek..on jablko je tylko jak mu zetre raz na cienkiej tarce raz na grubszej...a jesli chodzi o wedline to tylko z indyka lub kurczaka i to w plastrach mu kupuje na chlebek..
W dodatku łobuz nie lubi takich sliskich wedlin tylko wedzone A sliskimi pluje albo udaje ze go na wymioty bierze
Stary 2007-08-11, 13:03   #234
kkasiaaa
Zadomowienie

U nas kolejny dzień z temperaturą. W nocy miała tak wysoką że nie mogłam uleżeć przy niej dopiero po podaniu czopka spadła , a teraz znowu wróciła
Moni@ u nas z jedzeniem większych kawałków nie ma problemu, jabłka daję do rączki i sobie gryzie , kiełbachę też lubi a jak już naprawdę trafi się coś czego nie może pogryźć to wypluwa.
Lena 5 lat
Stary 2007-08-13, 07:24   #235
Nel70
Zadomowienie

Dziewczynki ale na weekendzie był zastój w pisaniu a myślałam,że sobie poczytam. Amelcia czuje się coraz lepiej ,najgorsza była sobota tak jej wiercił wirus,że cały czas kichała. W niedzielę pojechaliśmy na działkę bo chyba Wam wspominałam,że kupiliśmy 100 m od jeziora działkę 10 arów,także na razie nic tam nie ma oprócz chwastów i drzewek(zdjęcia załączę jak Moni mi pomniejszy bo ja się chyba nigdy tego nie nauczę,może jest jakiś sposób na zmniejszanie już bezpośrednio na wizażu jak pomniejszam?).
I tak sobie pomyślałam,że może na przyszły rok byśmy zgadały się na jakiś weekend na wypoczynek i zapoznanie się,maluchów i w ogóle,wystarczy,że zabierzecie pociechy i namioty,a będzie super.Napiszcie co Wy na to?
Kasia a jak tam zdrówko Oliwki czy nadal gorączkuje ,napisz kochana.
A mi w piątek pękło naczynko krwionośne w oku,myślałam,że przejdzie ale nie przeszło,tak miałam po porodzie a teraz nie wiem co to za przyczyna ,czytałam w googlach,że należy jeść rutinoscorbin czy też tak macie,bo oko mnie dzisiaj szczypie i nie wiem czy iść do okulisty bo mi się nie chce.
Jastin jak tam przeprowadzka?

Martynka pomniejszyła mi zdjęcia w Poincie zobaczymy czy się załączą,jeżeli tak to zdjęcia z działeczki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 444.jpg (70,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 445.jpg (83,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 446.jpg (60,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 449.jpg (78,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 451.jpg (45,6 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-09-17 o 15:15 Powód: post pod postem
Stary 2007-08-13, 09:50   #236
Moni@
Zakorzenienie

Czesc Kochane

Ja nie pisałam bo nie miałam czasu kompletnie a wieczorami jak myslalam ze sobie odpoczne na wizazu to Szymek sie przeziebił i ma katar Nocki wiec z głowy..od soboty chodze do tyłu..

Nel widze ze Martynka pomogła Ci w zdjeciach, ciesze sie ze masz pomocnika

Uciekam bo mam duzo roboty dzis, mozliwe ze wieczorkiem zagladne

Milego dnia dziewczyny
Stary 2007-08-13, 11:51   #237
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Cześć dziewczynki. Ale super wakacyjne zdjęcia. Ja w tym roku nigdzie nie wybywam

dzis mam pierwszy dzien kolejnego urlopu (tygodniowego) i dlatego odrazu witam do Was. Niestety ani pogoda ani humor nie dopisuje...od przyszłego tygodnia mam isc na zwolnienie lekarskie, ale cały czas sie zastanawiam nad tym....bo odzwyczailam sie od sedzenia w domciu i dostaję kociokwiku....mam tydzien aby sie przyzwyczaic...

a tak wogóle to NEL Szymonek to mój zięć- został mi juz daaaaaawno obiecany

pozdrowionka i całuski szczególnie dla chorowitków

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 12:06   #238
kkasiaaa
Zadomowienie

Witajcie
Nel ciesze się że Amelci już lepiej no i fajnie że Martyna ci pomogła ze zdjęciami nie ma to jak pomoc starszej córki Co do oka to ja nigdy czegoś takiego nie miałam, ale moze lepiej idź do okulisty.
Oliwka ma się dobrze , gorączka minęła wczorajszej nocy , także teraz jestem pewna że to była trzydniówka bo sama nagle przyszła i nagle odeszła
Wczoraj byliśmy w zoo , akurat jak wyszliśmy z domu to pogoda sie trochę popsuła ale to nam nie przeszkodziło. dzieciaki miały frajdę ja z resztą tez

tu trochę zdjęć

Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Czas edycji: 2009-03-17 o 17:35
Stary 2007-08-13, 12:07   #239
kkasiaaa
Zadomowienie

cd
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Stary 2007-08-13, 12:10   #240
kkasiaaa
Zadomowienie

sory za ilość
na ostatnim zdjęciu Oliwia ma słoniowe kapcie babci
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości