![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
Dzieki sliczne, ech nie moge sie nacieszyc ta suknia, zachowuje sie jak dziecko przymierzajace suknie komunijna
![]() ![]() ![]() ps - w koncu mialam czas zeby wrzucic fotki sukni. Milej zabawy Drogie Panie w wybieraniu sukni, to prawdziwa przyjemnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
beauty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez AMLA8 Czas edycji: 2009-06-30 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Tez bym sie chetnie pochwalila swoja, ale panie w salonie powiedzialy, ze u nich nie mozna robic zdjec.. Troche dziwne skoro mierzylam SWOJA suknie ale coz.. W domu jej jeszcze nie zakladalam wiec sesji brak.. ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Martula87, Mnie również podoba się ten model. Piękna. Mogłabyś napisać ile Cię kosztowała i gdzie ją zakupiłaś? Wyglądzasz prześlicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
Przepraszam za naruszenie zakazu kupna/sprzedazy. Nie zapoznalam sie dokladnie z zasadami tego forum...
Edytowane przez ravegirl Czas edycji: 2009-08-19 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
suknia bardzo ladna ale na tym forum nie sprzedajemy!
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-08-19 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
a mi się nie podoba zwłaszcza ta szarfa dzieląca sylwetkę na pół , jak dla mnie za ciemna chyba , że zdjęcie ją przyciemnia , będziesz miała problem z dopasowaniem bukietu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny moja wymarzona suknia tez jest od maggie sottero jest dosc droga ale chyba nie podaruje zakochalam sie
[IMG]file:///C:/Users/MAGOSI%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/MAGOSI%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Wiesz kazdemu co innego sie podoba, a czasami jest tak, ze jak sie podoba to po przymierzeniu traci caly urok, mnie akurat ten fason zauroczyl i dobrze sie w nim czulam. Poza tym chcialam cos troszke innego niz standardowa biala suknia. Szarfa jest w kolorze ciemnego brazu i pasowala idelanie do brazowych bucikow, a z bukietem nie mialam najmniejszego problemu i wszytsko pieknie sie zgralo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!ja początkowo oszalałam na punkcie MS Benecia.Udało mi się ją dorwać i przymierzyć w salonie Arianne w Olsztynie i........odkochałam się.śliczna ale jednak to nie to
moja nowa miłość-chyba ostatnia(oby na przymiarkach nie okazała sie porażką) to Nevaya.muszę ją tylko odnaleźć i rozwiać wątpliwości.naprawdę dopiero na żywo i po założeniu wiadomo która sukienka jest TĄ jedyną.mój ślub będzie w Nowym Jorku i liczę że tak wynajdę ją po normalnej cenie.bo 5-6 tys zł to niezbyt miła perspektywa.co sądzicie o Nevaya?a może już ją mierzyłyście/widziałyście gdziekolwiek?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Ja mam w domu Alexandrię jest prześliczna. Już po zlubie a wszyscy byli nią zachwyceni.
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Chciałam napisac że już po ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanie, interesują mnie suknie m.sottero i wybrałam już trzy najpiękniejsze, ale obawiam się, że ceny mogą być szokujące... nie orientujecie się ile suknie tej firmy mogą kosztować? wybieram się do salonu, ale wcześniej chciałam Was zapytać...
jakbym miała wybierać to stawiam na tą pierwszą ![]() Edytowane przez gosica Czas edycji: 2009-09-21 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ja za swoją w salonie w Warszawie zapłaciłam 3940,00 zł. Nie mało ale bez szaleństwa, zdarzają się przecież suknie po 9000,00 zł.
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
to jednak troszkę... a jaki masz model?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
W salonach Agnes mają suknie Maggie Sottero, na stronie internetowej jak i w sklepach miejscowych, około początku nowego roku mają być wyprzedaże, to moze uda się trafić jakąś okazję, sama na jedną z tych sukien poluje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Tu jest link do strony Agnes: http://www.suknieagnes.pl/pl.html
W Krakowie chyba salonu nie ma z tego co widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Suknia ma piekny gorset ktory niesamowicie podkresla talie, z tylu ten gorset schodzi w taka 'V'ke na pupe i zaczyna sie pieeeekny dluuugi tren. Ten tyl sukni z trenem i drapowaniami jest jeszcze piekniejszy jak przod ![]() Suknia jest krolewska, ma drapowania choc bez przesady, tzn nie ma efektu ogromnej bezy ![]() Cena sukni u mnie to £925 (to juz z bolerkiem, ktore notabene tez jest sliczne). Probowalam znalezc uzywana na angielskim e-bayu i na stronach polskich ale nikt nie ma tego modelu do srzedania ![]() W przyszlym tygodniu wybieram sie do salonu we wroclawiu na kolejne przymiarki MS, zobaczymy co tam mnie urzeknie. Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
nie wie ktos jaka jest jakosc tkanin w salonie Joesphine w Krakowie czy te sukienki szyte na wzór Maggie Sottero nie odbiegaja zbytnio od oryginału ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
![]() Może wie któraś czy w okolicach Szczecina można znaleźć te piękne suknie od Maggie Sottero?! Są boskie! Ceny rzeczywiście wysokie, ale jak są warte tej ceny... ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Tu jest link do strony maggie i wszystkie autoryzowane sklepy w polsce, w 'search international' wyszukaj Poland :
http://www.maggiesottero.com/stores.aspx Powodzonka! Edytowane przez Birmana Czas edycji: 2009-10-27 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
są salony, ale w żadnym nie ma sukni wybranych przeze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Witajcie...
Nie wiedziałam-aż do teraz-że jest osobny watek dotyczący fanek M.Sottero ![]() Zakochałam się od pierwszenia wejrzenia w sukni "Antonella"...i udało mi sie po barzdo atrakcyjnej cenie zakupic ją na eBay
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne suknie wytypowałaś, mamy chyba podobny gust
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
też tak myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Uważajcie na podróbki M.Sottero. Cieszę się, że ja wcześniej poprosiłam o zdjęcia sukni uszytej na podstawie oryginału (zdjęcie nr 2 i 3). Oceńcie same.
Udało mi się jednak kupić oryginalną,nową suknię M.Sottero na eBay po bardzo atrakcyjnej cenie (zdjęcie nr 4). Pozdrawiam ![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
od razu widać różnicę! masz rację, lepiej kupić orginalną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
A oto moja suknia MS. Już się nie moge jej doczekać, a zobaczę ją dopiero pod koniec marca
![]() Zamówiłam ją w kolorze diamentowej/śmietankowej bieli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.