|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
Witajcie dziewczyny
autko sprawne, jeszcze dziś przejdzie dokładniejsze badanie na dniach jakoś zakładanie gazu i kosmetyczne zabiegi...Nisiaq kiedy jedziecie?? POwiedz gdzie to Was z TŻ odwiedzimy ![]() (świetny avatar )Chciałam dziś oblać wczorajszą transakcję piwkiem i zagryźć kiełbaską z grilla a tu taka pogoda że trzeba to będzie odłożyć Szczerze Wam powiem- ta pogoda zaczyna na mnie wpływać negatywnie
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wpadałam na taki pomysł żebyście się podzieliły ze mną ciekawostkami o tym **jak dbacie o siebie**.W sumie to jest wątek ploteczkowy, możemy więc tu równiez i o tym pogadać
![]() Tak mnie naszło, ponieważ dzisiejszy dzień postanowiłam przeznaczyć na zabiegi upiększające(skoro nie ma pogody na grillowanie )Zaczęło się od porannego wiosłowania- musiałam się jakoś obudzić a potem prysznic i pachnące balsamy.Chyba jeszcze dziś zrobię pedicure, choć nie przepadam za tym, bo zajmuje mi to sporo czasu z moczeniem stóp, peelingiem, kremowaniem ![]() Ale raz na jakiś czas trzeba... Nie wiem co jeszcze wymyślec. Maseczka na twarz była wczoraj, więc dziś odpada ![]() A może macie jakieś sekretne sposoby na poprawianie swoich humorków i urody?
Edytowane przez madie Czas edycji: 2007-07-29 o 13:54 Powód: literóóówa |
|
|
|
#213 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przerąbane w niedzielę rano w pracy . Gdzie pracujesz?U mnie nie jest słonecznie, tylko duszno i grozi opadami ![]() Cytat:
A do 22 napewno Ci szybciutko zleci.W ogóle mam ostatnio wizję, że czas zapitala jak chory, zdecydowanie za prędko. Cytat:
![]() Jedziemy w czwartek do Szczawnicy Bez względu na pogodęW ogóle jak często nastrój zależny jest od tego co dzieje się za oknem, nie? A av zrobiony taką opcją w skype, super zabawa ![]() Cytat:
i mam zawiasa, tak to jest jak sie późno wstaje. Generalnie rano nie biorę prysznica bo mnie to za bardzo rozleniwia, za to wieczorem uwielbiam, mam kilka żeli pod prysznic i płynów do kąpieli, uwielbiam takie bajery.To na tyle jak na razie w tej kwestii jak się dobudzę to popiszę ![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Volkswagen golfik III. Nie jest to może szał ale dla nas dwojga w sam raz i sporo w nim miejsca![]() Zdjęć nie mam dziś, ale wrzucę jak TŻ zrobi. Kurcze jakie to życie niesprawiedliwe. Gadamy sobie tu w tym wątku, mieszkamy w różnych miejscach w Polce i nie ma szans na spotkanie...a jak miło byłoby oblać autko wspólnie ![]() Już to widzę.......grill, piwko, likierek , muzyczka, rozmowy, totalny relaks ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
To troszkę o mojej pielęgnacji
![]() - za stopy ciężko mi się zabrać, zajmuje to dużo czasu, ale uważam, ze niedopuszczalne jest, aby kobieta uważająca się za zadbaną, miała niewypielęgnowane stopy. Jak już wypillinguję moje, wykremuję, pomaluję paznokcie (najchętniej na czerwony kolorek) to czuję się w pełni zadbana i ogólnie ładniejsza Nie trawię, kiedy widzę ładną kobietę z perfekcyjnym makijażem, dobranym strojem i zaniedbanymi stopami. Fuj!- co do reszty to jestem raczej minimalistką, jeżeli chodzi o ilość posiadanych kosmetyków. Od czasu do czasu robię peeling twarzy, stosuję filtry i dobrze nawilżający krem na noc. Maseczki - bardzo rzadko. Nie mam jakiś specjalnych zabiegów upiększających. - reszta ciała Żel nawilżający i peeling pod prysznicem rękawicą z rafii (chyba tak się nazywa). Uwieeellllbiam, taka wygłaskana się czuję. Potem balsam nawilżający albo brązujący i to tyle moich zabiegów kosmetycznych. Czyli nic odkrywczego ![]() - aaa no i dłonie Nie lubię za bardzo się bawić w jakieś wymyślne sposoby pielęgnacyjne, więc robię tylko zwykły manicure bez udziwnień w postaci maseczek itd. i maluję pazurki na czerwony kolor. Zarówno krótkie jak i długie - tak i tak wyglądają dobrze i nie uważam, że trzeba mieć długie paznokcie, żeby móc je malować na niecieliste kolory.Słowem - nic odkrywczego ale i tak się rozpisałam
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na foteczki No, fajnie by było pogadać na żywo, a tu np ze śląska to chyba nikogo nie ma? W ogóle jesteśmy chyba takie rozwalone po mapie Nikt nie wątpi że myjesz zęby ![]()
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
córka_rosy zgadzam się z Tobą co do stóp. W ogóle same stopy są dla mnie obrzydliwe (przykro mi, tak mam) a zaniedbane to koszmar. Ponieważ noszę rozmiar 41 to wydaje mi się, że moje stopy wyglądają jak u faceta, dlatego też staram się o nie dbać rzeczami typu peeeling, kremik nawilżający (oba z oriflame, bardzo mi pasują), ostatnio nie maluję paznokci na żaden kolor, naturalne mi się podobają
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mówi się że to wytrzymałe auta, części są łatwo dostępne, stąd nasz wybór.
Nisiaq- ja też mam stopę 41 Też nie lubię stóp zapuszczonych, ale powiem szczerze że staram się nie ścierać pięt często i widzę że to skutkuje, naskórek rogowacieje wolniej. Lubię peelingi do stóp i maseczki.A co do tego gdzie ja jestem na mapie to prosze bardzo Pod avem mam napisane Biały Gród, bo kiedyś marzyłam żeby tak się moje miasteczko nazywało
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie bliziutko morza
![]() Zróbmy sobie mapę z naszymi lokalizacjami, może z połączeń punktów wyjdzie nam coś... Np wiewiórka Witam w klubie Wielkich Stóp! Pod tym względem ideałem jest dla mnie Paryż Hilton, ma rozmiar 42 a i tak jest boska Zaraz walnę mapkę
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
No, uczyniłam mapkę
Zaznaczyłam siebie i Madie, teraz każdy może ją zedytować w paincie i dodać siebie oraz swój kolor do legendy ![]() PS Madie mam nadzieję, że wybaczysz mi ten czerwony no i że w miarę dobrze Cię oznakowałam na mapie, mam kiepską orientację przestrzenną, ale starałam się ![]() PPS Jakby kto nie umiał albo nie chciał się bawić zaznaczaniem proszę mi podać tylko swoją lokalizację oraz wybrany kolor, to ja zaznaczę
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
dobra, mam chwilę to piszę
![]() nisiaq, jam taki zmianowy informatyk, tyle dobrego, że sobie siedzę w ciepłym biurze, na foteliku, herbata jest, radio plumka, czasami w tygodniu bez urlopu wypadają 3-4 dni wolnego, ale niestety są też minusy, bo i weekendy i nocki też spędzam w robocie ![]() madie, to witaj w rodzinie golfowej, my też mamy III ma już swoje lata, ale to naprawdę dobre samochody i małoawaryjne, co jest bardzo ważne ![]() co do pielęgnacji, ja jestem okrutnie leniwa, pedicure nie znoszę robić, bo to dużo czasu zajmuje (ale raczej nie chodzę zapuszczona ), manicure akurat lubię bo mnie uspokaja, skórki, masaż, lakierek, oliwka, hmm... i tak się zastanawiam, że chyba niewiele więcej, balsam po prysznicu, tonik na twarz, maseczki to od wielkiego dzwonu, muszę jeszcze pomyśleć co to ja jeszcze robię dla mego ciała ![]() a spotkanie, przy grillu, piwku, ojejku, ale by było fajnie, tylko fakt, rozrzucone po całej Polsce. ja samo centrum-łódź
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Zedytowałam mapkę, Lilly dostało Ci się niebieskim
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, genialny pomysł z mapą!!! Zaznaczyłam siebie na zielono. Przez większość część roku mieszkam w Toruniu, teraz jestem u rodziców prawie na Ukrainie, 30 km od Zamościa. nie mogłam się zdecydować, co zaznaczyć, więc zaznaczyłam to i to, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.
Faktycznie, rozsiane jesteśmy po całej Polsce Ale dla chcącego nic trudnego ![]() A co do wielkich stóp... ja mam 40
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze, że obie lokalizacje. Rozsiane jesteśmy niemożebnie, będziemy musiały jakąś średnią wyprowadzić ![]() Widzę że powoli nasz wątek w podtytule robi się trochę wątkiem dla Wielkich Stóp Która jeszcze ma kajaki?
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pamiętacie mnie jeszcze wogóle ?Mało piszę ale Was czytam na bieżąco a z tym pisaniem to obiecuje się poprawić. Dzisiaj miałam dzień i samopoczucie do Dopadło mnie jakieś rozdrażnienie. Kompletnie nie spotkało mnie cokolwiek co mogło zle wpłynąć na moja psychike a mimo to...ech.Pobiegłam do ogrodu- poskakałam sobie na skakance, porobiłam brzuszki, fizycznie sie wyżyłam i mi chyba przeszło ![]() Was też czasami takie nerwy dopadaja? A co do stóp to ja noszę rozmiar 39. Ale mam problem z obuwiem bo coraz częściej 39 jest na mnie troszeczke za małe- na zasadzie że mogło być większe, a jak ubieram 40 to ta znowu jest na mnie za duża i przede wszystkim za szeroka. Kupuje 39 a pózniej moje stopy cierpią
|
|
|
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Siła w wielkich stopach!!!
)ochh, dziękuję ![]() Cytat:
![]() Też jak mam zły humor, to wysiłek fizyczny bardzo mi pomaga. Wczoraj wieczorem było mi tak smutnoo, właściwie bez powodu. Ale zamiast poćwiczyć poszłam spać
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Nisiaq- dobrze dobrze
No może wyżej troszkę na północ jestem ale dobrze że przy dobrej rzece mnie usadowiłaś Kurcze dziewczyny jak na złość rozsiane po kraju, będziemy musiały jakoś sobie radzić ![]() Lii- ja to dziś miałam takiego doła że gdyby nie bratowa to bym fiknęła ![]() Na szczęscie wyciągnęła mnie do siebie na ploty i sowicie oblałyśmy zakup wozu ![]() lilly78 coraz więcej nas łączy - a to duże stopy a to auta ![]() Buziaczki dla wszystkich Oby nasza mapa zapełniała sie a może jakoś uda nam sie zebrać bo... **W KUPIE SIŁA**
Edytowane przez madie Czas edycji: 2007-07-29 o 23:16 |
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Niby tak ale chciałabym miec mniejsze
Dodaje uaktualnioną mapke
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Macie z Nisiaq w miarę blisko
Możecie jechać razem na urlop
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Lii- no ja również.
![]() Zaglądam do tego wątku codziennie i cieszę się kiedy każda coś tam skrobnie Dobrze że tu się spotykamy.A co do stóp- zmusiłam się do pedicuru Tarkowanie pięt (czas już był najwyższy), peeling na całe stópki, potem paznokcie, maseczka i heja Stopy szczęśliwe ![]() Ja już chyba lecę spać. Jutro muszę wstać wcześnie DOBRANOC słodkich snów |
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobranoc Madie Ja jutro tez muszę wczesniej niż zwykle wstać. |
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Oj, jest ktoś blisko
I jak nam się piknie mapka rozwija ![]() Zmykam spać dziewczynki, nie mam siły już dziś więcej pisać, jutro się wysilę Do-bra-noc ps. Fajnie się z Wami pisze
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Czy i ja mogę się tutaj do Was wpisać? Przyjmiecie mnie? ![]() Nie posiadam przyjaciólki od serca, właściwie chyba nigdy takiej nie posiadałam. Zbyt wiele było takich sytuacji i zazwyczaj mnie ktoś ranił i oszukiwał to też mam teraz złe wspomnienia i raczej nie ufam tak jak dawniej:| A tak w gole wstałam lewą nogą (co widać chyba) i od rana marudzę ![]() No i jak to wyszło ze deszcz dzisiaj pada, ech..przecież dzwoniłam do nieba i zamawiałam Słońce ![]() Miłęgo dzionka, odezwę się coś wiecej potem
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() fifcia, witamy ![]() U mnie też pogoda do d. Pada i ciemno jak w zimie.Dziewczyny, też się cieszę, że to sobie rozmawiamy. A może akurat kiedyś się spotkamy, Polska nie jest taka duża
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Super pomysł z tą mapką. Tylko, że ja nie mam takich umiejętności jak Wy, żeby siebie na niej zaznaczyć co za nieuk ze mnie powoli się uczę.. moje miasto to Tarnowskie Góry, na śląsku.Madie - gratuluję nowego autka! Golfiki sa super!!! bo sama kiedyś miałam. Niech ci służy. Może nie pisze często ale czytam was regularnie. Witam tez nową wizażankę bez przyjaciółki
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() u mnie też pogoda do niczego, nie chce mi się wychodzić, a muszę pozałatwiać sprawunki obiadowe i wysłać kolejne formularze zmiany nazwiska (mówię wam, tyle z tym babrania, każdy urząd chce inne podanie, formularz, blee) fifcia, witaj
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Także nie mam przyjaciółki i czasami jest mi źle z tego powodu. Więc tak pomyślałam, że może bym dołączyła do Was, jeśli nie macie nic przeciwko ![]() Dodaję też zmodyfikowana mapkę
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
lily_of_the_valley witamy
![]() Mamy dziś urodzaj na nowe wizażanki w naszym wątku ![]() Właśnie skończyłam oglądać 2 ost odcinki pierwszej serii "herosów", ogląda któraś? I perfumy przed chwilą do mnie przyszły, zamawiałam w ciemno, nie znałam wcześniej tego zapachu, ale podobają mi się. Może nie jakoś rewelacyjnie, ale jest ok.
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Lily of the valley, fifcia witamy serdecznie Wpadajcie do nas jak najczęściej A ja dopiero teraz dotarłam do domku. Rano zwlec sie z łóżka nie mogłam bo pogoda była wstretna- czułam się jak już byłaby jesien. Wogóle nie myslałam że jest tak zimno- nie popatrzyłam na termometr, ubrałam sobie tylko bluzke i sweterek. Strasznie zmarzłam. Oczywiście gdy już wracałam to słońce wyszło i już ładna pogoda zaczyna się robić. Kupiłam sobie dzisiaj bluzke i spodenki. Ale najbardziej się ciesze z parasolki jaką kupiłam chrześniakowi Taką dla dzieci- pszczółkę. Strasznie mi się podoba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

na dniach jakoś zakładanie gazu i kosmetyczne zabiegi...
)
Szczerze Wam powiem- ta pogoda zaczyna na mnie wpływać negatywnie

. Gdzie pracujesz?