|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin-fitnesscluby-który polecacie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a moze ktoras z Was planuje zapisac sie na basen
?Szukam wspoltowarzyszki hehe ,jak ktos chetny to prosze PW
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dobiero pierwszy raz na zumbie. Był komplet, czyli 26 osób (no może plus 2 albo 3). Za szybą widziałam jak dziewczyny ćwiczyły na siłowni. Chyba były ze 3 albo 4. W zasadzie to była sobota rano, więc może przez to nie było tłumów.
Na jutro jestem zapisana na brzuch, uda, pośladki. W zasadzie najbardziej mi na tym zależy ze wszystkich ćwiczeń (chyba, jutro idę na to pierwszy raz). na sobotę zapisana jestem znów na zumbę. A jutro zapisze się znowu na kolejny tydzień. Fakt, lepiej by było jakby zapisywać się można było z dnia na dzień. Tak myślę, że skoro tam są takie kolejki to muszą mieć dobrze dobrane wszystkie ćwiczenia do potrzeb kobiet I plusem są zamykane na klucz szafeczki. Dzowniłam na jakiś inny aerobić pytać się czy w szatni mają szafki zamykane na klucz to usłyszałam "nie, ale na aerobicu są same kobiety więc nikt obcy tam nie wchodzi". Mało pocieszające.. |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś chodzi do klubu Extreme Studio przy Kunickiego
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
No, szału nie ma, jeden plus, ze przeważnie byłam tam sama
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
Dzindoberek
![]() Jestem na tym forum od 5minut, wiec jesli cuś zlego zrobie to wybaczcie ![]() Mam pytańko: Mieszkam na miasteczku na Chodzki. Od polowy lutego chce sie zapisac na aerobic. Najlepiej jakby to było gdzieś w poblizu miasteczka, tak zebym sobie chodzila na nogach Jakie kluby byscie mi doradziły ?Musze zaznaczyc, ze Lublina kompletnie nie znam . Bo mieszkam tutaj od paru miesiecy. Za wszelka pomoc dziękuje. ![]() Pozdrawiam góralka
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Na miasteczku akademickim to Arena, ale jak tam jest to nie wiem, bo nie byłam.
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Arena na Czubach chyba... Na Czechowie to na Kiepury jest Paco...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-02-12 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tam jest?
|
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
hmm ,..... no nie M.C. Skłodowskiej :P
Mieszkam na akademikach UM :P Chodźki :P Wiec dwa rozne miejsca ![]() A co do PACO ... hmm czytalam wasze komentarze... widze, ze nima szału.. ![]() Może znacie jakis inny fitness
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miasteczko mówi się na to koło UMCSu/KULu w centrum. Ja słyszałam o jakiś siłowniach na Czechowie, ale już nie pamiętam o jakich i gdzie, a co po Paco, to moze idz na 1 zajęcia i zobacz, bo co osoba to opinia, a instruktorzy tez pewnie tam czesto sie zmieniaja...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-02-12 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak tak pojde do PACO juz w poniedzialek jak wroce do Lublina. Poki co sie labuje i brzuchol mi rośnie hehe ![]() Jakby ktoś coś wiedzial odnosnie aerobic w okolicach chodzki to mile widziane sa jakies informacje ![]() Pozdrowionka ![]() góralka
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
A może któraś z Was orientuje się jak jest na aerobiku w klubie Drago na Żywnego( Czechów)?, wybieram się tam w tym tygodniu i jestem ciekawa opinii
.
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest taki fitness na miasteczku akademickim i myślałam że się arena nazywa ale mi się pomieszało
|
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny a czy któras z was mogłaby coś więcej napisać o Sportesse na Kraśnickich lub o Strefie na Zana???
http://www.strefa-fitness.lublin.pl/galeria.html#g http://www.sportesse.pl/ |
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
hej tez mieszkam na Czechowie i jestem ciekawa czy ktos chodzil do Fit-Med na Nowowiejskiego?
|
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Góraleczko, ja tez jestem z Chodźkowa
dzisiaj wlasnie się wybieram po raz pierwszy na aerobik do klubu DRAGON przy ul.Żywnego 10.podaje linka http://lubelskie.teleadreson.pl/lubl...81417e911.html jakbys byla zainteresowana pojsciem to wybieram sie dzisiaj na 18.00 pozdrwiam
|
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
Loaloa, też się dzisiaj chyba wybiorę na 18 do Drago, wiesz może jaki rodzaj ćwiczeń to B&S low? bo te są właśnie dzisiaj na 18
. Na pewno będę chodzić na tbc i bup
|
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
jak mozecie to napiszcie pozniej jak bylo w Dragonie na tym aerobicu, ja nadal zastanawiam sie ktory klub fitness wybrac, blizej mam na Nowowiejskiego do Fit-Med ale nie slyszalam zadnych opinii na jego temat
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
ok, już wiem
. To ćwiczenia na mięśnie brzucha w połączeniu ze stechingiem
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oooo super Dzieki za link Ja jestem chętna, ale dopiero od marca bo teraz to do konca miecha mi zostalo marne 60zł... bidny student hehe ![]() Napisz jak pierwsze wrazenia, ja dolacze w marcu ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
Wykupiłam karnet na siłownie i aerobik do Miasta Kobiet. Zastanawiam się jak faktycznie wyglądają zajęcia w tym klubie? Nigdy nie chodziłam na fitness, w sezonie wiosenno - letnio - jesiennym jeżdżę dużo rowerem i biegam od czasu do czasu i trochę się obawiam, że pogubię się w tych wszystkich aerobikowych układach. |
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
nic sie nie martw. Z miasta kobiet polecam Ci na początek zajęcia z Eweliną bo jakoś u niej łatwiej jest załapać, odpuść sobie narazie step i dance. Nie zniechęcaj się, po kilku teningach, jak już załpiesz będzie sama radość z cwiczeń!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czo orientujecie się może gdzie w Lublinie oprócz Miasta kobiet zajęcia prowadzi Magda? Taka brunetka??
Byłam u niej w Mieście Kobiet na rzeźbie ciała i były zajęcia rewelacyjne!! Jeszcze na żadnych tak się nie zmęczyłam i czulam, że pracują wszystkie mięśnie ciała. Ostatnio nie za bardzo mogę do niej chodzić na zajęcia (ze względu na pracę zmianową), a jakby ona gdzieś indziej prowadziła zajęcia fitness mogłabym sprawdzić gdzie bardziej mi pasuje. ps.wybieram się wkrótce na dance do Magdy (mam nadzieję, że to ta sama Magda będzie prowadziła). Na dance jeszcze nie byłam.. czy mógłby ktoś powiedzieć czy bardzo ciężko jest? Napewno nie będę załapytwać wszystiego, ale jak się schowam gdzieś w rogu może nie będę tak śmiesznie wyglądać :P |
|
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dzewczyny
mam do sprzedania karnet do klubu Sportesse na ul. Kraśnickiej, na miesiąc, liczba wejść nieograniczona na siłownie bądź na aerobik, wazny jest do konca marca. Wartosc jego wynosi 110zl ja go chcę sprzedać gdzieś za 70zł. Czy są jakieś chętne? )) w Końcu zbliża się lato ) :P pozdrawiam |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
ooo fajnie bo ja sie akurat w sobotę na pierwsze zajęcia wybieram do magdy
już nie mogę się doczekać jak wrócę to zdam relacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

> mówiąc krótko: bardzo polecam 

?
hehe ,jak ktos chetny to prosze PW