|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
Sabbath tym opisem powalasz na kolana . Trafniej się nie dało, tak sądzę .Jeno do siebie się przyczepię, bo czuję się zawstydzona
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to już nawet zdjęcia są nie potrzebne
![]() dziękuję Wam za piękne i żywe relacje widać, że było interesująco i to nie tylko pod względem zapachów |
|
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo proszę o podesłanie maila na PW - wyślę fotki
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, Sabbath - nie wiem co wy tak z tą kobiecością i pogodą
Szkoda, że ja sama nie mam o sobie takiego zdania, ale lepiej niech zostanie przy Waszej wersji ![]() Wczoraj byłam tak podekscytowana, że aż ciężko było zasnąć. Samo spotkanie wydało mi się strasznie krótkie, choć to przecież ładnych parę godzin Chyba narobiłyśmy trochę hałasu, ale przynajmniej ludzie naokoło mieli rozrywkę Mam straszny mętlik w głowie, więc dodam tylko, że najbardziej cieszę się ze spotkania z Wizażankami, a zapachy to tam gdzieś na dużo dalszej pozycji.
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co było fajne w tym wszystkim ? Nie było pozerstwa, sztywniactwa i manieryzmu.
Wstyd się przyznac ale ja wczoraj poszłam spac bez prysznica, żeby zobaczyć , co się na mnie utrzyma do rana No, świrstwo ![]() Została na przedramieniu delikana papryczka ( Harissa) a na przegubach - mimo mycia rak - Rusek , bardzo juz delikatny i o dziwo bardzo przyjemny, nawet lekko kremowy oraz Zagorsk, tez delikatny i mający nutę opalonego drewna czy może popiołu z drewna. Natomiast przed zaśnięciem ( dobrze po północy ) czułam jeszcze wyrażnie Jill Sander nr 4 z drugiego przedramienia. Dziewczyny dajcie na PW adresy to prześle zdjęcia do akceptacji , nie ma ich wiele ale fajne sa moim zdaniem.
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam swojego opisu wolę nie komentować.
Zgadzam się co do opisu Agnyski - wielki urok osobisty. Bjeatę znam, więc odbieram ją nieco głębiej. Dla mnie to połączenie kobiecości, delikatności i jakiegoś małego diablika, któremu nie dane było się do końca wykluć. I strach pomyśleć co będzie, gdy się kiedyś wykluje. Ale trzymam za to. Basię znam również. To prawda, kontrola emocji i tolerancja dla rozmówcy są tu widoczne na pierwszy rzut oka. Ale wewnątrz Basia to małe diablątko. Potrafi chapnąć, gdy trzeba i strzelić z bacika, gdy ma po temu nastrój. Secco zrobiła na mnie wrażenie osoby bardzo miłej i bardzo ciepłej. Bardzo sympatyczna kobieta. Do tego chyba bardzo życiowa i zorganizowana, w mig oceniła sytuację, zakodowała kto jest kto i o wszystkim pamiętała. Dla mnie, sklerotyczki, to niepojęte. ![]() Dziękuję za J. Sander no 4. Za możliwość poznania Inidividuelle również. Kate30 - ją bym chyba poznała z Waszych opisów na forum. Po gabarytach. Drobna, filigranowa kobietka, świadoma swego uroku i kobiecości. Z silnym charakterem. Starcie z nią byłoby na pewno ciekawym przeżyciem. Wolałabym mieć ją jednak za koleżankę - lubię ludzi świadomych i pewnych siebie. Ze SpanishMyszką niestety kontakt miałam niewielki, jak to zwykle bywa gdy się siedzi na dwóch końcach tej samej kanapy. Myślę jednak, że to ciepła i bardzo miła osoba, mimo spowicia w czerń. Bardzo kobieca. Rozterka natomiast to taki szus. Dojrzała kobieta z duszą dwudziestolatki. Taka miła, urocza, otwarta ale skłonna do figli osóbka. Duże poczucie humoru, sympatyczna. No i Sabbath. Ciekawe zjawisko. Z jednej strony pozbawiona kompleksów i zadowolona z siebie kobieta. Z drugiej dużo w środku mężczyzny. W pozytywnym sensie. Nie ma tam kobiecego utyskiwania, jęczenia, biadolenia, niezadowolenia i fochów, nie ma na to miejsca, te przestrzenie zajmuje męski konkret, pewność siebie, dużo sympatii dla własnej osoby (jestem święcie przekonana, że Sabbath lubi siebie bardzo), świadomość własnych celów, własne zdanie i radość z życia. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieco inaczej odbieramy Sabbath Dla mnie nie ma w niej męzczyzny więcej niż w wielu innych kobietach ( w kazdej z nas jest tzw. męska energia , jak i męskie hormony Jest w Sabbath nieco mroku , i nie chodzi tu o image chociaz ten dobrze go oddaje , prawdziwy mrok jest głebko ukryty. Jest tez kobieca kruchość ![]() Moc, to dobre określenie dla Sabbath, myślę o takiej mocy jaką reprezentuje jedenasta karta w Wielkich Arkanach Tarota. Karta Mocy symbolizuje żródło mocy, mocy szlachetnej , a także przekraczanie dozwolonych granic, bunt. Personifikuje aktywność materii ( fizyczną) i duchową, siłę i energię, determinację oraz zwycięską walkę z przeciwnościami losu. Równowagę, opanowanie, kontrolowaną pasję i poskramianie złych instynktów, wytrwałość oraz pracowitość. Pozwala panowac nad istotami niższymi . To siła szlachetna i kształtująca, pomaga w poszukiwaniu i czynieniu dobra, chociaz czasami potrafi obrócic się w siłę niszcącą.
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcie (za pozwoleniem
)Od lewej: Agnieszka - Agnyska81 Sylwia - Kropka75 Basia - Basiao84
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne zdjęcie
![]() Od lewej: Basia - Basiao84 Ewa- ROZ-ter-KA
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkie jesteście śliczne i uśmiechniete. Widać, że spotanie się udało
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
widać, że zaiskrzyło między Wami
i to nie tylko moc perfum
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rano był na mnie jeszcze Rusek
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Około 22giej zaczęło ode mnie jechać spoconym facetem. TŻ obwąchał i nie chciał uwierzyć, że to jakieś perfumy.
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, Sabbath ! czy ja moge wkleić jakieś fotki ? Tylko od Was nie mam odpowiedzi
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz znajdę co odpisałam i wyślę jeszcze raz. |
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie , tak sprofanować 24F ...![]() ___________ A gdzie reszta fotek, aa!! Miło jest Was dziewczyny widzieć
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
To ono się na mnie sprofanowało, więc tę siekierkę to jemu proszę przesłać.
|
|
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Wybaczcie, nie wiem jak naprawić ten cytat na początku...
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-27 o 11:40 Powód: cytat naprawiony :) |
||
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Tak fotki
Czekamy z niecierpliwoscią na resztę |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Coś zakręcona jestem dzisiaj, jeszcze nie mam informacji od Kate30 , Basi , Bjeaty, Sabbath .
Dziewczyny piszcie w wątku albo na PW !
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, czekamy, bo to zaledwie część szacownego śląskiego grona
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałyście rację, najlepiej na zdjęciach wychodzi. |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Po pierwsze, chciałabym Wam serdecznie podziękować za mile i jakże pachnąco spędzony wieczór. ![]() Dla mnie, zupełnej nowicjuszki w krainie zapachów, możliwość powąchania tylu cudaków, pomacania tylu pięknych flakonów i posłuchania tylu opinii i historii związanych z zapachami, była czymś naprawdę niezapomnianym. Po drugie- co do portretów psychologiczych- ja sama próbować nie będę, nie jestem w tym dobra. Ale faktycznie, przy pierwszym spotkaniu bardzo uważnie słucham i obserwuję. Diabełek wychodzi ze mnie dopiero później. Po trzecie- co do zdjęć- Rozterko, umieszczaj śmiało, mam na mailu te od Ciebie, fajnie wyszły
|
|
|
|
|
#235 |
|
Wiedźma
|
Czy i ja mogę fotki wrzucać?
Myszka zaingerowała, Rozterka zaakceptowała, Kate nie odpowiedziała, reszty adresów mailowych nie mam. Uprzedzam, zdjęć mam ledwie parę, bo żeby złapać się za aparat musiałabym wypuścić z rąk flakony i próbki, a to było ponad moje siły...
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
hmmm... bardzo ciekawe i sugestywne opisy charakterów dziewczyn. Aż miło się czyta
Gratuluję Wszystkim udanego i interesującego spotkania!
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#239 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi - pisałam już (i mówiłam Ci), że jesteś bardzo, bardzo mądrym człowiekiem. Dużo widzisz.
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mniejsza z tym... Wysłałam odp. na maila.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Pozornie spokojna, a jednak półdiablę, tyle, że dobrze zamaskowane. Świadoma niespotykanego uroku wie, że ujdzie jej o wiele więcej, niż normalnym ludziom. Dlatego pozwala swojemu diablikowi wyjrzeć na światło dzienne i... i to jest w Niej najcudowniejsze!

. Trafniej się nie dało, tak sądzę
.

Mam nadzieje , że nikt się nie obrazi.
Chyba narobiłyśmy trochę hałasu, ale przynajmniej ludzie naokoło mieli rozrywkę 

TŻ obwąchał i nie chciał uwierzyć, że to jakieś perfumy.
, tak sprofanować 24F