|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Debiut - odsłona pierwsza
wisienki i drewniak superrrrr
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
anka43
Benia68 Chavala Normalnie ostatnio cos z kolczykami się pogniewałam - ale jakos przez te komentarze... motywujecie i to bardzo dzieczyny - kochane jestescie - nawet mam jedne nieobfocone... hmmm... |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh trochę głupio tak długo tworzysz, tyle fajniutkich pracek a ja się dopiero odzywam... Wybacz
Baaaardzo mi się podobają twoje prace, jedne bardziej, drugie trochę mniej w moim stylu, ale jednak podobają się A co do pierwszych z ostatniego wrzutu... Śliczne
" Jako jedyne spośród wszystkich stworzeń na świecie, trolle wierzą, że istoty żywe poruszają się w czasie do tyłu. Jeśli przeszłość jest widoczna, a przyszłość ukryta, tłumaczą, to znaczy, że musimy stać tyłem do przodu. Wszystko co żyje, porusza się tyłem " T. Pratchett "Kosiarz"
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Milko fajne te nowe kolczyki
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
No tak te drugie na moich oczkach się robiły a te drugie nawet nie wiem ze masz takie siostrzyczko
a tak to ładne pozdrawiam |
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo udany wrapowy debiut, to jest trudna i wymagająca cierpliwości technika. Obejrzałam twoje prace od pierwszego wrzutu. Fajne choć wiekszość nie w moim stylu. Tak trzymaj.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Baaaardzo mi się podobają twoje prace, jedne bardziej, drugie trochę mniej w moim stylu, ale jednak podobają się
A co do pierwszych z ostatniego wrzutu... Śliczne