|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorowa ja też sie ciesze ze dostałas te telefony może wam sie przydadza
aha a mój M dzisiaj przez Bydgoszcz jechał autokarem
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
..dziekuje Wam dziewczynki
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, najbardziej podoba mi się czarno-białe, sama takie lubię. I sepie, co może potwierdzić Nikitka
Ładną fryzurke miałaś i chyba słoneczny dzień, co?Kachula, było pięknie, choc trochę śmiesznie momentami. Ale otoczenie cudne, nie zapomnę do końca życia ![]() Mój mąż "już" wrócił do domu, idę do niego bo teraz on zachorował, bidak ![]() ja tez mam nadzieję że nam pomogą. Byłoby super |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
cdn fotek
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za komplemencik..niestety dluzsza czesc wloskow scieta i teraz tak cholernie zaluje bo calego paploczka mi widac ![]() Idz kochana do meza przytul go i niech cieplo twojego serduszka go wyleczy |
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie fotki i ide spac
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz Gizelciu zdjecia sliczne
Nikitko to milych snow ja tez zaraz zmykam bo jutro na rano do pracy a ja tak nie lubie tak wczesnie wstawac,jutro bede zalowala ze ustalilam sobie 3 dni na rano do pracy |
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
jednakże mam wielką prośbę o głosy na fundację Koci Świat Kasi Strzeleckie to zajmie dosłownie chwilę, trzeba się tylko zarejestrować, zalogować po czym odświezyc stronę i oddać głos przegrywamy a karma przyda się ponad 200 zwierzakom na zimne miesiące Będe bardzo wdzięczna )http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 Jeszcze raz przepraszam za wcięcie ![]()
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi nie wychodzi o głosowanie...
spróbuję jak wrócę z pracy... Miłego dnia dziwewczynki |
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Gizelciu - Fotoski bardzo ładne. Ślicznie razem się prezentujecie
![]() Nie wiem dlaczego myslałam ciagle że Twój męzuś jest dużo wyższy. Może na zdjęciach które dawniej wklejałaś tak mi się wydawało. Mimo wszystko zdjęcia są naprawdę ślicznuchne i widać że parka na nich jest zakochana
|
#224 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cze dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko ja też chciałabym zdj zobaczyć ![]() Pomidorko wiesz co ten program już miałam w komp, ale myśle, że na necie jest i można go ściągnąc... Chyba, że któraś dziewczyna ma inne program i pomoże bo ja się na tym akurat nie znam... Wysłałam Wam fotki z kuchni ale jeszcze przed poprawkami, więc na niedociągnięcia nie patrzcie Która nie dostała niech napisze na priv ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#225 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko cudownie wyglądaliście
![]() ![]() wcale nie przesadzam serio, serio... Aż Wam zazdroszcze ooooooooooooo ![]() ![]() ![]() Pomidorko życzę powodzenia, w sprawie wiesz jakiej <kciuki> oby było wszystko ok
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki moje Kochane, dziekuje slicznie za zdjecia na maila od Nikitki i Marcelinki i za zdjecia na forum od Gizelci. Kochane moje wygladalyscie po prostu cudnie, chyba jest cos magicznego w tym jedynym dniu, bo wszystkie panny mlode wygladaja po prostu zjawiskowo
Marcelinko kuchnia jest sliczna, sama taka bym chciala Pomidorko cieszee sie, ze dostalas maila z kliniki i od razu widze poprawe humorku |
|
|
|
#227 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będziesz ślicznie wyglądać to w ogólne nie podlega dyskusji ![]() ![]() ![]() U mnie po ulicy chodzi malutki piesek, taki ale mi go szkoda ![]() ![]()
||||||||||||||||||||||
|
|
#228 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kiniu a co do kuchni to jeszcze poprawki zostały więc będzie lepiej wyglądać
|||||||||||||||||||||
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko widze, ze masz gorace serduszko, ja tez jak widze takie malutkie bezbronne zwierzaczki to od razu bym chciala pomagac, a najlepiej wszystkie wziac do domu, zwlaszcza kotki
a kuchnia juz wyglada bosko, to co dopiero bedzie po poprawkach
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
Ja ma dziś rewelacyjny humor i mogę nim opbdarować kilka osób Wszystko się jakos rozwiązało, ten mail z kliniki (chociaż jeszcze nie poszłam, zbieram siły, ale może w piątek się uda), dziś rozmawiałam z pewną panią dyrektow podstawówki i powiedziała, że od lutego mam zaklepaną pracę (wchodzę na miejsce kobitki, która idzie na macierzyński). Co prawda jest to praca na pół roku, ale dzięki temu będę chyba mogła iść na te studia podyplomowe i zwiększy to moje szanse na dostanie pracy w moim kochanym Grudziądzu![]() Marcelinko wysłałam ci wiadomość na pw Kiniu będziesz piękną panna młodą, jeżeli już w samym welonie cudnie wyglądałaś, to pomyśl jak będzie jak dojdzie cała suknia |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko fajnie że znowu z nami jesteś
Odpoczęłaś sobie po wczoraj?
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzisz, to jest dowód że nie ma rzeczy niemozliwych wszystko zaczęło się układać. Gratuluję Koch
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko Kochana to swietne wiadomosci, jestem pewna, ze wszystko ulozy sie po twojej mysli irozwiazecie sprawe z seksuologiem, Ty zostaniesz pania nauczycielka i bez problemu dostaniesz sie na podyplomowke, gratuluje Kochana
a ja wlasnie musze pstryknac sobie fotke do CV, bo dzwonila przyjaciolka i moze pojde na rozmowe w sprawie pracy do biura |
|
|
|
#234 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeee kcohana
i widzisz jak się powolutku wsyztsko zaczyna układać ![]() ![]() teraz już tylko będziemy czekać na dobre wiadomości ![]() ![]() JUz wysyłam
|||||||||||||||||||||
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mówią że kobieta w ciąży największą ochotę na seks ma międz 4 a 6 miesiącem ciąży hehe.... zapomnieli o końcówce ![]() ściągnełyście mnie swoimi przywoływaniami. Ciężko było by na coś takiego nie odpowiedzieć. Mówiłam już że jesteście kochane?
|
|
#236 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia a co studiujesz??
|||||||||||||||||||||
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
studia wprawdzie juz skonczylam, ale pozostala mi jeszcze praca magisterska do skonczenia i do obrony, a studiowalam germanistyke
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłaś, Karoliko
Dziękuję Wam dziewczynki Wiecie co, ja to chyba w czepku urodzona jestem. Jak już mam wrażenie, że wszystko mi się wali, to zawsze jakiś błysk nadziei się znajdzie i wszystko ma jakiś sens Np. byłam załamana jak w tym roku nie dostałam pracy nauczycielki w moim mieście, ale potam wyszło na to, że nawet lepiej. Bo zrobię studia jeszcze drugie i będę miała większe doświadczenie dzięki temu zastępstwu i P. dostała podwyżkę, więc prościej będzie dostać kredyt mieszkaniowy Wszystko ma jakiś sens, tylko jak ma sie doła to się o tym zapomina. Fajmnie, że jesteście, żeby w takim momencie podtrzymać na duchu |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
o gaciu az tu sie schowalyscie... matko ile juz napisalyscie nie mam sily az tyle czytac... u mnie tak sobie... wkleilam swoj brzuszek na zdjecia ciązowe to jak ktos chce moze looknac jak juz gruba sie robie a tak poza tym ... chyba przechodz powazny kryzys malzenski i jak sie to skonczy nie wiem
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, kochana, a co się dzieje? Wieje od ciebie pesymizmem, a ja dziś optymizm rozsiewam, może trochę ci przekażę?
Na jakiej stronie jest twój brzusio? możesz link podać? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

aha a mój M dzisiaj przez Bydgoszcz jechał autokarem

jednakże mam wielką prośbę o głosy na fundację Koci Świat Kasi Strzeleckie