|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: APEL do korzystających z ALLEGRO!
Cytat:
![]() napisz napisz ,bo jeszcze gotowa wystawić kolejne 10 paletek ,niepasujących do jej karnacji
|
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasem tylko cos kupuję jednak jesli już to robię to w sklepach ale nie takich na allegro tylko tylko takich które mają rzeczywista siedzibę wystawiaja fakturę i paragon przy każdym zakupie!!ja tak samo jak panie nie popieram sprzedaży podróbek ponieważ nie po to się płaci zeby sie psikać byle badziewiem.a co do tego giorgio armani to było dawno temu ale byłam pewna ze to było 100ml ale może 75..nie wiem przepraszam za pomyłkę a co do 30 to wiem ze podrabiają ponieważ sama się nadziałam na takiego oszusta który zapewniał o oryginalności perfum ale niestety okazało się iż to nieprawda![]() ![]() od tego momentu nie kupuję perfum na allegro tylko w perfumerii.sama często zgłaszam nadużycia jednak nie daje to skutku. najlepszym przykładem jest ten panhttp://www.allegro.pl/item574289271_chanel_chan ce_eau_fraiche_100ml_edt_ promocja.html ale o nim już chyba była mowa...pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:con fused:
|
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
raz jeszcze kupiłam 30ml na allegro i woda była ewidentna podróbką pomimo zapewnien o oryginalności dlatego też osobiście wolę nie ryzokować bo nie wierze w promocje 100ml za 100zł i inne najlepiej iść do perfumerii i tam zrobić zakupy..wyda się więcej ale przynajmniej za marke a nie turecką podróbę!!!!a co do allergo to szczerze mówiąc kosmetyków nie warto tam kupować bo zazwyczaj człowiek jest rozczarowany.pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
jesli zas przestrzega sie paru zasad oraz czyta Wizaz - mozna kupic oryginaly w niezlych cenach. i wtedy czlek rozczarowanym nie jest
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 | |||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no, czyli kolezanka sympatyczna kupila 5 zestawow cieni po 210 zl kazdy nie sprawdzajac wczesniej czy aby sie beda jej skory dobrze trzymac... Ktos sie gubi w zeznaniach...Juz nie mowiac ze najpier kolory nie pasowaly a teraz trwalosc, heh heh. |
|
|
|
|
|
#220 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() a powaznie, to zero w tym logiki, rzeczywiscie. jesli nie znam jakiegos produktu - zwlaszcza jesli chodzi o jego oddzialywanie na moja skore - to chocby mnie kolezanka z Sephory nie wiem jak zaklinala i przekonywala, nie kupilabym pieciu paletek w ciemno. insza rzecz, ze tlusta skora nie przeszkodzila pani Marcie w spozytkowaniu 5 - 10% zawartosci jednej z paletek, hmm. Cytat:
![]() _________________________ _______________ a tak w ogole - to eeech
|
||
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Hiehie
I zrobiła zakupy za 2000zł nie sprawdzając wcześniej jakości kosmetyków, bardzo ciekawe. Ja zanim coś kupię za 200 zł czy nawet mniej muszę przetestować na swojej skórze.Wyjątkowo majętna ta pani że robi takie zakupy w ciemno.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
There we go again...
http://allegro.pl/item587870203_chri...lixir_org.html Siarko, ona chyba faktycznie znalazla kontener podrobek MPE. Chociaz czekaj, zawsze wystawia po 3, moze to jednak nie kontener tylko periodyczne dostawy? Czy myslicie ze Madzia moze nas oskarzyc o mobbing albo inne przesladownictwo? A no i same pozytywy za MPE, w tym ostatnio ze "perfum w 100% orginalny". Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-03-19 o 14:52 |
|
|
|
|
#223 | |||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
_________________________ ____________ niniejszym oglaszam Madzie Upierdusem Doskonalym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- likwidacja hurtowni czy perfumerii (akurat tak sie zdarzylo ze tylko Midnight Poison im zostalo niesprzedane, wiec litościwie przygarnela karton ) - przeceny, wyprzedaze w zachodniej Europie (Anka-res..kto wie, moze trafila na promocje Buy 1 get 4 free) -nietrafiony prezent (ciotka /babcia/mąż ze skleroza na kazde imieniny, urodziny, dzien kobiet, matki ;rocznice slubu, bierzmowania itp przysyla jej Midnight Poison i biedaczka juz nie wiem co z nimi robic) |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam odpowiedz:[/quote]
czyli nie ma paragonu? a mnie się rzuciło na oczy że ma paragony ta osóbka ![]() nie no ale typka
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-03-19 o 19:34 |
|
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to odpowiedni watek ale chyba najodpowiedniejszy: widzial ktos cos takiego?
http://allegro.pl/item586001480_twil...my_perfum.html Czy to jest sygnowane przez Nina Ricci?? |
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mają coś wspólnego z Niną Ricci
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam na którymś forum - weryfikacyjnym albo perełkowym - dyskusję na temat tych perfum, ale o ile dobrze pamiętam, to dziewczyny pisały że właśnie z Niną Ricci nie ma to nic wspólnego...
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item587506821_chan...ml_okazja.html
Tutaj mamy totalny podróbkowy dumping;D i kolejny dowód że podróbkiewicze zwąchali że all w weekendy nie wiesza
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ilościach kilku sztuk, a Bossów to nawet ośmiu jest....Szkoda, że aż! osiem osób się dało oszukać... ![]() EDIT: Uff, zgłosiłam wszystkie jak leci.. aż mnie palec boli od klikania. Chociażby dla zasady.
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2009-03-21 o 18:59 |
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
A jakim cudem ten sprzedawca ma tyle pozytywów?
I ta "perfuma orginalna" za 149 zł 100 ml EDP Coco Mademoiselle...http://allegro.pl/show_user_auctions...587544&order=p Powinien mieć status Super Sprzedawcy Podrób
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w tym konkretnym przypadku kolega handlował wcześniej czymś innym i stąd te pozytywy. |
|
|
|
|
|
#236 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-03-21 o 20:38 |
||
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Hahahaahahahahahahah zapakowane w oryginalne pudełka, ale tylko pudełka a reszta to podróby.
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Siarko, co prawda to fakt; nie napisal ze oryginały, ale... przez niecałe dwie godziny uzbierało się 26 kupujących.... Nie sądzę, że wszyscy świadomie kupują podróbkę. Chyba jednak Allegro nic z tym nie zrobi.
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idąc dalej, wszystkie kategorie obejmują takich co ową oryginalość deklarują? A ja myślę że oni to jednak świadomi, przynajmniej część. No zwłaszcza w takiej cenie, no kaman, gdzie by trzeba żyć żeby się spodziewać oryginału za tę cenę...a, zresztą już sama nie wiem. |
|
|
|
|
|
#240 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() a do opisu tego powyzszego pana, dodalabym, ze jest Weekendowy^^ |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

czasem tylko cos kupuję jednak jesli już to robię to w sklepach ale nie takich na allegro tylko tylko takich które mają rzeczywista siedzibę wystawiaja fakturę i paragon przy każdym zakupie!!ja tak samo jak panie nie popieram sprzedaży podróbek ponieważ nie po to się płaci zeby sie psikać byle badziewiem.a co do tego giorgio armani to było dawno temu ale byłam pewna ze to było 100ml ale może 75..nie wiem przepraszam za pomyłkę
jesli zas przestrzega sie paru zasad oraz czyta Wizaz
- mozna kupic oryginaly w niezlych cenach. i wtedy czlek rozczarowanym nie jest