![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Czesc dziewczynki
![]() Pomidoro sliczna choinka ![]() mezatko,Marcelinko dziekuje slicznie za kartke ![]() Nikitko zdrowia dla synka zycze ![]() Agus udanej zabawy,mam nadzieje ze cie wpuscili do srodka ![]() Ray no to poszalalas ze sprzatniem,zaraz bedzie ![]() A ja dzisiaj dostalam pierwszy prezencik ![]() ![]() Dodatkowo przyszedl mi czek z rozliczenia podatkowego i takej kwoty tez sie niespodziewalam wiec jestem happy ![]() Ps:czy reszta dziewczynek tez dostala kartke?sprawdzie prosze maila |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Misiu, ja nie mam twojego adresu mailowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny ja sie zdrzemnelam na godzine poki mala jeszcze ostro nie fikala a juz czuje ze zaczyna swoja nocna impreze
![]() ale humor mi sie nie poprawil nie wiem co sie ze mna dzieje nawet do meza od paru dni sie nie odzywam ![]() ![]() wiem ze przynudzam wam ale nie mam sie gdzie wyzalic ![]() mam nadzieje ze mi przejdzie moze to hormony? ![]() misia no prisze jaki udany grudzien masz ![]() nikita a ty kuruj syna na swieta... swoja droga to nie rozumiem czemu psycholog jej zla opinie wystawila czyzby emi faktycznie miala takie zle zachowanie czy jak?
#214 |
Zakorzenienie
|
hmmm dziewczynki czy tylko Misia dostala kartke na maila?? nie wiem czy ja to dobrze wyslalam..
Pomidorko nie przejmuj sie, ja kartek nie wysylalam na adres domowy, bo nie mam pojecia o zadnym adresie naszych wizazanek- tylko na maile ![]() dziewczynki ktore nie dostaly kartki na maila- prosze o napisanie swojego adresu mailowego na priv ![]() ![]()
#215 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki kochane
Ja ostatnio nawet nie mamczasu zeby z wami kochane posiedziec,nic tylko praca i praca Dziekuje za kartki na meile,kurcze przepraszam Was bardzo ale ja nawet nie mam czasu kartek wyslac Ja dzis juz znowu sama bo Tz pojechal ale w sobote rano bedzie a wczoraj mialam go wykorzystac hihi ale tak mnie zdnerwowal ze poprostu polozylam sie szybko spac i odrazu zasnela,cos mnie tam zaczepial w nocy hehe ale kazalam mu spadac wiec w tym miesiacu pewnie znowu zero sznas na fasolke Zmykam dziewczynki,jutro na szczescie mam wolne ale juz od rana na nogach bede bo rano ide na odnowe pazurkow a pozniej wybieram sie z siostra jeszcze po kilka zaleglych prezentow wiec pewnie tez mi zleci dzien szybciutko,a no i jutro ubieram sobie choineczke
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ![]() ![]() Ale smutno mi sie zrobiło, babcia zadzowniła że mój dziadek w szpitalu pogotowie go zabrało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
nie za duzo dzisiaj napisalyscie kolezanki drogie, wrocilam z miasta i nie mam co czytac
![]() bylo mnostwo ludzi, czegos takiego jeszcze w zyciu nie widzialam...... zawsze na Oxfordzie jest ich duzo, ale dzisiaj wszyscy scisnieci jak sardynki, nie dalo sie normalnie isc.. mam juz prezent dla taty wiec z glowy uff chyba to chodzenie nie wychodzi mi na zdrowie, bo moje podbrzusze odezwalo sie juz po pol godzinnym marszu... pobolewa troszke a maz traktuje mnie jak kaleke, ma nawet pretensje, bo niby nie powinnam sie tak daleko wypuszczac sama.. on mysli, ze jestem w ciazy- i chociaz nawet tego nie wie to mi wszystkiego zabrania ![]() chyba zaczynam czuc przerazenie...... rozumiem, ze bede sie musiala oszczedzac, ale przeciez nawet testu pozytywnego nie widzial na oczy a juz mi takie rzeczy gada ![]() az nie chce jego miny zobaczyc jak wyjdzie, ze na dzidzie bedzie sobie musial poczekac
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki z Londynu ja tez dostałam karteczke i dziekuje ![]() Pomidorowa tez dziekuje za karteczke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Nikitko duzo zdrowka dziadkowi zycze
![]() ![]() Kachulo udanych zakupow zycze Ray hormony swoja robia ,a my tutaj jestesmy po to zeby ,kazdy mogl sie wygadac,wiec sie nie martw tym ze "przynudzasz" ![]() Mezatko no to super ze prezencik kupiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
to fajnie, ze jednak dobrze ta kartke wyslalam
juz chyba starczy tego pisania na dzisiaj, jestem jakas zmeczona i ogolnie oslabiona, a do tego smutasek ![]() to nie bede juz nudzic i smucic nikogo..... pozdrowienia i spokojnej nocy ![]()
#222 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Asiu
Nikitko to prawda ze w starszym wieku kazde przeziebienie jest powazne...ale mam nadzieje ze twoj dziadek szybko wroci do zdrowia |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Hehe, a ja znowu ostatnia, taki nocny marek jestem
![]() ![]() ![]() Ja byłam u koleżanki z mężusiem. Jak wracaliśmy to rozmawialiśmy sobie o naszym przyszłym bobo i tak się jakoś rozmarzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu przyjdzie i wasz czas zobaczysz ![]() Ja sie melduje z rana na wątku , ucznia wyprawiłam do szkoły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ja zadnych karteczek na maile nie dostalam ![]() Nikitko a Tobie bardzo dziekuje za karteczke, choc tez jej jeszcze nie widzialam, mama dzwonila do mnie i pyta, czy znam jakas Kasie z Warszawy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajnie że doszła ![]() ![]() ![]() ja spadam do kolerzanki na herbatke i za godzinke będę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
moja cora dala mi sie dzis jako tako wyspac ![]() ![]() za to teraz sie obudzila je je moze sie przestawi na tryb dzienny ![]() ![]() mnie dzis czeka pakowanie a jutro wyjazd na swieta ![]()
#228 |
Zakorzenienie
|
ja chyba wracam do lozka
![]() ![]() ![]()
#229 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzis przede mna wyzwanie ![]() ![]() Pomidorko pasztecik gotowy, wysle Ci poczta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że moje kartki doszly tylko do Agusiaczki, to wysle jeszcze raz ![]() ![]()
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Ja już dzisiaj wyjeżdzam więc chciałam wszystkim Wam zyczyć Wesołych, pogodnych, radosnych świąt. Do zobaczenia |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu dziękuje i wzajemnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misiu to Ci sie udaslo z ta kasa w grudniu, farciara ![]() Pomidorko jeszcze kilka godzin i wollllne ![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dostałam kartke dziekuje ![]() Kasiu tobie też zdrowych wesołych Świąt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do zobaczenia Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry wszystkim Paniom
![]() Misiu ja właśnie dlatego lubię w Anglii okres przedświąteczny pracodawcy są bardzo chojni ![]() ![]() ![]() ![]() Nikito przykro mi z powodu dziadka, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Mężatko teraz wszędzie pełno ludzi, taki okres, ![]() ![]() Pomidorko a może stanie się niedługo mały cud i Hania lub Łukaszek pojawi się wcześniej, ![]() ![]() Marcelinko udanego pieczenia, a co pieczesz? ![]() Kasiasiar ja Tobie też życzę zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Misiu, Pomidorko i Marcelko doszly do mnie sliczne kartki od Was
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje Wam Kochane moje ![]() a u mnie w pracy zaraz mala wigilia ![]() ![]() wczoraj ubieralam choinke, wiec juz w firmie jest swiatecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No poszedł do szkoły bo cos obiecałam wychowawczyni, no i gardło go tylko bolało, ale na 15.40 idziemy do naszje pani doktor i zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny masz avatarek ![]() a ja siedze troche na NK i znalazłam już kilkoro znajomych z podstawówki i z liceum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Kiniu wiem ze to czas już na początki pierwszych miłości, ale ja mam dopiero 30 lat( czyt. 20 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko masz rację lepiej iść do doktora wcześniej, bo potem na świeta to nie wiadomo gdzie i co. A i Michałek jak będzie zdrowy to lepiej ze świąt będzie się cieszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki kochane,dziekuje slicznie za kartki
Ja juz po paznokietkach i brewkach wiec mialam dzis chwile dla siebie teraz tez mam chwile z luteinka bo wlasnie trzymam pod jezykiem to swinstwo ale jak pomaga to trzeba sie przemeczyc i brac A u nas pada sniezek,pierwszy raz w tym roku w sumie,mam nadzieje ze swieta beda biale bo uwielbiam takie biale swieta a dzis wieczorkiem ubieram choineczke
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.