Byłe tableciary plotkary II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 19:27   #211
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Czesc dziewczynki

Pomidoro sliczna choinka
mezatko,Marcelinko dziekuje slicznie za kartke
Nikitko zdrowia dla synka zycze
Agus udanej zabawy,mam nadzieje ze cie wpuscili do srodka
Ray no to poszalalas ze sprzatniem,zaraz bedzie

A ja dzisiaj dostalam pierwszy prezencikod kobiety u ktorej sprzatam,mianowicie sliczny szalik+pieniadze co mnie calkowicie zaskkoczylo
Dodatkowo przyszedl mi czek z rozliczenia podatkowego i takej kwoty tez sie niespodziewalam wiec jestem happy

Ps:czy reszta dziewczynek tez dostala kartke?sprawdzie prosze maila
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:35   #212
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki

Pomidoro sliczna choinka
mezatko,Marcelinko dziekuje slicznie za kartke
Nikitko zdrowia dla synka zycze
Agus udanej zabawy,mam nadzieje ze cie wpuscili do srodka
Ray no to poszalalas ze sprzatniem,zaraz bedzie

A ja dzisiaj dostalam pierwszy prezencikod kobiety u ktorej sprzatam,mianowicie sliczny szalik+pieniadze co mnie calkowicie zaskkoczylo
Dodatkowo przyszedl mi czek z rozliczenia podatkowego i takej kwoty tez sie niespodziewalam wiec jestem happy

Ps:czy reszta dziewczynek tez dostala kartke?sprawdzie prosze maila
Misiu, to cudownie, że dostałaś taki prezentBardzo miło ze strony tej paniNo im gotówka w grudniu zawsze się przyda

Misiu, ja nie mam twojego adresu mailowegoMożesz mi go na pw podać?

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:27   #213
Ray
Zakorzenienie

hi dziewczyny ja sie zdrzemnelam na godzine poki mala jeszcze ostro nie fikala a juz czuje ze zaczyna swoja nocna impreze

ale humor mi sie nie poprawil nie wiem co sie ze mna dzieje nawet do meza od paru dni sie nie odzywam wszystko mnie drazni i w ogole

wiem ze przynudzam wam ale nie mam sie gdzie wyzalic

mam nadzieje ze mi przejdzie moze to hormony?

misia no prisze jaki udany grudzien masz

nikita a ty kuruj syna na swieta...

swoja droga to nie rozumiem czemu psycholog jej zla opinie wystawila czyzby emi faktycznie miala takie zle zachowanie czy jak?
Stary 2007-12-20, 20:38   #214
mezatka07
Zakorzenienie

hmmm dziewczynki czy tylko Misia dostala kartke na maila?? nie wiem czy ja to dobrze wyslalam..

Pomidorko nie przejmuj sie, ja kartek nie wysylalam na adres domowy, bo nie mam pojecia o zadnym adresie naszych wizazanek- tylko na maile

dziewczynki ktore nie dostaly kartki na maila- prosze o napisanie swojego adresu mailowego na priv
Stary 2007-12-20, 20:40   #215
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki kochane
Ja ostatnio nawet nie mamczasu zeby z wami kochane posiedziec,nic tylko praca i praca
Dziekuje za kartki na meile,kurcze przepraszam Was bardzo ale ja nawet nie mam czasu kartek wyslac
Ja dzis juz znowu sama bo Tz pojechal ale w sobote rano bedzie a wczoraj mialam go wykorzystac hihi ale tak mnie zdnerwowal ze poprostu polozylam sie szybko spac i odrazu zasnela,cos mnie tam zaczepial w nocy hehe ale kazalam mu spadac wiec w tym miesiacu pewnie znowu zero sznas na fasolke

Zmykam dziewczynki,jutro na szczescie mam wolne ale juz od rana na nogach bede bo rano ide na odnowe pazurkow a pozniej wybieram sie z siostra jeszcze po kilka zaleglych prezentow wiec pewnie tez mi zleci dzien szybciutko,a no i jutro ubieram sobie choineczke

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:41   #216
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Przekaż jej, niech lepiej się cieszy ostatnimi trzema miesiącami wolnościMężatką jeszcze zdąży pobyć

A ty jak zwykle pracuś jesteś, tylko się nie przemęcz i uważaj na siebie, żebyś też się nie przeziębiła

A jak ja kobieta pracująca tak czy inaczej.

Ale smutno mi sie zrobiło, babcia zadzowniła że mój dziadek w szpitalu pogotowie go zabrało akurat na same święta
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:44   #217
mezatka07
Zakorzenienie

nie za duzo dzisiaj napisalyscie kolezanki drogie, wrocilam z miasta i nie mam co czytac buuuu
bylo mnostwo ludzi, czegos takiego jeszcze w zyciu nie widzialam...... zawsze na Oxfordzie jest ich duzo, ale dzisiaj wszyscy scisnieci jak sardynki, nie dalo sie normalnie isc..
mam juz prezent dla taty wiec z glowy uff
chyba to chodzenie nie wychodzi mi na zdrowie, bo moje podbrzusze odezwalo sie juz po pol godzinnym marszu... pobolewa troszke
a maz traktuje mnie jak kaleke, ma nawet pretensje, bo niby nie powinnam sie tak daleko wypuszczac sama.. on mysli, ze jestem w ciazy- i chociaz nawet tego nie wie to mi wszystkiego zabrania
chyba zaczynam czuc przerazenie...... rozumiem, ze bede sie musiala oszczedzac, ale przeciez nawet testu pozytywnego nie widzial na oczy a juz mi takie rzeczy gada
az nie chce jego miny zobaczyc jak wyjdzie, ze na dzidzie bedzie sobie musial poczekac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 20:45   #218
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
hmmm dziewczynki czy tylko Misia dostala kartke na maila?? nie wiem czy ja to dobrze wyslalam..

Pomidorko nie przejmuj sie, ja kartek nie wysylalam na adres domowy, bo nie mam pojecia o zadnym adresie naszych wizazanek- tylko na maile

dziewczynki ktore nie dostaly kartki na maila- prosze o napisanie swojego adresu mailowego na priv

Dziewczynki z Londynu ja tez dostałam karteczke i dziekuje

Pomidorowa tez dziekuje za karteczke
Stary 2007-12-20, 20:51   #219
misia_25_26
Wtajemniczenie

Nikitko duzo zdrowka dziadkowi zyczeale sie masz fajnie ze juz urlop zaczynasz
Kachulo udanych zakupow zycze
Ray hormony swoja robia ,a my tutaj jestesmy po to zeby ,kazdy mogl sie wygadac,wiec sie nie martw tym ze "przynudzasz"
Mezatko no to super ze prezencik kupiony
Stary 2007-12-20, 20:54   #220
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Nikitko duzo zdrowka dziadkowi zyczeale sie masz fajnie ze juz urlop zaczynasz
Kachulo udanych zakupow zycze
Ray hormony swoja robia ,a my tutaj jestesmy po to zeby ,kazdy mogl sie wygadac,wiec sie nie martw tym ze "przynudzasz"
Mezatko no to super ze prezencik kupiony

Dziekuje ale wiesz w tym wieku co dziadek jest karzde przeziębienie jest groźne, a dziadek chyba ma zapalenie płuc ale nie jestem pewna jutro może coś wiecej będzie wiadomo bo dziś go pogotowie zabrało
Stary 2007-12-20, 21:02   #221
mezatka07
Zakorzenienie

to fajnie, ze jednak dobrze ta kartke wyslalam
juz chyba starczy tego pisania na dzisiaj, jestem jakas zmeczona i ogolnie oslabiona, a do tego smutasek
to nie bede juz nudzic i smucic nikogo..... pozdrowienia i spokojnej nocy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 21:05   #222
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dobranoc Asiu
Nikitko to prawda ze w starszym wieku kazde przeziebienie jest powazne...ale mam nadzieje ze twoj dziadek szybko wroci do zdrowia
Stary 2007-12-20, 23:51   #223
Pomidora
Zakorzenienie

Hehe, a ja znowu ostatnia, taki nocny marek jestemKisyś to Asia jeszcze mi towarzystwa dotrzymywała, a teraz szybciej spać chodziCzyżby hormonki buzowały?

Ja byłam u koleżanki z mężusiem. Jak wracaliśmy to rozmawialiśmy sobie o naszym przyszłym bobo i tak się jakoś rozmarzyłamOj, dlaczego to tak w życiu się układa, że czasem trzeba czekać. No i jeszcze świadomość tego, że mój szwagier i szwagierka dostali to mieszkanie od teściów i po ślubie (w kwietniu) od razu mogą się starać o dzidzię, mimo że o 3 lata młodsi są, mnie dobijąNo nic, wypiłam piwko i mnie smuteczki wzięły. Ale do jutra przejdzie. I my swojej dzidzi się doczekamy. I już dziś rozmawialiśmy, że taką Haneczkę lub Łukaszka będziemy tulić, przewijać lub karmićTylko jeszcze troszkę. Dobrej nocy dziewczynki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 06:21   #224
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hehe, a ja znowu ostatnia, taki nocny marek jestemKisyś to Asia jeszcze mi towarzystwa dotrzymywała, a teraz szybciej spać chodziCzyżby hormonki buzowały?

Ja byłam u koleżanki z mężusiem. Jak wracaliśmy to rozmawialiśmy sobie o naszym przyszłym bobo i tak się jakoś rozmarzyłamOj, dlaczego to tak w życiu się układa, że czasem trzeba czekać. No i jeszcze świadomość tego, że mój szwagier i szwagierka dostali to mieszkanie od teściów i po ślubie (w kwietniu) od razu mogą się starać o dzidzię, mimo że o 3 lata młodsi są, mnie dobijąNo nic, wypiłam piwko i mnie smuteczki wzięły. Ale do jutra przejdzie. I my swojej dzidzi się doczekamy. I już dziś rozmawialiśmy, że taką Haneczkę lub Łukaszka będziemy tulić, przewijać lub karmićTylko jeszcze troszkę. Dobrej nocy dziewczynki

Kasiu przyjdzie i wasz czas zobaczysz

Ja sie melduje z rana na wątku , ucznia wyprawiłam do szkoły i samiutka jestem, ale zjem śniadanko wypije herbatke i do dzieła
Stary 2007-12-21, 07:54   #225
kina2807
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
ja zadnych karteczek na maile nie dostalam, podaje adres, gdyby ktoras chciala: klitwin7@o2.pl
Nikitko a Tobie bardzo dziekuje za karteczke, choc tez jej jeszcze nie widzialam, mama dzwonila do mnie i pyta, czy znam jakas Kasie z Warszawy, ale sie zdziwilam i tak jak Pomidorka bardzo bardzo sie ucieszylam, Ty na prawde jestes dobrym duszkiem Kasiu, jeszcze raz dzieki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 08:37   #226
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
ja zadnych karteczek na maile nie dostalam, podaje adres, gdyby ktoras chciala: klitwin7@o2.pl
Nikitko a Tobie bardzo dziekuje za karteczke, choc tez jej jeszcze nie widzialam, mama dzwonila do mnie i pyta, czy znam jakas Kasie z Warszawy, ale sie zdziwilam i tak jak Pomidorka bardzo bardzo sie ucieszylam, Ty na prawde jestes dobrym duszkiem Kasiu, jeszcze raz dzieki

No to fajnie że doszła i że potwierdziłaś mamusi że znasz Kasie z wawy miło mi. Ja lubie wysyłać kartki jak mam adresy o staram sie wysyłac bo co kartka w ręku to kartka, ale jak ktos tak nie może to i wirtualna karteczka cieszy

ja spadam do kolerzanki na herbatke i za godzinke będę
Stary 2007-12-21, 08:43   #227
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

moja cora dala mi sie dzis jako tako wyspac az sie zastanawiam czy z nia oki ze taka spokojna w nocy byla

za to teraz sie obudzila je je moze sie przestawi na tryb dzienny i wszyscy beda happy

mnie dzis czeka pakowanie a jutro wyjazd na swieta
Stary 2007-12-21, 08:44   #228
Ray
Zakorzenienie

ja chyba wracam do lozka mam wysprzatane wsio to nie mam po co wstawac
Stary 2007-12-21, 09:57   #229
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Dzis przede mna wyzwanie mam upiec 2/3 ciasta, ciekawe jakie mi wyjda

Pomidorko pasztecik gotowy, wysle Ci poczta na adres tesciowej Ślicznie dziękuje za kartkę

Widzę, że moje kartki doszly tylko do Agusiaczki, to wysle jeszcze raz i zabieram sie do pracy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:09   #230
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Ja już dzisiaj wyjeżdzam więc chciałam wszystkim Wam zyczyć

Wesołych, pogodnych, radosnych świąt.

Do zobaczenia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:24   #231
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiu dziękuje i wzajemnie , a Twojemu dziadkowi zycze duuuuuuzo zdrowka a Wam udanego pobytu w rozgrzanym Egipcie, po prostu zebyscie wypoczeli

Misiu to Ci sie udaslo z ta kasa w grudniu, farciara
Pomidorko jeszcze kilka godzin i wollllne odpoczniesz od tego szkolego zamieszania

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:13   #232
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dzis przede mna wyzwanie mam upiec 2/3 ciasta, ciekawe jakie mi wyjda

Pomidorko pasztecik gotowy, wysle Ci poczta na adres tesciowej Ślicznie dziękuje za kartkę

Widzę, że moje kartki doszly tylko do Agusiaczki, to wysle jeszcze raz i zabieram sie do pracy

ja tez dostałam kartke dziekuje

Kasiu tobie też zdrowych wesołych Świąt
Stary 2007-12-21, 11:17   #233
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Ja już dzisiaj wyjeżdzam więc chciałam wszystkim Wam zyczyć

Wesołych, pogodnych, radosnych świąt.

Do zobaczenia
Kasienko Tobie takze z okazji Swiat chce zlozyc najserdeczniejsze zyczenia i zebyscie swietnie wypoczeli sobie na wakacjach:cmo k:
do zobaczenia Kochana

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 11:19   #234
agusieczek
Raczkowanie

Dzień Dobry wszystkim Paniom
Misiu ja właśnie dlatego lubię w Anglii okres przedświąteczny pracodawcy są bardzo chojni, to dla nich takie dodatkowe podziękowanie za pracę, a u prywaciarzy to wogóle, prezenciki i pieniążki -super bonus . A w związku z dyskoteką wpuścili ale tylko na 5 min, więc pyknęłam tylko dwie fotki i nagrałam jeden taniec, więc cieniutko, Mati super się bawił i bardzo mu się podoba śliczna mulatka hihi
Nikito przykro mi z powodu dziadka, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze,. A jak tam Twój synek, chyba mu lepiej jak poszedł do szkółki
Mężatko teraz wszędzie pełno ludzi, taki okres, super że kupiłaś prezent dla taty. A co do dzidzi, nie zapeszaj i myśl pozytywnie, wiara czyni cuda.
Pomidorko a może stanie się niedługo mały cud i Hania lub Łukaszek pojawi się wcześniej,raz przytulicie się za bardzo i będzie co będzie
Marcelinko udanego pieczenia, a co pieczesz?
Kasiasiar ja Tobie też życzę zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz super wyjazdu

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:23   #235
kina2807
Zakorzenienie

Misiu, Pomidorko i Marcelko doszly do mnie sliczne kartki od Was, i jak ladnie zaadresowane

dziekuje Wam Kochane moje

a u mnie w pracy zaraz mala wigilia, w naszym dziale zorganizowalismy i zapraszamy prezesa, bo Adam ma na imie i przy okazji prezent imieninowy dostanie

wczoraj ubieralam choinke, wiec juz w firmie jest swiatecznie

Mąż i żona...
Stary 2007-12-21, 11:26   #236
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Misiu ja właśnie dlatego lubię w Anglii okres przedświąteczny pracodawcy są bardzo chojni, to dla nich takie dodatkowe podziękowanie za pracę, a u prywaciarzy to wogóle, prezenciki i pieniążki -super bonus . A w związku z dyskoteką wpuścili ale tylko na 5 min, więc pyknęłam tylko dwie fotki i nagrałam jeden taniec, więc cieniutko, Mati super się bawił i bardzo mu się podoba śliczna mulatka hihi
Nikito przykro mi z powodu dziadka, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze,. A jak tam Twój synek, chyba mu lepiej jak poszedł do szkółki
Mężatko teraz wszędzie pełno ludzi, taki okres, super że kupiłaś prezent dla taty. A co do dzidzi, nie zapeszaj i myśl pozytywnie, wiara czyni cuda.
Pomidorko a może stanie się niedługo mały cud i Hania lub Łukaszek pojawi się wcześniej,raz przytulicie się za bardzo i będzie co będzie
Kasiasiar ja Tobie też życzę zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz super wyjazdu

No poszedł do szkoły bo cos obiecałam wychowawczyni, no i gardło go tylko bolało, ale na 15.40 idziemy do naszje pani doktor i zobaczymy
Stary 2007-12-21, 11:26   #237
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Agusieczku mulatki na prawde sa sliczne, widac, ze synus wkracza w faze zauroczenia dziewczynami, ale fajnie tak obserwowac pierwsze milosci swojego dzieciaczka

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 11:40   #238
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kasiu dziękuje i wzajemnie , a Twojemu dziadkowi zycze duuuuuuzo zdrowka a Wam udanego pobytu w rozgrzanym Egipcie, po prostu zebyscie wypoczeli

Misiu to Ci sie udaslo z ta kasa w grudniu, farciara
Pomidorko jeszcze kilka godzin i wollllne odpoczniesz od tego szkolego zamieszania

fajny masz avatarek

a ja siedze troche na NK i znalazłam już kilkoro znajomych z podstawówki i z liceum
Stary 2007-12-21, 11:42   #239
agusieczek
Raczkowanie

Kiniu wiem ze to czas już na początki pierwszych miłości, ale ja mam dopiero 30 lat( czyt. 20 lat) więc troszkę za szybko jak na mnie. Ale mąż dzielnie odpowiada na wszystkie "miłosne "pytania. Chociaż ostatnio Mati nie chciał złożyć podania do szkoły, tylko z chłopcami , bo gdzie on spotka swoją przyszłą dziewczynę, jak będą same chłopaki? Ale tutaj w Anglii niestety dzieci wcześniej w świat wyfruwają, rodzice muszą się z tym pogodzić.
Nikitko masz rację lepiej iść do doktora wcześniej, bo potem na świeta to nie wiadomo gdzie i co. A i Michałek jak będzie zdrowy to lepiej ze świąt będzie się cieszył

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:52   #240
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kobietki kochane,dziekuje slicznie za kartki
Ja juz po paznokietkach i brewkach wiec mialam dzis chwile dla siebie teraz tez mam chwile z luteinka bo wlasnie trzymam pod jezykiem to swinstwo ale jak pomaga to trzeba sie przemeczyc i brac
A u nas pada sniezek,pierwszy raz w tym roku w sumie,mam nadzieje ze swieta beda biale bo uwielbiam takie biale swieta a dzis wieczorkiem ubieram choineczke

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości