|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: porządki w kosmetyczce
Bioderma Sebium krem matujący koloryzujący 40ml kupiony 5 m-cy temu została połowa
moze u mnie cos?
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
niestety używam tylko kosmetyków aptecznych może masz cos po za watkiem z LRP ? np. żel effaclar albo effalar K , szukam też masek do włosów.
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
hej, w moim wątku z biżu wkleiłam kilka fotek
![]()
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
AVON, Tomorrow EDP
ORIFLAME, Air EDT oddam oba za róż burżuja
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie jestesm zainteresowana
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś mogła oddać za te dwie pary kolczyków???
może zerkniesz do mojego kramiku kosmetycznego i dobierzesz sobie cosik?
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
buzichocho jezeli chodzi o kosmetyki to staram sie własnie ograniczyc do minimum wiec staram sie tylko wymieniac na perfumki i bizuterie
a za te kolczyli to moze napisz co bys chciała i zobaczymy
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
depilator braun 2075
![]() |
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Loreal-cienie colorapeal Trio Pro kolor rose platine 316 roz bourjois
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej zalezy mi na lorealowych i inglotowych cieniach...poza watkiem mam jeszcze dwie buteleczki zapachu sancaro(rózowa i niebieska) -kazda po 50 ml z niewielkim ubytkiem..
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
buzichocho a co to za perfumki? nie znam i nie znalazłam na kwc? nie wiem jak z tymi kolczykami-czy maja srebrne czesci i zawieszki? bo w sumie to nie wiem jak sie wymiennic? czy za 2 cienie dwie pary kolczyków to bedzie adekwatne jak uwazasz-nie widziałam kolczyków i ciezko mi ocenic?
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tych perfumek na kwc nie ma bo one dopiero ponoc wchodza na rynek ![]() Ja mam obie wersje w wersji testerowej (ponoc mocniejsze niz zwykle)..są to raczej lekkie zapachy na dzień. Jeśli chodzi o kolczyki to nie mam pojęcia czy są srebrne ale wydaje mi sie ze nie, choc ja znawca bizuteryjnym nie jestem ![]() obie pary mam z wymiany, oddałam za nie krem normaderm |
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
buzichocho to moze wybierz sobie ktore cienie wolisz za te 2 pary kolczyków, bo pewnie bede musiała wymienic zawieszki na srebrne-moge tylko srebrne lub złote nosić. moze tak być?
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
buzichocho to moze wybierz sobie 1 cienie, za 2 pary kolczyków bo jak nie sa srebrne to bede musiała dokupic zawieszki- moge nosic tylko srebrne lub złote. moze tak być?
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
bylabys zainteresowana tym depilatorem?
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, tamten wątek jest już niezbyt aktualny, ponieważ większości biżuterii już nie mam, ale zapraszam do przeglądnięcia mojej galerii tutaj i może coś Cię zainteresuje
Nie wszystko co prawda jeszcze mam, ale na pewno coś się znajdzie. Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!!! baaardzo mnie interesuje:
Isa Dora puder prasowany velvet touch kolor 14 classic beige mist z bardzo milutką, aksamitną poduszeczką Lumene skin couture cream powder makeup kolor 4 8gram, zostało 3/4 pojemnosci Czy cos Ci się spodoba u mnie???Zapraszam
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
aniielica podoba mi sie w zasadzie wszystko- a najbardziej ten przecudny trikolorek kocurek
jezeli chodzi o buzuterie najbardziej mi sie spodobało:vitrail heart-łańcuszek i mysle ze kolczyki do tego najlepiej pasowałyby par amour lub vitrail II, podobaja mi sie tez kolczyki-amberomania, lazure, lazurowe serduszka-czy do tych kolczyków tez byłoby cos na szyję?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.