Czytacie SMS-y swoich TŻ ? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-16, 20:10   #211
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Dot.: Czytacie SMS-y swoich TŻ ?

nie czytam i jakoś mnie nie ciągnie.

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-16, 22:49   #212
justyna141
Raczkowanie

hmm ... zawsze to robilam regularnie kazdemu mojemu :P Bez tego ani rusz . Trzeba wiedziec w czym sie siedzi.
Stary 2008-05-16, 22:50   #213
lolly_girl
BAN stały

czytam zawsze
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-16, 22:58   #214
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna141 Pokaż wiadomość
hmm ... zawsze to robilam regularnie kazdemu mojemu :P Bez tego ani rusz . Trzeba wiedziec w czym sie siedzi.
moim zdaniem w zwiazku z zaufaniem. bez tego ani rusz.

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 10:16   #215
ineczka7
Zadomowienie

czytałam pierwszemu chłopakowi za jego zgodą, a pod koniec związku wylazło że on wcale nie chciał żebym czytała, bo cośtam cośtam. Zresztą pisał często z jedną dziewczyną i smsy i na gg rzeczy, których może nie powinnam widzieć i wiele konfliktów z tego wyniknęło. Ale z nim już nie jestem.

Obecnemu nie ruszyłabym telefonu, tak dla własnego spokoju sumienia. Dobrze mi z tym, że umiem zapanować nad własną wścibskością. A on niech sobie moje czyta, na zdrowie
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 14:33   #216
Nati02
Zakorzenienie

Ja nie widzę potrzeby czytania smsów Tż. Ufam mu i uważam, że powinien mieć choć trochę prywatności. Tak samo nie życzę sobie by Tż czytał moje smsy
Stary 2008-05-25, 00:10   #217
regulavit
Przyczajenie

Właśnie przeczytałam jakieś pół godziny temu. Nigdy tego nie robiłam.Poprostu zostawił u mnie kom i dla śmiechu zajrzałam. Facet z którym za miesiąc będę mieć dziecko, który mówi, że kocha, a smsy z dzisiaj do innej dziewczyny, o treści conajmniej dziwnej. Płacze, niespodziewałam się. Nie mamy ślubu, nasze dziecko to tzw. "wpadka" ale cały czas zapewniał że kocha, dba o mnie, a tutaj szok.Po tych wszystkich gadkach o zaufaniu o kobiecie życia i o tym że wręcz jest szczęśliwy że będzie nasz szkrab.Nie chce go więcej widzieć. Jutro oddam mu tel i przyznam sie ze przeczytałam.Nie chce słuchać bzdur. Czuje sie oszukana, zwłaszcza teraz, jestem w 9 miesiącu ciązy .nie bede z kimś tak fałszywym. Jestem młoda mam 20 lat całe życie przed sobą i nie będe pozwalać na coś takiego, to chore i może być już coraz gorzej. Tyle sie słyszy ze kobieta nie jest w stanie uwierzyć że facet ją zdradził, teraz rozumiem te kobiety, gdyby nie czysty dowód, nawet teraz próbowałam go usprawiedliwić, ale ide po rozum do głowy.Najgorsze ze teraz i tak musze utrzymywa,ć z nim kontakt już zawsze- ze wzg na dziecko. A jeszcze gorsze, że naprawde go pokochałam, chyba już nigdy nie zaufam, nigdy.
And you will see....
And I'll see you too....
Cause we'll be together in the dark...

regulavit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 00:56   #218
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

ja nie czytam i nigdy tego nie zrobie....juz dostalam raz nauczke przez moja wscibskosc.omalo co go nie stracilam a wystarczylo zapytac jesli dla mnie bylo cos nie tak........wierzcie mi nie zapytalam snulam chore domysly a potem wyszlam na kompletna idiotke......ledwo co go odzyskalam i zawsze bede mowic ''zaufanie to podstawa'' on moich nie czyta wiem nawet ze gdybym zostawila komorke to by nie ruszyl jej nawet....przeczytalby dopiero gdybym sama mu pokazala.
zaufanie to fundament......ja juz jego naruszylam i wierzcie mi ciezko mi bylo to odbudowac........nie ma sensu go tracic bo mozna stracic wszystko co sie kocha
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 10:12   #219
gyoparka
Raczkowanie

ja czytam, co z tego, że wszystkie są po węgiersku :P
gyoparka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 10:50   #220
roxi:*
Wtajemniczenie

Żadnemu ex nie czytałam ale mojemu obecnemu Tżtowi jak tylko mam szansę to przeglądam komórkę (przy nim) jestem bardzo ciekawa z kim pisze i o czym… wolę być poinformowana dokładnie co w trawie piszczy

Może uznacie, że to oznaka braku zaufania, ale jak się już raz przeczytało to drugi raz korci jeszcze bardziej
roxi:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 11:00   #221
vainilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regulavit Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam jakieś pół godziny temu. Nigdy tego nie robiłam.Poprostu zostawił u mnie kom i dla śmiechu zajrzałam. Facet z którym za miesiąc będę mieć dziecko, który mówi, że kocha, a smsy z dzisiaj do innej dziewczyny, o treści conajmniej dziwnej. Płacze, niespodziewałam się. Nie mamy ślubu, nasze dziecko to tzw. "wpadka" ale cały czas zapewniał że kocha, dba o mnie, a tutaj szok.Po tych wszystkich gadkach o zaufaniu o kobiecie życia i o tym że wręcz jest szczęśliwy że będzie nasz szkrab.Nie chce go więcej widzieć. Jutro oddam mu tel i przyznam sie ze przeczytałam.Nie chce słuchać bzdur. Czuje sie oszukana, zwłaszcza teraz, jestem w 9 miesiącu ciązy .nie bede z kimś tak fałszywym. Jestem młoda mam 20 lat całe życie przed sobą i nie będe pozwalać na coś takiego, to chore i może być już coraz gorzej. Tyle sie słyszy ze kobieta nie jest w stanie uwierzyć że facet ją zdradził, teraz rozumiem te kobiety, gdyby nie czysty dowód, nawet teraz próbowałam go usprawiedliwić, ale ide po rozum do głowy.Najgorsze ze teraz i tak musze utrzymywa,ć z nim kontakt już zawsze- ze wzg na dziecko. A jeszcze gorsze, że naprawde go pokochałam, chyba już nigdy nie zaufam, nigdy.
nie martw się niczym kochana i koniecznie mu o tym powiedz. Znam podobny przypadek, tyle że para stara się o dziecko. A i u mnie było podobnie. Kochany facet, zapewnia że nigdy nie zdradzi bla bla. przypadkiem otworzyłam gg u siebie na kompie, na jego koncie. zapomniał wylączyć a logowal sie u mnie ostatnio. a tam buziaczki do jakiejś justynki. no to wbilam na maila. czysto. wbiłam mu na naszą-klasę. a tam korespondencje z jakimiś panienkami' jesteś piękna, nie moge sie na ciebie napatrzeć' albo 'miły był ten wieczór' ,dowiedzialam sie też o jakimś ognisku,które podobno organizował.
Już podjęłam decyzję o tym, że z nim zerwę. Czekam tylko na koniec sesji, bo nie chce teraz o tym myśleć, nie moglabym sie skupić na niczym innym. Nie powiedzialam mu jeszcze, szpieguję dalej i zbieram material dowodowy

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 12:10   #222
sweet peach
Raczkowanie

Kiedyś kontrolowałam wszystkie smsy w tel tż bo wiele dziewczyn sie kolo niego krecilo. Teraz nie mam takiej możliwości bo ma hasło Ale juz nie czuje takiej potrzeby by czytac-chyba przestałam byc o niego chorobliwie zazdrosna tak jak kiedyś
sweet peach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 16:23   #223
ulinkaaa
Zakorzenienie

Nie
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 16:35   #224
vainilla
Zakorzenienie

nigdy nie czytalam

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 16:41   #225
samarah
Wtajemniczenie

Raz mnie podkusiło i to był ostatni dzień mojego związku ale teraz nowego TŻta darze 100% zaufaniem i nie czytam. Czasem przeglądamy sobie telefony, ale to bardziej po to, żeby utwierdzić się w zaufaniu, bo jesteśmy wobec siebie fair...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 16:55   #226
TmargoT
Zakorzenienie

JASNE!choć wiem,że to co może byc niewygodne może zostac skasowane.jednak robię to tylko po to ,żeby się podroczyć.na poczatku małżeńswta sprawdzałam bilingi,nr,tel.,sms-y.dzis już tylko na zarty
on moich nie czyta.czasem złoszczę się,bo mówi,że mam sms-a .mowię,żeby przeczytał,bo np.jestem w kąpieli,a on ,że niechce mu się.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 15:36   #227
kucyk5
Raczkowanie

Nie. Ufam mu i nie czuję potrzeby. A jeśli sms-a otrzyma przy mnie, lub ja otrzymam przy nim, to zazwyczaj sobie mówimy sami z siebie, kto się do nas dobija
Nie kupię sobie ziemi na Księżycu"

Matuś

life is a passion. passion is a life.

kucyk5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 16:03   #228
claymore
Rozeznanie

nie czytam. ale raz tam kiedyś mnie kusiło, nie pamiętam co to była za sytuacja. Ale niee, nie zrobiłabym tego! Poza tym wiem, że on by moich nie czytał.
claymore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 16:19   #229
kittyyy1
BAN stały

ja czytam jego, on czyta moje, nie mamy nic do ukrycia
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 17:08   #230
edyta1421
BAN stały

Nie czytam... jakoś mnie nie ciągnie..może dlatego że wczesniej jego kumple robili kawały przesyłając sobie obleśne kawały i teksty.... telefon często odbieram jak leży w pokoju a TŻ nie może podejść... zresztą podobnie jest... Tż odbiera często mój telefon... sms-ów nie czyta bo nie bazuję na smsach... częściej mozna w moim telefonie spotkać reklamy niż wiadomosci od znajomych....
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 17:13   #231
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Nie czytam. Nawet by mi to do głowy nie przyszło komórka to prywatna sprawa, tak samo jak gg, poczta mailowa itd. Nie wyobrażam sobie również żeby TŻ czytał moja prywatną korespondencję. Ja mu ufam, on mnie, to podstawa.

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 17:30   #232
aniulkaa88
Rozeznanie

zdarza sie, ale to baardzo rzadko...
aniulkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-28, 08:38   #233
malinka99
Przyczajenie

Nie muszę, bo sam mi pokazuje
Stary 2008-06-28, 08:59   #234
julitkagryc
Raczkowanie

ja zawsze patrze ale on i tak po tym jak dostanie to kasujee.... nie widze w tym nic złego ... dla mnie to jest normalna sprawa..
julitkagryc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-28, 09:11   #235
Magda_CK
Raczkowanie

Ja również nie czytam smsów mojego TŻ, on moich też nie. Po pierwsze ufam mu, a po drugie - nawet by mi się nie chciało robić mu takiej "kontroli". Czasem się zdarza, że siedzę u niego, on coś robi, a ja akurat odpisuję na sms, to pyta mi się zazwyczaj "a z kim tak smsujesz?", no i wtedy mu odpowiadam. On za to się czasem ze mną droczy, bo gdy ja się go pytam czemu się tak uśmiecha gdy odpisuje na smsa, to mi odpowiada, że kochanka do niego napisała. Wtedy ja mu mówię "o, pokaż co tym razem napisała". No i oczywiście okazuje się, że to jakiś świński dowcip wysłał mu kumpel i oboje się śmiejemy. Najlepiej obrócić wszystko w żart. Mamy do siebie zaufanie
Magda_CK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-28, 09:20   #236
nice6irl
Zakorzenienie

Miałam nie czytać, ale raz z nudów i za jego przyzwoleniem przeczytałam i odkryłam, że ma inną. Też byłą tą jedyną, kobietą życia, z którą chciałby mieć dzieci.
Ale to było miesiąc temu (ponad) i wolę tego nie rozpamiętywać.

Teraz w związku z czytaniem sms od tż mam mieszane uczucia, bo nie powinno się, ale czasami lepiej zajrzeć
Stary 2008-06-28, 10:59   #237
Nenya_89
Zadomowienie

Nie czytam Jakoś mnie nie ciągnie, chociaż strasznie ciekawska jestem i muszę wszystko wiedzieć Kiedyś tylko zaglądnęłam przy nim do skrzynki odbiorczej i same smsy do mnie i ode mnie

Książki, strona po stronie - klik
Nenya_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-28, 15:28   #238
moooniaaaa
Zakorzenienie

Nie czytam bo po co?
Czasami korzystam z jego telefonu, więc jest okazja żeby zajrzeć do odebranych albo wysłanych wiadomości,ale jakoś mnie nie kusi i nigdy tego nie zrobiłam. Związek powinien być oparty na zaufaniu, a nie ciągłym sprawdzaniu/kontrolowaniu itp.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 10:14   #239
Shizu09
Przyczajenie

Nie czytałam, ale mnie korci
Shizu09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 10:22   #240
angel001
Zakorzenienie

ja tez czytam i on moje rowniez :P dla mnie nie ma w tym nic zlego.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości