Spotkania Wielkopolanek :) odc.4 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-12, 19:06   #211
magdzia81
Rozeznanie

GG do magdzia81
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4

hej dziewczyny

myślałam że dzisiaj będę miała klucze ale hmm sprzedającym nie pasowało bo nie mają czasu, a kasę już mają na koncie...właściwie gdybym sie uparła to mogłabym im narobić kłopotów bo w akcie zobowiązali się dać mi klucze najpóźniej do dnia 12, czyli do dzisiaj...wrrr dobrze ze w pracy ok
ale jestem pociągająca wrrr obrzydliwy katar

buziaki

Edytowane przez magdzia81
Czas edycji: 2008-03-13 o 17:50
magdzia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 10:29   #212
AaniaA
Zakorzenienie

dzien dobry.

Magdzia81 mam nadzieje, ze w koncu dostaniesz te kluczyki.

a ja w pracy mam nietega atmosfere zwiazana z ta "kolezanka". nigdy sie z nia nie dogadam. szkoda slow. jakbym mogla to bym sobie pouzywala brzydkich slow i pokrzyczala... i dlatego pisze tutaj. ciekawe skad sie biora tacy ludzie, grrrrrrr!!!!!!!!!!!

a wczoraj padlam o 20:00 .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 10:56   #213
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cześć kobietki

Magdzia ja również mam nadzieję że dziś już wkońcu odbierzesz klucze od mieszkanka

Aniu ja Ci współczuję z tą koleżanką, a ona nie wybiera sie na jakąś przedwczesną emerturkę czy coś w tym stylu Może wkońcu byś miała spokój

A wiecie że już za tydzień święta normlanie dopiero co jedne minęły to drugie ostatnio jechałam z tż siostrą bo ona chciała porobić foty w plenerze to niektórzy jeszcze mieli świetego mikołaja na podwórkach lub na domkach powieszego

I znowu porządki ja jadę dziś prosto z Poznania do domku i od jutra biorę się za mycie okien jak nie będzie padać

Miłego dzionka życzę
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 19:12   #214
AaniaA
Zakorzenienie

halio!!!!!!!!!! co tu taka cisza ?

Oliwko niestety ta kobieta jeszcze dlugo musi pracowac. jest dopiero po 30-tce .
Stary 2008-03-13, 19:39   #215
Camilla
Zakorzenienie

Ano cisza, cisza...

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 20:15   #216
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Ano cisza, cisza...
skoro cisza to ja powiem, że jestem padnięta, w pracy kocioł, w weekend szkoła, zbliża mi się @ i dużo jem i w ogóle d.... tak więc wygońcie mnie stąd bo psuję nastrój
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 20:41   #217
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
skoro cisza to ja powiem, że jestem padnięta, w pracy kocioł, w weekend szkoła, zbliża mi się @ i dużo jem i w ogóle d.... tak więc wygońcie mnie stąd bo psuję nastrój
oprócz tego, że w weekend nie mam szkoły, ale sprzątanie domu to mogę się z Tobą solidaryzować. Padam na pysio
a jutro zapowiada się też niezły kierat.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 09:34   #218
magdzia81
Rozeznanie

GG do magdzia81

hej

Walczyłam, walczyłam ale ostatecznie skapitulowałam. Mam tak obrzydliwy katar że wczoraj zostałam w domu i właściwie cały dzień przespałam. w czwartek dostałam klucze od mieszkania ale hmm tak się źle czułam że nawet się nie cieszyłam...mam nadzieję że jak chorubsko przejdzie to radość wróci
A @ też mam, na szczęście to już koniec więc teraz kolej na Kamilę

buziaki

miłej soboty wszystkim życzę
Stary 2008-03-15, 10:12   #219
AaniaA
Zakorzenienie

dzien dobry.

Magdzia81 zdrowiej. wylez sie w lozeczku przez weekend to powinno byc lepiej .

ja w pracy, ale tz po mnie przyjedzie i potem jedziemy we trojke - tz, synio i ja - zalatwic kilka spraw.

wczoraj bylismy w kinepolis na lejdis. naprawde fajny film - mialyscie racje Kochane. jednak duzo przeklinaja w tym filmie i to juz duzy minus.

ja chce wiosny .
Stary 2008-03-15, 14:58   #220
IIGGAA
Zadomowienie

Hej hej!

Ja wykorzystuję pogodę myję okna, sprzątam, piorę firanki itp. Kuba zrobił nam dzisiaj pobudkę o 6:00 rano , teraz cwaniak mały śpi w najlepsze .

Byłam wczoraj w Pestce i śrecnio mi się podoba, jest bardzo duży hol i wydaje się że mało sklepów, ale cieszę się ze sklepu Tchibo są stoiska w realu w M1 i w King crosie ale tam zawsze półki powymiatane, a są tam naprawdę fajne i dobre gatunkowo rzeczy . Np. kupiłam fajne 3 bluzy dla Kubusia (Aniu polecam ) i 2 piżamki na lato (Aniu polecam) i skarpetusie, sobie fajne białe body na ramiączkach, jeszcze mnie kuszą czarne spodnie dresowe . Cieszę się też na C&A lubię ten sklep niekiedy fajne rzeczy tam się trafiają.

Ciekawe co tam będzie w Maltance ???
(podobno basen ma być )
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 15:45   #221
natii4
Zakorzenienie

Witam wszystkich

Mam pytanie do mam,ale nie tylko ,znacie kobiety kogoś kogo dziecko uczęszcza do przedszkola/szkoły podstawowej prowadzonej metodą Montessori. Potrzebuję takie osoby do mojej pracy licencjackiej

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 21:19   #222
MoniaK
Zakorzenienie

Nati, ja podpytam mojej przyjaciółki bo ona pracuje w przedszkolu artystycznym.

Magdzia, zdrowiej

Zrobiłam dziś zakupy ciuchowe i wydałam trochę kasy ale usprawiedliwienie jest takie, że trafiłam na tanie buty i mogłam kupić jeszcze żakiet grzybka i bluzkę

Ehh, a tak w ogóle to weeknduję w Łodzi w szkole
Stary 2008-03-15, 23:47   #223
city girl
Raczkowanie

Babki po prostu cała się trzęsę...jakieś pół godziny temu przyczepił się do mnie niepełnosprawny umysłowo zboczeniec i koniecznie chciał mnie "przytulić" gdyby nie to że spotkałam facetów którzy ochraniali jakiś sklep to by się to dla mnie źle skończyło. Poza tym było pare minut po 23. Niedługo będę się wogóle bała wychodzić z akademika po zmroku...brrr
Stary 2008-03-16, 09:11   #224
IIGGAA
Zadomowienie

City girl współczuję wierzę że się strachu najadłaś, cholewa wychodzi na to że wieczorami trzeba mieć oczy dookoła głowy, całe szczęście że nic Ci się nie stało. Pozdrawiam.
Stary 2008-03-16, 10:16   #225
AaniaA
Zakorzenienie

dzien dobry.

City Girl wspolczuje . dobrze, ze ci mezczyzni tam byli .

Igus
mnie pestka tez nie zachwycila .

ja mam podly nastroj. wszystko mnie denerwuje, doprowadza do szalu. przed okresem nie jestem.
Stary 2008-03-16, 12:53   #226
Camilla
Zakorzenienie

Bry!
Wczoraj jak szłam na impreze z kumpelami to spotkałam Evke pod Siouxem
Tak poza tym na najbliższe 2 tygodnie daje sobie spokój, akumulatory mi sie rozładowały, potzrebuje troche spokoju. Cały luty i częśc marca balowałam Teraz to chyba tylko grzecznie i z kulturką przy kawce

jesteśmy razem

Stary 2008-03-16, 13:24   #227
IIGGAA
Zadomowienie

Dzisiaj byłam z rodzinką w King Crossie ale już po 10 tam byliśmy więc był luzik . Choć było nerwowo bo Kuba był bez humoru i w sumie nic tak konkretnie nie pooglądałam ale trafiłam zakup w Carry kupiłam sobie sukienkę szmizjerkę śliczną granatową i nie wyglądam jak gruba baba, a z tym to u mnie ciężko .

Mam też ochotę w tym sezonie wiosennym na zielenie ale jakoś nic nie było pod mój gust i mój rozmiar .

Miłej niedzieli życzę paniom. Pa!

Stary 2008-03-16, 15:39   #228
city girl
Raczkowanie

Camilla też sie chyba przerzuce na kawkę bo ostatnio to imprezy się u mnie zaczynają w środy a trwają do niedzieli i nikt już mi nie wierzy że najlepiej się odstresowuje oglądając filmy w domowym zaciszu
Stary 2008-03-16, 19:57   #229
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Bry!
Wczoraj jak szłam na impreze z kumpelami to spotkałam Evke pod Siouxem
Potwierdzam czekałam na kuzynke, miała wieczór panieński. Super się bawilam ale starzeje się...po północy juz nie mialam siły ruszać kończynami

City girl kup sobie gaz lub paralizator (to większy wydatek) Sama mam gaz i wracając trzymam go sobie w ręku. Nigdy nie musialam go uzywać ale przynajmniej poprawia to poczucie bezpieczeństwa

Kiedyś spotkałam dziewczyne pod kupcem poznanskim ktorą zaczepiał jakis upośledzeniec. Podeszłam do niej i zaczełam udawać ze ją znam i ze się umówiłysmy, pociągnełam ją ze sobą a ten facet za nami lazł My do kupca on za nami, my w prawo on za nami...Jakoś udało nam się go zgubić ale sama byłam pod swoim wrażeniem, że zachowałam trzeżwość umysłu.

Co do zakupków to ja też ostanio poszałałam. Kupiłam sobie ołówkową, grafitową spódnice i fajne szpile do tego Wszystko na przyjęcie weselne kuzynki,które za tydzień się odbywa. Ma być kiepska pogoda ale z USC będzie tylko kawałek spacerku więc jakoś to zniosę. Gorzej spacerek po bruku w mega obcasach hehe Jak zrobią mi foty to wrzucę.

Jutro do pracy buu na szczęscie 5 osób nie będzie bo na szkolenie pojechali lub urlopują. Szkoda tylko, że dyro będzie

Miłego wieczoru
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 21:30   #230
Camilla
Zakorzenienie

Evuś a gdzie kupiłaś tą spódniczkę? i zdradzisz za ile?
W ogóle to moja siora z rodzinką przeprowadza sie w czerwcu w Twoje okolice, moze jak bede ich odwiedzac to natkne sie gdzies przypadkiem na Ciebie

A u mnie jutro prezesa nie ma Wiec bedzie dzien względnego luzu

jesteśmy razem

Stary 2008-03-17, 08:51   #231
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Evuś a gdzie kupiłaś tą spódniczkę? i zdradzisz za ile?
W oraseyu za 89zł Spódniczka ma delikatne prążki. W sumie w King Crosie znalazłam kilka szarych fajnych ale albo zle uszyte albo same S i L. Jeśli szukasz czegoś w tym stylu to polecam tam się udać.

Cytat:
W ogóle to moja siora z rodzinką przeprowadza sie w czerwcu w Twoje okolice, moze jak bede ich odwiedzac to natkne sie gdzies przypadkiem na Ciebie
Gdzie?
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 13:16   #232
Camilla
Zakorzenienie

Evka siora z rodzinką mieszkać będzie na kordeckiego w jednym z tamtejszych bloków (10cio piętrowych

jesteśmy razem

Stary 2008-03-17, 17:49   #233
MoniaK
Zakorzenienie

Citty, ale miałaś przygodę dobrze, że nic Ci się nie stało.

Ewcia, koniecznie wklej zdjęcia spódniczki i szpil, bo jestem ciekawa Ja ołówkowej szukam już od 3 miesięcy i nie mogę znaleźć nic w rozsądnej cenie/nie za małe/nie za duże/nie odstające otd. W Orsayu też byłam ale nie widziałam takich spódniczek.
Stary 2008-03-17, 19:46   #234
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

hej

ja tylko na momencik dzis

wysypał mi się Pan od kafelek - Dziewczyny może znacie kogoś dobrego (może jakiś znajomy, rodzina), kto zajmuje się wykańczaniem mieszkań (chodzi konkretnie o łazienkę - kafle ściany & podłogi, biały montaż, malowanie ścian w pokojach)
potrzebuję Kogoś na już, bo odbieram mieszkanie po świętach a tu taki shit

pzodrowionka !
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 19:58   #235
IIGGAA
Zadomowienie

Witam w niedzielny wieczór. Byłam dzisiaj w Plazie i powiem Wam tyle że już trzeci sezon wiosenny szukam ładnego płaszczyka trenczowego i guzik nie mogę znaleźć bo nie chcę dwurzędowego, często w cyckach dopiąć się nie mogę mimo dużego rozmiaru. Kurcze chyba kolejna wiosna bez płaszczyka .

Za to odbiłam to sobie w Dauglasie kupiłam sobie śliczne potrójne cienie z Isa Dory, no i oczywiście mój najulubieńszy błyszczyk do ust z Chanel, a i jeszcze płyn do pielegnacji skórek z Sally Hansen. T. kupiuł sobie perfum Hugo Boss Selection, mmmm... cudny.

Widziałyście pogodę do końca marca zima i zimno aaaaa!!!!!!
Stary 2008-03-17, 20:10   #236
city girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
Widziałyście pogodę do końca marca zima i zimno aaaaa!!!!!!
A mi mama pisała że u nas na święta ma być śnieg
Evka kupiłam dziś ten gaz ale i tak się boje wyjść z domu po zmierzchu
Stary 2008-03-17, 20:13   #237
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Citty, ale miałaś przygodę dobrze, że nic Ci się nie stało.

Ewcia, koniecznie wklej zdjęcia spódniczki i szpil, bo jestem ciekawa Ja ołówkowej szukam już od 3 miesięcy i nie mogę znaleźć nic w rozsądnej cenie/nie za małe/nie za duże/nie odstające otd. W Orsayu też byłam ale nie widziałam takich spódniczek.
Ja mam fajną jeansową z H&M Tylko rozmiarowo chyba Moniu nie wejdziesz,bo 36 mierzyłyśmy obie z Ewką

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 20:31   #238
Camilla
Zakorzenienie

City ja Ci sie nie dziwie, tez bym sie na Twoim miejscu bała nawet z gazem wyjśc

Dzisiaj w ogóle ale jaja u mnie w pracy były.
Prezes miał leciec do Frankfurtu nad Menem z jednym z naszych brygadzistów (na 1 dzien). Lot coś po 7:00 rano. No to my wszyscy lussbluss, a po 9:00 dzwoni telefon do nas do sekretariatu, że już wrócili Samolot miał awarie (!!) i pilot zawrócił do Poznania, mimo iż juz byli na terenie Niemiec Podobno cos nie tak z klimatyzacją było, a to podobno bardzo niebezpieczne.
No to prezes przed 10:00 przyjechał do firmy Chumor miał nawet niezły. No, ale nasz biedny brygadzista który z nim leciał, pierwszy raz samolotem, nawet sie na to cieszył, cóż troszke to przezył

A tak w ogóle dostałam moją sukienke dzisiaj z Bankoku (tą co na allegro zamawiałam)
Evuś specjalnie dla Ciebie wklejam przykładowy zestaw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolaż.JPG (108,9 KB, 33 załadowań)

jesteśmy razem

Stary 2008-03-18, 10:53   #239
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
Ja mam fajną jeansową z H&M Tylko rozmiarowo chyba Moniu nie wejdziesz,bo 36 mierzyłyśmy obie z Ewką
tzn. że była za mała czy za duża??

Kamila, super Ci w tej sukience.
Stary 2008-03-18, 11:57   #240
city girl
Raczkowanie

Cytat:
A tak w ogóle dostałam moją sukienke dzisiaj z Bankoku (tą co na allegro zamawiałam)
Evuś specjalnie dla Ciebie wklejam przykładowy zestaw
Sliczny ten zestawik Pasują ci takie sukieneczki

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości