|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4
hej dziewczyny
![]() myślałam że dzisiaj będę miała klucze ale hmm sprzedającym nie pasowało bo nie mają czasu, a kasę już mają na koncie...właściwie gdybym sie uparła to mogłabym im narobić kłopotów bo w akcie zobowiązali się dać mi klucze najpóźniej do dnia 12, czyli do dzisiaj...wrrr dobrze ze w pracy ok ![]() ale jestem pociągająca wrrr obrzydliwy katar ![]() buziaki
Edytowane przez magdzia81 Czas edycji: 2008-03-13 o 17:50 |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
Magdzia81 mam nadzieje, ze w koncu dostaniesz te kluczyki. a ja w pracy mam nietega atmosfere zwiazana z ta "kolezanka". nigdy sie z nia nie dogadam. szkoda slow. jakbym mogla to bym sobie pouzywala brzydkich slow i pokrzyczala... i dlatego pisze tutaj. ciekawe skad sie biora tacy ludzie, grrrrrrr!!!!!!!!!!! a wczoraj padlam o 20:00 .
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Magdzia ja również mam nadzieję że dziś już wkońcu odbierzesz klucze od mieszkanka Aniu ja Ci współczuję z tą koleżanką, a ona nie wybiera sie na jakąś przedwczesną emerturkę czy coś w tym stylu Może wkońcu byś miała spokój ![]() A wiecie że już za tydzień święta normlanie dopiero co jedne minęły to drugie ostatnio jechałam z tż siostrą bo ona chciała porobić foty w plenerze to niektórzy jeszcze mieli świetego mikołaja na podwórkach lub na domkach powieszego ![]() I znowu porządki ja jadę dziś prosto z Poznania do domku i od jutra biorę się za mycie okien jak nie będzie padać ![]() Miłego dzionka życzę
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
halio!!!!!!!!!! co tu taka cisza
?Oliwko niestety ta kobieta jeszcze dlugo musi pracowac. jest dopiero po 30-tce .
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ano cisza, cisza...
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
skoro cisza to ja powiem, że jestem padnięta, w pracy kocioł, w weekend szkoła, zbliża mi się @ i dużo jem i w ogóle d....
tak więc wygońcie mnie stąd bo psuję nastrój
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jutro zapowiada się też niezły kierat. |
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Walczyłam, walczyłam ale ostatecznie skapitulowałam. Mam tak obrzydliwy katar że wczoraj zostałam w domu i właściwie cały dzień przespałam. w czwartek dostałam klucze od mieszkania ale hmm tak się źle czułam że nawet się nie cieszyłam...mam nadzieję że jak chorubsko przejdzie to radość wróci A @ też mam, na szczęście to już koniec więc teraz kolej na Kamilę buziaki miłej soboty wszystkim życzę
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
Magdzia81 zdrowiej. wylez sie w lozeczku przez weekend to powinno byc lepiej ja w pracy, ale tz po mnie przyjedzie wczoraj bylismy w kinepolis na lejdis. naprawde fajny film - mialyscie racje Kochane. jednak duzo przeklinaja w tym filmie i to juz duzy minus.ja chce wiosny |
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej!
Ja wykorzystuję pogodę , teraz cwaniak mały śpi w najlepsze .Byłam wczoraj w Pestce i śrecnio mi się podoba, jest bardzo duży hol i wydaje się że mało sklepów, ale cieszę się ze sklepu Tchibo . Cieszę się Ciekawe co tam będzie w Maltance ???(podobno basen ma być )
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
Mam pytanie do mam,ale nie tylko ,znacie kobiety kogoś kogo dziecko uczęszcza do przedszkola/szkoły podstawowej prowadzonej metodą Montessori. Potrzebuję takie osoby do mojej pracy licencjackiej
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, ja podpytam mojej przyjaciółki bo ona pracuje w przedszkolu artystycznym.
Magdzia, zdrowiej Zrobiłam dziś zakupy ciuchowe i wydałam trochę kasy ale usprawiedliwienie jest takie, że trafiłam na tanie buty i mogłam kupić jeszcze żakiet grzybka i bluzkę ![]() Ehh, a tak w ogóle to weeknduję w Łodzi w szkole
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Babki po prostu cała się trzęsę...jakieś pół godziny temu przyczepił się do mnie niepełnosprawny umysłowo zboczeniec i koniecznie chciał mnie "przytulić" gdyby nie to że spotkałam facetów którzy ochraniali jakiś sklep to by się to dla mnie źle skończyło. Poza tym było pare minut po 23. Niedługo będę się wogóle bała wychodzić z akademika po zmroku...brrr
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
City girl współczuję wierzę że się strachu najadłaś, cholewa wychodzi na to że wieczorami trzeba mieć oczy dookoła głowy, całe szczęście że nic Ci się nie stało. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
City Girl wspolczuje Igus mnie pestka tez nie zachwycila ja mam podly nastroj. wszystko mnie denerwuje, doprowadza do szalu. przed okresem nie jestem. |
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Wczoraj jak szłam na impreze z kumpelami to spotkałam Evke pod Siouxem ![]() Tak poza tym na najbliższe 2 tygodnie daje sobie spokój, akumulatory mi sie rozładowały, potzrebuje troche spokoju. Cały luty i częśc marca balowałam |
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam z rodzinką w King Crossie ale już po 10 tam byliśmy więc był luzik
i nie wyglądam jak gruba baba, a z tym to u mnie ciężko .Mam też ochotę w tym sezonie wiosennym na zielenie ale jakoś nic nie było pod mój gust i mój rozmiar .Miłej niedzieli życzę paniom. Pa! |
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Camilla też sie chyba przerzuce na kawkę bo ostatnio to imprezy się u mnie zaczynają w środy a trwają do niedzieli i nikt już mi nie wierzy że najlepiej się odstresowuje oglądając filmy w domowym zaciszu
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekałam na kuzynke, miała wieczór panieński. Super się bawilam ale starzeje się...po północy juz nie mialam siły ruszać kończynami ![]() City girl kup sobie gaz lub paralizator (to większy wydatek) Sama mam gaz i wracając trzymam go sobie w ręku. Nigdy nie musialam go uzywać ale przynajmniej poprawia to poczucie bezpieczeństwa Kiedyś spotkałam dziewczyne pod kupcem poznanskim ktorą zaczepiał jakis upośledzeniec. Podeszłam do niej i zaczełam udawać ze ją znam i ze się umówiłysmy, pociągnełam ją ze sobą a ten facet za nami lazł My do kupca on za nami, my w prawo on za nami...Jakoś udało nam się go zgubić ale sama byłam pod swoim wrażeniem, że zachowałam trzeżwość umysłu.Co do zakupków to ja też ostanio poszałałam. Kupiłam sobie ołówkową, grafitową spódnice i fajne szpile do tego Wszystko na przyjęcie weselne kuzynki,które za tydzień się odbywa. Ma być kiepska pogoda ale z USC będzie tylko kawałek spacerku więc jakoś to zniosę. Gorzej spacerek po bruku w mega obcasach hehe Jak zrobią mi foty to wrzucę.Jutro do pracy buu na szczęscie 5 osób nie będzie bo na szkolenie pojechali lub urlopują. Szkoda tylko, że dyro będzie ![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Evuś a gdzie kupiłaś tą spódniczkę?
i zdradzisz za ile? ![]() W ogóle to moja siora z rodzinką przeprowadza sie w czerwcu w Twoje okolice, moze jak bede ich odwiedzac to natkne sie gdzies przypadkiem na Ciebie ![]() A u mnie jutro prezesa nie ma |
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
W oraseyu za 89zł
Spódniczka ma delikatne prążki. W sumie w King Crosie znalazłam kilka szarych fajnych ale albo zle uszyte albo same S i L. Jeśli szukasz czegoś w tym stylu to polecam tam się udać. Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Evka siora z rodzinką mieszkać będzie na kordeckiego w jednym z tamtejszych bloków (10cio piętrowych
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Citty, ale miałaś przygodę
dobrze, że nic Ci się nie stało.Ewcia, koniecznie wklej zdjęcia spódniczki i szpil, bo jestem ciekawa Ja ołówkowej szukam już od 3 miesięcy i nie mogę znaleźć nic w rozsądnej cenie/nie za małe/nie za duże/nie odstające otd. W Orsayu też byłam ale nie widziałam takich spódniczek.
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja tylko na momencik dzis wysypał mi się Pan od kafelek - Dziewczyny może znacie kogoś dobrego (może jakiś znajomy, rodzina), kto zajmuje się wykańczaniem mieszkań (chodzi konkretnie o łazienkę - kafle ściany & podłogi, biały montaż, malowanie ścian w pokojach) potrzebuję Kogoś na już, bo odbieram mieszkanie po świętach a tu taki shit pzodrowionka !
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Witam w niedzielny wieczór. Byłam dzisiaj w Plazie i powiem Wam tyle że już trzeci sezon wiosenny szukam ładnego płaszczyka trenczowego i guzik
nie mogę znaleźć bo nie chcę dwurzędowego, często w cyckach dopiąć się nie mogę mimo dużego rozmiaru. Kurcze chyba kolejna wiosna bez płaszczyka .Za to odbiłam to sobie w Dauglasie kupiłam sobie śliczne potrójne cienie z Isa Dory, no i oczywiście mój najulubieńszy błyszczyk do ust z Chanel, a i jeszcze płyn do pielegnacji skórek z Sally Hansen. T. kupiuł sobie perfum Hugo Boss Selection, mmmm... cudny .Widziałyście pogodę do końca marca zima i zimno aaaaa!!!!!!
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
A mi mama pisała że u nas na święta ma być śnieg
Evka kupiłam dziś ten gaz ale i tak się boje wyjść z domu po zmierzchu
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
City ja Ci sie nie dziwie, tez bym sie na Twoim miejscu bała nawet z gazem wyjśc
Dzisiaj w ogóle ale jaja u mnie w pracy były. Prezes miał leciec do Frankfurtu nad Menem z jednym z naszych brygadzistów (na 1 dzien). Lot coś po 7:00 rano. No to my wszyscy lussbluss, a po 9:00 dzwoni telefon do nas do sekretariatu, że już wrócili Podobno cos nie tak z klimatyzacją było, a to podobno bardzo niebezpieczne.No to prezes przed 10:00 przyjechał do firmy A tak w ogóle dostałam moją sukienke dzisiaj z Bankoku (tą co na allegro zamawiałam) Evuś specjalnie dla Ciebie wklejam przykładowy zestaw
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamila, super Ci w tej sukience.
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

.

.

tak więc wygońcie mnie stąd bo psuję nastrój

.

i zdradzisz za ile?
błyszczyk do ust z Chanel, a i jeszcze płyn do pielegnacji skórek z Sally Hansen. T. kupiuł sobie perfum Hugo Boss Selection, mmmm... cudny