On nie chce .. :( - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 10:29   #211
olbka
Zadomowienie

Dot.: On nie chce .. :(

Gatta, ale czemu Ty z nim jeszcze mieszkasz??

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 10:31   #212
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
gdyby to byl jednorazowy wyskok, gdyby byl pijany... gdyby sie przyznal !! a to trwa od 4mc, i trwalo by nadal gdybys tego nie odkryla!

nie wierze w jego skruche, po prostu sie przestraszyl i tyle.

dokladnie!!

to nie byl PRZYPADEK po pijaku.. choc i to nie jest zadnym wytlumaczeniem

twoj chlopak to klamliwy tchorz i zapewne znow to kiedys zrobi (pisalas ze miesliscie juz takie cos na poczatku zwiazku) i co.. bedziesz czekac az sie pobierzecie, az bedziecie mieli dzieci?? co jesli znow cie bedzie zdradzal??

odpowiada ci dzielenie sie swoim facetem z innymi kobietami??

zerwij ten chory zwiazek

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 10:31   #213
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie wy zyjecie ??

chlopak mial ochote na romans to sie puscil i tyle przestancie zrzucac cala odpowiedzialnosc na ta trzecia .do zdrady trzeba 2 ludzi.

on powinnien dostac po tylku i tyle co zrobi ona i jej maz co was to obchodzi ??
jak pisalam wczesniej moze maz wie o wszytskich roma\nsach i przymyka oko? a moze on tez ja zdradza ?moz emaja taki uklad?

a moze ja wyrzuci z domu ,bedzie wam wtedy lepiej ?

rozumiem chcec zemsty ale czy to ma sens? to on byl zwiazany z Gatta i on powinnien poniesc konsekwencje i kare zadana przez Gatte.
do "tanga"trzeba dwojga. Obydwoje sa winni w takim samym stopniu. I obydwoje powinni poniesc takie same konsekwencje, tzn powinni o tym wiedziec partnerzy. A co maz z tym zrobi to juz jego sprawa.

Kasia
Stary 2008-03-05, 10:31   #214
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez Gatta85 Pokaż wiadomość
Między nimi nie doszło do "sytuacji łóżkowych" A raczej do tego wszystkiego co można robić na korytarzu w firmie pełnej ludzi

Ja bym nie wierzyła, dla chcącego nic trudnego
a po drugie - nawet, jak nie doszło do "penetracji" to jakie to ma znaczenie.

Powinnaś zupełnie odciąć się od tego, pozwolić sobie na samotność, na odreagowanie, ostatnie, czego Ci trzeba, to skamlący facet.
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 10:31   #215
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Między nimi nie doszło do "sytuacji łóżkowych" A raczej do tego wszystkiego co można robić na korytarzu w firmie pełnej ludzi
tego nie wiesz i si enie dowiiesz ,zreszta nie wazne jak widac zdrada psychiczna tez boli i jest wazna.

skup sie na sobie i swoim zyciu, zastanow sie czy mu wybaczysz ale czy zapomnisz?

Wyrzuc go, spal mu rzeczy,podrzyj dokumenty i tyle.

Zacznij zyc ,przyezyj "żalobe",pogadaj z przyjaciolmi,rodzina i ułóz zycie na nowo,masz kolejne doswiadczenie zyciowe ,nie pozytywne ale za pare lat bedziesz sie z tego smiala.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 10:55   #216
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: On nie chce .. :(

Cytat:
Napisane przez pagos Pokaż wiadomość
No dobra.... ale co mnie w sumie obchodzi, czy mąż tej dziewczyny chciałby wiedzieć czy nie... dlaczego Gatta ma rozmyślać o ich małżeństwie... czy się rozwiodą czy nie... Gatta też wolałaby pewnie nie wiedzieć o tym, że ją zdradził... na pewno wolałaby żeby wszystko wyglądało tak jak przed czterema miesiącami... żeby nic nie wskazywało na zdradę.... ale nieeeee.... jej kochany takie emocje jej zafundował, że dziękuję... a tamta wróci do nieświadomego męża i będą żyli długo i szczęśliwie... i zadowolenie będą: żona, mąż i facet Gatty (mam nadzieję... były)
Odniosłam się do wypowiedzi kropki. Chodziło mi o to, że znam przypadek w którym to nie jest tak czarno-biało a zakończyło się na szczęście "w miarę" dobrze. Oczywiście, ten szczególny przypadek nie musi obchodzić Gatty, ja tylko argumentowałam dlaczego ja bym nie powiedziała mężowi tej dziewczyny, ale ona chce to zrobić więc okej. Ja po prostu nie lubie zasady oko za oko - w tym przypadku związek za związek...

------------------------

Gatta co do tego, że on cię prosi o wybaczenie. Jeśli między nimi nie było seksu to i tak byl romans. Romans, podczas którego on cię oszukiwał, wmawiał ci, że nic się nie dzieje, że musisz być cierpiliwa. Kazał ci się zadręczać pytaniami i oczekiwać. A wiesz na co miałaś czekać? Na to czy się jemu romans uda, czy nie. Ponieważ się nie udał czas oczekiwania się skończył. Chcesz być rezerową? A potem w małżeństwie.. też będziesz chciała być tą rezerwową? Tą, która czeka z obiadem i wypranymi skarpetkami, wyprasowaną koszulą na męża, który właśnie wraca od kochanki po udanym seksie. Niestety - dla ciebie i twoich przyjemności może braknąć mu czas i energii, a w razie jak będziesz miała jakieś "ale" to ci powie, że marudzisz, i że musisz czekać. Piękne perspektywy.

Pisałaś, że jesteście zaręczeni, że czekacie na seks do ślubu. Właśnie widzę, jak twój partner czeka do tego ślubu. Taki jest religijny i co spotyka się z zamężną kobietą? No po prostu wzór cnót. Obłudny palant jak dla mnie...

Niezależnie od tego co postanowisz zrobić, powinnaś go ukarać przynajmniej na jakiś czas się wyprowadzając. Zerwij z nim - prawdziwa miłość ma to do siebie, że jeśli jest prawdziwa to do siebie wrócicie, więc nie bój się tego. To on teraz powinien zabiegać o ciebie, i to nie 3 godziny ale 4 miesiące bo tyle czasu ty czekałaś na niego, kiedy on cię oszukiwał!
Stary 2008-03-05, 11:11   #217
Gatta85
Raczkowanie

Wiecie ona jest moją imienniczką...i jest z wyglądu bardzo do mnie podobna....
Gatta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:12   #218
olbka
Zadomowienie

Cytat:

i co z tego?

Kasia
Stary 2008-03-05, 11:16   #219
Gatta85
Raczkowanie

To jakaś paranoja....
Stary 2008-03-05, 11:22   #220
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Gatta co do tego, że on cię prosi o wybaczenie. Jeśli między nimi nie było seksu to i tak byl romans. Romans, podczas którego on cię oszukiwał, wmawiał ci, że nic się nie dzieje, że musisz być cierpiliwa. Kazał ci się zadręczać pytaniami i oczekiwać. A wiesz na co miałaś czekać? Na to czy się jemu romans uda, czy nie. Ponieważ się nie udał czas oczekiwania się skończył. Chcesz być rezerową? A potem w małżeństwie.. też będziesz chciała być tą rezerwową? Tą, która czeka z obiadem i wypranymi skarpetkami, wyprasowaną koszulą na męża, który właśnie wraca od kochanki po udanym seksie. Niestety - dla ciebie i twoich przyjemności może braknąć mu czas i energii, a w razie jak będziesz miała jakieś "ale" to ci powie, że marudzisz, i że musisz czekać. Piękne perspektywy.

Pisałaś, że jesteście zaręczeni, że czekacie na seks do ślubu. Właśnie widzę, jak twój partner czeka do tego ślubu. Taki jest religijny i co spotyka się z zamężną kobietą? No po prostu wzór cnót. Obłudny palant jak dla mnie...

doskonale powiedziane !!!

Cytat:
nie usprawiedliwiaj go... nie mysl, ze znalazl sobie kochane podobna do ciebie, bo tak bardzo cie kocha.

niestety ale mam wrazenie, ze mu wybaczysz, ale na prawde nie powinnas...
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:32   #221
Cześka
BAN stały

Cytat:

No proszę cię bardzo na wszystkie swietosci, nie zaczynaj go teraz usprawiedliwiać! A może on to zrobił przypadkiem i niechcący?
Moze myślał, ze ona to Ty?

P A R A N O J A.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:33   #222
olbka
Zadomowienie

Ona go chyba nie usprawiedliwia... Po prostu stwierdzila fakt. Ale rzeczywiscie ten obludnik moze obrac taka linie obrony... Kochanie, brakowalo mi (czulosci, seksu, wpiszcie co chcecie), a ona byla do CIebie TAKA podobna...

Kasia
Stary 2008-03-05, 11:36   #223
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
No proszę cię bardzo na wszystkie swietosci, nie zaczynaj go teraz usprawiedliwiać! A może on to zrobił przypadkiem i niechcący?
Moze myślał, ze ona to Ty?

P A R A N O J A.
Przypadkiem niechcąco przez 4 miesiące... Masz rację Cześka, co za s***syn.
Stary 2008-03-05, 11:36   #224
Gatta85
Raczkowanie

Nie usprawiedliwiam go, ale wolałabym żeby to było moje przeciwieństwo.
Stary 2008-03-05, 11:39   #225
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie usprawiedliwiam go, ale wolałabym żeby to było moje przeciwieństwo.
Przecież to nie ma znaczenia z kim cię zdradził, tylko że to zrobił. Podobna do ciebie, bo pewnie i ty, i ona jesteście w jego guście, to chyba nic dziwnego akurat...
Stary 2008-03-05, 11:41   #226
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Gatta

Ja wiem, jakie to okropne, jakie to straszne uczucie. Serio.
Nieważne, jak ona wygląda.
Nieważne co on teraz opowiada, jak to chce walczyć o związek.

Zanim się dowiedziałaś, on nie chciał walczyć! Zanim się dowiedziałaś, on przecież już wiedział, że jest źle. Zakochał się w innej kobiecie, zaczął z nią romansik, Ty się martwiłaś i pytałaś co się dzieje, on nie chciał z Tobą rozmawiać i kazał czekać. Już chyba jaśniej nie mógł widzieć, że związek się sypia. Wtedy mógł o niego walczyć, zanim zrobił Ci taką krzywdę, zanim okazał się dwulicowym i nieczułym hipokrytą.

Teraz on wystraszył się konsekwencji. Romans mu nie wyszedł (racja, że kazał Ci czekać na to, czy mu romans wyjdzie... To po prostu obrzydliwe.), wystraszył się konsekwencji, tego, że wszyscy się dowiedzą że nie jesteście razem i zaczną pytać, że będzie musiał się jakoś wytłumaczyć rodzinie i że zostanie sam. Ani Ciebie, ani tamtej. Nikogo.

To nie był jakiś jednorazowy wyskok. To nie był jeden błąd. To były 4 miesiące, podczas których on Cię oszukiwał. Teraz twierdzi, że nic fizycznego między nimi nie było, ale czemu masz mu wierzyć w tę "linię obrony"? Można zostać po godzinach. Można znaleźć puste pomieszczenie. Można wiele rzeczy...

Czy on sobie wyobraża, że po tym co zrobił można mu jeszcze w pełni zaufać?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:45   #227
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
On Ci tak powiedział?? napewno. Nie uwierzę w to nigdy, choć nie znam sprawy na tyle by to obiektywnie ocenić. Facet jest zakłamanym chamem bez skrupułów i nigdy bym mu już nie uwierzył.

A mówiłem, że przyleci na kolanach zapłakany. Mądry po szkodzie. Ja bym go zrzucił w przepaść. Mówisz, że go kochasz więc nie bedę udzielał rad. Bądź ino rozsądna i stanowcza. Nie trudno jest udawać skruche. Koleszka może dopiero zrozumiał ile ma do stracenia. A może tez bardziej boi sie reakcji rodziny itp.........
Stary 2008-03-05, 11:50   #228
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
On Ci tak powiedział?? napewno. Nie uwierzę w to nigdy, choć nie znam sprawy na tyle by to obiektywnie ocenić. Facet jest zakłamanym chamem bez skrupułów i nigdy bym mu już nie uwierzył.

A mówiłem, że przyleci na kolanach zapłakany. Mądry po szkodzie. Ja bym go zrzucił w przepaść. Mówisz, że go kochasz więc nie bedę udzielał rad. Bądź ino rozsądna i stanowcza. Nie trudno jest udawać skruche. Koleszka może dopiero zrozumiał ile ma do stracenia. A może tez bardziej boi sie reakcji rodziny itp.........
Shady, ty to jesteś taki wizażowy "męski doradzacz" Dobrze, że facet tu jest obecny i potrafi "wygarnąć nam po męsku" co on myśli.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 11:59   #229
Shady44
Raczkowanie

Bo taka prawda...

Jesli facet zgrywa świętoszka a łamie jedno z podstawowych przykazań to jest zwykłym prymitywnym hipokrytą i wiązanie sie z takim nie doprowadzi nigdy do niczego dobrego. przeciwnie. Będziesz narażona na jeszcze wiele i to dużo gorszych momentów cierpienia...

Jesli teraz jest zdolny do czegos takiego to IMHO znikome są szanse, że kiedykolwiek sie zmieni... Do Ciebie tylko należy decyzja czy chcesz zaryzykować.

Tak jak napisała jedna koleżanka wyżej; co będzie po ślubie, z dziećmi. Pomyśl jaki to wtedy będzie dramat, jeśli nie dla Ciebie to dla nich...

Z Bogiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 14:20   #230
kennedy
Zakorzenienie

gatta mysle ze jedno z was powinno sie jak najszybciej wyprowadzic
kochana nie daj sobie mydlic oczu jego skrucha..gdzie bylo jego sumienie przez 4 miesiace?
jak najwiecej mysl o sobie nie zastanawiaj sie co ten glupek chcialby od ciebie
i zerwij z nim
bo to co stalo sie teraz gwarantuje ze pozniej nie bedzie lepiej.. i bedziesz to pamietac...
btw ja bym zadzwonila do meza tej s*i i powiedziala jezerli ona sama nie przyzna...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:42   #231
wredny_krasnal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie wy zyjecie ??

chlopak mial ochote na romans to sie puscil i tyle przestancie zrzucac cala odpowiedzialnosc na ta trzecia .do zdrady trzeba 2 ludzi.

on powinnien dostac po tylku i tyle co zrobi ona i jej maz co was to obchodzi ??
jak pisalam wczesniej moze maz wie o wszytskich roma\nsach i przymyka oko? a moze on tez ja zdradza ?moz emaja taki uklad?

a moze ja wyrzuci z domu ,bedzie wam wtedy lepiej ?

rozumiem chcec zemsty ale czy to ma sens? to on byl zwiazany z Gatta i on powinnien poniesc konsekwencje i kare zadana przez Gatte.

dobrze gada, wódki jej!
Stary 2008-03-05, 14:45   #232
wredny_krasnal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
btw ja bym zadzwonila do meza tej s*i i powiedziala jezerli ona sama nie przyzna...
a ja zadzwoniłabym do tej dziewczyny i podziękowała jej że dzieki niej przejrzałam na oczy jakim zerem był mój były. ewentualnie, można dodać że dobrali się idealnie
Stary 2008-03-05, 14:51   #233
pani ćma
Zakorzenienie

nie no, ręce mi opadly..
po 1. przestan zajmowac sie ta kochanka i jej mezem! to nie z nia bylas zwiazana, nie je ufalas itd. winny jest TWÓJ FACET!! i to on powinien poniesc konsekwencje swojego zachowania jak dojrzaly mezczyzna.
po 2. "nie doszlo do sytuacji lozkowych" - wierzysz mu? po tym jak nie chcial sie do ciebie zblizac przez 4 miesiace? wierzysz dlatego ze ON ci tak powiedzial? eh
po 3. niech przestanie teraz skomlec o twoje uczucie. moim zdaniem zdrada to zdrada, nawet jesli mu wierzysz ze do niczego nie doszlo. i nie usprawiedliwiaj go. to ze placze, nie znaczy ze zaluje - pewnie tylko boi sie konsekwencji. DUPEK!
SKUP SIE NA SOBIE I NA SWOIM SZCZESCIU.

niestety, ale po twoich postach wydaje mi sie ze wybaczysz mu..
mimo ze wiesz ze na to nie zasluguje. moze za bardzo boisz sie nowego zycia, bycia sama?
no coz, Twoje zycie - Twoja decyzja. nie mnie to oceniac.

i zgadzam sie z Cześka - PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:56   #234
martinka_m
BAN stały

ja jestem uczulona na zdrade.
wcale nie bylo by mi przykro gdyby ta laska dostala po d**** od swojego meza, chociaz to zupelnie nie moja sprawa.
moze to nie godne, nie moralne, ale jej zachowanie takie wlasnie bylo. nie mam litosci dla takich ludzi. no ale kazdy ma inny system wartosci.

edit: teraz sobie pomyslalam - dlaczego wasz pierwszy raz sie nie udal? on wcale nie byl zestresowany, on specjalnie to robil, zeby nie doszlo do stosunku, zeby kochanka nie byla zazdrosna...

coz wydaje mi sie ze on wcale tym prawiczkiem nie jest...
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 15:02   #235
olbka
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem uczulona na zdrade.
wcale nie bylo by mi przykro gdyby ta laska dostala po d**** od swojego meza, chociaz to zupelnie nie moja sprawa.
moze to nie godne, nie moralne, ale jej zachowanie takie wlasnie bylo. nie mam litosci dla takich ludzi. no ale kazdy ma inny system wartosci.

zgadzam sie.

A tak poza tym, ona wcale nie powiedziala, ze mu wybaczy... wiec skad te wszechwiedzace komentarze?

Kasia
Stary 2008-03-05, 15:53   #236
kaska6969
Raczkowanie

Jedna wielka masakra A dlaczego ma się nie zajmować jego kochanka jak ma na to ochote? Ja bym jej nie podarowała(nie mówiąć juz o swoim facecie). Niech ma za swoje głupia krowa a co! A Ty jak najszybciej zostaw tego faceta bo on NIE jest Ciebie wart! Osobiście wychodze z założenia zrobił to raz to i jest duze prawdopodobienstwo,że w przyszlosci znowu moze wplatac sie w jakis romans. Ja już normalnie nerwicy dostaje czytajac o tych zdradach. A jak dzis TŻ wziął ze soba pod prysznic komorke to juz czarne mysli mialam. heh....tak to juz jest w zyciu nikomu nie mozna do konca ufac...
Stary 2008-03-05, 19:08   #237
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
nie no, ręce mi opadly..
po 1. przestan zajmowac sie ta kochanka i jej mezem! to nie z nia bylas zwiazana, nie je ufalas itd. winny jest TWÓJ FACET!! i to on powinien poniesc konsekwencje swojego zachowania jak dojrzaly mezczyzna.
po 2. "nie doszlo do sytuacji lozkowych" - wierzysz mu? po tym jak nie chcial sie do ciebie zblizac przez 4 miesiace? wierzysz dlatego ze ON ci tak powiedzial? eh
po 3. niech przestanie teraz skomlec o twoje uczucie. moim zdaniem zdrada to zdrada, nawet jesli mu wierzysz ze do niczego nie doszlo. i nie usprawiedliwiaj go. to ze placze, nie znaczy ze zaluje - pewnie tylko boi sie konsekwencji. DUPEK!
SKUP SIE NA SOBIE I NA SWOIM SZCZESCIU.

niestety, ale po twoich postach wydaje mi sie ze wybaczysz mu..
mimo ze wiesz ze na to nie zasluguje. moze za bardzo boisz sie nowego zycia, bycia sama?
no coz, Twoje zycie - Twoja decyzja. nie mnie to oceniac.

i zgadzam sie z Cześka - PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!
100% racji.

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Bo taka prawda...

Jesli facet zgrywa świętoszka a łamie jedno z podstawowych przykazań to jest zwykłym prymitywnym hipokrytą i wiązanie sie z takim nie doprowadzi nigdy do niczego dobrego. przeciwnie. Będziesz narażona na jeszcze wiele i to dużo gorszych momentów cierpienia...

Jesli teraz jest zdolny do czegos takiego to IMHO znikome są szanse, że kiedykolwiek sie zmieni... Do Ciebie tylko należy decyzja czy chcesz zaryzykować.

Tak jak napisała jedna koleżanka wyżej; co będzie po ślubie, z dziećmi. Pomyśl jaki to wtedy będzie dramat, jeśli nie dla Ciebie to dla nich...

Z Bogiem
Bardzo mądrze napisane.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 09:18   #238
martiii
Raczkowanie

Ech nie wiem co juz mam myślec...o Tobie! Przecież ty do niego wrócisz, poboczysz sie trochę i wrócisz, widac to po twoich postach jak na dłoni. Wizażanki udzielaja sie jak moga doradzaja, pocieszają ale zastanawiam sie czy to da jakis efekt. Ty jestes zaslepiona tym facetem, w przeciwnym razie nie miszkalibyscie juz razem, przeciez to jest chore. Myślisz ze dlugo tak wytrzymasz? Kolejne dni, ciche godziny przerywane jego łkaniem( swoja drogą dobra rolę przyjął- meskie łzy niezle działaja na kobiety), samotne noce w pustym łózku( mam nadzieje)...az pewnej takiej ksieżycowej , doczołga sie do niego, błagajac i płaczac, płaczac i błagajac tak na przemian abyś pozwoliła mu sie chociaz przytulic, bo tak mu ciebie brakuje...itp. Wytrzymasz? Jak nie, napewno tej nocy zapewni ci wspaniały "oczyszczajacy" seks, bo wie ze od jego braku wszystko sie wydało i może mysli ze tego ci brakuje, wiec odbębni co swoje z cwanym usmiechem na ustach. I po przysięgach wiernosci już wszystko bedzie dobrze. Normalnie poniosła mnie wyobraznia, ale wcale sie nie zdziwie jakby tak było.
Gatta nie badz naiwna. Trzymaj sie ! Mocno!
martiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 11:45   #239
Mallutka
Zadomowienie

Ja bym nie naskakiwała na Gatte, że myśli o eksiu (czy jak tam go można nazwać) w kategoriach a może mu wybaczyć

A może po prostu Gatta nie jest jeszcze gotowa zakończyć to wszystko??

Może nie będzie to najlepszy przykład ale moja mama wróciła do swojego już ex-męża po to by się przekonać, że nie chce już z nim być, by mieć pewność, że to nie to, by móc iść dalej.

Czasami lepszy gwóźdź do trumny niż miesiące zastanawiania sie czy ja dobrze zrobiłam.

(dodam również, że w przypadku mojej mamy nie wystarczyła zdrada by zapomnieć o moim ojcu. Ona musiała się przekonać jak strasznie się czuje z nim i w jego towarzystwie, by móc się pożegnać)
Mallutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 11:56   #240
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
edit: teraz sobie pomyslalam - dlaczego wasz pierwszy raz sie nie udal? on wcale nie byl zestresowany, on specjalnie to robil, zeby nie doszlo do stosunku, zeby kochanka nie byla zazdrosna...

coz wydaje mi sie ze on wcale tym prawiczkiem nie jest...
Myślę podobnie - po pierwsze pisała już, że podobna sytuacja miała miejsce. Po drugie mieszkają w jednym mieszkaniu, ale w odddzielnych pokojach, on z kolegą, ona z koleżanką, po trzecie czekają z seksem do ślubu od 5,5 roku... A kolega i koleżanka służą za alibi, co gorsza jemu.

A może to jest tak: spotykają się od 5,5 roku. On się zadeklarował, zaręczyli się? A potem odkrył, że to nie ta, że to nie jest ta dziewczyna, że się nie wyszalał jeszcze, że czas spróbować z innymi, żeby się jeszcze nie wiązać. Więc czas poszaleć, ale dobrze jest mieć rezerwę zawsze. I ona jest właśnie tą rezerwą dla niego. Na czas kiedy już się wyszaleje z innymi będzie miał swoją białą dziewicę do poślubienia. Jak dla mnie to jest WSTRĘTNE ale możliwe. Dodatkowo część facetów nie chce seksu z dziewicami bo boją się, że taka dziewczyna bardzo się do nich przywiąże, będzie za nimi "łazić" a ich dopadną wyrzuty sumienia (zrozumieją, pewnie na krótko niestety, jakie z nich świnie?), więc wolą tego unikać.

Na koniec zawsze mógłby jej powiedzieć, że przecież między nimi nic nie było, więc o co ma pretensje? Ma też drugą opocję - co się odwlecze to nie uciecze.

DUPEK, DUPEK!!!

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości