|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Przepiękne te Twoje różyczki
) aż brak słów![]() tylko teraz wszystkie sklepy pozamykane ![]() Pozdrawiam i zdrówka życzę ![]() ![]() ![]() i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT !
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko witam Cię w moim wątku
Dziękuję ślicznie za miłe słowa Ale zleci zobaczysz... Dziękuję za życzonka i wzajemnieA ja zmykam wygrzewać się do łóżeczka
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i karteczki:):):)
Wesołego jajka,
Kurczaków, baranka, Ciasta z rodzynkami, Ostrego chrzanu, Tęczowych mazurków, Mokrego Dyngusa I ode mnie całusa. aga |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mam nadzieję , ze dzisiaj już w łożeczku leżeć nie bedziesz musiała
.
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ach mój Klaudensiku Kochany na szczęście łóżeczko pościeliłam i tylko chodzę cieplutko ubrana
Zmierzę sobie temperaturkę, ale powinna być ok! |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie nie był bardzo mokry
![]() Cieszę się ze wstałaś z łozka i moglas normlanie wczorajsze swieto spedzić ![]()
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
no Asiulka, a jak się dziś czujesz?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Nio mnie nawet nikt nie pokropił wczoraj
A wieczorkiem szczerze mówiąc byłam padnięta... A dzisiaj... Jush lepiej nish wczoraj Gardełko tylko boli, ale reszta poszła!!! I się wygrzać Kochane dziękuję za pamięć... A ja mykam robić kwiatki bo Rodzice śmigają na imieniny no i muszę... Zdjęcia wklejać nawet nie będę bo robię krokusy... Takie jak kiedyś![]() Buźki i życzę miłego lenistwa po świętach |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejaj zdjecia - nawet niewiesz jak miło się patrzy na takie piekne krokusiki
![]() ![]() Miłej roboty |
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Oj... Nie ma nic do oglądania... Nio ale dobra... Wklejam...
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu one sa takie piękne... zazdroszcze wszystkim którzy dostaja takie sliczne kwiatuchy od Ciebie
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne te kwiatki
Też chciałam takie zrobić, ale niestety czasu brak i chyba nic z tego nie wyjdzie A szkoda. Ale co tam. Zrobiłam dzisiaj różyczki dla koleżanki z czego się cieszę, bo lubię uszczęśliwiać ludzi a i sama zrobiłam sobie przyjemność robieniem ich.
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne bukieciki
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Feme21dziękuję Ci Słoneczko za te milutkie słowa
agniesia125 ![]() belaliza |
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładny ten bukiecik
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kaotka
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
tez to przezywałam kiedyś
jak poznałam technike wyplataia koszyczków z gazety to całymi dniami siedziałam i kreciłam rurki i wyplatałam koszyki ... teraz mi sie nie chce moze jak bedzie potrzeba ;p a ty pleć pleć i wypleć coś ładnego i sie pochwal ;p
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
cudowne te Twoje krokusiki Asiulka!!! mi zawsze wychodzą jakieś takie niekształtne... nie wiem czemu....
musisz mi Asiuleczko krok po kroku wytłumaczyć jak się je robi a najlepiej to dać jakąś instrukcję ze zdjęciami byłabym Ci bardzo wdzięczna |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Feme21 no mi póki co jeszcze nie przeszło... Ja mam takie napady
Jak kręcę to kręcę...Czy mi trzeba czy nie trzeba A jak zdarzy się,że koszyczka nie ma i przydałoby się zrobić to wtedy mnie się nie chce Jeden wyplotłam jush A teraz robię cosik... Takiego... Innego... Ale nie będę zdradzać bo się nie udaDianko była gdzieś instrukcja tu na forum co do krokusików... Tylko gdzie... W każdym razie w wątku z "Różyczkami z bibuły"![]() A jeśli nie ma to postaramy się coś z tym zrobić i nakręcić instrukcję ![]() Wracam co mojego... Ciii... Nie powiem
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
piękne
ja nie umię takich robić![]()
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Te krokusiki jeszcze lepsze
![]() ![]() A mi te ruloniki papierowe kompletnie nie wychodzą , sa za krótkie i za grube i kazdy inny .
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek2507
Klaudensiku A co do papierowych rurek to mi tesh na początku wychodziły jakie bądź Raz grubsze raz chudsze... To tylko kwestia wprawy! Zapewniam Cię Jeden to zwykły koszyczek okrągły a drugie... A zobaczcie... Wóz albo przewóz...
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2008-03-26 o 16:15 Powód: dodanie zdjęć:) |
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
nie no Joasiunia super wyplatanki
Świetne A najlepszy przewóz ![]() Że tak powiem... BAJERANDZKIE
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale świetne
![]() ![]() Ty to masz pomysły na takie różności... I widać wprawę w wyplataniu. Tylko pogratulować.Mam takie małe pytanko do Ciebie. Chodzi mi o krokusiki w wyplatanym koszyczku w kształcie serca a konkretnie o ich łodyżki. Okręcałaś łodyżki tych kwiatków np bibułą czy nie? Bo chodzi mi o to,że w bukiecie kwiatów, który jest w wazonie, to trzeba okręcić, wiadomo... ale w takich kompozycjach gdzie łodyżek nie widać to co wtedy? Chodzi mi o to żeby nie popsuć efektu, zresztą i tak ich nie widać, no ale gdyby coś tam... Chyba zrozumiałaś o co mi chodzi? Bo tak jakoś trudno mi sie wysłowić dzisiaj... |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Kaotka
Ale jakoś przy wyplataniu zmieniłam koncepcję Hehe... I w sumie nawet mi się podobuje Pozdróweczkaagniesia125 dziękuję Hehe... Może to moje jakieś małe zboczenie Ale wydaje mi się,że jak jest okręcone, to jest tak bardziej... elegancko![]() A z wysławianiem się nie przejmuj Tesh mam czasem problem Buźki |
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Ale piekności! O jeju! :O Jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za filmik
nareszcie coś mi wychodzi nie za dużo mam wolnego czasu żeby przyłożyć się i więcej poćwiczyć i coś konkretnego stworzyc ale to tam:P jeszcze raz wielkie dzięki buziak
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze Asiulka, że już lepiej się czujesz
![]() a wiesz co ci dziś powiem?? że z Ciebie jest strasznie ale to strasznie zdolna bestyjka :P no cudnie wyszły i kwiatuszki i wyplatanki. a jak zobaczyłam wozik to normalnie gałki oczne z orbit mi wyskoczyly :P cudo!! |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nie ma za co
Dziękuję za miłe słówkaAneczko no lepiej lepiej... Tylko teraz mam wredny kaszel!!! Normalnie słychać jak ze studni... Ale wyjdę i z tego No wozikiem się jeszcze pochwalę jak będzie pomalowany A ja się grzeję w domku Kochana Mamunia Ja muszę zakupić kartki kolorowe... Bo nawet blok rysunkowy kolorowy jest w przekroju biały Ale jush w poniedziałek się zaopatrzę jak z uczelni będę wracać A tak się właśnie dzisiaj zastanawiam... Co ja będę robić jutro Może przez noc mi cosik do głowy wpadnie...![]() Qrczę Dziewczyny ale ja jestem pleciuga... Nie umiem w paru słowach się wysłowić tylko tak pletę i pletę... W sumie nie ma sie co dziwić Hehe... Ciągle wyplatam to u tu nawijam Dobra kończę jush! Idę spać!!! Buuuuuuuuuuziaczunie wielkie ode mnie i kololowych snófff |
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Asiula ale my bardzo lubimy jak ty pleciesz .... zarówno koszyki, woziki jak i komentarze
a ja narazie nie planuje robienia karteczek bo w koncu musze sie zmobilizowac i wziać za pisanie pracy mgr - juz tylko 3 mieszki zostały a ja mam połowe i to napisana w wakacje wiec można powiedziec ze przez caly rok nic nie zrobilam no chyba ze w weeknd zrobie sobie chwilke przerwy to moze stworze cos na szybko :Pdobrej nocki ja tez juz zmykam do łózka (jesli siostra mi da zasnac bo mecza oglada :P) bo od 5.00 jestem na nogach i padam bo poł dnia spędziłam w drodze a pożniej jeszcze zajecia. papa
|
|
|
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
nastepne cudności Asiunia
piękniuśki wóz.. no poporstu twoje pomysły mnie powalaja na kolana!! zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce tez bym moze cos "błyskotliwego" stworzyła... leń ze mnie starszny... ojoj...a czy ja tez mogę prosic o filmiki z instrukcjami robienia kwiatków??
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

) aż brak słów

Dziękuję ślicznie za miłe słowa
AGUSIOWE NUDY
.

A szkoda. Ale co tam. Zrobiłam dzisiaj różyczki dla koleżanki z czego się cieszę, bo lubię uszczęśliwiać ludzi a i sama zrobiłam sobie przyjemność robieniem ich.