![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: House MD :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Jak to oko wypadło, to wszyscy mieli takie skrzywione miny, mama w lekkim szoku, a ja dostałam ataku śmiechu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie skąd można ściągac wcześniejsze odcinki? Mam stronkę, ale Żeby ściągnąc odcinek, trzeba ściągać party.. czasem jest ich aż 8.. a przeważnie po 4. Chce dodac że 1 part ściaga się czasem 30 minut..
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
ja również lubię, ale nietstey nie mam czasu w ogóle oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Spojlerów nie widziałam, ale widziałam odcinek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Łooo, bo pkt karne się posypią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Upssss
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
Uwielbiam Hałsika, uważam, że 'trzyma poziom', a jak sobie przypomnę pilota, gdzieś w sieci wpadłam na fragmenty, to mi się śmiac chce, jakie toto było niesmiałe na początku.
![]() Serial ma swoje wady nie tylko, hm, medyczne, nie brak też w nim drobnych wpadek, jakich szerlok Greg jako realizator by nie przepuścił, ale, komu to w gruncie rzeczy by przeszkadzało; cieszy mnie, że gregusiowe pomysły, mimo, że przecież postać jest w jakimś sensie 'dobrze poznana', wciąz potrafią mnie niekiedy zgasić. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2008-11-12 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
A najlepsze (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Dziewczynyyyyyyyyyyyy, nie uwierzycie, co dostałam na urodziny od koleżaneeek! Koszulkę z napisem "Everybody lies" i podpisem "Gregory House, M.D."!!!
![]() ![]() Nigdy jej z siebie nie zdejmę ![]() Czy tylko ja nie mogę znaleźć najnowszego, wtorkowego odcinka w sieci? ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Ja już obejrzałam. Pomijając fakt, że leci na żywo w sieci to jest już sporo linków.
Ja znajduję zawsze linki na www.housemd.fora.pl 506 jest moooocne. I dużo Cam ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: House MD :)
Uwielbiam House, ale, jak juz ktos pisal, sadze ze sezon 1 do 3 sa lepsze od 4 i szczegolnie terazniejszego 5 sezonu. Mam wrazenie ze przed nagraniem tego sezonu w telewizji Fox odbylo sie spotkanie na temat tego, jak powiekszyc ogladalnosc. Zdecydowali ze potrzebni sa im widze 16-34 (grupa, ktora uwielbiaja reklamo-dawcy) gatunku meskiego. Stad mamy ze tak powiem intelektualnie obnizony sezon 5, dno ktorego reprezentuje odcinek piaty ("lucky thirteen") i "sensacyjne"
![]() A tak troche ot: niedawno dowiedzialam sie ze house jest jakby moim sasiadem. ![]() ![]()
![]() |
#228 |
BAN stały
|
Dot.: Re: Dot.: House MD :)
Fajnie masz. ^^
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś podpytąc koleżanki, skąd wytrzasnęły tą koszulke??
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wczorajszego odcinka na dwójce to muszę przyznać, że na koniec się popłakałam ... czasem tak już się ma.
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: House MD :)
Widzialam go raz w supermarkiecie i dwa razy na ulicy, ale jakos czulam potrzeby aby go zagadac, pewnie czesciowo dlatego ze nawet nie wiedziala bym od czego zaczac.
![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Hugh podobno kupił nowy, duży dom, więc teraz już chyba okazji nie będziesz mieć tak często
![]()
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Dołączam się do prośby. : )
Cytat:
Autograf weź!
![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: House MD :)
Cytat:
![]() ![]() Ale powaznie, zal mi straty tego "sasiada." Raczej nie imponuje mi slawa i wzsystkie na sile promujace sie "gwiazdy." Sa chyba 4 osoby ktore chcialam widziec na zywo, i House oczywiscie jest jedna z tych.
![]() |
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę. Przyjemnie byłoby patrząc przez okno zobaczyć idącego po chodniku Hugh ![]() Edytowane przez lipschitz Czas edycji: 2008-11-15 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam 6 odcinek V serii. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() House chyba nikogo nie nudzi, uwielbiam go i odcinki moge ogladac w kołko ![]() Chociaz niektorzy twierdza, ze jest za bardzo przewidywalny, bo zawsze ok. 32 min zgaduja o jaka chorobe chodzi, ale jak dla mnie to jest tylko serial, wiec czas zdecydowanie jest ograniczony, a do tego wyjasnienie choroby to nie jest jedyna czesc serialu, ktora przykuwa moja uwage ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
Nie ma jak wtorek.
![]() Mnie z kolei przejadł się już wątek House i Cuddy, zmęczenie materiału jak dla mnie, wte lub we wte, bo ileż można. ;-) Czytałam za to, że jeszcze nie padła ostatnia piłka ze strony Cameron ;-), czekamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: House MD :)
Dla mie bardziej interesujace od pocalunkow czy nawet zwiazku, jest lekkie napiecie seksualne pomiedzy house i cuddy, ktore wisi w powietrzu od poczatku serialu.
Przed 5 sezonem mozna bylo powiedziec ze sukces house'a polegal na swietnych tekstach, do dobrze obmyslonej fabule medycznej (tak, wiem ze nie zawsze 100% realnej, ale to wkoncu tv), tym ze powoli dowiadywalsimy sie coraz wiecej o kazdym z bohaterow, i oczywiscie na harakterze house'a, ktory, pomimo tego ze byl raczej ekstremalny, zwsze wydawal sie w jakis sposob realny. TERAZ wyglada na to ze ludzie ktorzy kreuja ten serial przestali wiezyc w to co do tej pory robili, no i mamy tanie sztuczki jak np niby lezbijskie kontakty miedzy dwoma (oczywiscie ze pjeknymi) kobietami, i niby rozwiazanie tego napiecia pomiedzy house i cuddy. Dodam ze nie jestem pruderyjna, i nie mam nic przeciw lezbijkom i pokazywanie sexu pomiedzy nibi lub osobami haetero na tv. Za to mam cos przeciw uzwywaniem tych scen gdzie nie pasuja, jako tanie sztuczki do przyciagniecia wiecej widzow.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.