![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
Nie jestem pewna, ale prawdopodobnie bedziesz musiała uzyskac zgode ze swojego kościoła, dostaniesz "jakieś papierki" i z nimi trzeba bedzie skierowac sie do wybranego Kościoła. Moja siostra nie chciała u siebie na parafii brac slubu,tylko na osiedlu męża i jak mnie pamięć nie myli (to było 4 lata temu) tak własnie musiała zrobic. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za pomoc
![]() ![]() My też bierzemy ślub w "nie swojej" parafii. Musisz iść do kancelarii u siebie i poprosić o zezwolenie proboszcza, a potem okazać je w kościele, gdzie będziecie brali ślub ![]()
#214 |
Raczkowanie
|
30.08.2008
Ale fajnie, ze jest jeszcze ktos na forum z taka zarezerwowana data
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ślubuję w 2008 roku ![]()
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
no to widze ze w sierpniu 2008 nie tylko ja zmienie stan cywilny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Olka222 - niestety zadne! W poniedzialek TZ bedzie dzwonil do tego faceta czy moze juz dostal odpowiedz w tej sprawie
![]() Ach jakbym chciala zeby Giertych wycofal te idiotyczne ustawy ![]() ![]() ![]() Dlatego na pewien czas nawet nic tu nie pisalam - bo ogolnie przestalismy na ten temat rozmawiac/ organizowac itp ![]() Ale powoli powoli staramy sie dochodzic do kompromisu - czas pogania terminy tez wiec my sie tez pogonilismy do dzialania ![]() W kazdym razie jak cos bede wiedziala - odrazu daje znac! ![]() Tak swoja droga - czytajac poczatek Twojej wypowiedzi mialam juz nadzieje ze to Ty przychodzisz z ta mila wiadomoscia ![]() Pozdrawiam wszystkie Panny Mlode 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Ciesze się, że 30.08.2008 będzie jeszcze dla kogoś tym wyjątkowym i wspaniałym dniem
![]() ![]() P.s. te suwaczki to fajna rzecz, dzięki Miss.hot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Ufff właśnie dzisiaj obejrzeliśmy ostatnią salę ... niestety nie było tam już wolnego 13.09.2008 został wolny tylko 27.09.2008, ale warto przełożyć ślub o te dwa tygodnie, bo sala jak i cała obsługa jest REWELACYJNA !!!!
Obie rodziny są za tym lokalem i nie było w tej kwestii żadnej niezgodności. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sale tez już mamy,na szczęście był wolny termin, a w ten piątek jedziemy do orkiestry, sprawdzic ich umiejętności hehe ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
czesc Dziewczyny, wczoraj bylo spotkanie rodziców Tż z moimi odbyło sie bez rozlewu krwi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
![]()
a więc ja też dopisuję się do 2008 roku, miał być 2007, nie wyszło, miał być 16.08.2008 [moje urodziny], ale sala już zarezerwowana a więc wybraliśmy termin 9.08.2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
widze że sierpień bardzo popularny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Nysiunia jesteś pierwsza.
a potem chyba ja - maj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
witam. Ja też uważam- tak jak tu jedna z was ze to wcale nie sa odlegle plany...również biorę ślub w 2008 i już mamy małe ptrzygotowania takie jak np. zamowiona orkiestra kucharz i sala bo to sa chyab rzeczy ktorej trzeba naprawde z duzym wpyrzedzeniem zamawiac..
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie 2008 Panny Mlode
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
No i kompletna zmina planow,:/ Miała byc restauracja 23 sierpnia ale niesety w tej najlepszej i "najdroższej" wszystko jest pozajmowane najblizszy wolny termin to 27. wrzesien a ja nie chce jesienia:/ No i po wszelkich kosztorysach, rozmowach objeżdzeniu sal wiejskich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Olka222 - dzwonilismy do tego faceta...
No wiec tak ![]() ![]() ![]() W kazdym razie on bedzie chyba dalej organizowal wesela ![]() Skoro wladze sa mu przychylne to mysle ze nie bedzie zle ![]() Dowiedz sie najlepiej w swojej sali czy mialabys jakies problemy czy nie. Nie wiem czy dobrze pamietam czy Twoja mama nie jest dyrektorka szkoly - wiec moze niech sprobuje zdobyc przychylne zdanie o wladz miasta? ![]() Probuj poprostu ![]() POzdrawiam wszystkie Panny Mlode 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj jadę podpisać umowę w lokalu, kamerzysta i fotograf już zaklepany, w sobotę spotkanie rodziców i ma przyjechać wtedy DJ i też podpiszemy umowę. Samochód mamy ... przyszły teść nas zawiezie swoim nowym volvo, więc nic nas to nie będzie kosztowało.
Jak się cieszę, że przez kolejny rok będziemy mięli spokój. Za rok będę ganiała za kiecką i zaproszeniami. A narazie błogi spokój; wielki kamień spadł mi z serca, że się obeszło bez rozlewu krwi. I dobra rada dla dziewczyn, sprawdzajcie lokal kiedy jest tam jakieś przyjęcie. Mi się podobała jedna knajpa, wszystko suuuper, wystrój piękny, ale kiedy tydzień temu weszliśmy tam podczas imprezy, myślałam że się uduszę smrodem smażonych frytek i kotletów. Wentylacja do kitu, po spędzeniu tam 15 min wszyscy śmierdzieliśmy tym co goście jedli .... KOSZMAR. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Kakusia i Olka222 widze, że macie problemy jesli chodzi o sale w szkole mhm, tak czytam sobie Wasze posty, że szkoła podporządkowana jest wejściu nowej ustawy w życie, a tymczasem ja jestem z dużego miasta i bez problemu można w takim miejscu zamawiac sale na wesela, stypy i inne okazje.Nikt nikomu nie robi problemu.Przyznam że ceny są bardzo przyzwoite, jeszcze lepiej kiedy swój slub chce sie organizowac w szkole gastronomicznej, wtedy kucharze wszystko jest na miejscu.Ciekawe czemu taka rozbieżność.
![]() dziewczyny zycze Wam powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
ja tez jestem Panna Młodą 2008
![]() 02.08.2008 to nasza data i jak do tej pory mamy zarezerwowana sale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
M.a.r.t.a - nie mam pojecia czemu tak jest
![]() ![]() Wsumie przez ta sale wszystko jest takie ociagane... Wy juz wszystko zalatwiacie, podpisujecie umowy - przede wszystkim - macie spokoj a my ciagle jestesmy przetrzymywani w niepewnosci, noa le jakby co mamy w zanadrzu inna sale - tansza nawet, w cichym miejscu...ale... MNie sie w ogole nie podoba (stad te spory nasze) - nie jest w ogole elegancka, jak ja to okreslilam tesciom - jak wiejskie wesele (bez obrazy dla ludzi ze wsi) ale taki klimat, zapach, wystroj... eh... Mnie sie podobaja sale eleganckie, z gustem, ze smakiem ![]() No ale dalam warunek mojemu TZtowi - jak chce ta sale ma mi przede wszystkim wymieniac krzesla na bardziej eleganckie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Acha i jeszcze jedno... do Dziewczyn ktore beda mialy orkiestre...
Z ilu osob skladac sie bedzie Wasza orkiestra? Bo my mamy upatrzona 3 - osobowa i moja mama troszke sie dziwi ze nie maja perkusji... Mysliscie ze to wazny sprzet grajacy na weselu?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
Hej,
Co do orkiestry to my wciąż szukamy,a to nie takie proste. Generalnie dla mnie ważna jest perkusja, myślę, że gitary, klawisze i perkusja to podstawa. Dlatego szukamy z perkusja. marzy mi się jeszcze sax. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Witam!
My tez planujemy slu na sierpien 2008, ale nie mialam pojecia ze to trzeba z takim wyprzedzeniem wszystko zalatwiac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Piękno zaczyna się tam, gdzie kończy się banał, to jest - zaczyna się od deformacji" Andre Lhote Nina, Nina, Nina... ![]() Edytowane przez gosiunia22 Czas edycji: 2007-03-02 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.