![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja "twórczość"
Z tego co wyczytałam w mitologii greckiej to Feme była uosobieniem wieści, pogłoski, chyba córką Gai, siostrą gigantów. Wyobrażano ją sobie jako kobietę ze skrzydłami.
A tak poza tym Feme bardzo ładne te twoje dzieła. Nie mogę się napatrzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
czuje sie spóźniona bo tu jedna praca z druga a ja dopiero teraz tu przywędrowałam. prace masz śliczne i karteczki i kwiatki no i szpatułkowa ramka - sliczna
![]() Będe tu na pewno częściej zaglądac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
murraya moze i w mitologi greckej tak jest nie sprzeczam sie bo nie wiem, ja czytalam mitologie celtycką to mi bardzo to imie zapadło w pamieć, ale nie pamietam szczegółów
![]() witaj Milka u mnie ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Cześć.
![]() ![]() Ja też zawsze to co zrobiłam to rozdawałam, zawsze cieszy mnie, że mogę to dać. Twoje kartki też bardzo mi się podobają. ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Witam Cię Gidka w moich skromnych wizazowych progach!!
książki nie sa trudne do robienia, z mojego doswiadczenia wiem ze praktycznie kazdy jest w stanie je zrobić! myśle ze dałabys rade bez problemu, wystarczy ze bedziesz miała pomysł! tez bede robic na komunie niebawem książke i bukiet. ale własnie odkryłam ze pierw to jeszcze mam urodziny przyjaciólki i musze się zabrac za robienie prezentu dla niej! pozdrawiam ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czekamy czekamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
no dobra... bez wkładu bo nie wiem komu podarowac i z jakiej okazji..
napewno bedzie jeszcze na ramce napis albo "moc życzeń" albo " w dniu urodzin" czy cos w tym stylu... w zaleznosci na jaki cel przeznacze
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
jak codziennie w oczekiwaniu na spóźnioną mame coś musiałam robić...
![]() a teraz na zakupy! po pompke do roweru bo juz mnie nosi... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa trzeba sie odchudzac i zaczac troche ruszac... zaczynam walke z tłuszczykiem a w miedzy czasie bede tworzyc... potrzebuje roweru bo jade po druciki do kwiatków i moze cos jeszcze ... ![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
![]()
No ja póki co ograniczyłam zjadanie słodkości...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
złość...
nie było pompki... nio ale nic to.. ide na nogach do "sasiednej wioski" po moje druciki do kwiatuszków
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Feme śliczna rameczka... Z pewnością obdarowana przez Ciebie osoba będzie zachwycona.
![]() A co do spalania zbędnych kalorii ja nie mam siły woli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
własnie mam pomysły rózne a nie ma komu dawac prezentów.... i tak zalega potem u mnie byle gdzie ... ksiazki tez w szafie jakies leza, skonczone bez zyczeń...
i co tu robić... a spalac kalorie to ciezka sprawa, przy moim pawle to juz w goóle stale by mnie słodyczami itp. karmił... wczoraj sie nie dałam... ale kusiło...
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Jaka fajna radosna rameczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah ja wczoraj z Pavciem na rolkach jezdziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
az taka chuda nie che byc... mi starczy tak 55 kg :P
pozyczyłam pompke i jutro juz na rowerku pojade! A i dostałam ksiazke pt "kwiaty z papieru" oj bedzie sie działo.. druciki tez mam a jutro jade na giełde kwiatową ![]()
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Feme a gdzie? Do Tychów?? Kurde ależ Ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!! Sama bym się chętnie wybrała na giełdę kwiatową. Wiesz co??? Musimy taką eskapadę koniecznie urządzić jak będę w kraju bo bym sobie pokupowała też różnych dupereli
![]() Co do spalania my z TŻ tem mamy motywacje bo w czerwcu ślub. Nie jest to jednak takie proste. Już drugi raz podchodzimy do diety plaż południowych. Ostatnio były niezłe efekty. Ja schudłam 3 kg w dwa tygodnie, a TŻ 4 kg. Tylko, że skończyliśmy na tej pierwszej fazie zamiast to kontynuować. No i kilogramy wróciły, ale przynajmniej nie z nadwyżką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
tak do Tychów. mieszkam na Kostuchnie wiec mam rzut beretem i dwa strzały z łuku na giełde
![]() ![]() a ja nie mam w prawdzie slubu ale ide na komunie i mam sukienke z zeszłego roku w która sie nei mieszcze a nie ebde kupowac nowej na komunie.. w tamtej byłam raz w sumie i wydaje mi sie super na ta okazja... ![]() ![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała 50 kg ale to senne marzenia
![]() No to będziemy czekać na te kwiaty z papieru ![]() Ale masz super ze giełde obok siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
a z takich oto różyczek powstanie mój bukiecik... o ile wczesniej nie zwariuje w trakcie ich robienia...
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
nie kladuensik nie pojade az tak wczesnie...
pani z kwiaciarni, czyli mama mojej kolezanki, jedzie tylko kupic kilka kwiatków w doniczkach i tulipany wiec nie musi jechac tak wczesnie... tak około 7 pojedziemy ![]() juz wymysliłam cos nowego.. tylko musze zrobic foto.. ![]() oto moje nowe dzieło... mysle nad wizją pamietnika i wychodza mi inne rzeczy ... ja to jestem chyba nienormalna ![]()
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-04-02 o 09:43 Powód: DUBEL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna różyczka
![]() ![]() ![]() Hmm... A mam takie pytanie. Jak sie robi ten taki zawijasek, tzn. tą spiralkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
chodzi ci o to przy różyczce?
zrobiłam tak: 1. owinełam drucik jak do owijania lodyżki 2. zwinełam go wokół patyczna do szszłyków 3. sciągnełam 4. nadałam mu odpowiedni kształt (jesli sa jakies deformacje czy za mocno jest skrecony to troche rozciagąć) i wyszło cos takiego ![]()
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za pomoc. Muszę jak najszybciej to wypróbować. A bibułka nie pęka przy owijaniu drucika na kształt spirali? Bo mi czasami pękała gdy profilowałam łodyżkę przy kwiatku, ale nie zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
nigdy mi sie nie zdarzyło...
nie wiem czy peknie czy nie.. ja sie z tym nie spotkałam.. ale z tego co wiem moja bibuła jest jakas dziwna ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
![]()
Skarbie ja Ci tylko napiszę,że świetna i ta biała i ta taka nie wiem z czego zrobiona czerwona! Super efekt! Ale niestety ja spadam w wyro! Dalej mnie choroba rozbiera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
oj nie dobrze Asiu! zdrowiej mi szybko
![]() a ja siedze nad pewną rzeczą i sie załamie za chwilke.. bo mi nie wychodzi jak chciałam ![]() a ten kwiatek to z druta i wełny czerwonej zrobiony ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Tym wełnianym kwiatkiem mnie zastrzeliłaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
nie chciałam nikogo zastrzelac...
![]() ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
ileż tu nowości przybyło od czasu kiedy była tu ostatni raz .... ramka szpatułkowa cudowna. róże z bibuły też piekne Ci wyszły. bukiecik pewnie bedzie super-juz nie moge doczekac sie efektu koncowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.