|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 III
eleonora - A jak dzisiaj? Dalej ma ma biegunkę? Bactrim nie jest antybiotykiem lecz lekiem bakteriobójczym, więc nie bardzo trzeba coś osłonowo podawać. Ale mogą być po nim sensacje związane z ukł. pokarmowym. Trzeba przy nim dużo pić.
Ela - ślicznie wyglądasz, brzuszek cudny Może i ja zacznę coś działać...Zdjęcia dziewczynek super! Ale wyrosły
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do ELI to tez mialam taka mysl zeby pomyslec
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A jakbyś mu tę Smectę przemyciła w piciu...? |
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wogole to taka sfrustrowana jestm.. maly ciagle jeczy i doprowadza mnie do szłu.. bawic sie sam nie chce ewentualnie tylko w płytach grzebac i chodzi i marudzi.. ja wiem ze jest chory ale moja granica wytrzymalosci i cierpliwosci sie skonczyła...RATUNKU!!!!!! !!!!!! ![]() |
|
|
|
|
#215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A lek potrzebuje trochę czasu żeby było widać działanie. Mój mąż jest zakochany w Bactrimie Forte (choć ja się trochę sprzeciwiałam jak miał wziąć 1.raz, wolałam coś mocniejszego) i zawsze mamy go na stanie. Trzeciego dnia stosowania widzę na nim poprawę (przestaje marudzić i umierać). Żadnych sensacji dodatkowych nie zaobserwowałam. |
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
no a ja wlasnie troszke poczytalam o tym leku i o co czytam to mnie przeraża...troszke sie wystraszylam bo napisali ze to jest Biseptol a moj maz jest strasznie na to uczulony i jak byl maly to wlasnie przez biseptol zszedłby z tego swiata...a jakby maly odziedziczyl...az strach myslec..temp nie ma.. a zloscic sie moge tylko na siebie ze jestem beznadziejna i nie mam tyle cierpliwosci ![]() dalam malemu teraz łyzke nutelli i zadowolony wcina ( usprawiedliwiam ze czekolada zatrzymuje biegunke )a maly zapewne bedzie koncowki wcinałtemp nie ma od wczoraj takze chociaz tyle jescze mnie tesciowa wkurza do rana bo mi pisze ze nie umiem sie dzieckiem zajac bo zuzia( jej druga wnuczka wychowana przez nia) to umiala juz smarkac w tym wieku i ze go nie inhaluje i wogolea to ze to Zuzka go zarazila to inna hostoria.. bo caly dom tam chory...
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Elu - masz bardzo mały brzuszek! Pewnie nie tyjesz bo biegasz za Jasiem
![]() Zaba - śliczne zdjęcia Asi , ale wyrosła , to już mała panienka
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj kupić Orsalit - ja tak laurce dawała. Uzupełnia elektrolity w organizmie i jest do wyboru bananowy lub malinowy. poza tym wszelkie owocowe rzeczy odstaw i mleczne również...Lakcid czy Lacidofil wyjaławiają jelita z wirusów i bakterii dlatego należy dawać 2 razy dziennie. no i przede wszystkim dawać dużo pić - małe porcje a często. Smectę dawałam jak kazała lekarka rozpuszczoną w odgazowanej coli. Zamieszałam, wlałam do butelki trochę i wypijała! Trzymajcie się dzielnie!
|
#219 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesteś świetną mamą i nie może być tu mowy o żadnej beznadziejności!!! Po prostu jesteś zmartwiona i zmęczona. A tą pizzą to świetny pomysł, poodchudzasz się jak mały wyzdrowieje. Teściową się nie przejmuj, niech sobie gada; to Twoje dziecko i to Ty wiesz co jest dla niego najlepsze. Popraw sobie czymś humor, wtedy i choroba i teściowa nie będą Cię tak wkurzać. |
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
cole??
hmm sproboje...zobaczymy mam nadzieje ze bedzie ok.... dziekuje lillya |
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj znowu temperatura
ale znalazlam zabak nowy wiec ![]() wozki ja mam dylemat miedzy Viva a viva + bo wole wozek z palakiem ale ten viva bardziej wizualnie mi sie podoba dzisiaj podjade zobaczyc do sklepu jak na zywo wygladaja
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Eleonoro dużo zdrówka dla Piotrusia
Ago dla Wikuni też dużo zdrówka Elu moja kuzynka będzie rodzić lada dzień 2 dziecko, w 1 ciąży sporo przytyła, bo dużo jadła a mało się ruszała, zresztą tak wtedy wszyscy dmuchali i chuchali na nią, a teraz wiadomo masa obowiązków, i inne, zupelnie zadrowe podejście, więcej ruchu (syn ma 4 latka), i jedynie ma z przodu taką fajną piłeczkę... A co do wózków, to w sumie ile nas tutaj jest, tyle różnych opinni i każda z nas wybierze to co jej będzie najbardziej odpowiadało. A spodnie fajne ![]() Garnuszki, Marti i Fibian dziękujemy za miłe komplementy Marti ty nas kupę czasu nie widziałaś, owszem schudła, może jeszcze daleko mi do ideału, ale jest lepiej. Zapomniałam wczoraj napisać, super wyglądasz, taka promienna, widac że jesteś szczęśliwa, super A Laura to już mądra dziewczynka i super się porozumiewaFibian to fajnie że Ciutka tak szybko łapie mówienie, Asia mówi dużo - w języku elfów... ![]() Malgo to z tym podłożem pewnie chcieli dobrze, ale im nie wyszło, u nas od kilku dni przepiękna pogoda, oby jak najdłużej się utrzymała Kasiu ja również trzymam kciuki za prezentację i za spotkanie z promotorem A dla wszystkich pracujących mam przesyłam gorące buziaczki |
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Yaira poptarz
http://cgi.ebay.de/Bebe-Confort-Stre...QQcmdZViewItem ten to ma pałak... mnie sie osobicie nie podoba blee
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Z ostatniego egzaminu dostałam 5 - sesja zakończona!
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
ARanko gratulcję
przy tych przeżyciach - nono! super mózg jesteś a jka tam Laurka?? juz z nią wszystko dobrze?
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Aranko gratulki!!!!
Ja zakonczylam juz siedzenie nad ta cholerna prezentacja, w sobote wystepuje, zastepstwa w pracy zalatwione, teraz sie tylko modlic, zeby...nie wygrac? Nagroda jest miesiac w Los Angeles. Jak pomysle, ze tak dlugo mialabym nie widziec Niny, to mam lzy w oczach. Tydzien, dwa sobie wyobrazam, ale miesiac!!! Moj sprytny maz kombinuje, ze w takim razie pojada ze mna, nie ma tylko swiadomosci, ze niekoniecznie dostanie wize. Wszystko wyjasni sie 2 kwietnia. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne foty!!!!
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajnie Asia wyglada
super bezrękawniczek ))KAsiu no to nie wiem czego Ci życzyć. prezentacja jak znam Ciebie na pewno wyjdzie super, ale miesiac bez dzidzi faktycznie długo. może niech Ci jakieś wyróżnienie wręczą finansowe najlepiej
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Finansowego wyroznienia niet, ale dla mnie to i tak juz wyroznienie dostac sie do finalu- ja to zrobilam wylacznie dla cv- po wakacjach mam zamiar zmienic prace i zwyczajnie fantastycznie to brzmi, jak sie wpisze, ze sie bylo finalista takiego konkursu. Nie sadzilam, ze sprawa tak daleko zajdzie.
a podroz...mam mocno mieszane uczucia, jak to ja... |
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
elenora, a gdzie można taki uniwersalny pałąk dokupić?
Aranko, gartulacje! Zaba, super zdjęcia. Asia jaka duuuza a krokusiki... ehh A na wózek to ja cię nie namawiam... nie wiem jak odebrałaś to... po prostu mówię, ze u mnie priorytet barierka i niska waga. A wymagania wiadomo że kazdy ma swoje i zasoby w portfelu ![]() Fibian, oj ganiam ganiam za Jasiem. W domu cholery z nim dostaję dziś króciutko w dzien spał więc bylismy na 2 spacerkach, teraz z tatą poszedł na trzeci Obiad zjadłam zimny, bo zanim nakarmiłam J. to mój juz wystygł więc chyba jednak cięzko tu o nabranie kilogramów ![]() Kasia,trzymam kciuki nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dokupiłam do swojego BBc taką
http://www.allegro.pl/item324865221_...nie_tylko.html Są też takie http://www.allegro.pl/item325106355_...p_ekropka.html
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie dziewczyny za komplementy
Cytat:
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;6867852]elenora, a gdzie można taki uniwersalny pałąk dokupić?
[/quote] u mnie dziewczyny kupuja w hurtowniach dzieciecych a a na allegro jest tez bardzo duzy wybor....ja tez niedlugo bede musiala do zappa kupic bo wogole dla mnie wozki bez barierek to jakis chory wymysł... u nas troszke lepiej ...przynajmniej w kwestii jedzenia - Piotrus zjadl poł miski zupy..no a takto i tak na caly dzien moze z 90 ml mleka....
|
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za informacje o pałąku, w takim razie może ez skłonimy sie ku Vivie (bez plusa
) Aranko, a ty masz jaki model bbc? Tu piszą nawet ze bo BBC pasuje http://www.allegro.pl/item325776555_...ozka_w_wa.htmlMam pytanie do was odnośnie AZS, bądz suchej skóry. Czy stosowałyście jakies kosmetyki na takie problemy? Otóż... jakis czas temu na ramieniu u Jasia pojawiła sie nie wielka, wypukła sucha skórka, lekko żółta. Bylismy później na szczepieniu, więc przy okazji zapytałam panią dr czym to potraktować i co to jest... Nie wiedziała co to, ale kazała smarować bepanthenem lub Alantanem. Smarowałam ale co z tego jak maśc zaraz wytrze się w ubranie. To coś niby się zmniejszyło, ale wczoraj poczułam takie suche miejsca na ręce, na nodze... posmarowałam: http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...oducts_id=2764, zmiękcza cudownie, ale mam tylko próbkę tego kremu. Myślałam o zakupie czegoś nobrze nawilżającego/natłuszczającego do i po kąpieli. Atopra... ? znacie to? http://www.apteka-centrum.pl/atopra-...la-p-2788.html albo Emolium? http://www.apteka.gda.pl/advanced_se...ywords=emolium Nie wiem czym zadziałać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
ja mama z musteli na atopowe zapalenie skory ale jest takie sobie.. ajedyna rzecza jaka sie sprawdza u mnie to synchro
http://www.allegro.pl/item320632604_...cy_250_ml.html tu akurat ceny sa kosmiczne ale popytalabys sie w salonach kosmetycznych to kosztuje ok 100zl ale jest naprawde wydajne ja kupilam to w czasie ciaz i co dzien sie smaruje i malemu buzke i mam jescze polowe opakowania... to tlusty krem dobry nawet na oparzenia na blizny. dla mamy taty i dziecka.. taki uniwersal . mi nawet na rozstepy pomogło
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Spójrzcie na nazwę firmy
![]() http://www.allegro.pl/item324506547_...jej_niuni.html Elu - ja mam BBC starszą wersję sprzed 6 lat....chyba dokładnie taką http://www.allegro.pl/item323512077_...pacerowka.html
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Może i ja zacznę coś działać...

no a ja wlasnie troszke poczytalam o tym leku i o co czytam to mnie przeraża...troszke sie wystraszylam bo napisali ze to jest Biseptol a moj maz jest strasznie na to uczulony i jak byl maly to wlasnie przez biseptol zszedłby z tego swiata...a jakby maly odziedziczyl...az strach myslec..
)a maly zapewne bedzie koncowki wcinał
i ze go nie inhaluje i wogole

, to teraz trzeba to