![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;))))
Whyata: bardzo Ci dziękuję, za pocieszenie. mam nadzieję, że to tylko moje chore przewrażliwienie. Trzymam kciuki za Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
mnie też ostatnio mniej bolą piersi na pewno jest wszystko ok jeszcze nieraz pewnie ból piersi powróci i inne dolegliwości ![]() A dzis udało mi sie dostać do mojej Pani doktor bardzo ją poprosiłam żeby mnie przyjeła bo się bardzo martwie czy z ciążą wszystko jest ok i naszczescie sie zgodziła. Widziałam moje maleństwo na USG pierwszy raz , taka jestem szczęśliwa o mało sie niepopłakałam jak zobaczyłam maleństwo na monitorze ![]() Tylko dostałam Luteine żeby zmniejszyc ryzyko poronienia , okropne są te tabletki pod język ale dla maleństwa wszystko zrobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
no mi nieprzeszkadza juz ten okropny smak wole chyba raczej brac doustnie bo nielubie brac leków dopochwowych. ja kiedys tez juz brałam luteine ale na wywołanie miesiaczki dawno temu , teraz z kolei ten sam lek żeby zapobiec poronieniu Najważniejsze zeby maleństwo było zdrowe!! bardzo sie ciesze , że je dzis zobaczyłam na USG, wspaniałe uczucie ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A w którym jesteś tygodniu?? Według moich obliczeń, to ja dopiero w 3, nawet nie wiem, czy coś oprócz pęcherzyka byłoby widoczne na moim USG? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak byłam w 5 tygodniu to było widać pęcherzyk wielkosci chyba 4 milimetry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#217 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do piersi to mnie też mniej bolą ostatnio.. Cytat:
![]() Cytat:
poczekaj do 5-6 tyg licząc od dnia ostatniej miesiączki ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam wynik hcg- 931
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
no według obliczeń własnie na dzień dzisiejszy 5 tydz 4dzień ale dokładnie bede wiedziała za 2 tyg jak pójde do ginekolog bo dzis mnie tak przyjeła z uprzejmosci jak sie jej juz skończyły pacjentki.zrobiła mi usg i zbadała na "samolocie" ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za takie powitanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
[quote=scorpionec;6898620]gratulacjie
![]() ![]() ![]() ![]() yyyyyyyyy jakie dane do listy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
A co z wami jest??
watek nap pada ![]() jak dziś samopoczucie? u mnie nad wyraz dobrze.. pozdrawiam mamuśki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
hej Kochane Mamusie
![]() jeden dzionek sobie odpuściłam jakoś nie mogłam ![]() byłam taaaaka zmęczona nowym mamusiom serdecznie gratuluje ![]() ![]() co do bóli piersi,też je mam ale wiecie co... moje piersiątka sa teraz ogromne i jeszcze urosną Mój TZ tylko sie na nie ślini ![]() mam pytanko do Was ![]() czy kochałyście się już ze swoimi po tym jak się dowiedziałyście? bo my wczoraj i miałam straszna blokadę było fajnie ale się bałam okropinie żeby nie zaszkodzić fasoleczce,wiem,że to nie zaszkodzi ale i tak sie bałam niepotrzebnie ![]()
#226 |
Zakorzenienie
|
co do seksu to ja zdązylam tylko raz odkąd się dowiedzielśmy i ie żałuje bo było super..
![]() ![]() teraz mam mega ochote ale lekarz zalecił sie wstrzymać do następnej wizyty tj. 31.03 ![]() becia zdrowiej szybko.. mozesz wziąć APAP albo coś z paracetamolem |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() ![]() Co Wy o tym sądzicie??? A poza tym, dlaczego wszędzie panuje stereotyp niezadbanej kobiety w ciąży?? Nieumalowanej i w workowych kieckach??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Witajcie, Kochane Mamusie, pozwolcie, ze dolacze do Waszego grona. Dwa dni temu dowiedzielismy sie z narzeczonym, ze zostaniemy rodzicami
![]() ![]()
#230 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Mam nadzieje , ze milutko minie Wam dzionek, ja niestety własnie zbieram sie na zajęcia niewiem jak tam wytrzymam dziś poraz pierwszy dopadły mnie mdłości. do 15 posiedze na zajęciach i dam sobie spokój , najchętniej bym dzis cały dzień przeleżała w łóżeczku heh. pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() becia co u ciebie?? mam nadzieje ze lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 /Olsztyn ![]() ![]() 2. becia_leszno / Beata / lat 27/ Leszno ![]() ![]() 3.anytsuj / Justyna/ lat 26/Słupsk ![]() ![]() 4. lisey / Aga / lat 29 /Chełm ![]() ![]() 5. KaSiaEG /Kasia/lat 22/Elblag ![]() ![]() 6.molka86 / Mariola / lat 22/ Warszawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkie nowe mamuśki zapraszam na naszą listę... proszę tylko o przesłanie mi danych (takich jak powyżej) na pw albo tu na forum czekam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też tego zrozmieć nie mogę ![]() patrzyłam na nie i myślałam sobie :"Jejku jak zajde w ciążę bedę taka piekna, jest tyle wspaniałych ubranek, które potrafią wydobyć pieko cieżarnej kobiety". kiedyś zapytałam koleżanke w ciaży dlaczego nie kupuje ciażowych ubrań, przecież jest ogromny wybór ubrań "rosnacych" a ona mi powiedziała, że na kilka mcy to sie nie opłaca. przypomniałam jej kilka ciuchów które kupiła na jeszcze krótszy sezon... zaszalała po tym po sklepach, ze hoho ![]() becia_leszno życzę zdrówka, żeby szybko opuściły Cie te dolegliwosci. ![]() Gratuluję nowej mamusi ![]() pozostałym mamusiom też zdrówka życzę, uważajcie na siebie bo pogoda zdradliwa teraz buziaki i miłej niedzieli
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
GRATULACJE dla nowycj mamusiek
![]() ja jutro ide do lekarza po zwolnienie min na tydzien bo temp nie spada i czuje sie coraz gorzej. musze wygrzac wirusa a moja praca po godzinach ostatnio nie ułatwi mitego na pewno. dziecko najważniejsze a zwolnic i tak mnie teraz nie zwolnią.
M jak MAMA ![]() ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2008-03-16 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
becia_leszno nawet sie nie zastanawiaj, birerz wolne i wygrzej wirusa, jak mu sie za gorąco zrobi szybko ucieknie
![]()
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
becia kochana trzymaj się cieplutko,ja też dziś nie domagam,poszliśmy do kościółka a jak wróciliśmy to do łóżeczka i leżałam do tej pory bo tak mi zimno było.A może herbatka z miodkiem i cytrynką? mnie niby pomaga ale lekarz jest lepszy to jutro z ranka do przychodzni
![]() gratuluje kolejnej mamusi kbaga ![]() ![]()
#236 |
Raczkowanie
|
Witam, dziekuje za przemile przywitanie. Ja dzis spedzilam prawie caly dzien w lozku i dobrze mi to zrobilo czuje sie o wiele lepiej. Ja polecam herbate malinowa i cieple wyrko. Pozdrawiam.
#237 |
Raczkowanie
|
No w końcu dzisiaj wolny dzień będę leniuchować na maksa
![]() ![]() miłego dzionka Mamusie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
zajrzałam zobzcyc jak sie macie.
chciałam też wyżebrać troszkę fluidków ciażowych. na jutro mam termin @, tempka narazie fajna i jeśli jutro też taka będzie to zatestuje. moze żałosne to co pisze, ale baaardzo chciałabym do Was dołączyć ![]() pozdrawiam i zdrówka życzę ![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
madzia proszę bardzo
![]() ![]() jak się kochane mamusie czujecie? ![]() ja byłam u lekarza,ciąża jeste oficjalna ale bez badania było umówiłam się do polskiego ginka na USG na 29.03 drogo ale chce zobaczyć maojego maluszka ![]() ![]() u mnie bez wymiotów na szczęście ![]() ale wrabałam wczoraj puszkę rybki w pomidorach ![]() a mój TZ tylko "myślałem,że mi dasz kawałek" a co u Was?
#240 |
Przyczajenie
|
CZeść wszystkim!
Boję się, ze łapię jakieś przeziębienie ![]() Madziu trzymam kciuku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.