|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niszowce,limitowane edycje perfum i kolorówki...częste dokładki! ZAPRASZAM :-)
podoba mi się u ciebie kilka cieni czy znalazłabys cos u mnie??
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niszowce,limitowane edycje perfum i kolorówki...częste dokładki! ZAPRASZAM :-)
Bardzo chetnie wymienie Chance- bardzo ciezko sie jej pozbyc przez ta mega pojemnosc.
Ale nie chcialabym jej oddac za kliniki i blyszczyk....Moze wypisalabym wszystko co mi sie podoba (ho ho hooooooo Szansiaka jest tyle , co na fotce - ze 100ml. |
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
nevado, podobał Ci sieu mnie cień collistar, szminka Mac i zapach paco rabanne, mnie natomiast podoba sie kompakt givenchy prisme, angel, a czy masz moze jeszcze jaieś zapachy poza watkiem lub większą pojemność angela w jakiejkolwiek jego odmainaie?
|
|
|
|
#214 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi
Cytat:
wypisuj zobaczymy co da się zrobić Cytat:
Mnie interesuje cień Collistar i zapach paco rabanne Zaraz dodam małą dokładkę : palety Inglot ,no i muszę dodać do opisu linery o których zapomniałam ![]()
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
nevado, ale ja nie chciałabym rozmienić paco rabane na drobne, moze zamienisz go na całe Lys? Jaka to pojemnośc?
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
No to jedziemy
![]() - Dior Holiday Collection - Clinique Surge Eyeshadow Duo w kolorze 208 plum potion, cienie raz użyte, bez kartonika. - Shiseido The Makeup Q6 Beach and Dusk.Śliczna złota mieniąca się paleta, piękne kolory - idealne na lato, paleta raz testowana - tester błyszczyka Chanel Levres Scintillantes Brillant Extreme Glossimer w kolorze 105 Sideral . |
|
|
|
#218 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy suntan pachnie chemicznie? czy Apple jest mdły?.... Cytat:
![]() Cytat:
a żaden zapach nie wpadł Ci w oko?Na pewno nie wymienię na zapach Dior Holiday Collection, raczej też nie Shiseido... Mam już jedne Chanel Chance stąd taka eliminacja, po prostu niektóre rzeczy chciałabym wymienić na coś czego jeszcze nie mam Nie wiem na ile wyceniasz swoje Chance i przeliczanie na kosmetyki jest utrudnione...
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
a może chciałabyś cień collistara i gucci za podkład givenchy?
lub angela za cień? pomyśl proszę nad zamianą paco rabanne ze lys??? Może jednak dasz sie skusić? |
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Sutan wedlug mnie pachnie jak olejek do opalania + goracy piasek i morze, a Apple to zielone jabluszko nic dodac nic ujac.
Cienie, ktore wpadly mi w oko to: hellum, jardin aires, naked nie moge znalezc pielegnacji, a wczoraj chyba jeszcze byla
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie: Mac MV2, Paletka Dior Detective Chic ,Estee Lauder z limitowanej edycji Satin Ribbon Palette,Smackersy...
Co moglabys oddać za perfumy ?
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie nic zapachowego mi nie wpadlo w oko...
Moglabym powachac jeszcze London i Elixir, ale pamietam , ze mi nie smakowaly
|
|
|
|
#223 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mac MV2 też mogłabym oddać, ale paletki Dior już nie ![]() Cytat:
nie wiem co w takiej sytuacji zrobić...
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Pisałaś u mnie w wątku
![]() Ja się u ciebie pogubiłam kompletnie ![]() Podoba mi się chyba puder jedwabisty Colistar, jeśli to jest ten w plamki pastelowe na zdjęciu, ale chyba byłby za jasny dla mnie. Podoba mi się też chyba puder-róż przymatyczny Givenchy ten z #4 postu, zdj. 2 i 3, ale nie jestem pewna bo w sumie brązery mam ![]() No i ciekawi mnie co to są za kosmetyki na zdjęciach w poście #4 zdj. 5 i 6, kosmetyki z lewej strony
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaki masz odcień cery? Puder nie jest zupełnie jasny, nadaje zdrowy beżowy kolor cerze... Kosmetyki o których mówisz (chyba) to brązer i puder Laura Geller (opisy na 1 stronie), po lewej stronie jest też paletka Too Faced Quickie Chronicles oraz paleta szminek MAC. W 6 poście są błyszczyki MAC, Nouba, Estee Lauder, Givenchy, L'oreal, szminki Maybelline....po za tym paleta Pupa... Mi z Twoich wątków spodobał się jeszcze róż Dior i Innocent Może coś zaproponujesz, oczywiście nic na siłę Mam mydło w płynie - w sumie to taki żel pod prysznic...The Body Shop o zapachach Golden Apple i Vanilla Spice, może jeszcze pozostał mi z zestawu żel Victoria's Secret...mam żel Alien Thierry Mugler i chyba więcej żeli już nie mam...
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam dziś zapachy, ale żadne mi nie przypasił
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
to ja jestem zainteresowana żelem Golden Apple i cieniami, jak byś widziala naszą wymianę?
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Hej nevado nie dawno odezwałas sie w moim watku pytałas sie o muglera innocent rock byłas zainteresowana obiecałam, ze przejze twoj watek i zainteresowal mnie - podkład Smashbox Studio Seamless Liquid Foundation . Czy nadal jestes zainteresowana??? Pozdrawiam
|
|
|
|
#230 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda
![]() Cytat:
One są chyba z ubytkami? Cytat:
Byłabym skłonna oddać ten podkład A więc co robimy?
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Nevado nic sie nie stalo kazdemu moze sie zdarzyc perfumy narazie w rezerwacji, ale nie ukrywam, ze twoj podklad rowniez mnie kusi czekam na odpowiedz wizazanki do poniedzialku( musi przetestowac) chociaz watpie czy jej sie spodobaja, ale wiesz nigdy nie wiadomo. Co do podklady czy on sie nadaje do cery suchej niestety jestem sucha jak wior
Pozdrawiam
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie ten zestaw smackersow w sumie
To jak widzisz wymiankę? Bo MACa jest 15 ml ![]() I ta paletka Estee wyglada kuszaco. Czy ten roz nadaje sie do bardzo jasnej karnacji? |
|
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm a nie możesz zrezygnować z tamtej wymianki ? nie ukrywam ,że mnie Twój innocent kusiCytat:
Mogę oddać zestaw smackersów i Mac Róż z palety jest CUDOWNY! w ogóle paleta pięknie pachnie, róż nadaje podobny efekt jak najnowszy kwiatek Dior, myślę ,że do jasnej cery jak najbardziej się nada
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
Oj kusisz mnie, a co proponujesz na dokladke ty masz sama wysoka połke, wiec nie chciałaby, byc zbyt pazerna
. Chyba pamietasz, ze mugler ma maly ubytek bedzie to podajze 1 ml jak bedziesz chciala to wkleje ci foteczke w watku mam w koncu program do zmniejszania zdjec, wiec nie bedziemy musialy sie bawic w imele. Co do wymiany z tamta wizazanka to pomysle głupio by mi bylo teraz sie wycofac chociaz napisala, ze jakby co nie bedzie mi blokowac wymianki z kims innym o podkladzie postaram sie gdzies poczytac najbardziej zalezy mi zeby nadawal sie do skory suchej, wiec jeszcze sie odezwe. Pozdrawiam
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie bo ja u Ciebie bardzooo dużo rzeczy
![]() ) Jak byś mogła to odp. u mnie![]() Mój watek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244619 |
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Demeterki wszystkie są bez zadnego ubytka, sprawdzalam tylko zapach na nadgarsku, ale to doslownie kropelke
A ten żel to ile ma ml? A może dobralabys coś jeszcze u mnie, zależy mi również na cieniach
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Hej nevado przejzałam dokladnie twoj watek i czy zamiast podkladu mogłabym jednak wybrac Cacharel Gloria, zestaw: 2 balsamy, 2 olejki, mgiełka do ciała.
Tylko napisz prosze jaka on ma wartosc i czy mogłabym cos jeszcze z twojego watku sobie dobrac. Pozdrawiam |
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Ach w takim razie podoba mi sie tez paleta ^^ Moze moglabym ci cos jeszcze zaproponowac? Czego szukasz?
A jesli niczego, to powiedz jak widzisz wymiankę
|
|
|
|
#240 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Perfumy Gloria nieaktualne (musiałam przeoczyć na liście i nie usunęłam), balsamy, olejki i mgiełka aktualne. Co proponujesz? Jolando Cytat:
szukam aktualnie mydełka i lotionu z 3 kroków Clinique, po za tym lubię masełka do ciała Body Shop, cynamonowe i waniliowe zapachy w każdej postaci (perfumy,balsam..) ogólnie trudno powiedzieć co jeszcze![]() Wzięłabyś samą paletkę za perfumy?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

wypisuj zobaczymy co da się zrobić

?

Moglabym powachac jeszcze London i Elixir, ale pamietam , ze mi nie smakowaly