|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Podpis.
Nie mogę ustawić podpisu.
Wyskakuje mi taki oto podpis: BB code size value is too big. |
|
|
|
|
#212 |
|
Administrator
|
Dot.: Podpis.
To znaczy, ze podpis jaki chcesz umiescic zawiera wiecej niz 600 znakow. Liczy sie kazdy znak i kazda spacja nawet w kodzie.
Zmniejsz ilosc znakow w podpisie do mniej niz 600 razem , nie wiecej niz 300 znakow widocznych w podpisie bez kodu. Polaczylam watek, przeczytaj posty powyzej. aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-06-05 o 16:38 |
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
podpis
Po zalozeniu wątku na targowisku chcialam dodac w podpisie link do wymiany. W podglądzie wszystko jest ok jednak gdy z niego wyjde podpis jest niewidoczny. Probowalam juz sie wylogowywac ale i tak nie widze podpisu. O co chodzi?
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Przepraszam za zaśmiecanie forum pospis juz sie pojawil
|
|
#214 |
|
BAN stały
|
Jak wstawic "aktywny link" w podoisie??
Prosze o pomoc jak wstawic "aktywny link" tj np "moje ubrania" aby po kliknieciu przekierowało na moj watek??
Z gory dziekuję. |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak to zrobić?
ooo
![]()
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mała czcionka-KWC
Nie wiem gdzie zadać to pytanie , więc zadaje tu. Dlaczego ciągle mi wyskakuje jak chcę zmienić podpis, że jest on za długi?? Mimo, że chcę dać tylko jeden cytat- jednozdaniowy.
|
|
|
|
|
#217 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
BAN stały
|
Dot.: Problem z podpisem
tez tego nie rozumiem
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z podpisem, dlugosć podpisu, ilosc znaków
a ja w ogóle nie dam rady wstawić podpisu
![]() wchodzę w zakładkę o mnie i pisze Podpis i klikam w niego i obok i nic
|
|
#221 | |
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Aby wprowadzic podpis musisz wejsc do swojego panelu uzytkownika : "Ustawienia" ktory pojawi sie po zalogowaniu ( zobacz zalacznik) potem w zakladke "edytuj podpis": https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editsignature w okienku wpisz dowolny opis ktory ma byc podpisem pamiatajac aby nie przekroczyc 600 znakow ( licza sie spacje i znaki kodu). Wchodzac w swoj profil poprzez nick ( klikniecie w nicka) w zakladke "o mnie" mozesz tylko przeczytac dane ktore ustawilas w panelu uzytkownika, klikanie w slowo "Podpis" nic nie da. aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:19 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
ale gapa ze mnie
![]() dziękuję za pomoc
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z linkiem w podpisie!
subskrybuje aby nie zapomnieć-zawsze chciałam zmienić link na opis
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak to zrobić? ( ukryty link )
TU
przepraszam, robię tylko próbę, żeby sprawdzić, czy się nauczyłam
Reklama kosmetyków na mnie nie działa, dopiero lista składników ![]() naturalnie proste Edytowane przez Sicilia Czas edycji: 2010-08-26 o 15:55 |
|
|
|
|
#225 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Złosiu,
ratuj! Coś mi się z podpisem dzieje. Jest tak: kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337867 ciuszki itepe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413638 grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą i pokornych cieląt nie zabierają a link pod nagłówkiem ciuszki itepe uporczywie, mimo wielokrotnych edycji i poprawek kieruje na: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17861782 ![]() O co u licha chodzi - pomóż mądrością swoją, plizzzz
|
|
|
#226 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
kłopot i powiadomieniem o PW i z linkiem w podpisie
Kilka dni temu zgłosiłam problem z linkami w podpisie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post21747074 Przedtem jeszcze na PW do Złosia, niestety zero reakcji, musiałam zmienić podpis, czyli "linki nielinkujące" , ale to też niewygoda dla innych użytkowniczek![]() Druga sprawa, to nieotrzymywanie przeze mnie mailowych powiadomień o PW - sprawdziłam ustawienia w profilu, jest ok. W poczcie na WP też. O co chodzi? Zapomniałam dopisać, że problem pojawił się po ostatniej awarii na wizażu (2-3) dni temu?)
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-09-09 o 14:42 Powód: o awarii |
|
|
|
|
#227 | |
|
Administrator
|
Dot.: kłopot i powiadomieniem o PW i z linkiem w podpisie
Cytat:
Masz podany wzor jak powinien wygladac aktywny link. Odpowiedz do postu powyzej masz rowniez w tym watku w post #139 aniolek |
|
|
|
|
|
#228 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, tylko ... że ja nie podłączałam żadnych kodów. Rzadko tworzę nowe wątki i w podpisie za pierwszym razem dałam po prostu link, potem dołączyłam drugi i ... rok działało, ponad. Dopiero teraz zrobił się problem. Pogrzebię, ale nie obiecuję, że nie wrócę tu jeszcze![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- A co z powiadomieniami na maila o PW?
|
|
|
|
#229 |
|
Administrator
|
uda sie na pewno
![]() Zobacz zalaczniki jak utworzyc napis + link na przykladzie mojego podpisu. 1. zobacz zalacznik nr 1, wczesniej przygotuj sobie linka do watku ktory ma byc w podpisie. Nacisnij "globus ze spinaczem zaznaczony na czerwono. 2. zobacz zalacznik nr 2. Pojawi sie ramka z ktorej skasuj "http://" i w pusta ramke wklej wczesniej przygotowanego linka do watku. ( z http:// ) 3. zobacz zalacznik nr 3, nacisnij OK 4. zobacz zalacznik nr 4. W podpisie pojawi sie tajemniczy kod ktory zawiera 2 linki do watku ale... jesli zostawisz go w formie takiej jakiej jest to w podpisie pojawi sie tylko jeden link ktory bedzie po kliknieciu przenosil do watku. Jesli zamiast widocznego linku w podpisie bedziesz chciala miec "aktywny napis" ( tak jak w moim podpisie) wystarczy ze skasujesz "drugi link ( zaznaczony niebieska ramka) i zastapisz go dowolnym napisem. 5. zobacz zalacznik nr 5. pamietaj aby podczas kasowania linka zaznaczonego niebieska ramka nie skasowac przypadkiem zadnego nawiasu kwadratowego ] [ ani zadnego znaku w linku pierwszym. Kazde przypadkowe usuniecie znaku z linka pierwszego lub fragmentu kodu = link nie bedzie dzialal ![]() Pierwszy link w kodzie jest "hiperlaczem" i przenosi do wybranego watku, natomiast link/opis za nawiasem ] konczacy pierwszy link jest tylko informacja wyswietlana w podpisie. aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:19 |
|
|
|
|
#230 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dzięki piękne jeszcze raz
|
|
|
#231 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Przez kilka dni komunikacja z niektorymi serwerami poczty tj. WP mogla byc zaklocona. Jesli problem powtarza sie nadal, prosze o info.
|
|
|
|
|
#232 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
|
#233 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja też miałam malutki problem z podpisem. Na szczęście już jest ok.
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2010-09-12 o 08:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak to zrobić? ( ukryty link )
Cytat:
Czy lepszy jest ODKURZACZ ZELMER czy ODKURZACZ ELECTROLUX ? Aby osiągnąć ten przykład należało zaznaczyć tekst, kliknąć na ikonkę powyżej i wpisać dokładny adres docelowej strony - należy pamiętać o http:// przed adresem witryny. |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
podbijam bo cos mi li nk nie wchodzi
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Zamiana linku na klik
Chciałabym zapytać, jak można zamienić link typu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487441 Na słowo "klik" tak aby po kliknięciu otwierał się link. Z góry dziękuję za pomoc
|
|
#237 |
|
Administrator
|
Dot.: Zamiana linku na klik
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zamiana linku na klik
Cytat:
edit: Nie udało mi się, bo po wstawieniu linka za pomocą globusa nie mam podwójnego adresu (nie wyświetla się nic nawet pusty nawias kwadratowy. Wygląda to dokładnie tak http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487441 Więc nie mam jak zastosować punktu: 4. zobacz zalacznik nr 4. W podpisie pojawi sie tajemniczy kod ktory zawiera 2 linki do watku ale... jesli zostawisz go w formie takiej jakiej jest to w podpisie pojawi sie tylko jeden link ktory bedzie po kliknieciu przenosil do watku. Jesli zamiast widocznego linku w podpisie bedziesz chciala miec "aktywny napis" ( tak jak w moim podpisie) wystarczy ze skasujesz "drugi link ( zaznaczony niebieska ramka) i zastapisz go dowolnym napisem. Zatem proszę o pomoc
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-12-13 o 01:02 |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
podpis
co nalezy ustawic w ustawieniach bo nie moge wiecej nic dopisac w swoim podpisie (jak widac nizej) ?? chcialam zmienic i dopisac i nie moge bo mi wyskakuje jakies ostrzezenie blokada
![]() bylabym wdzieczna za podpowiedz...
|
|
|
#240 |
|
Administrator
|
Dot.: podpis
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Już wszystko wiem.