![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci
o kurczatko. To pewnie sie troszke zdziwilyscie na widok karteczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
He he..
![]() ale dobrze że Was chociaż karteczką poinformowali co się stało. ![]() ![]() a tak naprawdę to współczuję, bo ja bym chyba zabiła ![]()
#213 |
BAN stały
|
Wymieniła )
Tylko bidula zamiast jechać do sklepu w Krakowie wklepała w GPSa adres w Wieliczce... ![]() Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2009-01-15 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Ja też zamówiłam sobie taki duuuuzy zestawik i mam nadzieje, że będzie pełniutki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Właśnie przyszła mi paczka. Biore się za rozpakowywanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
Cześć ja mam pytanie czy w Zakopanym lub Nowym Sączu jest jakiś punkt w którym mogła bym kupic produkty konad czy jedyny w małopolsce jest w Krakowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Kraków to chyba jedyny punkt w Polsce
![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
JA również zastanawiałam się nad kupnem jakiegoś zestawu KONAD,przeczytałam cały wątek i widzę,że dużo zadowolenia jest.Muszę zbierać kaskę i kupić jakiś większy zestawik
![]() I jeszcze jedno pytanko,czy może planujecie otworzyć jakiś punkt w trójmieście?Fajnie by było,napewno odwiedziałabym go bardzo często ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
![]()
AgatQaAa
Wzorki wychodza zawsze i kazdemu .. no moze prawie kazdej osobie od razu.. wystarczy przeczytac instrukcje zalaczona do opakowania tam jest mowa o przygotowaniu do pracy i technice robienia wzorkow.. zestaw podrozny - torebkowy biora glownie osoby "na probe", potem zakupuja wieksze zestawy "do pracy". W salonach gdzie kadra jest doswiadczona i przeszkolona sprzedajemy od razu duze zestawy i walizki profesjonalne. Dobrze sie sprzedaja tez te zestawy domowe: Perlowy http://www.konadnail.pl/product.php?view=1&p=6 Tradycyjny http://www.konadnail.pl/product.php?view=1&p=428 Krysztalowy http://www.konadnail.pl/product.php?view=1&p=4 Francuski http://www.konadnail.pl/product.php?view=1&p=514 sidorcia Nie kojarze jakichkolwiek targow w Lublinie.. terminarz podam pod koniec stycznia.. w gre wchodza raczej tylko duze miasta. Pozdrawiam. jaszi2 Metoda KONAD zostala przez nas wymyslona i opatentowana. My wiemy jak to ma dzialac i zareczam, bo mam to wyprobowane na sobie ![]() ![]() Blue sky Pojawilo sie sporo nowych produktów, ozdoby, żele, nowe plytki ![]() Czesc jest tutaj: http://www.konadnail.pl/nowosci.php Zapraszamy! ![]() SMAKUSIA Wygląda na to, ze sobie poradzilas.. zeby tylko czasem nas ktos zmusil poczytac instrukcje przez uzyciem to by bylo mniej klopotu hihi...no ja prawie zawsze tak mam ze jak cos kupie albo dostane to najpierw targam pudlo a potem sie zastanawiam czemu mi cos nie zadzilalo ![]() ![]() paulakrk a propos kursantki Zestaw był faktycznie niekompletny: 2 lakiery zostały skradzione [ ![]() Pozdrowka dla wszystkich. Kasia Psss... wkrótce sporo nowości w ofercie.. super nowe rzeczy będą.. już mieliśmy pare zajawek.. normalnie znowu najwyższa światowa klasa... oczywiście będą próbki do rozdania na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
![]()
gosiata1
KattiePL JustynaTBS Na żywo pokaz zdobienia można zobaczyć w Krakowie [ adres i mapka ], a sklep www.KONAD.PL sprzedaje na całą Polskę także można zamawiać z całego kraju ![]() W najbliższych dniach przedstawię Wam także listę lokalnych dystrybutorów, do których też można zapukać i chętnie pokażą jak łatwo zdobić paznokcie metodą Konad ![]() Pozdrowienia dla wszystkich w naszym wątku! Papatki Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
![]()
Maripossa
Klientki dokonujące zakupu w sklepie stacjonarnym w Krakowie mają dostęp do wszystkich nawet najmniejszych produktów. Nie trzeba licytować wystarczy przyjść i powiedzieć jaki zestaw potrzebujesz. Zapraszam Cię serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o Kielce to nie polecam SOLAR TIPS albo MOTIV , bo oni występują pod dwiema nazwami. Doprosić się tam o coś tragedia. Lepiej zamówić przez internet bezpośrednio przez KONAD POLSKA.
Zakupiłam profesjonalną walizke i już od piątku ją mam ![]() ![]() Mam pytanko: Jak się zachowują kolorowe żele z Konada? I jakiej są konsystencji? Edytowane przez koteczek1 Czas edycji: 2009-01-19 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ciekawi mnie krycie tych żeli ![]() ![]() ![]() Gdyby ktoś wkleił foty ze zdobieniami kolorowym żelem z Konada, to byłabym wdzięczna ![]()
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Wlasnie dotarla do mnie ogromna paczka z produktami Konad.
Sa tam rowniez zele ![]() ![]()
#225 |
Raczkowanie
|
Ja jak na razie zamówiłam dwa żele,nie mogę się doczekać kiesy przyjdą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
BAN stały
|
A jak jeszcze certyfikat dostanie, to już w ogóle eksploduje z radości ![]() A może by tak jakiś gremialny pokazik? Zorganizowany? ![]() Duża impreza innymi słowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
![]()
paulakrk:
Na żywo pokaz zdobienia można zobaczyć w Krakowie A może by tak jakiś gremialny pokazik? Zorganizowany? ![]() Duża impreza innymi słowy? ![]() Witam, a chcesz sie jakos dolaczyc do jego organizacji? My jestesmy otwarci na takie pomysly, miejsca tez jest troche na Librowszczyznie nawet z 8-10 osob na raz. A jakby wypalilo to moze jakos cyklicznie.. zaintersowana...? Pytanie takze otwarte do innyh osob z branzy z Krakowa i okolic. Kasia P.S. paulakrk, poczysc skrzynke PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradźcie
![]() czaję się na zestaw Konad'a - ten tradycyjny np. (lub inny z tych mniejszych, do użytku pryw.) i tak się właśnie zastanawiam jaką wielkość, szerokość mają te wzory? Na przykład te na płytce m36? Bo mi się wydaje, że ja mam dość wąską płytkę (być może wyprowadzcie mnie z błędu ![]() kciuk - 1,3cm; mały:0,7cm; pozostałe: ok 0,9-1,0cm Czy możecie zerknąć na swoje płytki czy te wzorki się pomieszczą??? Bo ze zdjęć na str Konad'a jakoś się nie mogę zorientować jakie to duże jest w stosunku do paznokcia ![]() Albo może macie którąś z płytek na której są dość małe te wzorki, to podajcie plis numer. Z góry dziękuję za Waszą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
No patrz... akurat mam w domku M36
![]() ![]() zrobiłam Ci fotkę z linijką i cyrkoniami Swarovskiego - mniejszą ss5 i większą ss10 mniej więcej powinnaś się zorientować jakiej są wielkości ![]() tylko jedna uwaga - wzorki w rzeczywistości zajmą Ci mniej miejsca na płytce paznokcia niż są, bo na metalowej płytce są płaskie, a nanosi się je na wypukły paznokieć. buziaki ![]()
#230 |
Raczkowanie
|
dzięki KattiePL
![]() ![]() kurczę, tylko wiesz, ja te moje pazurki mierzyłam właśnie po łuku ![]() bo tak na płasko to jeszcze węższe są ![]() znaczy kurka, że niektóre z tej płytki mogą mi wejść na styk, albo nie wiejść całe... znaczy się kicha ![]() ![]() a może któraś z dziewczyn ma na innej płytce jakieś mniejsze kwiatki i się odezwie? Edytowane przez kate781 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie,
a propos wzorków to nie trzeba ich zawsze odbijać w poprzek.. na długość czy pod skosem paznokcie są dłuższe.. a zresztą kto powiedział, że trzeba odbijać cały wzorek można dowolnie sobie go założyć.. np tylko kwiatuszka bez łodygi itd.. zależy jaki wzorek z której płytki. Małe wzorki są też na początkowych numerkach płytek.. [LISTA] Przejrzyj całą listę i napisz jakie płytki/wzorki Ci się podobają to Ci je zmierzę ![]() Pozdrówka Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
super tez wzorki też się zastanawiam nad kupnem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obejrzę listę i jesli będę miała wątpliwości to podpytam ![]() mam jeszcze pytanie - czy do danego zestawu np. tradycyjnego musi być dołączona ta konkretna płytka m36 czy można ją zamienić na inną ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przeczyściłam ![]() Cytat:
Tam jest sporo delikatnych pazurków ze stempelkami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
Na forum jestem początkująca, ale nie jeżeli chodzi o Konad ![]() ![]() ![]() Niedawno, przez przypadek, trafiłam na ten wątek, dowiedziałam się, że w Krakowie jest otwarty sklep z produktami Konad, i oczywiście go odwiedziłam ![]() ![]() Bardzo cieszę się, ze jest możliwość kupna produktów Konad w Krakowie, bo już długi czas chciałam coś wybrać, ale jakoś zawsze chciałam móc pooglądać, powybierać ![]() ![]() Co do wzorków, to jest naprawdę ogromna możliwość łączenia i kombinacji. Na początku wzorki mi nie za bardzo wychodziły, i troszeczkę się zniechęciłam, ale spróbowałam znowu i teraz jest już ok ![]() Już nie mogę doczekać się nowości ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Kropka00 Czas edycji: 2009-01-22 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
z przyjemnością informuję o kilku nowościach i zmianach w Konad Polska: 1. Zestawy Mini: Wszystkie małe zestawy próbne, które były dotychczas tylko na aukcjach mają już swoja półkę w naszym sklepie ![]() Zestawy Mini: http://www.konadnail.pl/index.php?view=71 2. Promocja tylko w sklepie: Wprowadziliśmy w sklepie, niższą cenę przesyłki przy zapłacie z góry. Teraz tylko 8zł. Dzięki temu zakupy tych zestawików, które kupują na próbę prawie wyłącznie osoby początkujące w zdobieniu naszą metodą - kosztują łącznie mniej niż na aukcjach internetowych. 3. Kod promocyjny w katalogu: Przy użyciu kodu promocyjnego dostępnego w oficjalnym katalogu KONAD zakupy w sklepie są jeszcze tańsze. SKUTEK: Jeśli kupujesz mały czy duży zestaw - zawsze w oficjalnym sklepie masz najlepszą cenę. ...wkrótce kolejne nowości.. pozdrówka.. Kasia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
To w katalogu jest jakis kod?
![]() Musze dokladnie przegladnac. Obiecalam napisac opinie dotyczaca kolorowych zeli. OPAKOWANIE: Rewelacyjne. Piekna szata graficzna. Solidnie wykonane nie peka ani nic. ZEL: na poczatek zamowilam kolry RED i CHOCOLATE. Sa piekne! Nasycone pigmentem, bardzo wyraziste kolory. Red mnie zachwycil ze wzgledu na ognista barwe, ktora kocham. Kladlam go na calego paznokcia. Rozprowadza sie bardzo dobrze. Dwie cieniutkie warstwy kryja idealnie. Porownujac je do innych drozszych produktow np. EF Exclusive stwierdzam, ze Konad wygrywa ![]() Zamowilam kolejne kolorki: plum i neon blue. Przy kolejnych zamowieniach kupie jeszcze kilka.
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zachęciłaś mnie do tych kolorowych (chociaż szkoda, że nie kryją w 100% po 1 warstwie ![]() Koniecznie wrzuć fotki jaki efekt dają ![]()
![]() |
#240 |
BAN stały
|
Efekt, efekt, efekt !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.