|
|
#211 |
|
BAN stały
|
Dot.: SOUTH BEACH - Nastolatki
Mozesz
![]() Marzeniatko, buziak dla Ciebie z okazji imieninek |
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
oo właśnie
Marzeniatko ma dziś imieninki buziaczki ![]()
|
|
|
|
|
#213 |
|
BAN stały
|
ale cos jej nie ma!:P
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
jestem tu nowa... Planuje zaczac odchudzanie...juz mialam pierwszy przymiarki.... ale bywalo kiepsko...tym razem wierze, ze sie uda Duzo slyszlam o SB i planuje zaczac w ciagu 2 dni ![]() poki co robie liste produktow ktore lubie i moge i mam zamiar jesc zobaczmy co z tego wyjdzie...
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
No marzeniatko wszystkiego nja, naj!, spotkałam ja już w innym wąktu wiec z deczka znam, mój rocznik xD
|
|
#216 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuuurcze, fajnie że pamiętacie ![]() no już jestem ![]() na dzisiaj SB zawieszone, schrupałam pare ciastek, ale jutro już rano wieśniak i te sprawy w cale nie jest mi żal, o! należało mi się ![]() a co więcej, dzisiaj na wadze, po tygodniu -0,5 kg w sumie myślałam, że nic nie będzie, bo mało ćwiczyłam i te posiłki takie, nie teges. ale jest w porządku ![]() śliczny dzień, zakupy udane i tyle ![]() eureka już będę z Wami na bieżąco ![]() witam, wszystkie nowe fajnie, ze się wątek powiększa co więcej, w razie pytań, pisać ![]()
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny !! ;( kurde
noo zjadłam wczoraj paluszki bo imprezka była .. ;D i byłam strasznie głodna i tam troche pochrupałam ale jutro sie wyżyje na sobie pójde i na basen i biegac SB ciąg dalszy wtorek ważenie stresuje sie na allegro już stroje kapielowe oblukałam .. trzeba kupić ![]() lato lato lato ale sie cieszeeee koniec szkoły niedługo ) Marzeniatko ile Ty kochanie masz wzrostu ? 60 - 61 - 62 -63 - 64 - 65 -66 -67 -68 -69 - 70 -71 72 - 73 - 74 - 75 |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
i schudłas kolejne pol kilo
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
to prawie tyle co ja
jezu męczą mnie te paluszki czemu ja je zjadłam ;( nie no paluszki to chyba nie aż taki grzech prawda ? pocieszcie mnie !! ;( ;D![]() jade dziś znowu na imprezke jakąś potańcówke wiejską mam nadzieje że tam nie bedzie jedzenia .. musze sie nauczyć tańczyć .. yy też do wakacji ) buziaki
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
mam jedno pytanie, bardzo sie ograniczalyscie z jedzeniem? jakos nie mam pomyslow na to co jesc w pierwszej fazie
![]()
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najedzona chodzę
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja zaczne...tylko narazie pomyslow brak
poszukuje ciekawych przepisow
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
proszę Cie bardzo:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=south teraz pomysłów nie zabraknie
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki ci ogromne
![]() ![]() ![]() na penwo sie przyda... i bede tworzyc![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze beda tego efekty ![]()
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
napewno będą
![]() tak jak ja, jestem 17 dzień na SB i już 5 kg w dół, zważając na to, że ja zaczęłam od II fazy
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierwsze podejscie mialam rok temu ale zaczelo sie od truskawek..... pozniej jadlamm ich co raz wiecej i wiecej i niestety ale 1 faze szlag trafil.... teraz na nowo i bez zadnych owocow.... odchudzalam sie juz w tym roku i udalo mi sie zrzucic 3 kg i nei wrocic do tej wagi.... wiec licze, ze bedzie co raz lepiej i do przodu
![]()
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe plażowiczki
Nio a starym gratuluję wyników ![]() brawo
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
a u Ciebie jak wyniki? bo jaa, coś nie słyszę ostatnio o nowinkach, hę?
|
|
|
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
o dolanczam sie tyle ze nie wiem dokladnie na czym ta dieta polega :P moze mnie ktos oswiecic?
zauwazylam ze wiele z was jest podobnego wzrostu i wagi co ja ja wazylam ostatnio 55 kg a nie wiem ile mierze chyba 166 cm :P ostatnio duzo jadlam wiec mam nadzieje ze nie przytylam!!! a tak przy okazji to jestem tu nowa :P tak wogole na wizaz powodzenia w odchudzaniu!! ;D
|
|
|
|
|
#233 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żeby zacząć jakąkolwiek dietę, nalezy mieć o niej jakieś pojęcię, dlatego pierwsze co powinnaś zrobić to przeczytać ten wątek od początku lub zajrzeć na inne wątki na wizażu o Sb ![]() Podaję Ci tu linki, warte obejrzenia: O diecie: http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/...d=21&Itemid=42 http://www.quchnia.24polska.pl/diety...iowych_75.html http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,56682,2746067.html Przepisy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=South+Beach Kopalnia wiedzy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=South+Beach http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=South+Beach Cytat:
Zważę się w sobotę to poinformuję
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czarrnaa witam
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
uff ja dzisiaj wystartowalam czuje sie swietnie
![]() oby tak bylo dalej... narazie nie wiem czy dobrze komponuje posilki..wiec jesli mozecie poprawcie mnie![]() ![]() ![]() I Sn: omlecik z papryka i ziolami+zielona herbata IISn: 2 plasterki Fety i kilkanascie oliwek obiad: ryba smazona w sezamie + czerwona duszona kapustka do smazenia i jako dodatek uzywam oliwy
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
a co jecie jako przekąski ? u mnie z obiadkiem nie ma problemu tylko z przekaskami wiesniaki są pyycha ale pasuje coś jeść oprócz nich jogurt naturalny też wcinam ale nudzi mnie to powoli .. co jecie jak jesteście tak troszke głodne ? buziaki ![]() 60 - 61 - 62 -63 - 64 - 65 -66 -67 -68 -69 - 70 -71 72 - 73 - 74 - 75 JUTRO WAŻENIE ! xd stres. ![]() |
|
|
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie ładny jadłospis ![]() Cytat:
![]() powodzenia w ważeniu życzę
|
||
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
sb'owskie kanapki [tzw. zawijaski z sałaty], wieśniak, jajko na twardo, rzodkiewka lub jakieś inne warzywo
![]() powodzenia w ważeniu życzę [/quote]oo właśnie zapominam o zawijaskach a jakieś pestki dyni czy jakieś coś takiego ? co można jeść z rzeczy do chrupania ? bo jak mnie najdzie to na coś co jest dozwolone xd ehh dziękuję musi spaść bo jak nie to wrrr .. buziaki 60 - 61 - 62 -63 - 64 - 65 -66 -67 -68 -69 - 70 -71 72 - 73 - 74 - 75 JUTRO WAŻENIE ! xd stres. ![]() |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
można:
Orzechy: - masło orzechowe - 2 łyżki - migdały - 15 sztuk - orzechy arachidowe - 20 - orzechy brazylijskie - 8 - orzechy laskowe - 15 - orzechy makadamia - 8 - orzechy nerkowca - 15 - orzeszki piniowe - 30 - orzeszki pistacjowe - 30 - polówki orzechów pekan lub włoskich - 15 - słonecznik - 2 łyżki - pestki dyni - 2 łyżki - galaretka bez cukru - guma do żucia bez cukru - kakao nie słodzone - lizaki bez cukru - substytut cukru (słodzik) - twarde cukierki bez cukru Podstawowa zasada: czytamy etykiety i szukamy czy nie ma cukru i tłuszczów utwardzonych / uwodornionych / trans. |
|
|
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
Marzenkooo a Martunia ma sprawe do Ciebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

buziaczki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena 

zjadłam wczoraj paluszki bo imprezka była .. ;D i byłam strasznie głodna i tam troche pochrupałam