![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
chyba ciuchland otworzę hehe, a tak serio to nie wiem gdzie to wszystko upchać, szafy brakuje
![]() ostanie foty to lniana marynarka dla mni i bluzeczka, reszta w praniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
hej.hej.
![]() przeczytalam troche za to zdjecia poogladalam wszystkie ![]() super są nasze dzieciaczki ![]() ![]() garnuszki- super ciuszki ![]() a my dzisiaj dostalismy dwie torby ciuszkow dla wita, czesc na teraz a czesc bedzie pasowac na jesien i zime ![]() jestem padnieta i spadam do kąpieli, dzis caly dzien bylismy na dworze,plus po poludniu spacer do lasu, tyle kilometrow dzis natrzaskalam ze nogi mi dotylka wlazą do jutra, spokojnej nocy ![]()
#215 |
Zadomowienie
|
oneshot widzę, że masz osobistego szofera!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() basiu nacierpisz się z tym zębem, nacierpisz, ja z "kanałem" chodziłam 8 razy na trucie zanim mi zrobiła ![]() ![]() ![]() freddy u mnie jest tylko krzyk przy ubieraniu i rozbieraniu, ale jak wracamy do domku to nie ![]() ![]() Hadżi Krystianek jadł sobie serek Gucio, dałam mu chrupka, bo łyżeczką nie chciał jeść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angie ten ogród jest mojego braciszka, który mieszka rzut beretem od nas. A te skarpeteczki dzwonią, co jest dobrym lokalizatorem Krystianka ![]() ![]() lachkasiu Nikuś jak zwykle słodki ![]() ![]() ![]() Wrzucę Wam filmik ze spacerku i trochę zdjęć z dzisiaj. Filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=PLmRfyzx3DI ********** garnuszki ciuchy z*******e!!! ![]() ![]() ![]() Jeszcze słówko o zdjęciach. To w wianuszku... to nie wpływ Teletubisiów ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-12 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
łoczy mi się same zamykają więc tylko króciutko napiszę i nie odpowiem na posty
![]() Krystianek jest przeuroczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A te 3-4 godziny jazdy do nas, to podałam z postojami. Jak "depniesz" to szybciej się wyrobisz ![]() ![]() ![]() ![]() Lachkasia Nikuś "marcheweczka" jak zwykle świetny ![]() ![]() ![]() Tatinka w niebieskiej chusteczce - zaprzeczenie wszelkich opisów MadziM - toć to aniołeczek, niewiniątko, cukiereczek, sam spokój ![]() ![]() MadziaO dobrze, że się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Myśmy z Miśkiem wybrali się dziś "do miasta" na zakupy. 1 maja Jarek ma urodziny i chciałam mu coś kupić. Kupiłam zegarek. Dokupimy jeszcze ze 2 - 3 koszule i chyba starczy. Koszule musimy kupić bo jak są mu potrzebne, to wyciąga Hadziego a ten się wkurza. No ale co ma Jarek zakładać do garnituru jak swoich koszul nie ma? Teraz będzie miał i z główki ![]() Uchodziłam się jak dziki osioł. Byłam w pobliżu swojej pracy ale aż mnie wzdrygało i nie wlazłam tam. Karmiliśmy z Miśkiem gołębie herbatnikami i waflami. Ależ Misiek miał radochę ![]() ![]() Później odwiedziliśmy Hadziego w pracy i dzięki nam urwał się z niej godzinkę wcześniej ![]() ![]() ![]() Jutro jesteśmy uziemieni do południa bo "fachowcy" do łącza mają przyjść. Teraz zmykam się freszować, karmić Misia i spać. Miłej nocki ![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Garnuszki - ekstra zakupy!!!
Marcysi idą trójki - koszmar......posmarować żelikiem nie daje bo ją pewnie boli jak dotykam obrzmiałych dziąseł, chciałabym żeby jej wszystkie na raz wyszły, przy jednym bólu, ale to niemożliwe. Wszystkie dzieciaki na zdjęciach boskie, a chłopcy wydają mi się tacy dorośli, a jeszcze niedawno były takie maleńkie (zobaczcie jakie zdjęcia znalazłam w swoim telefonie!) Co do jedzenia w kawałkach, to ja daję Marcysi tak jak Kamila ( chyba jej zdjęcie zupy pamiętam - jeśli się pomyliłam przepraszam) duże kawałki, jeśli mała daje radę zjeść ciacho w całości to z innym jedzonkiem tez sobie poradzi. Pamiętam jak Marcyś miała 8 miesięcy poszłam do koleżanki z liceum, która ma starszą córeczkę - wtedy jej mała miała niecałe 2 lata - i ta dziewczynka nie zjadła nic co nie było zmielone!!! Dosłownie miała odruch wymiotny na jakąkolwiek grudkę w jedzeniu. Na następny dzień dawałam swojej córci obiadek ze słoiczka i tam już był ryż w całości i bodajże groszek, od tego czasu przestałam miksować i jedynie zgniatałam obiadek widelcem ale niezbyt dokładnie. Teraz jak np mamy na śniadanko parówkę to kroję ją w plasterki lub półplasterki i daję tak bez dziobania widelcem. A co do kukurydzy to Marcysia uwielbia taką z puszki i zjadą ją w całości (oczywiście nie częstuje się za często) tylko później w kupie są wydalone łuski w całości hehe. aaa i wreszcie nauczyłam mojego bąbla schodzić z kanapy "nóżkami do przodu" i przynajmniej od tego czasu ani razu nie spadła z kanapy ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Julitko się normalnie zaczerwieniłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oneshot ja sobie często oglądam zdjęcia Krystianka i niesamowite jest to jak się zmienia. Jak wszystkie Nasze dzieciaczki zresztą A co się dzieje z esti (ikola też zauważyła jej nieobecność) i Radością? |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Monika
![]() ![]() ![]() Kasia333 i w wianuszku i bez Krystianek miodzio ![]() ![]() ![]() Teraz już spadam ![]()
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Kasiu ale śliczne te zdjątka, Krystianek taki śmieszek i jakie pięne żywe kolorki
![]() One shot ale czadowo, wruszają mnie takie fotki, ja tez gdziez w tel mam jeszcze smska, którego wysłałam Ikoli po porodzie, lubię go czytać |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Później jeszcze pokarzę Wam zdjęcia z Torunia, ale na razie ide coś zjeść, bom głodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Basiu super zdjątko jak się Emilka z Misiem na siebie patrzą
![]() kupiłam Olafowi na tym loppedzie zwykłe drewniane krzesełko do siedzenia za uwaga całe 5zł hehe i bardzo je lubi nawet je siedząc w nim, a to do karmienia za 360zł stoi, bo Olaf nie chce w nim jeść ![]() a to ten nowy mebelek Olafka, i dzisiejsza kolacja po kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Zarzucę Was dzisiaj zdjeciami
![]() 1. z tej imprezy u wujostwa Karola 2,3. obiecane, ze starszą kolezanka (ale tak jak pisałam, bateria mi padła i mam tylko takie niezbyt fajne 2) 4,5. Fryzura Miśki po ściagnieciu gumki do włosów ![]() 6. takie pozy moja córka sobie wymyśla czasami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
witam.
![]() basiu - swietne fotki, widac jaka jestescie szczesliwa rodzinką ![]() ![]() a ze zdjec ze spotkania podoba mi sie jak dzieciaki na siebie patrza przy oknie i jak Michalek siedzi w krzeselku i czestuje Emilcie jakims jedzonkiem ![]() kasia333 - super filmik, usmialam sie jak nie wiem ![]() ![]() ![]() duzo dziewczyn cos ostatnio zapomnialo o wizażu...esti, oneshot, dotkadotka - czasem nas czyta a pisze rzadko, olkao - tez, radosc, Misia183 jak klikniecie na ilosc wiadomosci w naszym wątku, np, w tym juz zamknietym tam gdzie jest 5000 to pokaze sie ile postow i kto napisal wtedy widac kto dawno nic nie pisal spadam na sniadanko do pozniej ![]()
#230 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Monika, Marta dziękujemy ![]() MadziuO współczuję migreny, wiem jaki to ból ![]() ![]() Wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy slubu ![]() ![]() ![]() Fajny jest Twój rozbójnik ![]() ![]() I widzę, ze mamy taki sam samochód, nawet w tym samym kolorze ![]() Monika ![]() ![]() ![]() Kasiu nie mam w pracy głośników, ale i tak obejrzałam filmik. Krystianek jest świetny ![]() ![]() ![]() U mnie z zębem już lepiej, chyba pomogło wyciagniecie tych korzeni i założenie lekarstwa. Czasami jeszcze trochę zakłuje w zębolu, ale przynajmniej prochów nie muszę brać ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
basiu- to bardzo dobrze ze juz ci tak ten ząb nie dokucza
![]() ![]() witek wlasnie sie obudzil, dam mu jesc ubiore i pojdziemy na zakupy i oplacic rachunki w takim razie do pozniej ![]()
#232 |
Wtajemniczenie
|
Bondziorno
One_shot Dobrze czujesz, dobrze ![]() Sama wybiera zdjęcia to wybiera najkorzystniejsze jak każda z nas Właśnie ![]() Winszuję ślubnej rocznicy. Życzę wielu takich . ![]() Często masz takie Migreny?? Mnie jak głowa boli to już umieram a Ty ciasto upiekłaś, „gruz” sprzątnęłaś ![]() Dobrze ze Sis pomogła !. Masz kapitalny wózek. Dostęp do kosza jest luxio. ![]() No i to zdjęcie w tym wozidełku jest the Best. Nie wiem czy to radość czy zachwyt ale mina Marcjanki najlepsiejsza. Strasznie mi się podoba fota z pampkiem, pod drzwiami. Świetne ujęcie. Szeroki uśmiech i podświetlone włoski ![]() Garnuszki Łojacie, aleś nazbierała tych ciuszków. Mignął mi tam jakiś kombinezon który mi się nie podoba a reszta ![]() Oczywiście masz to gdzie schować ?? ![]() ![]() Kaska333 Tańczący Krystian jest świetny . Genialne ma ruchy. Chyba Mamę gdzieś podpatrzył i naśladował ![]() ![]() Basiu Dziękujemy za fotki. Niektóre są niewyraźnie bo zrobione pod słońce. Oooooo Julę widać, Julę widać ![]() ![]() Wsiego Najlepszego z okazji Rocznicy ![]() ----------- -------------- --------------- to pokaze sie ile postow i kto napisal wtedy widac kto dawno nic nie pisal He ! Jestem na trzecim miejscu. Należy mi się Medal ![]() Basiu Pójdzie do Ciebie 17 paczek po 10MB z fotkami chyba że zmniejszymy ciężar zdjęć i paczek będzie mniej.
#233 | |
Zadomowienie
|
Też się cieszę
![]() Cytat:
![]() No i dziekuje za zyczenia rocznicowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Kasiu dopiero teraz zobaczyłam filmik z Krystiankiem jak tańczy, no rewelacyjnie się rusza hehe ale się uśmiałałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Witaammm o pieknym slonecznym popoludniu....
Kurcze, ale mam ruch od rana... Ludzie oglupieli z tymi pozyczkami... ![]() ![]() kasiu Krystianek cudnie tanczy... z Kuba moim razem by dawali czadu, Moj Kuba tez uwielbia tanczyc... Tylko Kuba tanczy jak krakowiak... Jedna reka do góry i kreci sie w kolko ![]() ![]() basiu sliiiczna z Was rodzinka... tylko mi jeszcze jednego brzdaca brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() dzis dzwonili z ogloszenia z allegro - wystawilismy samochod... przyjezdzaja go ogladac az ze szczecina ![]() garnuszki a moze Ty nam o czyms nie powiedzialas.... Moze jakas dziewczynka rosnie juz w brzuszku ![]() ![]() ciuszki suuuuper. madziuO ciesze sie ze w koncu sie odezwalas... Martwilam sie juz ![]() ![]() Faktycznie jeszcze esti i Radosc nas zaniedbaly... Ok wracam do pracy i moich kochanych klientow... ![]()
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię naszą Vectrę. Fajnie się nią jeźdżi. Chociaż Karol wolałby pewnie, żeby miała wiekszą pojemność. Nasza ma 1,8. I mamy w liftback'u, takze dostęp do bagażnika jest duży ![]() ![]() Zaraz pewnie zrobi sie samochodowo na wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
garnuszki Olafek na ostatnim zdjęciu to rzeczywiście ma diabełka w oczach
![]() ![]() ![]() basienko śliczne te zdjęcia. Widać, że tworzycie szczęśliwą rodzinkę, aż miło popatrzeć ![]() ![]() Hadżi a żebyś wiedział, że synek podpatrzył jak mamusia tańczy ![]() ![]() Marta ja właśnie miałam dziś sprawdzić ile dziewczyn się nie odzywa, ale widzę, że już nie muszę ![]() ![]() Krystianek sobie teraz śpi, a ja chyba muszę wreszcie zabrać się za pisanie biznesplanu na zaliczenie ![]() ![]() A i jeszcze miałam Wam napisać, że przyszedł do mnie list z Urzędu Marszałkowskiego w związku z rodzinnym, które Marcin w Anglii pobiera. Muszę w ciągu 14 dni dostarczyć dokumenty- odpis aktu urodzenia, odpis aktu małżeństwa (wszystko z pieczątką wystawienia z 2008 roku), zaświadczenie z UP, ksero dow. z pieczątką za zgodność z oryginałem, trzy zaświadczenia z Urzędu Gminy i naszym pobycie stałego zameldowania ![]() ![]() ![]() ******************* Jak zwykle zanim napisałam to nowy posty się pojawiły. Freddy my mieliśmy Vectrę z gazem (też oryginalnym jak u Basi) i nie chciałabym Ci mącić w głowie, ale ja bardzo źle wspominam ten samochód. Pewnie to odosobniony przypadek, ciągle nam sie coś psuło, mieliśmy kłopot z legalizacją butli bo co 10 lat powinno się zmieniać instalację, my nie wymieniliśmy tylko nam podbili na rok jeszcze, ale coś się non stop chrzaniło. Np. chłodnicę mi kiedyś wywaliło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
kasiu ja w kiedys w Liceum na przedsiebiorstwie pisałam Biznes plan ... pisalam o firmie budowalnej "cegielka"
![]() ![]()
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Kasiu ja też na studiach robiłam biznes plan, ale nie wiem czy mam go na kompie, bo z koleżanką robiłyśmy i możliwe, ze został u niej. Ale tez sprawdzę, jak zajadę do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.